anděla

chtěla bych vidět nějaké fotky
anděla

troy
napsal(a):
Upřímě řečeno si myslím, že tohle je diskuse, a ne přehlídka plemen psů...Už těch fotek bylo dost.
ano ale já bych chtěla i iformace a chtěla bych vědět jak ve skutečnosti vipadají já si ho chci tak za sedm let pořídit a tak chci co nejvíce informací
anděla

anděla
napsal(a):
ano ale já bych chtěla i iformace a chtěla bych vědět jak ve skutečnosti vipadají já si ho chci tak za sedm let pořídit a tak chci co nejvíce informací
a mám pár otázek: kolik stojí faraon? 2.kolik lidí faraony chová?3.je vhodný do bytu?4.kolik potřebuje phybu? děkuji za odpovědi
anděla
napsal(a):
Troy - to od tebe není zrovna dvakrát fér. Sama (nebo sám) jsi sem docela nedávno fotky svýho hafana vkládala a naráz ti to vadí?!?!
troy
napsal(a):
Jo, to je pravda (poprvé a naposled), ale už toho bylo dost..Samozřejmě nic neovlivním, je to jen můj názor...
whiskey
napsal(a):
http://www.faraonklub.cz/
pokud si chcete faraona pořídit až za 7let tak myslím nemá cenu se o něj zajímat teď, do té doby si to můžete 100x rozmyslet... A když už tak byste se měla zajímat spíše o jeho povahu než o jeho vzhled... Tohle není dobré plemeno na ozdobu protože má veliké nároky na pohyb který není zas až tak jednoduché mu při jeho povaze zajistit... Jinak info na www.faraonklub.cz