Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.3.2007 08:34

Ahoj dámy.
Jak by jste pojmenovali tento obojek?

15.3.2007 08:35

eavy napsal(a):
Ahoj dámy.

Jde o to, že si ho chci koupit pro Sáru na obrany, jenže netuším, jakej název zadat do vyhledávače

15.3.2007 11:50

eavy napsal(a):
Ahoj dámy.

Verčo, a kde jsi našla tu fotku? Měla nějaký jméno? Asi bych koukla na gappay....oni dělají takový věci taky...

15.3.2007 11:53

danan napsal(a):
Verčo, a kde jsi našla tu fotku? Měla nějaký jméno? Asi bych koukla na gappay....oni dělají takový věci taky...

DanaN...
Fotku jsem našla v jednom virtuálním obchodě s popiskem "OBOJEK, KOŽENÝ" nic víc k němu nebylo. Ale díky za odkaz, kouknu

15.3.2007 11:54

eavy napsal(a):
DanaN...
Fotku jsem našla v jednom virtuálním obchodě s popiskem "OBOJEK, KOŽENÝ" nic víc k němu nebylo. Ale díky za odkaz, kouknu

Je tam. Koukám na to. Jmenuje se "Obojek kožený s úchytem, černý - VELKÝ"

15.3.2007 12:01

danan napsal(a):
Je tam. Koukám na to. Jmenuje se "Obojek kožený s úchytem, černý - VELKÝ"

Jsem fakt dobrá sem to tipla na první pokus kam na to jít

15.3.2007 13:05

eavy napsal(a):
Ahoj dámy.

Hm, jseš fakt dobrá , taky jsem ho tam už objevila a cena celkem přijatelná

16.3.2007 22:19

eavy napsal(a):
Hm, jseš fakt dobrá , taky jsem ho tam už objevila a cena celkem přijatelná

Ahoj děvčata
tak vás zase zdravím z práce
koukám,že je tu nějak mrtvo copááá se dějéé :-)))
jooo a dnes mám s sebou hlídače

17.3.2007 19:19

nada napsal(a):
Ahoj děvčata
tak vás zase zdravím z práce
koukám,že je tu nějak mrtvo copááá se dějéé :-)))
jooo a dnes mám s sebou hlídače

Ahoj Naďo,nebála jsi se vlka nic,co?

Tak dneska byl sraz,ne?Budou fotky,budou....? Prosím pěkně,smutně koukám

17.3.2007 20:16

jesie napsal(a):
Ahoj Naďo,nebála jsi se vlka nic,co?

Tak dneska byl sraz,ne?Budou fotky,budou....? Prosím pěkně,smutně koukám

Tak já teda něco hodím
Berenis a Arka

17.3.2007 20:18

nada napsal(a):
Tak já teda něco hodím
Berenis a Arka

Abadon+ Agripa + Audrey

17.3.2007 20:20

nada napsal(a):
Abadon+ Agripa + Audrey

v těch bílejch mám nějakej zmatek , takže nevím

17.3.2007 20:22

eavy napsal(a):
Ahoj dámy.

Prsoní návštěvnice s Berenis

17.3.2007 20:25

nada napsal(a):
Prsoní návštěvnice s Berenis

Monika nakrmila Cindu párečkem a se škodolibým úsměvem odchází
čímž jsme v soutěži pohořely

17.3.2007 20:27

eavy napsal(a):
Ahoj dámy.

psí zápasy

17.3.2007 21:06

nada napsal(a):
psí zápasy

Nado to je všechno to ses moc nepředvedla koukej něco přihodit určo toho máš víc

17.3.2007 21:31

nada napsal(a):
psí zápasy

jedna povedená

17.3.2007 21:33

eavy napsal(a):
Ahoj dámy.

a jedno šikovné miminko

17.3.2007 22:51

eavy napsal(a):
Ahoj dámy.

Aura

17.3.2007 23:09

eavy napsal(a):
Ahoj dámy.

muj favorit

17.3.2007 23:10

eavy napsal(a):
Ahoj dámy.

17.3.2007 23:29

eavy napsal(a):
Ahoj dámy.

cipalka

17.3.2007 23:29
cipalka

nada napsal(a):

ahoj Naďo, Odrynka je správnej Budulínek, moc vám to spolu sekne!

17.3.2007 23:54

nada napsal(a):
Toska Lištička

Ahoj Alko
Budulínek děkuje za pochvalu
už jsem to s tím srazíkem vymyslela,že za váma jednou přijedu do frýdlantu :-))

17.3.2007 23:56

nada napsal(a):
Ahoj Alko
Budulínek děkuje za pochvalu
už jsem to s tím srazíkem vymyslela,že za váma jednou přijedu do frýdlantu :-))

Hanko povedené foto můžeš mi poslat na mailik??

