Jsou rozkošní! Jestli máte ještě nějaké fotky,tak je sem dejte...taky bych moc chtěla malý štěndo,to moje je už trochu přerostlý Už máte jména i zájemce?
katulik
napsal(a):
Jsou rozkošní! Jestli máte ještě nějaké fotky,tak je sem dejte...taky bych moc chtěla malý štěndo,to moje je už trochu přerostlý Už máte jména i zájemce?
Na www.cokl.cz byl již zařazen i chodský pes tak jestli máte nějaké fotečky šup tam s nimi
kiwi
napsal(a):
Na www.cokl.cz byl již zařazen i chodský pes tak jestli máte nějaké fotečky šup tam s nimi
taky přidám obrázek
anuk
napsal(a):
taky přidám obrázek
další fotka Anuka (Vick od Strážné skály)
katulik
napsal(a):
Sestra s Darrim
darca
napsal(a):
Sprint
My jsme byly na Oblastní výstavě v ČB,máme V1 a Vítěz třídy,tak jsme obě spokojení
tasy
napsal(a):
štěňátka 1 den stará.....
Ti jsou roztomilí! Přijde mi už hrozně dávno,co byla Cindy taky taková
katulik
napsal(a):
Ti jsou roztomilí! Přijde mi už hrozně dávno,co byla Cindy taky taková
Gratuluju k té výstavě
Prcci jsou úžasní...
darca
napsal(a):
Gratuluju k té výstavě
Prcci jsou úžasní...
štěnátka jsou moc nádherná a k výstavě gratulujeme
anuk
napsal(a):
štěnátka jsou moc nádherná a k výstavě gratulujeme
a ještě jednu jak dcera cvičí Anuka
katulik
napsal(a):
S kravičkou...
darca
napsal(a):
S kravičkou...
Děkuji za gratulace .Teď zase cvičíme na mezinárodku...,ale hlavně chodíme na prochajdy,což Cindy ze srdce miluje (zvláště když blbnu a lítám s ní)!
katulik
napsal(a):
Děkuji za gratulace .Teď zase cvičíme na mezinárodku...,ale hlavně chodíme na prochajdy,což Cindy ze srdce miluje (zvláště když blbnu a lítám s ní)!
zdolávání pařezů,to je pro ní hračka
katulik
napsal(a):
zdolávání pařezů,to je pro ní hračka
Darri už se koupe
darca
napsal(a):
Darri už se koupe
Teda pěkně brzo .To Cindy vodu nemusí vidět po celý rok....
darca
napsal(a):
Super fotka
No ono už bylo takové krásné jarní počasí... tak se Daroušek čvachtal... a dneska uhodily opět mrazy, takže za pár dní si na tom rybníku snad zabruslíme
Jj je to šílený s tím počasím - minulý týden jsem při procházkách hledala stín a Ajšule lítala ve vodě jak prdlá a včera jsem se vracela domu pro rukavice, padal sníh ale držel jen na Ajše... brrr... a já už se těšila na správné výletní počasí a na hory...
efka
napsal(a):
Jj je to šílený s tím počasím - minulý týden jsem při procházkách hledala stín a Ajšule lítala ve vodě jak prdlá a včera jsem se vracela domu pro rukavice, padal sníh ale držel jen na Ajše... brrr... a já už se těšila na správné výletní počasí a na hory...
Počasí mě taky pěkně štve,já se těšila,že budeme chodit aspoň na dvouhodinové procházky a důkladně cvičit,ale teď zase můžu začít vyndavat zimní oblečení,který jsem pracně narvala do šatníku . Jinak Cindy se někdy předvádí,např. ta minulá fotka,ale jindy trucuje a fotit se nechce.zdá se mi,že už dospívá,protože už ostře informuje kolemjdoucí (kolem zahrady samozřejmě) psy o svém revíru. V pondělí má narozky,tak jsem jí nakoupila uši,sušenky a dobroty,nechala jsem tam 50,-....ale zaslouží si to.A teď jdeme na vzduch....
katulik
napsal(a):
Ahoj všici, Britulu mam sice už 3 roky, je přes útulek, nikdo o něm nic nevěděl ani kolik mu je. Zajímalo by mě, jestlipak nemám doma nááhodou choďáčka Prosím napište co si myslíte! Díky moc!
katulik
napsal(a):
Tu ještě nějaké fotečky aby byl líp vidět, za odpovědi díky moc!
katulik
napsal(a):
A další
katulik
napsal(a):
snad už vás nenudim
katulik
napsal(a):
Stromolezec, je "úchylnej" na vejšky
moninka
napsal(a):
Stromolezec, je "úchylnej" na vejšky
Ahoj,
já bych tipla, že by to mohl být kříženec choďáka s německým ovčákem...
