ahojky na výstavě v Brně jsem koupila tuhle trubičku
je to z buvolí kůže není dutá a navrchu je posypaná sušeným masem my měli myslím s jehněčím, nemůžu ji nikde ve zveráku sehnat a strašně nám chutnala - teda psovi
nevíte kdo ji vyrábí a kde bych ji mohla sehnat? jsem z Brna
maťa

kiwi
napsal(a):
je to z buvolí kůže není dutá a navrchu je posypaná sušeným masem my měli myslím s jehněčím, nemůžu ji nikde ve zveráku sehnat a strašně nám chutnala - teda psovi
Ahoj Kiwi, já vás na výstavě viděla.....bylo mi hned jasné, kdo jste, protože tak úžasný psisko se hned tak nevidí.....
Kdo tuhle tyčinku vyrábí, nevím, ale zkoušela si zajít do toho obchodu u Poštovské ulice? Já ti nevím, jak se ta ulice jmenuje....fakt ne, těch uliček je tam hafo a ty názvy se mi pletou, ale když půjdeš po Poštovské směrem k nádru, tak je to myslím druhá ulice napravo nahoru, obchod je prosklený a je na levé straně, hnedka ze začátku, před ním jsou lavičky na sezení, myslím
Tam mají neskutečný výběr všeho, možná to tam můžou mít
A nebo potom zkusit Zvěrokruh v Olympii
Pak ještě docela dobrý výběr mají, nebo aspoň na podzim měli, na Veveří, naproti botanické zahradě je takovej zapadlej obchůdek, jde se tam dolů po schodečkách, ale výběr tam měli dobrej, akorát jsem tam už dlouho nebyla A jsou tam moc ochotní, takže by ti dle letáčků, co tam mají, třeba poradili
Já těch obchůdků dřív znala spoustu, ale teď už je tak neobcházím....zkusím se taky podívat tadyk na Vysočině, kdyby to tu měli, vezmu to štěndům a zrovna zjistím, jaká firma jim to dodává a písla bych ti
maťa
napsal(a):
Ahoj Kiwi, já vás na výstavě viděla.....bylo mi hned jasné, kdo jste, protože tak úžasný psisko se hned tak nevidí.....
Kdo tuhle tyčinku vyrábí, nevím, ale zkoušela si zajít do toho obchodu u Poštovské ulice? Já ti nevím, jak se ta ulice jmenuje....fakt ne, těch uliček je tam hafo a ty názvy se mi pletou, ale když půjdeš po Poštovské směrem k nádru, tak je to myslím druhá ulice napravo nahoru, obchod je prosklený a je na levé straně, hnedka ze začátku, před ním jsou lavičky na sezení, myslím
Tam mají neskutečný výběr všeho, možná to tam můžou mít
A nebo potom zkusit Zvěrokruh v Olympii
Pak ještě docela dobrý výběr mají, nebo aspoň na podzim měli, na Veveří, naproti botanické zahradě je takovej zapadlej obchůdek, jde se tam dolů po schodečkách, ale výběr tam měli dobrej, akorát jsem tam už dlouho nebyla A jsou tam moc ochotní, takže by ti dle letáčků, co tam mají, třeba poradili
Já těch obchůdků dřív znala spoustu, ale teď už je tak neobcházím....zkusím se taky podívat tadyk na Vysočině, kdyby to tu měli, vezmu to štěndům a zrovna zjistím, jaká firma jim to dodává a písla bych ti
děkuju
no právě na Poštovské jsem byla předevčírem - milion pamlsků ale tohle ne ani prodavačka nevěděla. zkusím ještě to Veveří tam jsem ještě nebyla.jinak mám prolezlý snad kde co..snad to někde najdu.
Já si teď nemůžu vzpomenout která ty jsi? můžeš se mi přiblížit?
maťa