18.3.2007 12:09

nada napsal(a):
Hanko povedené foto můžeš mi poslat na mailik??

Díky...to jsem se pokochala....paráda.Ještě,že počasí bylo v pohodě,u nás teď pěkně fouká.....jinak nějaké zážitky? Pokousaní okolochodící? Nebo nějací nadržení Cipískové? (Ahoj Alko,mám vás ráda)

cipalka

18.3.2007 12:14
cipalka

jesie napsal(a):
Díky...to jsem se pokochala....paráda.Ještě,že počasí bylo v pohodě,u nás teď pěkně fouká.....jinak nějaké zážitky? Pokousaní okolochodící? Nebo nějací nadržení Cipískové? (Ahoj Alko,mám vás ráda)

Naďo, takže se uvidíme příští sobotu?
Jindřiško, Ty jedna rejpalko

18.3.2007 20:19

eavy napsal(a):
Ahoj dámy.

Ahojky dámy
Koukám, že jste se měli parádně

18.3.2007 20:20

eavy napsal(a):
Ahojky dámy
Koukám, že jste se měli parádně

Tohle je Arčí, tamto byl Alda

18.3.2007 20:21

eavy napsal(a):
Ahoj dámy.

Babule

18.3.2007 22:02

cipalka napsal(a):

Hi,hi...neříkej,že jsem urazila Cipuldovo ego copak já můžu za to,že má pověst Don Chuana?

cipalka

18.3.2007 22:30
cipalka

jesie napsal(a):
Hi,hi...neříkej,že jsem urazila Cipuldovo ego copak já můžu za to,že má pověst Don Chuana?

Jindři v pohoděěě on za to, chudák, nemůže, že mu ty holky tak voní, no.....

19.3.2007 01:57

cipalka napsal(a):

Alko - tak rychlé to zase asi nebude

19.3.2007 11:22

eavy napsal(a):
Ahoj dámy.

Tak máme taky jednu novinku - po pátečním pro jistotu a paničky divný pocit dělaném sonu se zase můžeme těšit na přírůstky . Naše veterinářka se dušovala, že se jí to ještě nikdy nestalo, aby se tak na 100% sekla. Takže sice byli vidět tři prťata, ale s počtem prý už si raději ani přibližně zahrávat nebude. Navíc první termín máme na apríla, ale doufám, že to bude trošku později .

19.3.2007 12:09

pvc napsal(a):
Tak máme taky jednu novinku - po pátečním pro jistotu a paničky divný pocit dělaném sonu se zase můžeme těšit na přírůstky . Naše veterinářka se dušovala, že se jí to ještě nikdy nestalo, aby se tak na 100% sekla. Takže sice byli vidět tři prťata, ale s počtem prý už si raději ani přibližně zahrávat nebude. Navíc první termín máme na apríla, ale doufám, že to bude trošku později .

Tak Petro gratuluju, dyť jsem Ti to psala, že jestli je mimin pár, tak můžou být mimo záběr sona. No, hlavně že jste je našli v přestihu a můžete se dostatečně dlouho těšit. Tak ať je Miška v klidu a držím palce!!!

19.3.2007 12:26

dargan napsal(a):
Tak Petro gratuluju, dyť jsem Ti to psala, že jestli je mimin pár, tak můžou být mimo záběr sona. No, hlavně že jste je našli v přestihu a můžete se dostatečně dlouho těšit. Tak ať je Miška v klidu a držím palce!!!

No což o to, já se těším. Taky jsme zabili ovci, aby měla mamina čerstvé a zdravé masíčko . A Mišule v klidu je, hlídá si kastról aby jí nikdo neujídal. Zato já mám nervy na pochodu. Možná dobře, že to vím až teť, aspoň to mám ty nervy o 14 dní kratší.

19.3.2007 12:34

pvc napsal(a):
No což o to, já se těším. Taky jsme zabili ovci, aby měla mamina čerstvé a zdravé masíčko . A Mišule v klidu je, hlídá si kastról aby jí nikdo neujídal. Zato já mám nervy na pochodu. Možná dobře, že to vím až teť, aspoň to mám ty nervy o 14 dní kratší.

Tak to věřím, že je Ti teď hej a nervovat se budeš až od teď. To my už pomalu finišujem a Ťapka nás hezky straší! A co Miška, je mazlivější? Nebo pořád stejná? A Batyr je "jinej" ... když na to koukáš zpětně?

