Jack Russel terier a PP

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.3.2007 11:49

Mam takovy dotazek. Sleduji jak se pohybuje inzerce se stenaty JRT na prodej. Posledni dobou me zarazi jedna vec. Ve vetsine inzeratu co jsem cetla bylo uvadeno - stenata cistokrevna po rodicich s PP. ALe stenata jsou bez PP... Jak je toto mozne? To existuji nejaka pravidla, kdy stenata dostanou prukaz puvodu? Prosim o odpoved...

28.3.2007 12:16

cheren napsal(a):
Mam takovy dotazek. Sleduji jak se pohybuje inzerce se stenaty JRT na prodej. Posledni dobou me zarazi jedna vec. Ve vetsine inzeratu co jsem cetla bylo uvadeno - stenata cistokrevna po rodicich s PP. ALe stenata jsou bez PP... Jak je toto mozne? To existuji nejaka pravidla, kdy stenata dostanou prukaz puvodu? Prosim o odpoved...

To je jednoduchý. Pořídím si psa s papírama, ale jsem příliš lenošná jet na dvě výstavy, který potřebuji k uchovnění psa, takže pak nakryju fenu a píšu, po rodičích s PP, ale štěňata bez PP....

nebo třeba můj případ: mám hladkosrstého foxteriéra, u kterého je potřeba klubová výstava a od rozhodčího nechat psa změřit. Pak mi hlavní poradce chovu napíše do papírů: chovný a je to.
Jenže ten můj mazlik je trochu veliký, asi o 2 cm, takže jsem ho neuchovnila kvůli výšce. Takže teď mi nic nebrání, abych ho nabízela na krytí...ale proč bych to dělala, když je on veliký, tak jaké bude mít potomky? Žirafy?

Skrátka celé je to o pohodlnosti a penězích....

28.3.2007 14:56

cheren napsal(a):

Moze to byt aj koli chybajucim zubom vtedy tiez nemoze byt uchovneny alebo dedicne vady.

Přidejte reakci

Přidat smajlík