Dneska u nás nějaký dobrák pravděpodobně vyhodil na silnici asi 2 měsíce starou fenečku černé barvy s malinkou bílou náprsenkou. Tipuji že je v ní něco z ovčáka , zatím nemohu vložit fotečku . K 5 našim už opravdu nemůžem takže sháníme zájemce. Ukázat ji mohu večer přes web kameru. Jsme z vyškovska.Email agapet@centrum.cz nebo 517331014
danemary
napsal(a):
Dneska u nás nějaký dobrák pravděpodobně vyhodil na silnici asi 2 měsíce starou fenečku černé barvy s malinkou bílou náprsenkou. Tipuji že je v ní něco z ovčáka , zatím nemohu vložit fotečku . K 5 našim už opravdu nemůžem takže sháníme zájemce. Ukázat ji mohu večer přes web kameru. Jsme z vyškovska.Email agapet@centrum.cz nebo 517331014
když tak na ni koukám možná taky labís
danemary
napsal(a):
a aby toho nebylo máko dnes u nás zů stal bydlet kříženecBSP. pes stáří tipuji okolo 5 let trochu zraji k mrtvici MP ani obecní úřad nezajímají a naše jorčina čeká mimina a já jsem pako které je nemá srdce vyhodit
Danemary, myslím, že úřad má ze zákona povinost se postarat o psa nalezeného v jejich "okrsku", ať je to zajímá nebo ne...
judith
napsal(a):
Danemary, myslím, že úřad má ze zákona povinost se postarat o psa nalezeného v jejich "okrsku", ať je to zajímá nebo ne...
Jak jsem zjištovala přes útulek MP Brno tak ano ale musela bych podat trestní oznámení takže než by se to vyřešilo těžko říct jak by to dlouho trvalo.Nebo už jste něco podobného řešili? Kdyžtak poraďte!!!!
danemary
napsal(a):
Jak jsem zjištovala přes útulek MP Brno tak ano ale musela bych podat trestní oznámení takže než by se to vyřešilo těžko říct jak by to dlouho trvalo.Nebo už jste něco podobného řešili? Kdyžtak poraďte!!!!
Měla jsem vždy zato, že k nalezenému psovi se přivolá městská policie a ti jsou povinni ho dopravit do útulku. Nemůžete sama kontaktovat nejbližší útulek ? - třeba vám aspoň poradí. Když jsem přišla o psa, strašně jsem toužila, aby se našel poblíž nějaký vhodný psí bezdomovec, kterého bych přichýlila, ale na to já nemám štěstí - musela jsem si pro něho sama do útulku
danemary
napsal(a):
Tak to je ona
danemary
napsal(a):
Tak to je ona
na nemoderce se objevilo ztracené štěně ....Ztratila se fenka - štěně, černé barvy, stáří 2 měsíce, mohutnější stavba těla, po otci labrador. Štěně se ztratilo mezi Radíkovem a Sv. Kopečkem u Olomouce, dne 1. 3. 2007 v odpoledních hodinách.
Prosím volejte na tel. č. 732754610.
Děkuji za pomoc
Eschlerová
možná by to mohlo být ono
liska
napsal(a):
tak jak? volali jste na to číslo?
Ne našla se o víc než týden později a 60 km dál už má nové páníky a tak mohutná také není.Ale ted hhledáme domov pro pesena který se u nás ubydlil den po malé.Je to kříženec BSP mladý pes max 3 roky