anuska
napsal(a):
Zajímá mě toto plemeno. Jednou jsme ho potkali ve psím výběhu. Bylo to ještě štěně a bylo velice temperamentní. Je takový i v dospělosti? Nebo pak se zklidní a je to gaučový pes? Na co je používaný??? Prosím založme tuto diskuzku :-) Posílejte i fotečky :-)
Dík :-)
Bostoni jsou aktivni psi, myslim si ze se urcite predevsim na agility. Ale i u tohoto plemena predevsim plati te je takovy jaky ho chce pan mit, pokud s nim bedete behat agility, sportovat, chodit na dlouhe prochazky bude z nej aktivni pes i v dospelosti. Pokud vsak bude jeho majitel lenoch a radeji bude sedet u televize, tak se s tim pes smiri a i z nej bude pecival. Ja radeji vidim tu prvni variantu. V horkych dnech muzou mit potize s dychanim.
hortova
napsal(a):
Bostoni jsou aktivni psi, myslim si ze se urcite predevsim na agility. Ale i u tohoto plemena predevsim plati te je takovy jaky ho chce pan mit, pokud s nim bedete behat agility, sportovat, chodit na dlouhe prochazky bude z nej aktivni pes i v dospelosti. Pokud vsak bude jeho majitel lenoch a radeji bude sedet u televize, tak se s tim pes smiri a i z nej bude pecival. Ja radeji vidim tu prvni variantu. V horkych dnech muzou mit potize s dychanim.
Jo díky :-) Ale mě spíš zajímalo k čemu byl původně šlechtěnej :-))
Nemáš fotku? Mě se tak líbí :-)
jak se snáší s ostatníma pejskama?
anuska
napsal(a):
Zajímá mě toto plemeno. Jednou jsme ho potkali ve psím výběhu. Bylo to ještě štěně a bylo velice temperamentní. Je takový i v dospělosti? Nebo pak se zklidní a je to gaučový pes? Na co je používaný??? Prosím založme tuto diskuzku :-) Posílejte i fotečky :-)
Dík :-)
To už nikdo nic o tomhle plemenu nevíte? :-(
z8
napsal(a):
Jsou super!Jestli hledáš bezva kámoše tak tím je určitě B.T!
Teta si ho pořídila a je z něj úplně paf!
Posílám fotku-z webu
A ještě foto - web
Až Jack trochu vyroste tak budou dělat na doporučení agiliti.
Jestli toho chceš vědět opravdu mnoho tak se podívej na:
www.stenata.cz !Tam najeď na ikonu se psy(rámeček) a tam si najdi písmenko B.Je to až 2 stránka.(B.T)Jsou tam ChS tak se u nich optej!
z8
napsal(a):
A ještě foto - web
Až Jack trochu vyroste tak budou dělat na doporučení agiliti.
Jestli toho chceš vědět opravdu mnoho tak se podívej na:
www.stenata.cz !Tam najeď na ikonu se psy(rámeček) a tam si najdi písmenko B.Je to až 2 stránka.(B.T)Jsou tam ChS tak se u nich optej!
Krásný fotečky díky :-)
z8
napsal(a):
Prosím...Tak co?Koupíš si B.T?Já jsem tady také jeden čas dávala fotky B.T do fauny ,tak se na ně mrkni!
Zatím ne myslela sjem do budoucna. Máme teď dva psy. jednu voříšku té je 9 a americkou pitbulku. Tak pak do budoucna. nebo až se já s pitbulkou odstěhuju tak kamaráda pro ni nebo tak... :-)
nevíš k čemu byli využíváni původně? jako k čemu byli šlechtění?