Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.3.2007 10:35

Dobrý den,chci si pořídit jorka a proto prosím, zda byste mi nemohli doporučit dobrou chov.stanici?Jde mi převážně o zdravý, pěkné jedince a dobrou povahu.Také, aby je neměli jen na zisk a věnovali se jim.Máte s nějakou stanicí dobré zkušenosti?Budu ráda za každou radu.

5.3.2007 11:57

jaanna napsal(a):
Dobrý den,chci si pořídit jorka a proto prosím, zda byste mi nemohli doporučit dobrou chov.stanici?Jde mi převážně o zdravý, pěkné jedince a dobrou povahu.Také, aby je neměli jen na zisk a věnovali se jim.Máte s nějakou stanicí dobré zkušenosti?Budu ráda za každou radu.

Nikdo neporadí? :-((

8.3.2007 13:16

jaanna napsal(a):

Dobrý den,
zkuste se podívat na stránky chovatelského klubu Yorkshire teriérů na www.yorkshire-club.cz. Je tam odkaz na chovatelskou inzerci, tak tam snad něco naleznete. Jsou tu inzeráty pouze na jorkšírky s PP. Teď tam inzeruje např. paní Dagmar Valešová, která je členkou výboru klubu. Ale s touto paní nemáme osobní zkušenosti. Naší jorkšírku máme z chovatelské stanice Z trojských vinic a tuto stanici můžeme doporučit.
P.S. Někdo tam dal hodně moc odkazů na nějaké stránky, takže se tím budete muset prolistovat, abyste našli nějaké inzeráty.
Držím palečky, ať najdete nějakého dobrého chovatele a přeji, ať vám jorkšírek dělá jen radost.
Markéta

13.9.2007 16:25

jaanna napsal(a):

nechci moc radit,ale mám dobrou skušenost s pani danusí řehákovou,z chomutova.adresa webu je miocuore.cz .Má 6 dní staré štěnacka

13.9.2007 17:21

jaanna napsal(a):

Zkuste to tady.http://www.yorkieland.cz/

Přidejte reakci

Přidat smajlík