Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.2.2007 12:27

Zajimalo by me, jakou rasu najdete v nasem cistokrevnym oriskovi

27.2.2007 12:39

tk napsal(a):
Zajimalo by me, jakou rasu najdete v nasem cistokrevnym oriskovi

Jorkšír . Takovýhle jorků za sedm až osm tisíc znám ze svého okolí spoustu.
Ale samozřejmě - může to být voříšek vořechovitý - prostě kříženec kříženců, potomků kříženců

27.2.2007 13:27

caniche napsal(a):
Jorkšír . Takovýhle jorků za sedm až osm tisíc znám ze svého okolí spoustu.
Ale samozřejmě - může to být voříšek vořechovitý - prostě kříženec kříženců, potomků kříženců

Že by trocha pudla? Jak je velký?

27.2.2007 13:30

danemary napsal(a):

Ted mě tak napadá na co tipujete tu naši? O původu nemám tušení. Tu první menší.

27.2.2007 13:49

danemary napsal(a):

obr jork
barvu jorka ma, jinak hrubosrstej, kudrny na hlavicce, mohutnejsi telicko, kratsi nozicky...mame ho z utulku a je z nejake romske vesnice....pani z utulku nam rikala, ze tam odtud privazi policie porad dalsi novy typy psu, ktery se mezi sebou mnozi......

27.2.2007 13:50

danemary napsal(a):
Ted mě tak napadá na co tipujete tu naši? O původu nemám tušení. Tu první menší.

je to moc spatna fotka, tezko se da neco rozlisit......jinak krasnej je to zase jo....mozna nejakej pudl, jezevcik ci tak neco? kazdopadne krasavec

27.2.2007 13:59

tk napsal(a):
je to moc spatna fotka, tezko se da neco rozlisit......jinak krasnej je to zase jo....mozna nejakej pudl, jezevcik ci tak neco? kazdopadne krasavec

snad je trochu lepší

27.2.2007 23:01

tk napsal(a):
obr jork
barvu jorka ma, jinak hrubosrstej, kudrny na hlavicce, mohutnejsi telicko, kratsi nozicky...mame ho z utulku a je z nejake romske vesnice....pani z utulku nam rikala, ze tam odtud privazi policie porad dalsi novy typy psu, ktery se mezi sebou mnozi......

tohle je také krásná fenečka má ji moje dcera .
také nevíme nic o rodičích

27.2.2007 23:04

dagmar napsal(a):
tohle je také krásná fenečka má ji moje dcera .
také nevíme nic o rodičích

ještě jednou Lucky - čerstvě ostříhaná

Přidejte reakci

Přidat smajlík