kiwi
napsal(a):
děkuju
no právě na Poštovské jsem byla předevčírem - milion pamlsků ale tohle ne ani prodavačka nevěděla. zkusím ještě to Veveří tam jsem ještě nebyla.jinak mám prolezlý snad kde co..snad to někde najdu.
Já si teď nemůžu vzpomenout která ty jsi? můžeš se mi přiblížit?
Přiblížit? He, to bude těžký
Mám ovčandu Britušku, papiše Gerču, nalezenkyni Kiku - kříženka Nudle, psala jsem to sem, když jsem ji našla - a svůj splněný sen, kavkazáčka Agbíška
Víc si mě "přiblížíš", když jukneš na můj web, pod jménem
Tak u té Poštovské to nemají? Hmm....zkus tu Veveří, a pak snad ta Olympie, Zvěrokruh...ještě byl dobrej obchod v Krpoli, jak je to náměstí....safra jak se to jenom jmenuje?....no, šalinou číslo jedna od Lužánek k Semilasu, je to myslím třetí zastávka? Taky je tam v rožku, v podloubí a po schodečkách dolů....hernajs já a jména ulic, náměstíček....to je konec
maťa

maťa
napsal(a):
Mám ovčandu Britušku, papiše Gerču, nalezenkyni Kiku - kříženka Nudle, psala jsem to sem, když jsem ji našla - a svůj splněný sen, kavkazáčka Agbíška
Tak u té Poštovské to nemají? Hmm....zkus tu Veveří, a pak snad ta Olympie, Zvěrokruh...ještě byl dobrej obchod v Krpoli, jak je to náměstí....safra jak se to jenom jmenuje?....no, šalinou číslo jedna od Lužánek k Semilasu, je to myslím třetí zastávka? Taky je tam v rožku, v podloubí a po schodečkách dolů....hernajs já a jména ulic, náměstíček....to je konec
Slovanské náměstí se to jmenuje, to náměstíčko
Když půjdeš od šaliny, náměstí před sebou, je to v pravo narohu, takové podloubí, ale mají tam cedule a reklamy, to najdeš
Když od trolejáku, tedy náměstím dolů, budeš to mít po levé straně
Taky tam mají velký výběr, ale nejsou tam moc příjemní....přijde mi to tam takové nafoukané....jak neuděláš nákup za dva litry, nestojíš jim za úsměv a ochotu
maťa
napsal(a):
Slovanské náměstí se to jmenuje, to náměstíčko
Když půjdeš od šaliny, náměstí před sebou, je to v pravo narohu, takové podloubí, ale mají tam cedule a reklamy, to najdeš
Když od trolejáku, tedy náměstím dolů, budeš to mít po levé straně
Taky tam mají velký výběr, ale nejsou tam moc příjemní....přijde mi to tam takové nafoukané....jak neuděláš nákup za dva litry, nestojíš jim za úsměv a ochotu
tam jsem byla taky já mám s nimi spíš příjemné zkušenosti hlavně hračky tam mají levný
zkusím ještě tu Olympii a Vaňkovku tam jsem ještě nebyla.
maťa

kiwi
napsal(a):
tam jsem byla taky já mám s nimi spíš příjemné zkušenosti hlavně hračky tam mají levný
zkusím ještě tu Olympii a Vaňkovku tam jsem ještě nebyla.
Asi tam byla jiná "šichta", páč já narazila fakt na nafoukance, a to hned dvakrát
Ju, zkus ty hyper super, já to zítra prubnu tadyk, a dám vědět
A pozdravuj labutěnku
maťa
napsal(a):
Asi tam byla jiná "šichta", páč já narazila fakt na nafoukance, a to hned dvakrát
Ju, zkus ty hyper super, já to zítra prubnu tadyk, a dám vědět
A pozdravuj labutěnku
jojo jestli jsi byla na Lidické ve zveráku tak tam jsou teprve "příjemní"
známe se už osobně nebo jen z diskuse? já jen že se ke mě - teda k Belišákovi- na výstavě hlásilo strašně moc lidí vždycky jéé bellisek
já ho znám z diskuse
maťa