19.3.2007 12:47

dargan napsal(a):
Tak to věřím, že je Ti teď hej a nervovat se budeš až od teď. To my už pomalu finišujem a Ťapka nás hezky straší! A co Miška, je mazlivější? Nebo pořád stejná? A Batyr je "jinej" ... když na to koukáš zpětně?

Mišule je výrazně žravější. Vždycky jí šmakovalo, ale teť je doslova hysterická, když se jenom s něčím zašustí. Klidně vleze Batirovi do misky a ten ji klidně nechá! V tom ho nepoznávám. Taky chudák zhubnul (o kilo a půl) - u něj je to dost, s váhou bojuju pořád, protože je nežravec a teť to ještě klidně nechá Mišuli . Na té to není moc vidět (je trochu silnější, ale ne moc), přibrala necelých 10 kilo (a to doteťka nedostávala maminkovskou stravu s přídělem). Mazlivější byla vždycky, spíš je víc doma, což předtím nebyla. Možná ji nechám rodit v domě, jak si vybere. Batir jí pořád kontroluje, očuchává jí břicho (Igy taky), oni to prevíti vědí. Proto to kontrolní sono. Jinak bych nad tím mávla rukou a pak se divila.
A Ťapka to má kdy? Jak jste na to vybavení? Já vůbec netuším, co jsem ještě zapoměla. Asi z toho čekání zešedivím.

19.3.2007 13:04

pvc napsal(a):
Mišule je výrazně žravější. Vždycky jí šmakovalo, ale teť je doslova hysterická, když se jenom s něčím zašustí. Klidně vleze Batirovi do misky a ten ji klidně nechá! V tom ho nepoznávám. Taky chudák zhubnul (o kilo a půl) - u něj je to dost, s váhou bojuju pořád, protože je nežravec a teť to ještě klidně nechá Mišuli . Na té to není moc vidět (je trochu silnější, ale ne moc), přibrala necelých 10 kilo (a to doteťka nedostávala maminkovskou stravu s přídělem). Mazlivější byla vždycky, spíš je víc doma, což předtím nebyla. Možná ji nechám rodit v domě, jak si vybere. Batir jí pořád kontroluje, očuchává jí břicho (Igy taky), oni to prevíti vědí. Proto to kontrolní sono. Jinak bych nad tím mávla rukou a pak se divila.
A Ťapka to má kdy? Jak jste na to vybavení? Já vůbec netuším, co jsem ještě zapoměla. Asi z toho čekání zešedivím.

Petro, fíha skoro deset kilo a jen tři mimi???Tak to budou pěkní cvaldové!!! My včera taky zjistili přírůstek 10 kilo za měsíc, a to je Ťapka jak mašina! Ofic.termín příští úterý, ale spíš to bude asi dřív. Už ji máme nepřetržitě doma, čuráme jen na vodítku, a Ťapka se lísá jak kotě.

19.3.2007 13:50

dargan napsal(a):
Petro, fíha skoro deset kilo a jen tři mimi???Tak to budou pěkní cvaldové!!! My včera taky zjistili přírůstek 10 kilo za měsíc, a to je Ťapka jak mašina! Ofic.termín příští úterý, ale spíš to bude asi dřív. Už ji máme nepřetržitě doma, čuráme jen na vodítku, a Ťapka se lísá jak kotě.

No tak to budete mít o týden dřív spoustu radosti. Aspoň budeš moct poreferovat, co a jak. Jinak s tím počtem nevím, nevím, sice byli vidět tři, ale sono prý dosáhne do 9-ti cm, takže jich může být i 9! To doufám, že ne. Jinak Mišky váha je 55 kg, v pátek měla 64. Nevím, jak hodně ještě může přibrat za těch 14 dní. S tím chozením na vodítku - procházky jsou v pohodě, ale co dělá na zahradě . Když kolem běží přítel s "běhacíma" hafušama, tak jsou jak šílenci a těch 100 metrů podél cesty si div nesrazí vaz. Asi ji budu muset zavírat, nebo si něco udělá. Poslední týden budu měřit teplotu, tak snad ten den D předpovím přesně a pak mě bude mít za zadkem pořád, aby náhodou nepoužila nějakou noru na zahradě. Vzhledem k tomu, že když jsem doma, tak ji mám za zadkem já, tak to snad bude v pohodě. Jenom pořád nevím, kde ji mám nechat rodit. Vevnitř je jenom kvůli mě, sama je nejraději u ovcí, klid je největší u koz a pod dohledem by to bylo nejlepší v kotelně. Jenže tam je průchoďák, nejpoužívanější místo v domě, co se týče pohybu psů, krmení, topení a tak. Tak opravdu nevím. Jak to máte vymyšlené vy? Je Ťapka doma spokojená, nebo je raději jinde? Předpokládám, že ji necháte rodit doma?