No podle toho šíleného skoku, kdy cosi chytá, a toho lezení po stromu bych řekla, že je to čistej choďák Ale podle vzhledu ne.
Posílám fotku mého blázínka s míčkovým monoklem
darca
napsal(a):
Ahoj,
já bych tipla, že by to mohl být kříženec choďáka s německým ovčákem...
No podle toho šíleného skoku, kdy cosi chytá, a toho lezení po stromu bych řekla, že je to čistej choďák Ale podle vzhledu ne.
Posílám fotku mého blázínka s míčkovým monoklem
Posouvám to trošku výš...
Ajša v akci...
efka
napsal(a):
Posouvám to trošku výš...
Ajša v akci...
...ještě jednou Ajša...
efka
napsal(a):
...ještě jednou Ajša...
Pro pobavení... Ajša trochu jinak...
efka
napsal(a):
Pro pobavení... Ajša trochu jinak...
Ta podoba je fakt super
Dnešní foto Darriho s ovečkami
katulik
napsal(a):
Tady toho přibylo....pro mě je zajímavý,že lezou po stromech.To vidím podruhý v životě,choďáka na stromě.Můj pes je asi poněkud zaostalý
Já myslím, že je to spojeno s choďákovou láskou k pořádnému výhledu - všichni, co znám, tak se rádi šplhají na nejvyšší místo v dohledu, odkud mají přehled o situaci. Stačí haldy písku, pařez, skála... no a někdy taky strom
darca
napsal(a):
Já myslím, že je to spojeno s choďákovou láskou k pořádnému výhledu - všichni, co znám, tak se rádi šplhají na nejvyšší místo v dohledu, odkud mají přehled o situaci. Stačí haldy písku, pařez, skála... no a někdy taky strom
Ajša letecky...
efka
napsal(a):
Ajša letecky...
Páni..ta Ajša vyrostla...
Přidám foto našich miminek...na snímku Madelain Tass z Gipova - 4 týdny
tasy
napsal(a):
Páni..ta Ajša vyrostla...
Přidám foto našich miminek...na snímku Madelain Tass z Gipova - 4 týdny
Z Ajši už je pořádná choďanda. Ve Světě psů 4/2007 je článek o CHP. přidávám narozeninovou fotku našeho psiska
katulik
napsal(a):
Z Ajši už je pořádná choďanda. Ve Světě psů 4/2007 je článek o CHP. přidávám narozeninovou fotku našeho psiska
Pořádná choďanda??? To asi ještě ne... váží pořád kolem 15kg a pochybuju, že někdy nabere, protože je to poděs lítací - chvíli se nezastaví... a to jsme ještě začali s agility a děsně jí to baví
Prostě správnej akční chodskej šílenec
Ajšule míčková...
efka
napsal(a):
Pořádná choďanda??? To asi ještě ne... váží pořád kolem 15kg a pochybuju, že někdy nabere, protože je to poděs lítací - chvíli se nezastaví... a to jsme ještě začali s agility a děsně jí to baví
Prostě správnej akční chodskej šílenec
Ajšule míčková...
Ajša je super
Přidávám jednu dnešní.
darca
napsal(a):
Ajša je super
Přidávám jednu dnešní.
Madelain Tass z Gipova 1 měsíc
tasy
napsal(a):
Madelain Tass z Gipova 1 měsíc
krásný štěndo! Na fotce Cindynina mamča Afra Zelený kámen
darca
napsal(a):
Ajša je super
Přidávám jednu dnešní.
Včera se Ajšule projevila jako neskutečně inteligentní zvíře s dokonalým pudem sebezáchovy! No ještě teď, když si to vybavuju, mi jde mráz po zádech... házela jsem jí večer na prochajdě míček a nějak jsem moc nekoukala, kam přesně letí (blbá panička, no...) - míček se odrazil - hup přes křoví a zmizel... Ajšule se zastavila před hranou téměř kolmého asi 4m vysokého srázu a koukala dolů na míček a pak na mě jako: "si blbá?kam to házíš?" V tu chvíli bych si nejradši nafackovala... radši nedomýšlím co by se mohlo stát kdyby za tim míčkem hupla
... nicméně šikovná Ajšule dostala náruč piškotů, šíííílenou pochvalu a já lezla dolů pro míček. Je to prostě holka inteligentní a zjistila že občas je potřeba myslet i za paničku
Koneckonců ona je k mý blbosti celkem shovívavá - např na agility...
