Toto je můj středoasijat Nero,bez PP, 19 měsíců starý.aby ste mi věřili a ještě jednou se omlouvám
petis
napsal(a):
Toto je můj středoasijat Nero,bez PP, 19 měsíců starý.aby ste mi věřili a ještě jednou se omlouvám
verime
pibi´s
napsal(a):
proč píšeš,že je to středoasijec ,že je bez PP si nemusela ani zminovat
pěknej kříženec
Není to kříženec, jen se narodil jako poslední takže nemá papíry, jeho rodiče jsou papírovýJe to čistokrevnej středoasijat a jestli to zpochybňujete budiž ale já vím své, teď mi tu nikdo nebude věřit ani noc mezi očima po mém výstupu
, chápu vás
petis
napsal(a):
Není to kříženec, jen se narodil jako poslední takže nemá papíry, jeho rodiče jsou papírovýJe to čistokrevnej středoasijat a jestli to zpochybňujete budiž ale já vím své, teď mi tu nikdo nebude věřit ani noc mezi očima po mém výstupu
, chápu vás
Všechna štěňata která se narodí uchovněným psům dostanou PPa něco takového,že byl poslední a proto nedostal pp je pěkná blbost.
bambuca
napsal(a):
Všechna štěňata která se narodí uchovněným psům dostanou PPa něco takového,že byl poslední a proto nedostal pp je pěkná blbost.
Prosím odborníka na křížence je S PP nebo ne?
cobli

petis
napsal(a):
, chápu vás
tak to promin,je mi to vsice jedno,ale je vidět,že čistokrevnej není, a něco o tom narození,.. to je pěkná blbost,bud dostanou všichni nebo jsou prostě bez PP... ale je to dobrý chyták pro lidi,co tomu uvěří .. asi jste se tal obětí výmyslu množitele / když si dovoluje tvrdt takovou kravinu /.. ale jinak je krásnej
cobli
napsal(a):
tak to promin,je mi to vsice jedno,ale je vidět,že čistokrevnej není, a něco o tom narození,.. to je pěkná blbost,bud dostanou všichni nebo jsou prostě bez PP... ale je to dobrý chyták pro lidi,co tomu uvěří .. asi jste se tal obětí výmyslu množitele / když si dovoluje tvrdt takovou kravinu /.. ale jinak je krásnej
Děkuji
petis
napsal(a):
, chápu vás
Bohužel, vážně jsi naletěl... To o těch papírech je pěknej kec, kterým tě chovatel napálil...
jarka
napsal(a):
S papírama nebo bez papírů.Pokud máš rád svýho psa a on Tebe,tak je všechno v nejlepším pořádku.
ďalší kríženec bez papierov
cobli

soplino
napsal(a):
ďalší kríženec bez papierov
jj ten je taky povedenej .... bude v sobě mít pyrenejskýho horskýho psa - a středoasiat... zajíkmavá kombinace...
... ! ... a opravdu ani tak nezáleží na papírech hlavně že se máte rádi
... doufám,že nevadí,že přiložím foto svýho psiska,i když to není středoasijec .. hlavně ,že ho mám ráda,ne ?
pibi´s
napsal(a):
proč píšeš,že je to středoasijec ,že je bez PP si nemusela ani zminovat
pěknej kříženec
nechápu proč zpochybňuješ čistokrevnost uvedeného psa, asi si jej nedovedeš představit bez uší. Několik let jsem se věnovala focení SAO na výstavách a musím říci, že mezi jedinci mohou být dost velké rozdíly a navíc fotka takhle shora není ideální. Proč tedy hned někoho napadat a s tím PP - taky jsem slyšela o případu, kdy chovatelka prodávala štěňata a kupec se mohl rozhodnout zda chce PP či nikoliv, přestože všechna
štěnda byla tetovaná.
cobli

tlapka
napsal(a):
nechápu proč zpochybňuješ čistokrevnost uvedeného psa, asi si jej nedovedeš představit bez uší. Několik let jsem se věnovala focení SAO na výstavách a musím říci, že mezi jedinci mohou být dost velké rozdíly a navíc fotka takhle shora není ideální. Proč tedy hned někoho napadat a s tím PP - taky jsem slyšela o případu, kdy chovatelka prodávala štěňata a kupec se mohl rozhodnout zda chce PP či nikoliv, přestože všechna
štěnda byla tetovaná.
čistokrevnej nečistokrevnej... prostě papíry nemá tak o čem tady diskutuješ ? nějaká chytrá, že ? .... já jsem to ani tak s tím křížením nemyslela,ale je tam šance,když je prostě bez PP nemá cenu to řešit
cobli
napsal(a):
čistokrevnej nečistokrevnej... prostě papíry nemá tak o čem tady diskutuješ ? nějaká chytrá, že ? .... já jsem to ani tak s tím křížením nemyslela,ale je tam šance,když je prostě bez PP nemá cenu to řešit
Ani dlouholetý chovatel SAO podle fotky nepozná, jestli pes má PP nebo ne. Kdo to poznáte, tak jste fáááákt odborníci ;-). SAO je hodně rázů a typů, které se vejdou do standardu. Navíc se v chovu stále používají tzv. aborigeni, tj. psi přímo od stáda ze země původu, jejichž rodiče skutečně žádné papíry nemají. Takže "papíroví fanatici" by se měli obrátit na nějaké jiné plemeno.