19.3.2007 17:04

pvc napsal(a):
No tak to budete mít o týden dřív spoustu radosti. Aspoň budeš moct poreferovat, co a jak. Jinak s tím počtem nevím, nevím, sice byli vidět tři, ale sono prý dosáhne do 9-ti cm, takže jich může být i 9! To doufám, že ne. Jinak Mišky váha je 55 kg, v pátek měla 64. Nevím, jak hodně ještě může přibrat za těch 14 dní. S tím chozením na vodítku - procházky jsou v pohodě, ale co dělá na zahradě . Když kolem běží přítel s "běhacíma" hafušama, tak jsou jak šílenci a těch 100 metrů podél cesty si div nesrazí vaz. Asi ji budu muset zavírat, nebo si něco udělá. Poslední týden budu měřit teplotu, tak snad ten den D předpovím přesně a pak mě bude mít za zadkem pořád, aby náhodou nepoužila nějakou noru na zahradě. Vzhledem k tomu, že když jsem doma, tak ji mám za zadkem já, tak to snad bude v pohodě. Jenom pořád nevím, kde ji mám nechat rodit. Vevnitř je jenom kvůli mě, sama je nejraději u ovcí, klid je největší u koz a pod dohledem by to bylo nejlepší v kotelně. Jenže tam je průchoďák, nejpoužívanější místo v domě, co se týče pohybu psů, krmení, topení a tak. Tak opravdu nevím. Jak to máte vymyšlené vy? Je Ťapka doma spokojená, nebo je raději jinde? Předpokládám, že ji necháte rodit doma?

Jéééé holky, jak já vám to těšení na mimísky zááávidím. Doufám, že nás alespoň budete zásobovat fotečkama .

19.3.2007 17:55

kaca napsal(a):
Jéééé holky, jak já vám to těšení na mimísky zááávidím. Doufám, že nás alespoň budete zásobovat fotečkama .

Pár fotek z Nitry. Atila z Třtického dvora

19.3.2007 17:58

kaca napsal(a):

Psi mezitřída

19.3.2007 18:08

kaca napsal(a):

Hannibal RF a Hassan ECH

19.3.2007 18:09

kaca napsal(a):

Hannibal RF

19.3.2007 18:11

kaca napsal(a):

Šampíci

19.3.2007 18:12

kaca napsal(a):

Mladé feňule

19.3.2007 18:16

kaca napsal(a):

Mezitřídu fen nemám Takže otevřená vítězky : Norisa, Cassia, Erona

19.3.2007 18:20

kaca napsal(a):

Yukatan

19.3.2007 18:22

kaca napsal(a):

Ještě jeden Yukatan iz Sokolinogo gnezda

19.3.2007 18:27

susan napsal(a):
Pár fotek z Nitry. Atila z Třtického dvora

Psi mladí

19.3.2007 18:27

susan napsal(a):

Tak já přidám speciálně pro Dášu Atlanta

19.3.2007 18:28

lmusa napsal(a):
Tak já přidám speciálně pro Dášu Atlanta

A ještě jednou Atlant iz Otchego Doma - ležící

19.3.2007 18:29

susan napsal(a):

Je to z dálky, ale jinak by to zase bylo tmavé No nic moc. Liba si zas vzala nespolupracující foťák, tak jsme zas jako fotografky pohořely jak sedláci u Chlumce Ale Herbíci mají domácí video, tak třeba nějaké hezké fotky z toho udělají,co?

19.3.2007 18:29

lmusa napsal(a):
A ještě jednou Atlant iz Otchego Doma - ležící

Džany Kazan Šerchán

19.3.2007 18:31

lmusa napsal(a):
Džany Kazan Šerchán

Hannibal Remon Fares

19.3.2007 18:32

lmusa napsal(a):
Hannibal Remon Fares

Ještě jednou Hannibal RF

19.3.2007 19:09

susan napsal(a):
Je to z dálky, ale jinak by to zase bylo tmavé No nic moc. Liba si zas vzala nespolupracující foťák, tak jsme zas jako fotografky pohořely jak sedláci u Chlumce Ale Herbíci mají domácí video, tak třeba nějaké hezké fotky z toho udělají,co?