kiwi
napsal(a):
jojo jestli jsi byla na Lidické ve zveráku tak tam jsou teprve "příjemní"
známe se už osobně nebo jen z diskuse? já jen že se ke mě - teda k Belišákovi- na výstavě hlásilo strašně moc lidí vždycky jéé bellisek
já ho znám z diskuse
Osobně se neznáme, viděla jsem tě v chumlu lidí, a než jsem se rozhoupala, byli jste pryč
Takže jen z diskuze, já byla z Belíška hotová, když jsi ho sem poprvé fikla
Jasan, Lidickej zverák znám moc dobře....chodila jsem tam nakukovat, páč kousek odsud dělám Už tam nechodím....ti by otrávili i mrtvolu
maťa
napsal(a):
Osobně se neznáme, viděla jsem tě v chumlu lidí, a než jsem se rozhoupala, byli jste pryč
Takže jen z diskuze, já byla z Belíška hotová, když jsi ho sem poprvé fikla
Jasan, Lidickej zverák znám moc dobře....chodila jsem tam nakukovat, páč kousek odsud dělám Už tam nechodím....ti by otrávili i mrtvolu
my chodíme vedle k panu veterináři no a B vždycky dostane odměnu než abych šla k těm protivným hned vedle jdu na kounicovou ke Kontiku
tak to jo. a máš moc pěkné stránečky a psíčky
maťa

kiwi
napsal(a):
my chodíme vedle k panu veterináři no a B vždycky dostane odměnu než abych šla k těm protivným hned vedle jdu na kounicovou ke Kontiku
tak to jo. a máš moc pěkné stránečky a psíčky
Děkujem za pochvalu
Tož já mizím do kina Zítra písnu, co sem objevila, či neobjevila
maťa
napsal(a):
Děkujem za pochvalu
Tož já mizím do kina Zítra písnu, co sem objevila, či neobjevila
nenápadná vsuvka
http://www.cz-pes.cz /gallery.php?akce=galeria&gallery_id=1016
maťa

kiwi
napsal(a):
Kiwi, krásná galerie, Belíš je fakt naprosto úžasnej!!!!!
Odpo du juknout na ty kosti....tak uvidíme...
maťa

simina
napsal(a):
Taky jsem se chtěla podívat na ty fotečky a nejde mi to....můžeš to prosím napsat ještě jednou? Myslím tu adresu...
http://www.cz-pes.cz/ gallery.php?akce= galeria&gallery_id=1016&limit=0
Simčo, zkus tohle Vymaž dvě mezery!
Nebo si v tom prvním odkazu vymaž mezeru
maťa
napsal(a):
Když už se tady bavíte o Krpoli, tak ještě jeden zveráč je o kousek dál (i když to už jsou možná Řečkovice) - je kousek nad zastávkou Hudcova. Je po levý straně(směrem od centra) na Kuřimské ulici. Ale nevím, jaký tam mají zboží, jenom jezdím kolem.
maťa
napsal(a):
http://www.cz-pes.cz/ gallery.php?akce= galeria&gallery_id=1016&limit=0
Simčo, zkus tohle Vymaž dvě mezery!
Nebo si v tom prvním odkazu vymaž mezeru
Ahoj ja ted nakupovala na uvoze pro štëntako mají tam docela prijatelne ceny a hodne pamlsku a to docela levnych se mi zdá ale tohle jsme tam nezahlídla ale koukni se kdyztak na jejich stranku : http://www.akva-exo.cz/ chovatelske-potreby/pro-psy/ (bacha na mezery)
maťa

gagusaak
napsal(a):
Ahoj ja ted nakupovala na uvoze pro štëntako mají tam docela prijatelne ceny a hodne pamlsku a to docela levnych se mi zdá ale tohle jsme tam nezahlídla ale koukni se kdyztak na jejich stranku : http://www.akva-exo.cz/ chovatelske-potreby/pro-psy/ (bacha na mezery)
Tak Kiwíku , tady ty tyčky taky nemají....a ani je neznají
Nejspíš budeš muset počkat až na červnové Brno a při nákupu tam, se zeptat, jak se jmenují a kde se dají koupit
kiwi
napsal(a):
Ahojky,
dneska jsem jí koupila v Brně ve zverimexu který je kousíček od zastávky Šumavská šalin 1,7 . Měli ruzný druhy, tyčinky i "placky"
Hanka
navel
napsal(a):
Ahojky,
dneska jsem jí koupila v Brně ve zverimexu který je kousíček od zastávky Šumavská šalin 1,7 . Měli ruzný druhy, tyčinky i "placky"
Hanka
děkujeme!!! máme i oranžovou tyčinku i růžovou placku teď to šrotuje, ten obchod se jmenuje Grel zoo planet a je to vedle velkýho žlutýho sex shopu
páni já chci mít taky tak často vánoce jak ten čokl