(se vždycky odvolávám na to, že se neučim tak rychle jako choďák)
Ajša... z profilu
efka
napsal(a):
Včera se Ajšule projevila jako neskutečně inteligentní zvíře s dokonalým pudem sebezáchovy! No ještě teď, když si to vybavuju, mi jde mráz po zádech... házela jsem jí večer na prochajdě míček a nějak jsem moc nekoukala, kam přesně letí (blbá panička, no...) - míček se odrazil - hup přes křoví a zmizel... Ajšule se zastavila před hranou téměř kolmého asi 4m vysokého srázu a koukala dolů na míček a pak na mě jako: "si blbá?kam to házíš?" V tu chvíli bych si nejradši nafackovala... radši nedomýšlím co by se mohlo stát kdyby za tim míčkem hupla
... nicméně šikovná Ajšule dostala náruč piškotů, šíííílenou pochvalu a já lezla dolů pro míček. Je to prostě holka inteligentní a zjistila že občas je potřeba myslet i za paničku
Koneckonců ona je k mý blbosti celkem shovívavá - např na agility...
(se vždycky odvolávám na to, že se neučim tak rychle jako choďák)
Ajša... z profilu
Tos měla kliku! Oni jsou ti choďáci někdy chytřejší,než mi sami,což znám z vlastního života:
Šla jsem se sestřenkou a jejím choďákem = bráchou Cindy k rybníčku.Ještě z dálky jsme tam psovi hodily klacek,ať si trochu zaplave,když je teplo.Chodíme tam často,takže jsme věděly,že pes má dobrou možnost do rybníčka skočit a ješte k tomu je mělkej...jenže jsme si vůbec neuvědomily,že jdeme z opačné strany.A zrovna na druhé straně toho rybníku byly takový betonový válce.Slyšely jsme,jak pes kňučí,tak jsem tam přiběhly a pak jsme se zděsily,protože kdyby tam opravdu vlez,mohl by si zarazit tlapku do toho válce nebo něco mnohem horšího . A pak jsme to raději obešly....
ponaučení - neplést si světový strany a pamatovat si,odkud je rybník mělkej....
- na fotce Cézar Zelený kámen - brácha Cindy a hrdina rybníkovýho dobrodružství
katulik
napsal(a):
Tos měla kliku! Oni jsou ti choďáci někdy chytřejší,než mi sami,což znám z vlastního života:
Šla jsem se sestřenkou a jejím choďákem = bráchou Cindy k rybníčku.Ještě z dálky jsme tam psovi hodily klacek,ať si trochu zaplave,když je teplo.Chodíme tam často,takže jsme věděly,že pes má dobrou možnost do rybníčka skočit a ješte k tomu je mělkej...jenže jsme si vůbec neuvědomily,že jdeme z opačné strany.A zrovna na druhé straně toho rybníku byly takový betonový válce.Slyšely jsme,jak pes kňučí,tak jsem tam přiběhly a pak jsme se zděsily,protože kdyby tam opravdu vlez,mohl by si zarazit tlapku do toho válce nebo něco mnohem horšího . A pak jsme to raději obešly....
ponaučení - neplést si světový strany a pamatovat si,odkud je rybník mělkej....
- na fotce Cézar Zelený kámen - brácha Cindy a hrdina rybníkovýho dobrodružství
taky přidám naši chodandu.jmenuje se Ajka.
janulka401
napsal(a):
taky přidám naši chodandu.jmenuje se Ajka.
a ješte přidám její štenátka ničitele...dve ničitelky z peti.
janulka401
napsal(a):
a ješte přidám její štenátka ničitele...dve ničitelky z peti.
darca
napsal(a):
Pěkná mamina a super prcci...
Po kom je Ajka?
Ája je bez PP i když po rodičích s PP ale upřímne si je nepamatuju protože to asi nebyla žádná chovatelská stanice.Vím jen že matka se jmenovala Alena.ale otce si nepamatuju.Jestli jezdí na výstavy to netuším.ale jestli Vám to bude neco říkat tak jsou z Bystřice pod Hostýnem.
janulka401
napsal(a):
Ája je bez PP i když po rodičích s PP ale upřímne si je nepamatuju protože to asi nebyla žádná chovatelská stanice.Vím jen že matka se jmenovala Alena.ale otce si nepamatuju.Jestli jezdí na výstavy to netuším.ale jestli Vám to bude neco říkat tak jsou z Bystřice pod Hostýnem.
To mi nic moc neříká.
Přihazuju fotky z našeho tréninku dogfrisbee
darca
napsal(a):
To mi nic moc neříká.