No Libo to je lepší Já mám fotky jenom z kruhu. No jo, buď prázdné ruce a hezké fotky nebo Tála v ruce a fotky na nic

19.3.2007 19:15

susan napsal(a):
No Libo to je lepší Já mám fotky jenom z kruhu. No jo, buď prázdné ruce a hezké fotky nebo Tála v ruce a fotky na nic

A Nadi, kdo je ten asiatí fešák? není to ten, co ho dávala na faunu tudle Monika?? Je kouzelný

19.3.2007 19:30

susan napsal(a):

hmm.... co z toho, že je to lepší, když je toho málo !!
Zbytek fotek je černý

cipalka

19.3.2007 20:38
cipalka

lmusa napsal(a):
hmm.... co z toho, že je to lepší, když je toho málo !!
Zbytek fotek je černý

kurňa a kde máte toho Talina ovenčenýho vavřínama a s věncem buřtů??!!! Libo, cos tam fotila, když né domácí borce, ha????

19.3.2007 21:05

cipalka napsal(a):
kurňa a kde máte toho Talina ovenčenýho vavřínama a s věncem buřtů??!!! Libo, cos tam fotila, když né domácí borce, ha????

Když v té hale mi to nadálku nešlo kruh velký a blesk "nedoblýskl"
Tak to vypadalo...

19.3.2007 21:07

lmusa napsal(a):
Když v té hale mi to nadálku nešlo kruh velký a blesk "nedoblýskl"
Tak to vypadalo...

a ještě jednu mám

19.3.2007 21:10

lmusa napsal(a):
a ještě jednu mám

A přítel Zuzky určitě udělal nějaké fotky, když jsem mu zoufale hlásila, že mi klekl foťák, ať urychleně fotí než bude pozdě

cipalka

19.3.2007 21:30
cipalka

lmusa napsal(a):
A přítel Zuzky určitě udělal nějaké fotky, když jsem mu zoufale hlásila, že mi klekl foťák, ať urychleně fotí než bude pozdě

no, klasika, ať žije technika... ale dobrý, tak aspoň něco

19.3.2007 23:14

cipalka napsal(a):
no, klasika, ať žije technika... ale dobrý, tak aspoň něco

Jo fotil, ale ze stoje

cipalka

20.3.2007 11:10
cipalka

susan napsal(a):
Jo fotil, ale ze stoje

Tála je borec, je čím dál větší a krásnější
my jsme měli dneska ráno takovýhle "počasový" šok, blééééééé

20.3.2007 13:35

eavy napsal(a):
Ahoj dámy.

Tak to my měli docela pěkně, zatím jenom trošku posněhává, ale na zemi nic....
Foto Mišule těhule z dnešního rána.

20.3.2007 14:25

cipalka napsal(a):
Tála je borec, je čím dál větší a krásnější
my jsme měli dneska ráno takovýhle "počasový" šok, blééééééé

Alko děkujeme za pochvalu, to se Tála bude zase prsit A Cipulda jak si to rochnění ve sněhu užívá narozdíl od nás

20.3.2007 18:10

pvc napsal(a):
Tak to my měli docela pěkně, zatím jenom trošku posněhává, ale na zemi nic....
Foto Mišule těhule z dnešního rána.

Taky přidám dnešní foto před procházkou

20.3.2007 18:12

lmusa napsal(a):
Taky přidám dnešní foto před procházkou

A ještě Mašíka

20.3.2007 18:13

lmusa napsal(a):
A ještě Mašíka

Paničko, kdepak jsi ?? ... tak deme na tu prochajdu nebo ne

cipalka

20.3.2007 20:18
cipalka

lmusa napsal(a):
Paničko, kdepak jsi ?? ... tak deme na tu prochajdu nebo ne

holky ze severu, jak to u vás vypadá? u nás pořád sype, už je to nechutný...

20.3.2007 20:31

cipalka napsal(a):
holky ze severu, jak to u vás vypadá? u nás pořád sype, už je to nechutný...

Ahoj Alko Myslím, že sever i jih Moravy jsou na tom stejně

cipalka

20.3.2007 22:20
cipalka

lmusa napsal(a):
Ahoj Alko Myslím, že sever i jih Moravy jsou na tom stejně

budiž nám útěchou, že aspoň ti pejsci si to užívají...

21.3.2007 18:39

cipalka napsal(a):
budiž nám útěchou, že aspoň ti pejsci si to užívají...

Zuzko - asiatík je ten co fotila Monika - ch.s.URUNMAK
a gratuluji Talískovi
u nás taky trošku sněžilo a naštěstí už je po sněhu

21.3.2007 19:37

eavy napsal(a):
Ahoj dámy.

