Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.4.2007 22:25

Ahojky! Prosím milovníky boxerů,mopsíků a ostatních pomačkaných ksichtíků o fotečky, už tu dlouho žádné nebyli a přitom jsou to tak krásní pejsci.Já začnu, naše boxerka Sandy-7 let.

4.4.2007 22:28

cicinka napsal(a):
Ahojky! Prosím milovníky boxerů,mopsíků a ostatních pomačkaných ksichtíků o fotečky, už tu dlouho žádné nebyli a přitom jsou to tak krásní pejsci.Já začnu, naše boxerka Sandy-7 let.

A tady se svým nejlepším kámošem...Anglický mastif Monty - 3 roky.

4.4.2007 22:32

cicinka napsal(a):
A tady se svým nejlepším kámošem...Anglický mastif Monty - 3 roky.

A ještě Montik..

4.4.2007 22:34

cicinka napsal(a):
A ještě Montik..

Nikdo nejsme dokonalý, že?

4.4.2007 22:37

cicinka napsal(a):
Nikdo nejsme dokonalý, že?

A tady starší fotka, když byl Monty ještě "malinkej"..

5.4.2007 08:18

cicinka napsal(a):

Naše placaté tlamičky

5.4.2007 08:19

cicinka napsal(a):

...a druhá

5.4.2007 08:30

cicinka napsal(a):

Ring volný

6.4.2007 09:10

bulmastif napsal(a):
...a druhá

Ahoj Buldo! Máte moc krásné pejsky, zvlášť ten mospík by se mi líbil k naší dvojce.Nec hcete poslat více fotek, případně napsat něco o jejich povaze? Jaký je ten bulmastif co se týče cvičitelnosti, agresivity? Kolik asi tak váží?My měli už dva mastify a musím říct, že oba byli zlatíčka, že by se na nich dalo dříví štípat.Takoví skoro troubové..

6.4.2007 10:17

cicinka napsal(a):
Ahoj Buldo! Máte moc krásné pejsky, zvlášť ten mospík by se mi líbil k naší dvojce.Nec hcete poslat více fotek, případně napsat něco o jejich povaze? Jaký je ten bulmastif co se týče cvičitelnosti, agresivity? Kolik asi tak váží?My měli už dva mastify a musím říct, že oba byli zlatíčka, že by se na nich dalo dříví štípat.Takoví skoro troubové..

Ahoj Cicinko.K povaze BM ten můj je takový hodný strejda který se nenechá nikým jen tak naštvat a cvičitelnost ? -tvrdá palice než si to promyslí a zítra je taky den..jinak zaltíčko milující lidi a hlavně děti.Mops je o proti němu o dost akčnější a mám ho pořád v patách

6.4.2007 10:19

cicinka napsal(a):

další kousek

6.4.2007 10:21

cicinka napsal(a):

ještě jeden

6.4.2007 12:07

obelix napsal(a):
Ring volný

malá sestřička

6.4.2007 12:08

obelix napsal(a):
Ring volný

a větší

6.4.2007 12:10

obelix napsal(a):
Ring volný

taky máme bráchu

6.4.2007 12:13

obelix napsal(a):
Ring volný

a druhýho

6.4.2007 12:14

obelix napsal(a):
Ring volný

a to jsem já když jsem byla malá

6.4.2007 12:17

obelix napsal(a):
Ring volný

a větší

6.4.2007 14:34

obelix napsal(a):
a větší

Teda, kolik těch boxerů vlastně máte?Jsou rozkošní, hlavně ten malej! Boxer je stejně supr pes, že, furt v pohybu.Sandy má sice sedm,ale lítá jí to jak za mlada..

zanetahc

6.4.2007 19:15
zanetahc

cicinka napsal(a):
Teda, kolik těch boxerů vlastně máte?Jsou rozkošní, hlavně ten malej! Boxer je stejně supr pes, že, furt v pohybu.Sandy má sice sedm,ale lítá jí to jak za mlada..

naše Twiggy ještě malá

zanetahc

6.4.2007 19:20
zanetahc

zanetahc napsal(a):
naše Twiggy ještě malá

tady 9 měsíců

zanetahc

6.4.2007 19:22
zanetahc

zanetahc napsal(a):
tady 9 měsíců

mate hezky pejsky

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.4.2007 20:18
Uživatel s deaktivovaným účtem

obelix napsal(a):
a větší

Teda ta je krásná... Hezká barva, dobře kupírované uši... To už se dnes bohužel nevidí.

6.4.2007 23:07

zanetahc napsal(a):
mate hezky pejsky

nj nase tlamička :-D

8.4.2007 13:40

cicinka napsal(a):

Tak to je naše Axa

8.4.2007 18:31

cicinka napsal(a):

Tak ta by se našemu Baronkovi taky líbila!

8.4.2007 18:34

johan napsal(a):
Tak ta by se našemu Baronkovi taky líbila!

ještě jednou náš "Barča"

8.4.2007 18:36

johan napsal(a):
ještě jednou náš "Barča"

a do třetice.....

8.4.2007 18:38

johan napsal(a):
a do třetice.....

A tady je "Barča" se svojí kámoškou Arletou.

8.4.2007 18:40

johan napsal(a):
A tady je "Barča" se svojí kámoškou Arletou.

A na závěr samotná Arleta.

9.4.2007 12:40

obelix napsal(a):
taky máme bráchu

Je to nádherný kučina. Jen se zeptám děláte něco proti tmavým skvrnám pod očkama. Kamarádka má tak bílou slčnu, ale má velké tmavé slzné cestičky. dík

10.4.2007 08:36

cicinka napsal(a):

já neřekl že je máme všechny doma, jsou to naše štěňata a od jejich nových pánů mám nějaké fotky, moje je ta poslední černá.

10.4.2007 08:38

obelix napsal(a):
já neřekl že je máme všechny doma, jsou to naše štěňata a od jejich nových pánů mám nějaké fotky, moje je ta poslední černá.

na vycházce v lese

10.4.2007 08:59

cicinka napsal(a):

boxeři jsou krásní for Pavel: díky za fotky, kdyby jste to tu zahltil nebudu mít dost, nechystáte štěňátka letos?
for all: myslíte že boxer by byl vhodný ke koníkům? jezdím jen rekreačně takový couračky, žádný dostihy, ale zvládal by s tím čumísem? a co se týká ostatních zvířat, nejsou to nějak konfliktní pesani?

10.4.2007 09:33

chomda napsal(a):
boxeři jsou krásní for Pavel: díky za fotky, kdyby jste to tu zahltil nebudu mít dost, nechystáte štěňátka letos?
for all: myslíte že boxer by byl vhodný ke koníkům? jezdím jen rekreačně takový couračky, žádný dostihy, ale zvládal by s tím čumísem? a co se týká ostatních zvířat, nejsou to nějak konfliktní pesani?

Pokud je boxer zdravý je velmi vytrvalý, tak bych se nebál ho nechat pořádně proběhnout (dělají se s nimi vytrvalostní zkoušky na 20km). Štěňata letos mít nebudeme. K ostatním zvířatům se chovají přátelsky (kromě králíků a slepic, ti jsou pro ně příjemným zpestřením), mluvím tedy za sebe, protože jsem se setkal se psi co byly na ostatní dost agresivní.

10.4.2008 20:49

obelix napsal(a):
Pokud je boxer zdravý je velmi vytrvalý, tak bych se nebál ho nechat pořádně proběhnout (dělají se s nimi vytrvalostní zkoušky na 20km). Štěňata letos mít nebudeme. K ostatním zvířatům se chovají přátelsky (kromě králíků a slepic, ti jsou pro ně příjemným zpestřením), mluvím tedy za sebe, protože jsem se setkal se psi co byly na ostatní dost agresivní.

Ta tlama ta me vzdycky rozesmeje

10.4.2008 20:49

kubeska napsal(a):
Ta tlama ta me vzdycky rozesmeje

Este v postely

10.4.2008 21:27

kubeska napsal(a):
a posledníí

Boxeři jsou perfektní hafani mají super povahu. Naše fenka Bella je perfektní jak k dětem tak k jiným zvířatům. Ke slepicim chodí a i ke králíkům a nikdy jim nic neudělala.