Přihazuju fotky z našeho tréninku dogfrisbee
taky bych přihodila nejakou fotečku, ale jsem v prácia tady je nemám...ta naše si takhle vyskakovat nemůže...když byla ješte štendo ,tak si taky vyskočila, ale dopadla blbě a nalomila si zadní nohu a ješte si ji vyhodila z kloubu.no mazec.od té doby si už moc nevyskakuje.a ani výšky nevyhledává...ale vodu miluje hlavne potok nebo nejakou nádrž ,zato se šíleně bojí hadice.je to takový žárlivý trdlo.žárlí i na rybičky v akvárku...
janulka401
napsal(a):
taky bych přihodila nejakou fotečku, ale jsem v prácia tady je nemám...ta naše si takhle vyskakovat nemůže...když byla ješte štendo ,tak si taky vyskočila, ale dopadla blbě a nalomila si zadní nohu a ješte si ji vyhodila z kloubu.no mazec.od té doby si už moc nevyskakuje.a ani výšky nevyhledává...ale vodu miluje hlavne potok nebo nejakou nádrž ,zato se šíleně bojí hadice.je to takový žárlivý trdlo.žárlí i na rybičky v akvárku...
Chuděra malá... ale tak hlavně že to nedopadlo ještě hůř. Můj Darča narozdíl od Ajky naprosto zbožňuje stříkání z hadice, to je vždycky jak magor
No jinak žárlivci to choďáci jsou... Darri je taky žárlivec, hlavně na cizí a známé psy, to se vždycky začne vtírat mezi mě a toho psa.
Na fotce je Darri a náš nový voříškoidní přírůstek
darca
napsal(a):
Chuděra malá... ale tak hlavně že to nedopadlo ještě hůř. Můj Darča narozdíl od Ajky naprosto zbožňuje stříkání z hadice, to je vždycky jak magor
No jinak žárlivci to choďáci jsou... Darri je taky žárlivec, hlavně na cizí a známé psy, to se vždycky začne vtírat mezi mě a toho psa.
sem nekde doma mela fotky Aji v takovém menším letu ale nemůžu ji najít. tak přidám aspon jinou..zápas s klackem..
darca
napsal(a):
Ahojky, máš krásnýho pejska a novej je rozkošnej, koukala jsem na tvoje stránky a zaujalo mě že jste byli na dogtrekingu který má míň jak 40 km - pokud vím tak je v pravidlech že se chodí 40 km a víc. to byl nějaký neoficiální? kde bych to mohla zjistit? mám malé plemeno výlety milujeme je to takovej turista ale výdrž má, víc jak 40 km bych si netroufla tak max. asi těch 30km. prosím kde bych to mohla najít? díky ivča
janulka401
napsal(a):
sem nekde doma mela fotky Aji v takovém menším letu ale nemůžu ji najít. tak přidám aspon jinou..zápas s klackem..
kiwi
napsal(a):
Ahojky, máš krásnýho pejska a novej je rozkošnej, koukala jsem na tvoje stránky a zaujalo mě že jste byli na dogtrekingu který má míň jak 40 km - pokud vím tak je v pravidlech že se chodí 40 km a víc. to byl nějaký neoficiální? kde bych to mohla zjistit? mám malé plemeno výlety milujeme je to takovej turista ale výdrž má, víc jak 40 km bych si netroufla tak max. asi těch 30km. prosím kde bych to mohla najít? díky ivča
Informace o dogtrekkingových akcích najdeš na www.dogtrekking.info
kiwi
napsal(a):
V dogtrekkingu jsou dvě disciplíny - long a mid. Long má 80km a víc, mid je většinou jenom 35-50km. Mid ale v roce 2006 ani nebyl soutěží, co vím...
Jinak jak píše Efka, mrkni na www.dogtrekking.info.
darca
napsal(a):
V dogtrekkingu jsou dvě disciplíny - long a mid. Long má 80km a víc, mid je většinou jenom 35-50km. Mid ale v roce 2006 ani nebyl soutěží, co vím...
Jinak jak píše Efka, mrkni na www.dogtrekking.info.
nevím jeslti mi pomůžete ale napadlo mne to aspon zkusit.Hledám jedno naše štenátko.teda ted už skoro dvouletou slečnu.Odvezl si ji nejaký mladý kluk tvrdil nám že v tu dobu delal veterinu ve Zlíně a je nekde od Nového Jičína.telefoní číslo které na sebe nechal je mimo.vím že je to docela pozde hledat ale tím že štenda budou mít dva roky tak jim posíláme přání k narozeninám a mrzí nás že o téhle jediné fence nemáme žádné zprávy.možná není žádná šance ale aspon sem to zkusila.prosím kdybyste ho nekdo znaly nebo si aspon myslely že byste o nem mohly neco vedet napište prosim.fenka je bez PP.