Lidičky, jestli chcete vyhrát bezva matraci pro psisko, tipujte v soutěži na www.kavkazaci.ic.cz - je to jenom do konce března (respektive do porodu). Ať si výhru nemusím nechat sama.

21.3.2007 19:38

nada napsal(a):
Zuzko - asiatík je ten co fotila Monika - ch.s.URUNMAK
a gratuluji Talískovi
u nás taky trošku sněžilo a naštěstí už je po sněhu

Ahoj Naďo U vás už je po sněhu ? To se máte.... U nás je sněhu pořád dost, ale je mokrý, těžký, na cestách břečka a než to staje a vyschne, to bude ještě pořádně dlouho trvat. A tak jsem se radovala, že letos nemám na zahradě rybník...
A lup ho, brzy tu bude zase

21.3.2007 20:07

pvc napsal(a):
Lidičky, jestli chcete vyhrát bezva matraci pro psisko, tipujte v soutěži na www.kavkazaci.ic.cz - je to jenom do konce března (respektive do porodu). Ať si výhru nemusím nechat sama.

Nadi díky Petro já už jsem si teda tipla Matrace vypadají moc dobře, hlavně ten povrch je super, dá se někde sehnat ceník? A ty fotky Mišky s kozou jsou teda bezkonkurenční!!! Fakt jsem se pobavila Nebo to je kozlík? Podle toho co s ním Miška provádí

22.3.2007 11:09

susan napsal(a):
Nadi díky Petro já už jsem si teda tipla Matrace vypadají moc dobře, hlavně ten povrch je super, dá se někde sehnat ceník? A ty fotky Mišky s kozou jsou teda bezkonkurenční!!! Fakt jsem se pobavila Nebo to je kozlík? Podle toho co s ním Miška provádí

Ceník pro matraci zatím asi není, už se ale připravuje akce pro Čechy, pravděpodobně tu bude mít jedna zatím nejmenovaná firma zastoupení a ta by je měla distribuovat veterinářům a možná i do obchodů. Cena těch největších by se měla pohybovat nad 1000,- Kč (asi).
Jo a opravdu je to koza, bylo to focené, když jsme je přivezli. Takové normální seznámení .

22.3.2007 11:30

susan napsal(a):

Ještě - jestli je o ně zájem, tak dám ceník s objednávkovým formulářem na svoje stránky a šlo by to řešit dobírkou (zatím, nevím, kdy se to rozběhne oficielně).

22.3.2007 14:10

eavy napsal(a):
Ahoj dámy.

Ahojky moji kavkazí přátelé Já jsem myslela, že jsem dostatečně rozkecala problém s Boominkou, ale zjistila jsem, že až tak důsledná nejsem Takže byla holčina moje milovaná na operaci s nádorem na zádech, který jí iž nejaký čas trápil. A při té příležitosti jí vet zabavil i druhý nádor, který si vedle jen tak rostl Bylo docela dost pooperačních problémů, ale k dnešnímu dni hlásím, že se rána krásně hojí, Boomča už konečně taky bašrí, začíná být veselejší, takže pšt - abych to nezakřikla - ale HURÁ
Přikládám také fotodokumentaci. Napřed bebíčko...

22.3.2007 14:12

lida napsal(a):
Ahojky moji kavkazí přátelé Já jsem myslela, že jsem dostatečně rozkecala problém s Boominkou, ale zjistila jsem, že až tak důsledná nejsem Takže byla holčina moje milovaná na operaci s nádorem na zádech, který jí iž nejaký čas trápil. A při té příležitosti jí vet zabavil i druhý nádor, který si vedle jen tak rostl Bylo docela dost pooperačních problémů, ale k dnešnímu dni hlásím, že se rána krásně hojí, Boomča už konečně taky bašrí, začíná být veselejší, takže pšt - abych to nezakřikla - ale HURÁ
Přikládám také fotodokumentaci. Napřed bebíčko...

Ještě bebí....

22.3.2007 14:14

lida napsal(a):
Ještě bebí....

Klid na lůžku

22.3.2007 14:16

lida napsal(a):
Klid na lůžku

Klid v obýváku

22.3.2007 14:16

lida napsal(a):
Ještě bebí....

ahoj všem, Lído držím palce aby holka byla v pořádku

22.3.2007 14:17

lida napsal(a):
Klid v obýváku

Že bych vstala? Ale néééé

22.3.2007 14:30

marie m napsal(a):

Děkujem, pracujeme na tom ! Z období, kdy se jí dělalo špatně i při pouhém pohledu na piškot jsme venku Ale bylo to docela hrozný....

cipalka

22.3.2007 15:23
cipalka

lida napsal(a):
Děkujem, pracujeme na tom ! Z období, kdy se jí dělalo špatně i při pouhém pohledu na piškot jsme venku Ale bylo to docela hrozný....

třikrát hurá Boomince!!!!

22.3.2007 16:25

cipalka napsal(a):
třikrát hurá Boomince!!!!

Ahoj Li - tak teda at je už jen lépe

22.3.2007 17:55

nada napsal(a):
Ahoj Li - tak teda at je už jen lépe

Ahoj Li, přejem Boomince brzké uzdravení a rychlý návrat do smečky. I když ona si určitě teď s Tebou doma užívá a v posteli se jí líbí. Mějte se hezky a dejte o sobě občas vědět

22.3.2007 18:01

lida napsal(a):

Boominka má určitě už nejhorší za sebou a teď bude jenom líp

22.3.2007 20:58

marie m napsal(a):

Ahoj všichni, musím Vám představit nového člena naší drbárny

22.3.2007 21:26

dargan napsal(a):

Vítám novou slečnu do velké kavkazí rodiny

22.3.2007 21:33

lmusa napsal(a):
Vítám novou slečnu do velké kavkazí rodiny

Ahoj Dášo - moc gratuluju
a pokračování nebude ???

22.3.2007 21:37

nada napsal(a):
Ahoj Dášo - moc gratuluju
a pokračování nebude ???

Naďo a Líbo dík, pokračování je klučík, po dvou a půl hoďce. Myslím, že do rána máme co dělat

22.3.2007 22:22

dargan napsal(a):

Dáši gratulujeme k novým přírůstkům!!!! A přejeme pohodový zbytek noci

22.3.2007 22:59

dargan napsal(a):

Dášo, moc gratuluji!!!!! Mamině přeji, aby vše přestála ve zdraví a vám doma pevné nervy!!!!

22.3.2007 23:09

eavy napsal(a):
Dášo, moc gratuluji!!!!! Mamině přeji, aby vše přestála ve zdraví a vám doma pevné nervy!!!!

Dáši ještě jednou obrovská gratulace a těšíme se na další nováčky A Boomince brzké uzdravení

23.3.2007 08:56

dargan napsal(a):

Jéééééé Dášo moc gratuluju a DRŽÍM palce, aby všechno proběhlo v pohodě a bylo to OK

23.3.2007 09:10

dargan napsal(a):

Téda Dáši, a já myslela, že budete mít klidnou noc. Jak to vypadá? Už jsou na světě všichni? Každopádně k novým přírůstkům gratulujeme .

23.3.2007 09:11

lida napsal(a):
Jéééééé Dášo moc gratuluju a DRŽÍM palce, aby všechno proběhlo v pohodě a bylo to OK

Děkujeme všem gratulantům a zejména těm, co nám přáli "plodnou" noc! Dospěli jsme k počtu 13 štuclíků

23.3.2007 09:37

pvc napsal(a):
Téda Dáši, a já myslela, že budete mít klidnou noc. Jak to vypadá? Už jsou na světě všichni? Každopádně k novým přírůstkům gratulujeme .

gratuluji všem miminám i maminěa jaký je skore

23.3.2007 10:14

marie m napsal(a):
gratuluji všem miminám i maminěa jaký je skore

Petro, to já si myslela taky, že noc bude klidná, teplota nám klesla akorát o třičtvrti stupně. A Maruško, jestli jsem dobře viděla, tak 5:8 pro kluky. Ještě jednou díky všem!!!

23.3.2007 13:10

dargan napsal(a):
Děkujeme všem gratulantům a zejména těm, co nám přáli "plodnou" noc! Dospěli jsme k počtu 13 štuclíků

Taky gratuluji. Můžu vědět ve které chov. stanici mají takové štěstí?

23.3.2007 13:31

dargan napsal(a):
Petro, to já si myslela taky, že noc bude klidná, teplota nám klesla akorát o třičtvrti stupně. A Maruško, jestli jsem dobře viděla, tak 5:8 pro kluky. Ještě jednou díky všem!!!

Dášo, gratuluji mamině že to zvládla.....btw jak jdou kavkazi na odběr, dobře, nebo zůstávají doma dýl?

23.3.2007 13:44

danan napsal(a):
Dášo, gratuluji mamině že to zvládla.....btw jak jdou kavkazi na odběr, dobře, nebo zůstávají doma dýl?

