Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

anděla

28.12.2005 08:00
anděla

chtěla bych vidět nějaké fotky

11.10.2005 13:54

anděla napsal(a):
chtěla bych vidět nějaké fotky

Upřímě řečeno si myslím, že tohle je diskuse, a ne přehlídka plemen psů...Už těch fotek bylo dost.

anděla

11.10.2005 16:38
anděla

troy napsal(a):
Upřímě řečeno si myslím, že tohle je diskuse, a ne přehlídka plemen psů...Už těch fotek bylo dost.

ano ale já bych chtěla i iformace a chtěla bych vědět jak ve skutečnosti vipadají já si ho chci tak za sedm let pořídit a tak chci co nejvíce informací

anděla

11.10.2005 16:51
anděla

anděla napsal(a):
ano ale já bych chtěla i iformace a chtěla bych vědět jak ve skutečnosti vipadají já si ho chci tak za sedm let pořídit a tak chci co nejvíce informací

a mám pár otázek: kolik stojí faraon? 2.kolik lidí faraony chová?3.je vhodný do bytu?4.kolik potřebuje phybu? děkuji za odpovědi

11.10.2005 16:54

anděla napsal(a):

Troy - to od tebe není zrovna dvakrát fér. Sama (nebo sám) jsi sem docela nedávno fotky svýho hafana vkládala a naráz ti to vadí?!?!

11.10.2005 17:15

jana dante napsal(a):
Troy - to od tebe není zrovna dvakrát fér. Sama (nebo sám) jsi sem docela nedávno fotky svýho hafana vkládala a naráz ti to vadí?!?!

Jo, to je pravda (poprvé a naposled), ale už toho bylo dost..Samozřejmě nic neovlivním, je to jen můj názor...

11.10.2005 19:03

troy napsal(a):
Jo, to je pravda (poprvé a naposled), ale už toho bylo dost..Samozřejmě nic neovlivním, je to jen můj názor...

http://www.faraonklub.cz/

28.12.2005 08:00

whiskey napsal(a):
http://www.faraonklub.cz/

pokud si chcete faraona pořídit až za 7let tak myslím nemá cenu se o něj zajímat teď, do té doby si to můžete 100x rozmyslet... A když už tak byste se měla zajímat spíše o jeho povahu než o jeho vzhled... Tohle není dobré plemeno na ozdobu protože má veliké nároky na pohyb který není zas až tak jednoduché mu při jeho povaze zajistit... Jinak info na www.faraonklub.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík