Ahoj. Ať hledám jak hledám nikde nic o šicinkách. Je tady také někdo kdo toto zlatíčko má doma? Zde dávejte Vaše příběhy s těmito miláčky, fotky apod.... My začneme..
nikola
napsal(a):
Ahoj. Ať hledám jak hledám nikde nic o šicinkách. Je tady také někdo kdo toto zlatíčko má doma? Zde dávejte Vaše příběhy s těmito miláčky, fotky apod.... My začneme..
a další foto
nikola
napsal(a):
a další foto
jsem krásná holka a své paničce dělám jen radost
nikola
napsal(a):
další ...
nikola
napsal(a):
a poslední ----jinak to tady zahltíme
nikola
napsal(a):
a jedna postelová
nikola
napsal(a):
a jedna postelová
Ahoj, my jsme měli tu čest s jednou šícou několik let, než nám jí bohužl nešťastnou náhodou přejelo auto. Byly to moc smutné dny. Tak tady je, Žolina.
nikola
napsal(a):
Ahoj, máme taky šiculdy, teď jsme zrovna měli štěňátka, bohužel jsem je nenafotila. Ale alespoň foto z předchozího vrhu.
nikola
napsal(a):
Další foto - dvě maminy s miminama, tahaly se o ně, tak jsem je musela dát dohromady.
boriska
napsal(a):
Ahoj, máme taky šiculdy, teď jsme zrovna měli štěňátka, bohužel jsem je nenafotila. Ale alespoň foto z předchozího vrhu.
Ahoj. Tak to jsou moc nádherné kuličky, vzpomínám, jak ta naše byla taky taková - odkud jste? Přídám další dvě fotky. Nikola
boriska
napsal(a):
Další foto - dvě maminy s miminama, tahaly se o ně, tak jsem je musela dát dohromady.
----tohle té naší vyhovuje. Jinak je to ale hrozný poděs a vymýšlí pořád nějaké lumpárny.
nikola
napsal(a):
Bydlíme v jižních Čechách. Přidávám fotku našeho ženicha, bohužel se nám odstěhuje do Pardubic.
boriska
napsal(a):
Bydlíme v jižních Čechách. Přidávám fotku našeho ženicha, bohužel se nám odstěhuje do Pardubic.
Ahoj. My jsme z Havířova. Vidím, že ženich je ostříhaný, my teď máme srst dlouhou, ale taky už byla jednou ostříhaná, protože se nám zplstnatila. Te´d to docela zvládáme, ale opravdu se musí každý den česat. Přidávám jednu fotku. To byla ostříhaná s tím, že měla vyholené záda a nechané pacinky, hlavu a ocas. Nikola
nikola
napsal(a):
My je musíme stříhat všechny na krátko, máme celkem 4, pořád spolu blbnou i přesto, že už je mezi nimi i důchodkyně. Na výstavy nechodíme, takže je to jedno. Ale ta Vaše zarostlá vypadá určitě lépe.
nikola
napsal(a):
A ještě jedna .......
boriska
napsal(a):
A ještě jedna .......
No, my taky na výstavy nechodíme a šicinu máme pro radost a pokud to tak všem vyhovuje je to o.k., ti Vaši jsou taky milí a hlavně ty štěňátka jsou k zulíbání. Že by ta naše měla štěňátka o tom neuvažujeme, protože bychom na štěnda neměli čas a navíc ta naše má šelest na srdíčku a tak bych o ní měla strach - ikdyž jinak se to vůbec neprojevuje. Přidávám dvě fotky - jedna je klasická somrovací u jídla a podruhé jsem zkoušely nový účes, ale moc to nevyšlo - podle jejího výrazu vypadá oěkně vyjeveně. Nikol
nikola
napsal(a):
No, my taky na výstavy nechodíme a šicinu máme pro radost a pokud to tak všem vyhovuje je to o.k., ti Vaši jsou taky milí a hlavně ty štěňátka jsou k zulíbání. Že by ta naše měla štěňátka o tom neuvažujeme, protože bychom na štěnda neměli čas a navíc ta naše má šelest na srdíčku a tak bych o ní měla strach - ikdyž jinak se to vůbec neprojevuje. Přidávám dvě fotky - jedna je klasická somrovací u jídla a podruhé jsem zkoušely nový účes, ale moc to nevyšlo - podle jejího výrazu vypadá oěkně vyjeveně. Nikol
vyjevená
nikola
napsal(a):
Jak je ta Vaše stará?
boriska
napsal(a):
Jak je ta Vaše stará?
Ta naše má dva roky, narodila se na Mikuláše 6.12., ale špíše to je čert. Ty štěňátka jsou nádherné - hned bych je brala všechny domů. Přídávám jednu fotku s její kámoškou - jen nechce pochopit, že s ní nechce běhat. Nikol.
nikola
napsal(a):
Posílám jednu z posledního vrhu - holčičku.
boriska
napsal(a):
Posílám jednu z posledního vrhu - holčičku.
Holčička je nádherná...jsou to krásné kuličky. Přídávám jednu fotku z venku - v období, kdy byl sníh.