Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.2.2007 16:16

Měli jste nebo mate bíglí štenatka?Tak tohle je stranka pro ně.Davejte sem jejich fotky.(ale nechlupte se ciyím peřím)

25.2.2007 19:38

lllucka napsal(a):
Měli jste nebo mate bíglí štenatka?Tak tohle je stranka pro ně.Davejte sem jejich fotky.(ale nechlupte se ciyím peřím)

Ahoj to jsou tvoje stenatka??nechces sem hodit dalsi fotecky??ja uz mma 1,5 rocniho nerada..takze to sem hazet nebudu...ale jinak sou krasni hlavne ten uplne v pravo!!!!

26.2.2007 12:40

nicolll napsal(a):
Ahoj to jsou tvoje stenatka??nechces sem hodit dalsi fotecky??ja uz mma 1,5 rocniho nerada..takze to sem hazet nebudu...ale jinak sou krasni hlavne ten uplne v pravo!!!!

Ahojky. krásní bíglíci Chtěla jsem se zeptat, nevíš náhodou kolik stojí štěndo s PP? Díky.

26.2.2007 13:56

tapinka85 napsal(a):
Ahojky. krásní bíglíci Chtěla jsem se zeptat, nevíš náhodou kolik stojí štěndo s PP? Díky.

štěndo s PP Od 15 tisíc výše....alespoň, co znám já

26.2.2007 16:58

nicolll napsal(a):

To je ta co se ti líbí.Tohle jsou s pp a stali 10 000.

26.2.2007 21:35

lllucka napsal(a):
To je ta co se ti líbí.Tohle jsou s pp a stali 10 000.

hele to neni on..to je ten upe v levo..a me se mocinky libi ten v pravo....mno tak ono zalezi v jakem veku si ho kupujes..my gdyby jsme si ho vzali jajko stenatko tak by stal 10 000 ale ptz sme si ho brali az ve 3 mesicich tak sme za neho platili 8 000...

27.2.2007 16:28

nicolll napsal(a):
hele to neni on..to je ten upe v levo..a me se mocinky libi ten v pravo....mno tak ono zalezi v jakem veku si ho kupujes..my gdyby jsme si ho vzali jajko stenatko tak by stal 10 000 ale ptz sme si ho brali az ve 3 mesicich tak sme za neho platili 8 000...

JO tak tohle je on.Juno. měli jsme taky Jitřenku
Javu(rikali jsme ji Holi)-panička ji řika Tíno.
Jurije
a Jupitera

27.2.2007 19:52

lllucka napsal(a):
JO tak tohle je on.Juno. měli jsme taky Jitřenku
Javu(rikali jsme ji Holi)-panička ji řika Tíno.
Jurije
a Jupitera

Krásní, jak plyšáci

27.2.2007 20:32

eavy napsal(a):
Krásní, jak plyšáci

Ten je strane krasnej..gdybych mohla poridila bych si jeste jednoho..ale nemuzu jdu pryc na skolu a uz ted premyslim co s pejskem...byla sem tyden pryc a byl z toho skoro nemocnej ..tak sem hazu jeho fotecku..ale nemam ho jako stenatko..teda jo ale tam neni peknej..hodim sem obe pro srovnani

28.2.2007 15:09

nicolll napsal(a):
Ten je strane krasnej..gdybych mohla poridila bych si jeste jednoho..ale nemuzu jdu pryc na skolu a uz ted premyslim co s pejskem...byla sem tyden pryc a byl z toho skoro nemocnej ..tak sem hazu jeho fotecku..ale nemam ho jako stenatko..teda jo ale tam neni peknej..hodim sem obe pro srovnani

tak tohle nedavno focena fotecka...

28.2.2007 15:19

nicolll napsal(a):
tak tohle nedavno focena fotecka...

dasli uplne jako male stenatko..doufam zhe to nebude jeho chovateli vadit gdyz sem dala fotku z netu ptz ja sme ho jakos tenatko nevidela proto nemam fotecky

28.2.2007 15:21

nicolll napsal(a):
dasli uplne jako male stenatko..doufam zhe to nebude jeho chovateli vadit gdyz sem dala fotku z netu ptz ja sme ho jakos tenatko nevidela proto nemam fotecky

jeste jedna z netu a a to o trosku vetsi milacek

28.2.2007 15:23

nicolll napsal(a):
jeste jedna z netu a a to o trosku vetsi milacek

A posledni tady se mi moc nelibil ale jaks em se jeli podivat tak byl muj hned na prvni pohled!!