katulik
napsal(a):
Přidávám několik fotek našeho choďáka Nera:
katulik
napsal(a):
a ještě jedna z vycházky
irena
napsal(a):
a ještě jedna z vycházky
Tak přidám nějaké foto mimnek...jak rostou...
tasy
napsal(a):
Právě jsem se vrátila z MVP,bylo to strašný! Od 9 od rána do 3 odpoledne.Tolik psů tam bylo...choďáků 8,takže dobré obsazení. Cindy si našla místečko v pavilonu,ze kterýho se nechtěla hnout,byla nervózní a celá utahaná.Bylo toho na ní fakt moc.
katulik
napsal(a):
Právě jsem se vrátila z MVP,bylo to strašný! Od 9 od rána do 3 odpoledne.Tolik psů tam bylo...choďáků 8,takže dobré obsazení. Cindy si našla místečko v pavilonu,ze kterýho se nechtěla hnout,byla nervózní a celá utahaná.Bylo toho na ní fakt moc.
Co tam bylo tak strašného?
Jinak do tří odpoledne, to ještě nic není, my na výstavách býváme až třeba do pěti do šesti
darca
napsal(a):
Co tam bylo tak strašného?
Jinak do tří odpoledne, to ještě nic není, my na výstavách býváme až třeba do pěti do šesti
Na výstavách je to dlouhé...
Na fotce Lauren Agi z Gipova 10 týdnů
tasy
napsal(a):
Na výstavách je to dlouhé...
Na fotce Lauren Agi z Gipova 10 týdnů
zkouším to i tady, možná si řeknete, že jsem fakt ujetá...každý si na štěně normálně počká...ale já sjem ráda, že sjem se konečně po půl roce rozhodla pro plemeno, které chci, akorát teď je fakt problém se štěňatama..choďáci musí být fest luxusní psi, páč skoro všechno, co má být tak nějak začátkem prázdnin k odběru je zamluvené, teda aspoň ze stanic, které jsem kontaktovala já....kdybyste teda někdo ještě věděli o nějakém pesanovi, který by mohl být k mání, tak dejte vědět...podotýkám, že jsem pomalu od Polska - cca 15 km od Ovy, tak ať nemusím jet třeba do Chebu, tož by bylo asi fakt daleko:) Toužím po pejskovi, ne za výstavními účely, jenom chci kámoše na všechno - na sport, turistiku a hlavně vandry s koněm...
kukinatost
napsal(a):
zkouším to i tady, možná si řeknete, že jsem fakt ujetá...každý si na štěně normálně počká...ale já sjem ráda, že sjem se konečně po půl roce rozhodla pro plemeno, které chci, akorát teď je fakt problém se štěňatama..choďáci musí být fest luxusní psi, páč skoro všechno, co má být tak nějak začátkem prázdnin k odběru je zamluvené, teda aspoň ze stanic, které jsem kontaktovala já....kdybyste teda někdo ještě věděli o nějakém pesanovi, který by mohl být k mání, tak dejte vědět...podotýkám, že jsem pomalu od Polska - cca 15 km od Ovy, tak ať nemusím jet třeba do Chebu, tož by bylo asi fakt daleko:) Toužím po pejskovi, ne za výstavními účely, jenom chci kámoše na všechno - na sport, turistiku a hlavně vandry s koněm...
Lucce: strašnýho tam bylo všechno - dlouhý posuzování,hodně štěkajících psů a jako vždy málo místa.
Dneska jsem byla se Cindy na kole,jezdíme teď každý den a trasu zvětšujeme,už je pěkně vymakaná .
Janče: kámoše na všechno - to je přesně choďák
katulik
napsal(a):
Lucce: strašnýho tam bylo všechno - dlouhý posuzování,hodně štěkajících psů a jako vždy málo místa.
Dneska jsem byla se Cindy na kole,jezdíme teď každý den a trasu zvětšujeme,už je pěkně vymakaná .
Janče: kámoše na všechno - to je přesně choďák
No jo, holt to jsou národky a mezinárodky... si časem zvykneš My už jsme se na to po pěti letech vybodli, je to pěkná nuda
Běh u kola je super, Darča se u toho taky vždycky skvěle vylítá. Kolik jezdíte km?
kukinatost
napsal(a):
Jani,
tady máš něco pro potěchu oka Doufám, že tě moc neprovokuju, už abys toho choďáčka ke koni měla taky
darca
napsal(a):
Jani,
tady máš něco pro potěchu oka Doufám, že tě moc neprovokuju, už abys toho choďáčka ke koni měla taky
A ještě druhá dnešní fotka.
darca
napsal(a):
A ještě druhá dnešní fotka.
