Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

sadzi saj

8.4.2007 21:41
sadzi saj

Daruji psa do dobrých rukou, kokršpaněl, asi 6 let.

sadzi saj

8.4.2007 21:42
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):

Ještě jedna fotečka. Má rád společnost a když se mu někdo věnuje. Vhodný na zahradu jako společník.

sadzi saj

10.4.2007 20:11
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Ještě jedna fotečka. Má rád společnost a když se mu někdo věnuje. Vhodný na zahradu jako společník.

Omlouvám se, nějak se mi sem šoupli dvě stejný fotečky To nemáte nikdo zájem?

10.4.2007 20:35

sadzi saj napsal(a):

No kdyby to byla fena tak mozna,ale my mame psa..takze by se rvali!

10.4.2007 21:07

sadzi saj napsal(a):

Proč jej dáváte pryč? Podrobnosti o psovi chybí!

11.4.2007 07:07

sadzi saj napsal(a):

Sadzi, proč byměl mít někdo zájem a psa, kdyžani neví, co je zač? Proč tu o něm nedáš vícero informací? Stáří, zvyky, zlozvyky, z jakého důvodu ho chceš dát pryč atd. ?
To se pak nediv, že nikdo nereaguje na větu: "Nechcete někdo psa?"......

sadzi saj

11.4.2007 09:15
sadzi saj

mucholabka napsal(a):
Proč jej dáváte pryč? Podrobnosti o psovi chybí!

Omlouvám se, chtěla jsem vědět, jestli bude mít vůbec někdo zájem a případně potom napsat více info Dáváme ho pryč respektive náš pes to není, máme rozestavěný barák respektive ho rekonstruujeme a od nás z vesnice se stěhoval jeden pán do bytovky a nemohl ho vzít sebou, tak se ptal, jestli ho někdo nechce, že ho jinak dá sežrat známýmu, tak nám ho bylo líto, tak jsme si ho vzali, jenže je to pes, jak se otevřou vrata zdrhne a my pořád něco děláme, nemáme na něj čas a hlavně máme zahrádku respektive začínáme mít, takže nám čůrá na stromečky apod.

11.4.2007 09:21

sadzi saj napsal(a):
Omlouvám se, chtěla jsem vědět, jestli bude mít vůbec někdo zájem a případně potom napsat více info Dáváme ho pryč respektive náš pes to není, máme rozestavěný barák respektive ho rekonstruujeme a od nás z vesnice se stěhoval jeden pán do bytovky a nemohl ho vzít sebou, tak se ptal, jestli ho někdo nechce, že ho jinak dá sežrat známýmu, tak nám ho bylo líto, tak jsme si ho vzali, jenže je to pes, jak se otevřou vrata zdrhne a my pořád něco děláme, nemáme na něj čas a hlavně máme zahrádku respektive začínáme mít, takže nám čůrá na stromečky apod.

Respektive mám v tom těžkej hokej

sadzi saj

11.4.2007 09:22
sadzi saj

danan napsal(a):
Sadzi, proč byměl mít někdo zájem a psa, kdyžani neví, co je zač? Proč tu o něm nedáš vícero informací? Stáří, zvyky, zlozvyky, z jakého důvodu ho chceš dát pryč atd. ?
To se pak nediv, že nikdo nereaguje na větu: "Nechcete někdo psa?"......

Viz příspěvek nahoře. Moc info o něm nemáme. Je to pes, mělo by mu být 6 nebo 7 let, nic neumí a ani ho nejde nic moc naučit, akorát, aby neskákal, ale to je individuální, nemáme na něj čas a vzali jsme si ho, protože jsme nechtěli, aby ho snědli, má rád společnost a když se mu někdo věnuje a byl týraný. A promiň, ale nemusíš mě hned stírát.

sadzi saj

11.4.2007 09:22
sadzi saj

karelko napsal(a):
Respektive mám v tom těžkej hokej

???

11.4.2007 09:37

sadzi saj napsal(a):

To už je lepší. Ale já tě nestírala, sorry, pokud to tak vyznělo, ale psala jsem to absolutně bez emocí. Takže sorry za dotaz.

A co útulek?

sadzi saj

11.4.2007 10:01
sadzi saj

danan napsal(a):
To už je lepší. Ale já tě nestírala, sorry, pokud to tak vyznělo, ale psala jsem to absolutně bez emocí. Takže sorry za dotaz.

A co útulek?

Dík . V pohodě, ale vyznělo to blbě No do útulku se nám ho dávat nechce, aby ho pak třeba neutratili , tak zkouším, jestli by ho třeba někdo nechtěl a mohl dělat někomu radost.

9.3.2016 17:06
kikileitnerova@email.cz

XXX.XXX.92.192

Dobry den, mela bych o pejska zajem zvetě semi na číslo 728398455tel.dekuji

9.3.2016 17:49
Markéta80

XXX.XXX.176.2

kikileitnerova@email.cz napsal(a):
Dobry den, mela bych o pejska zajem zvetě semi na číslo 728398455tel.dekuji

No myslim že pes už asi nežije, vždyt je to staré 8 let

9.3.2016 17:57
rapotacka11

XXX.XXX.32.43

Občas se objeví nějaký znuděný "nudista"... a vymejšlí...

10.3.2016 08:41
marcelaamax

XXX.XXX.210.38

To jo, a na diskuze, u kterých by mě zajímalo, jak se to hnulo dál už nikdo nenapíše :-D.

Přidejte reakci

Přidat smajlík