13.4.2008 23:13

zaba napsal(a):
Boxeři jsou perfektní hafani mají super povahu. Naše fenka Bella je perfektní jak k dětem tak k jiným zvířatům. Ke slepicim chodí a i ke králíkům a nikdy jim nic neudělala.

Pepina, *17.7.1999 †30.11.2007 :'-(

14.4.2008 14:01

cicinka napsal(a):

Moji čumáčkové-Viky 8let a Anie 7týdnů

15.4.2008 19:41

ykiv napsal(a):
Moji čumáčkové-Viky 8let a Anie 7týdnů

Půl roku

15.4.2008 19:50

krokodyl napsal(a):
Rok

A poslední z tutoho týdne

17.4.2008 13:01

cicinka napsal(a):

Tak já vám přidám taky našeho "boxerka" ale je to kříženec, tatínek je neznámý

17.4.2008 13:02

luckai napsal(a):
Tak já vám přidám taky našeho "boxerka" ale je to kříženec, tatínek je neznámý

a minulý týden mu přibyla malá kamarádka

17.4.2008 14:39

luckai napsal(a):
a minulý týden mu přibyla malá kamarádka

PAvel ta farba vasho boxera je uzastna strasne krasny....

21.4.2008 16:50

sanko2 napsal(a):
PAvel ta farba vasho boxera je uzastna strasne krasny....

ahoj,tak já jsem tu dneska poprvé,normálně bývám na koňské moderce,mám fenku boxera,ta má 12 let a černého mopse,ten má 10.už mám takový klub důchodců,tak přidám fotky

21.4.2008 16:51

pedruna napsal(a):
ahoj,tak já jsem tu dneska poprvé,normálně bývám na koňské moderce,mám fenku boxera,ta má 12 let a černého mopse,ten má 10.už mám takový klub důchodců,tak přidám fotky

22.4.2008 16:49

pedruna napsal(a):

Tak tohle je pro změnu boxer..Mortimer z Ringu..3 roky..

22.4.2008 16:51

habana1 napsal(a):
Tak tohle je pro změnu boxer..Mortimer z Ringu..3 roky..

a ještě...

22.4.2008 16:53

habana1 napsal(a):
a ještě...

a poslední...

25.4.2008 10:12

habana1 napsal(a):
a poslední...

je tu nekdo kdo by mi pomohl - potrebuju zjistit vahu boxika v 2 nebo 3 mesicich...predem dik...jednoho si budu porizovat tak sem taky prispeju s foteckama jsou to uzasni pesani jinak predem diky

25.4.2008 12:36

kitty2thorpe napsal(a):
je tu nekdo kdo by mi pomohl - potrebuju zjistit vahu boxika v 2 nebo 3 mesicich...predem dik...jednoho si budu porizovat tak sem taky prispeju s foteckama jsou to uzasni pesani jinak predem diky

Ja sem si ted pred 14dny brala stendo,a v 7-mi týdnech měla 4kg,a ted v 9-ti týdnech má 5,5 kg..

19.5.2008 11:29

ykiv napsal(a):
Ja sem si ted pred 14dny brala stendo,a v 7-mi týdnech měla 4kg,a ted v 9-ti týdnech má 5,5 kg..

tak sem taky pridavam jednu z prvnich fotek naseho muficka

20.5.2008 13:03

kitty2thorpe napsal(a):
tak sem taky pridavam jednu z prvnich fotek naseho muficka

fnuk, to tady nikdo nema boxera? to nejuzasnejsi plemeno? jen pockejte az bude mufik u me, to vas zahltim fotkama ze se z toho zblaznite

8.8.2009 22:47
mucholabka

XXX.XXX.103.155

cicinka napsal(a):

Dovolím si sem hodit odkaz z jiné diskuse

http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_9930_0.html

Pokud byste někdo měli zájem o boxera, má 8 měsíců...

8.8.2009 23:03
janikaa

XXX.XXX.112.9

mucholabka napsal(a):
Dovolím si sem hodit odkaz z jiné diskuse

http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_9930_0.html

Pokud byste někdo měli zájem o boxera, má 8 měsíců...

aaaach jooo, ti sou tak krásní:) skoda ze mam doma tak malo mista:( obcas si pripadam jak naprostej magor pac bych domu dotahla 15psů naráz:)

Přidejte reakci

Přidat smajlík