Dáši pochopila dobře díky, jěště jednou gratuluji

23.3.2007 17:41

marie m napsal(a):
Dáši pochopila dobře díky, jěště jednou gratuluji

Dáši, moooooc velká gratulace letí od Evajanů na Darganův dvůr, všem přeji hodně zdraví a do budoucna super páníky (a mamině hodně mlíčka a pevné nervy ). Doufám, že brzy bude více fotek ať se můžu kochat hafánkama po Balagurovi (moje srdeční záležitost, ale to ty dobře víš ).

24.3.2007 19:24

kaca napsal(a):
Dáši, moooooc velká gratulace letí od Evajanů na Darganův dvůr, všem přeji hodně zdraví a do budoucna super páníky (a mamině hodně mlíčka a pevné nervy ). Doufám, že brzy bude více fotek ať se můžu kochat hafánkama po Balagurovi (moje srdeční záležitost, ale to ty dobře víš ).

Téééda...to je tady miminek na spadnutí...a jeden marůdek...marůdkovi přejem brzké a bezbolestné uzdravení a nastávajícím maminkách pohodový porod,hodné mimi a klidné páníčky
Mám z toho radost,jaro je prostě tady.

A ještě dotaz....kdo čím krmíte?Jaké máte zkušenosti s kterou značkou?Díky

24.3.2007 20:23

jesie napsal(a):
Téééda...to je tady miminek na spadnutí...a jeden marůdek...marůdkovi přejem brzké a bezbolestné uzdravení a nastávajícím maminkách pohodový porod,hodné mimi a klidné páníčky
Mám z toho radost,jaro je prostě tady.

A ještě dotaz....kdo čím krmíte?Jaké máte zkušenosti s kterou značkou?Díky

Dnes byl sraz na moravě tak tady jsou nějaké fotky.Jména psů ale neznám.

24.3.2007 20:25

herbici napsal(a):

Blanche Baintha Brakk

24.3.2007 20:27

herbici napsal(a):
Blanche Baintha Brakk

Jihoruský ovčák

24.3.2007 20:28

herbici napsal(a):

Jééé, vy jste byli ?? A kolik bylo celkem psů ? Na tom fotu nahoře, není to Brian Nanbo ? My to vzdali kvůli počasí - u nás bahňačka Ale vidím, že ve Frýdlantě byl ještě sníh ! A další fotky máte ?

24.3.2007 20:29

herbici napsal(a):
Jihoruský ovčák

pes paní Mayerové

24.3.2007 20:31

herbici napsal(a):
pes paní Mayerové

další

24.3.2007 20:33

herbici napsal(a):
pes paní Mayerové

Alík

24.3.2007 20:33

lmusa napsal(a):
Alík

Ten Alík - to patřili ke psu p. Mayerové

24.3.2007 20:37

lmusa napsal(a):
Jééé, vy jste byli ?? A kolik bylo celkem psů ? Na tom fotu nahoře, není to Brian Nanbo ? My to vzdali kvůli počasí - u nás bahňačka Ale vidím, že ve Frýdlantě byl ještě sníh ! A další fotky máte ?

Prosím Vás, ve terých chov. stanicích jsou teďka čerstvá štěňátka nebo jsou zrovna v očeávání, hodlám si jedno zamluvit k odběru tak na květen. Mám nějaký typ, ale ráda bych věděla pokud možno o všech, děkuji.

24.3.2007 20:39

herbici napsal(a):
další

A naše maličkost Embada Š.S. Amulet Z.F

24.3.2007 20:39

nokamila napsal(a):
Prosím Vás, ve terých chov. stanicích jsou teďka čerstvá štěňátka nebo jsou zrovna v očeávání, hodlám si jedno zamluvit k odběru tak na květen. Mám nějaký typ, ale ráda bych věděla pokud možno o všech, děkuji.

Omlouvám se za chyby.

24.3.2007 20:40

herbici napsal(a):
A naše maličkost Embada Š.S. Amulet Z.F

A poslední

24.3.2007 20:43

lmusa napsal(a):

Počasí bylo fajn.Byli jen čtyři kao,asi pět sao a jeden jihorus.

24.3.2007 20:55

nokamila napsal(a):
Omlouvám se za chyby.

Pro NoKamila...
Mrkněte na www.kraop.wz.cz, je tam kontakt na hlavní poradkyni chovu KAO, pí. Červenou. Ta vede v patrnosti všechna krytí a všechna narozená štěnda

Přidejte reakci

Přidat smajlík