Vedle koníka to Darčovi sluší ,nezkoušela jsi ho dát někdy na koně? Kamarádka to zkoušela - kůň vydržel,pes koukal,jestli se mu to nezdá,ale zůstal tam.Sice jako pytel brambor,ale přece
(je to kolie).
Na kole jezdíme převážně po polních/lesních cestách a většinou kolem 4 a 5 km.Dáváme jí přestávky,aby se vydejchala,ale většinou to zvládá dobře. Postupně budu dálku zvětšovat,protože Cindy přes den má výběh jen na zahradě,odpoledne blbneme venku a k večeru jedeme.To pak musí spát jako mimino...
moninka
napsal(a):
Ahoj všici, Britulu mam sice už 3 roky, je přes útulek, nikdo o něm nic nevěděl ani kolik mu je. Zajímalo by mě, jestlipak nemám doma nááhodou choďáčka Prosím napište co si myslíte! Díky moc!
ahoj je krásnej,úplně výstavní!!!já se moc nevyznám,může to být tervueren,groeandel,no nebo chodík.
katulik
napsal(a):
Vedle koníka to Darčovi sluší ,nezkoušela jsi ho dát někdy na koně? Kamarádka to zkoušela - kůň vydržel,pes koukal,jestli se mu to nezdá,ale zůstal tam.Sice jako pytel brambor,ale přece
(je to kolie).
Na kole jezdíme převážně po polních/lesních cestách a většinou kolem 4 a 5 km.Dáváme jí přestávky,aby se vydejchala,ale většinou to zvládá dobře. Postupně budu dálku zvětšovat,protože Cindy přes den má výběh jen na zahradě,odpoledne blbneme venku a k večeru jedeme.To pak musí spát jako mimino...
No to jsem nezkoušela a určitě zkoušet nebudu Naše kobyla je cvok, takže by asi nepřežila, kdyby jí sedl na záda pes. A Darrimu by se to stejně nelíbilo, on radši běhá po svých
Tak proč zbytečně riskovat nějaký úraz
Když už jsem u těch úrazů, tak dneska jsem z naší Charlottky krásně sletěla, nabrala to rovnou do větví, já se jich chytila, ony nevydržely a já jsem žuchla na zem
Na fotce jsem já, Darča a Charlotta.
darca
napsal(a):
No to jsem nezkoušela a určitě zkoušet nebudu Naše kobyla je cvok, takže by asi nepřežila, kdyby jí sedl na záda pes. A Darrimu by se to stejně nelíbilo, on radši běhá po svých
Tak proč zbytečně riskovat nějaký úraz
Když už jsem u těch úrazů, tak dneska jsem z naší Charlottky krásně sletěla, nabrala to rovnou do větví, já se jich chytila, ony nevydržely a já jsem žuchla na zem
Na fotce jsem já, Darča a Charlotta.
To je dobrý...já taky nedávno slítla z koně...au au! Teďko má Cindy vydřený kolečko na polštářku na zadní tlapce,tak jí šetřím,chodíme jen na malý procházky a už se to zlepšuje.
rude
napsal(a):
nevíte někdo o levném zdravém štěňátku?na velkou zahradu rod.domku, pro manžel.pár ve středním věku
Naše miminko nám zdárně roste....
tasy
napsal(a):
Naše miminko nám zdárně roste....
A její maminka s belgičákem Montym....
tasy
napsal(a):
A její maminka s belgičákem Montym....
Mescalero z Gipova
katulik
napsal(a):
Byl jsem omrknout choďáky a musím říct,že jsou to prima pejsci.Ta jejich povaha a krása mne dostala.Už se mi o něm i zdálo.Teď je výlet na Moravě s chodíkama ,tak doufám že mi to vyjde a uvidím větší smečku.
bulmastif
napsal(a):
Byl jsem omrknout choďáky a musím říct,že jsou to prima pejsci.Ta jejich povaha a krása mne dostala.Už se mi o něm i zdálo.Teď je výlet na Moravě s chodíkama ,tak doufám že mi to vyjde a uvidím větší smečku.
Prima, určitě přijeďte... já jdu s Daroušem taky Myslím, že nás tam bude docela dost.
darca
napsal(a):
Prima, určitě přijeďte... já jdu s Daroušem taky Myslím, že nás tam bude docela dost.
