Ahojky! Prosím milovníky boxerů,mopsíků a ostatních pomačkaných ksichtíků o fotečky, už tu dlouho žádné nebyli a přitom jsou to tak krásní pejsci.Já začnu, naše boxerka Sandy-7 let.
cicinka
napsal(a):
Ahojky! Prosím milovníky boxerů,mopsíků a ostatních pomačkaných ksichtíků o fotečky, už tu dlouho žádné nebyli a přitom jsou to tak krásní pejsci.Já začnu, naše boxerka Sandy-7 let.
A tady se svým nejlepším kámošem...Anglický mastif Monty - 3 roky.
cicinka
napsal(a):
A tady se svým nejlepším kámošem...Anglický mastif Monty - 3 roky.
A ještě Montik..
cicinka
napsal(a):
Nikdo nejsme dokonalý, že?
A tady starší fotka, když byl Monty ještě "malinkej"..
cicinka
napsal(a):
Naše placaté tlamičky
cicinka
napsal(a):
...a druhá
cicinka
napsal(a):
Ring volný
bulmastif
napsal(a):
...a druhá
Ahoj Buldo! Máte moc krásné pejsky, zvlášť ten mospík by se mi líbil k naší dvojce.Nec hcete poslat více fotek, případně napsat něco o jejich povaze? Jaký je ten bulmastif co se týče cvičitelnosti, agresivity? Kolik asi tak váží?My měli už dva mastify a musím říct, že oba byli zlatíčka, že by se na nich dalo dříví štípat.Takoví skoro troubové..
cicinka
napsal(a):
Ahoj Buldo! Máte moc krásné pejsky, zvlášť ten mospík by se mi líbil k naší dvojce.Nec hcete poslat více fotek, případně napsat něco o jejich povaze? Jaký je ten bulmastif co se týče cvičitelnosti, agresivity? Kolik asi tak váží?My měli už dva mastify a musím říct, že oba byli zlatíčka, že by se na nich dalo dříví štípat.Takoví skoro troubové..
Ahoj Cicinko.K povaze BM ten můj je takový hodný strejda který se nenechá nikým jen tak naštvat a cvičitelnost ? -tvrdá palice než si to promyslí a zítra je taky den..jinak zaltíčko milující lidi a hlavně děti.Mops je o proti němu o dost akčnější a mám ho pořád v patách
cicinka
napsal(a):
další kousek
cicinka
napsal(a):
ještě jeden
zanetahc

cicinka
napsal(a):
Teda, kolik těch boxerů vlastně máte?Jsou rozkošní, hlavně ten malej! Boxer je stejně supr pes, že, furt v pohybu.Sandy má sice sedm,ale lítá jí to jak za mlada..
naše Twiggy ještě malá
zanetahc

zanetahc

Uživatel s deaktivovaným účtem

obelix
napsal(a):
a větší
Teda ta je krásná... Hezká barva, dobře kupírované uši... To už se dnes bohužel nevidí.
cicinka
napsal(a):
Tak to je naše Axa
cicinka
napsal(a):
Tak ta by se našemu Baronkovi taky líbila!
johan
napsal(a):
Tak ta by se našemu Baronkovi taky líbila!
ještě jednou náš "Barča"
johan
napsal(a):
a do třetice.....
A tady je "Barča" se svojí kámoškou Arletou.
johan
napsal(a):
A tady je "Barča" se svojí kámoškou Arletou.
A na závěr samotná Arleta.
cicinka
napsal(a):
Teda, kolik těch boxerů vlastně máte?Jsou rozkošní, hlavně ten malej! Boxer je stejně supr pes, že, furt v pohybu.Sandy má sice sedm,ale lítá jí to jak za mlada..
já neřekl že je máme všechny doma, jsou to naše štěňata a od jejich nových pánů mám nějaké fotky, moje je ta poslední černá.
obelix
napsal(a):
já neřekl že je máme všechny doma, jsou to naše štěňata a od jejich nových pánů mám nějaké fotky, moje je ta poslední černá.
na vycházce v lese
cicinka
napsal(a):
boxeři jsou krásní for Pavel: díky za fotky, kdyby jste to tu zahltil nebudu mít dost
, nechystáte štěňátka letos?
for all: myslíte že boxer by byl vhodný ke koníkům? jezdím jen rekreačně takový couračky, žádný dostihy, ale zvládal by s tím čumísem? a co se týká ostatních zvířat, nejsou to nějak konfliktní pesani?
chomda
napsal(a):
boxeři jsou krásní for Pavel: díky za fotky, kdyby jste to tu zahltil nebudu mít dost
, nechystáte štěňátka letos?
for all: myslíte že boxer by byl vhodný ke koníkům? jezdím jen rekreačně takový couračky, žádný dostihy, ale zvládal by s tím čumísem? a co se týká ostatních zvířat, nejsou to nějak konfliktní pesani?
Pokud je boxer zdravý je velmi vytrvalý, tak bych se nebál ho nechat pořádně proběhnout (dělají se s nimi vytrvalostní zkoušky na 20km). Štěňata letos mít nebudeme. K ostatním zvířatům se chovají přátelsky (kromě králíků a slepic, ti jsou pro ně příjemným zpestřením), mluvím tedy za sebe, protože jsem se setkal se psi co byly na ostatní dost agresivní.
obelix
napsal(a):
Pokud je boxer zdravý je velmi vytrvalý, tak bych se nebál ho nechat pořádně proběhnout (dělají se s nimi vytrvalostní zkoušky na 20km). Štěňata letos mít nebudeme. K ostatním zvířatům se chovají přátelsky (kromě králíků a slepic, ti jsou pro ně příjemným zpestřením), mluvím tedy za sebe, protože jsem se setkal se psi co byly na ostatní dost agresivní.
Ta tlama ta me vzdycky rozesmeje
kubeska
napsal(a):
a posledníí
Boxeři jsou perfektní hafani mají super povahu. Naše fenka Bella je perfektní jak k dětem tak k jiným zvířatům. Ke slepicim chodí a i ke králíkům a nikdy jim nic neudělala.
zaba
napsal(a):
Boxeři jsou perfektní hafani mají super povahu. Naše fenka Bella je perfektní jak k dětem tak k jiným zvířatům. Ke slepicim chodí a i ke králíkům a nikdy jim nic neudělala.
Pepina, *17.7.1999 †30.11.2007 :'-(
cicinka
napsal(a):
Moji čumáčkové-Viky 8let a Anie 7týdnů
cicinka
napsal(a):
Tak já vám přidám taky našeho "boxerka" ale je to kříženec, tatínek je neznámý
luckai
napsal(a):
Tak já vám přidám taky našeho "boxerka" ale je to kříženec, tatínek je neznámý
a minulý týden mu přibyla malá kamarádka
sanko2
napsal(a):
PAvel ta farba vasho boxera je uzastna strasne krasny....
ahoj,tak já jsem tu dneska poprvé,normálně bývám na koňské moderce,mám fenku boxera,ta má 12 let a černého mopse,ten má 10.už mám takový klub důchodců,tak přidám fotky
pedruna
napsal(a):
ahoj,tak já jsem tu dneska poprvé,normálně bývám na koňské moderce,mám fenku boxera,ta má 12 let a černého mopse,ten má 10.už mám takový klub důchodců,tak přidám fotky
pedruna
napsal(a):
Tak tohle je pro změnu boxer..Mortimer z Ringu..3 roky..
habana1
napsal(a):
Tak tohle je pro změnu boxer..Mortimer z Ringu..3 roky..
a ještě...
kitty2thorpe
napsal(a):
je tu nekdo kdo by mi pomohl - potrebuju zjistit vahu boxika v 2 nebo 3 mesicich...predem dik...jednoho si budu porizovat tak sem taky prispeju s foteckama jsou to uzasni pesani
jinak predem diky
Ja sem si ted pred 14dny brala stendo,a v 7-mi týdnech měla 4kg,a ted v 9-ti týdnech má 5,5 kg..
ykiv
napsal(a):
Ja sem si ted pred 14dny brala stendo,a v 7-mi týdnech měla 4kg,a ted v 9-ti týdnech má 5,5 kg..
tak sem taky pridavam jednu z prvnich fotek naseho muficka
cicinka
napsal(a):
Dovolím si sem hodit odkaz z jiné diskuse
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_9930_0.html
Pokud byste někdo měli zájem o boxera, má 8 měsíců...
mucholabka
napsal(a):
Dovolím si sem hodit odkaz z jiné diskuse
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_9930_0.html
Pokud byste někdo měli zájem o boxera, má 8 měsíců...
aaaach jooo, ti sou tak krásní:) skoda ze mam doma tak malo mista:( obcas si pripadam jak naprostej magor pac bych domu dotahla 15psů naráz:)