28.2.2007 15:31

nicolll napsal(a):
A posledni tady se mi moc nelibil ale jaks em se jeli podivat tak byl muj hned na prvni pohled!!

A jeste jako 3mesicni pejsek..uz u nas doma...a ted uz opravdu posledni!!!a jeste je to curajici!!jeste neumel curat jako kluk!!

28.2.2007 18:36

nicolll napsal(a):
A jeste jako 3mesicni pejsek..uz u nas doma...a ted uz opravdu posledni!!!a jeste je to curajici!!jeste neumel curat jako kluk!!

tAKY KRASNEJ.TO JSOU ONI.

28.2.2007 18:50

lllucka napsal(a):

A DALŠI.Spí v mí skřini(tam jsem ho našla)

1.3.2007 15:19

lllucka napsal(a):
A DALŠI.Spí v mí skřini(tam jsem ho našla)

Ahoj..ten kterej se mi moooc libi je ten v levo nahore,?z kama ses??a muzu se zeptat na rodice..hod sem pls fotecky......jsou fakt sladky

1.3.2007 16:18

lllucka napsal(a):

Ne to je ten v pravo dole.Jo tohle je Corona Cosmic(Korina)

1.3.2007 16:20

nicolll napsal(a):

Otec Nannuk Tergi

1.3.2007 19:05

lllucka napsal(a):
Otec Nannuk Tergi

no jo krasni po rodicich..doufam zhe to moje zlaticko bude taky tak negdy vypadat....a muzu se zeptat na vasi chovnou stanici??a mate www stranky???a odkud jste????

5.3.2007 17:20

nicolll napsal(a):
no jo krasni po rodicich..doufam zhe to moje zlaticko bude taky tak negdy vypadat....a muzu se zeptat na vasi chovnou stanici??a mate www stranky???a odkud jste????

Bohůžel Korina je vykastrovana při porodu ji praskla děloha.Ale ja bydlim vPraze 4.
Matka se štenetama.

5.3.2007 21:04

lllucka napsal(a):
Bohůžel Korina je vykastrovana při porodu ji praskla děloha.Ale ja bydlim vPraze 4.
Matka se štenetama.

ahoj..tak to je mi lito..ale jinak je to krasna mamča...a preju hodne stesti...my sme uz sme meli zanet slinnych zlaz..nic moc peknyho...a uzž mate vsechny prodane,?

17.3.2007 23:18

nicolll napsal(a):
ahoj..tak to je mi lito..ale jinak je to krasna mamča...a preju hodne stesti...my sme uz sme meli zanet slinnych zlaz..nic moc peknyho...a uzž mate vsechny prodane,?

já hlídám šéfíkovi bígla a je čistokrevná bíglice je jí 5 let a je z ameriky, proto jiná postava i hlavička je menší, ale oči oooobr

17.3.2007 23:19

racina napsal(a):
já hlídám šéfíkovi bígla a je čistokrevná bíglice je jí 5 let a je z ameriky, proto jiná postava i hlavička je menší, ale oči oooobr

....

17.3.2007 23:19

racina napsal(a):

to je omyl ten klucina

17.3.2007 23:20

racina napsal(a):
to je omyl ten klucina

...

18.3.2007 10:41

racina napsal(a):
...

Zdravím! Tak toto naše stvoření chlupaté a flekaté už má štěněcí věk za sebou, ale i tak si mnoho lidí myslí, je že ještě mlaďoch. Posledně si jedna žena myslela, že ještě nemá rok, a ono už je to 3,5 letý klacek! Takže Randy pozorující své teritorium...

26.6.2007 15:24

lllucka napsal(a):

Moje bíglice v pěti týdnech, teď jí jsou 3 měsíce

26.6.2007 15:34

lllucka napsal(a):

A tady je tříměsíční

1.7.2007 20:23

lllucka napsal(a):

Jonáš

Přidejte reakci

Přidat smajlík