Budu se snažit a hlavně bych je rád viděl pohromadě.Byl jsem mrknout na Enynku a jen dobré dojmy ,prostě úžasný pes.Jen nevím jestli nebudu muset ošetřovat pejska,vypadá to na boreliózu nemůže na nožky a je špatný.Lucko Darouš je krasavec a jak jsem ho viděl sedět na stromě, tak jsem si říkal zda bude naše 2m zídka stačit.
bulmastif
napsal(a):
Budu se snažit a hlavně bych je rád viděl pohromadě.Byl jsem mrknout na Enynku a jen dobré dojmy ,prostě úžasný pes.Jen nevím jestli nebudu muset ošetřovat pejska,vypadá to na boreliózu nemůže na nožky a je špatný.Lucko Darouš je krasavec a jak jsem ho viděl sedět na stromě, tak jsem si říkal zda bude naše 2m zídka stačit.
Magadan Renn z Gipova
v v
napsal(a):
kolik se pohybují ceny choďáků??Uvažujem o jeho koupy.sháním pejka ke koním
Choďák stojí většinou 5-9 tisíc... záleží na spojení a chovateli.
bulmastif
napsal(a):
Lucko Darča jde taky na Lukov?Doufám,že se střetnem čumákama
No jasnačka, přece nepůjdu na výlet s choďáky bez choďáka, když ho mám
katulik
napsal(a):
Výlet na hrad Lukov s CHP.Nádherní hafíci
katulik
napsal(a):
ještě jedna
katulik
napsal(a):
Kdo najde pejska?
bulda
napsal(a):
Kdo najde pejska?
Moje album s několika fotkami z výletu je tady:
http://darca.rajce.idnes.cz/ Vylet_s_chodaky_na_Lukov/ (bez mezery)
darca
napsal(a):
Moje album s několika fotkami z výletu je tady:
http://darca.rajce.idnes.cz/ Vylet_s_chodaky_na_Lukov/ (bez mezery)
Cipro
bulda
napsal(a):
Kdo najde pejska?
Koukám, kde je něco o choďácích, tam je i Bulda . Třeba se k nám někdy přidáte i s Igim. Posílám dvě naše loňské štěnda.
enny
napsal(a):
Koukám, kde je něco o choďácích, tam je i Bulda . Třeba se k nám někdy přidáte i s Igim. Posílám dvě naše loňské štěnda.
Jasně Enny Bulda u choďáků nesmí chybět
bulmastif
napsal(a):
Enny štěňátka jsou úžasná
taky bych měla na ňákej vejlet vyrazit,ale škoda že je to od nás tak daleko nedávno jsem vzala Cindy s kamarádkou kolií ven.
katulik
napsal(a):
Ti choďáci nám tady nějak zapadli... Takže oživuju pár fotkami ze závodů dogfrisbee
Tahle je z Kácova...
darca
napsal(a):
Ti choďáci nám tady nějak zapadli... Takže oživuju pár fotkami ze závodů dogfrisbee
Tahle je z Kácova...
...další z Holandska...
darca
napsal(a):
...další z Holandska...
...a ještě poslední z Holandska
tibetak

darca
napsal(a):
...a ještě poslední z Holandska
Jak je o kousek výš ten toller - není to Ebinka?
tibetak

darca
napsal(a):
Jojo, je to Ebinka... Naše kámoška
No, já jsem si to myslela - ta typická palice Je to ségra mojí Eny
tibetak
napsal(a):
Lucko vy cestujete až do Holandska?To je dobrá reprezentace choďáků
já teď mám plno ve škole,tak sem moc nestíhám chodit...ale přidám ňáký fotečky
katulik
napsal(a):
oblíbená činnost
tibetak
napsal(a):
Jojo, já vím, Verča mi o vás říkala... Tak tady je ještě jedna Ebinka s Darrim
katulik
napsal(a):
Jojo, před týdnem jsme byli na závodech v Holandsku... bylo to tam moc pěkné Tenhle víkend jsme měli jet do Polska, ale vybouchl odvoz, takže to nevyšlo...
darca
napsal(a):
Jojo, já vím, Verča mi o vás říkala... Tak tady je ještě jedna Ebinka s Darrim
Jak si užíváte prázdniny s choďáčky???
Já měla Cindu na chalupě u mámy,tak jsme denně chodily ven,koupala jsem je v rybníku...tak měla 5 dní volna .A teď zase doma....dám sem potom fotky,nějaké se docela povedly.
Jinak jsem na mé stránky přidala článek o psech ke koním,je tam i článek věnovanej chp.Můžete se kuknout: http://koneaponici.webgarden.cz/psi-ke-konim
katulik
napsal(a):
Já měla Cindu na chalupě u mámy,tak jsme denně chodily ven,koupala jsem je v rybníku...tak měla 5 dní volna .A teď zase doma....dám sem potom fotky,nějaké se docela povedly.
Jinak jsem na mé stránky přidala článek o psech ke koním,je tam i článek věnovanej chp.Můžete se kuknout: http://koneaponici.webgarden.cz/psi-ke-konim
KUK
katulik
napsal(a):
Jak jinak než aktivně Chodíme plavat, běhat agility, jezdíme na semináře a závody, běháme u kola (teda pes, ne já
)... atakdál
darca
napsal(a):
Jak jinak než aktivně Chodíme plavat, běhat agility, jezdíme na semináře a závody, běháme u kola (teda pes, ne já
)... atakdál
Madelain Tass z Gipova 4 a půl měsíce
tasy
napsal(a):
Madelain Tass z Gipova 4 a půl měsíce
Tak to my spíš pasivně Odpočíváme,nic neděláme.Žádné výstavy,žádné cvičení ,jen procházky a sem tam to koupání. Teďe tu máme pře 30°C tak Cindy odpočívá na dvoře v chládku a k ničemu se nemá
katulik
napsal(a):
Tak to my spíš pasivně Odpočíváme,nic neděláme.Žádné výstavy,žádné cvičení ,jen procházky a sem tam to koupání. Teďe tu máme pře 30°C tak Cindy odpočívá na dvoře v chládku a k ničemu se nemá
Pro Lucku: Jaká je prosím nová adresa tvojich a Darriho www stránek??? Vidím, že ta stará už neexistuje, tak pokud máš nové stránečky budu mco ráda, když sem napíšeš adresu. Díky moc ;-)
janak
napsal(a):
Pro Lucku: Jaká je prosím nová adresa tvojich a Darriho www stránek??? Vidím, že ta stará už neexistuje, tak pokud máš nové stránečky budu mco ráda, když sem napíšeš adresu. Díky moc ;-)
Nová adresa je www.darri.chodskypes.eu . Zapomněla jsem si ji tady změnit
darca
napsal(a):
Nová adresa je www.darri.chodskypes.eu . Zapomněla jsem si ji tady změnit
Nazdárek, doufám, že se k nám přidáte na výletě na Kunětickou horu Info na www.psi.mysteria.cz
pretty woman
napsal(a):
Nazdárek, doufám, že se k nám přidáte na výletě na Kunětickou horu Info na www.psi.mysteria.cz
Lexus Speed z Gipova 6 měsíců
tasy
napsal(a):
Lexus Speed z Gipova 6 měsíců
Sendy. Vzala jsem jí z útulku jako cca 7 měsíční štěně.Byla tak zanedbaná že jsme jí museli ostříhat nůžkama na ovce Teď je jí cca 3,5 roku.Je blázen do aportu,spolehlivě mi nahání koně i slepice kam potřebuju
Jediný zlozvyk který jí zůstal je honění za ocasem.. Jinak je milá,až moc temperamentní a spolehlivě ohlídá stáj. Vysloužila si přezdívku pošuk
Myslela jsem si že je kříženec německého a belgického ovčáka ale spousta lidí mi tvrdí že je to zaručeně choďák.Co myslíte?
koki
napsal(a):
Sendy. Vzala jsem jí z útulku jako cca 7 měsíční štěně.Byla tak zanedbaná že jsme jí museli ostříhat nůžkama na ovce Teď je jí cca 3,5 roku.Je blázen do aportu,spolehlivě mi nahání koně i slepice kam potřebuju
Jediný zlozvyk který jí zůstal je honění za ocasem.. Jinak je milá,až moc temperamentní a spolehlivě ohlídá stáj. Vysloužila si přezdívku pošuk
Myslela jsem si že je kříženec německého a belgického ovčáka ale spousta lidí mi tvrdí že je to zaručeně choďák.Co myslíte?
Ještě jedna
koki
napsal(a):
Poslední..
Já ti nevím, tou barvou mi na choďáka moc nesedí... Povahou ale ano Možná to je kříženec CHP a NO nebo něco takového
Kažopádně je to krasavice
Přidávám fotku z Německa, kde jsem byla s choďákem na semináři a závodech dogfrisbee
darca
napsal(a):
Já ti nevím, tou barvou mi na choďáka moc nesedí... Povahou ale ano Možná to je kříženec CHP a NO nebo něco takového
Kažopádně je to krasavice
Přidávám fotku z Německa, kde jsem byla s choďákem na semináři a závodech dogfrisbee
Já si taky myslím,že je to kříženec choďáka s něčím. Mimochodem Lucko jak jste na závodech dopadli?
katulik
napsal(a):
Já si taky myslím,že je to kříženec choďáka s něčím. Mimochodem Lucko jak jste na závodech dopadli?
Sirius od Strážné skály