sadzi saj

sadzi saj

sadzi saj
napsal(a):
Daruji psa do dobrých rukou, kokršpaněl, asi 6 let.
Ještě jedna fotečka. Má rád společnost a když se mu někdo věnuje. Vhodný na zahradu jako společník.
sadzi saj

sadzi saj
napsal(a):
Ještě jedna fotečka. Má rád společnost a když se mu někdo věnuje. Vhodný na zahradu jako společník.
Omlouvám se, nějak se mi sem šoupli dvě stejný fotečky To nemáte nikdo zájem?
sadzi saj
napsal(a):
Daruji psa do dobrých rukou, kokršpaněl, asi 6 let.
Sadzi, proč byměl mít někdo zájem a psa, kdyžani neví, co je zač? Proč tu o něm nedáš vícero informací? Stáří, zvyky, zlozvyky, z jakého důvodu ho chceš dát pryč atd. ?
To se pak nediv, že nikdo nereaguje na větu: "Nechcete někdo psa?"......
sadzi saj

mucholabka
napsal(a):
Proč jej dáváte pryč? Podrobnosti o psovi chybí!
Omlouvám se, chtěla jsem vědět, jestli bude mít vůbec někdo zájem a případně potom napsat více info Dáváme ho pryč respektive náš pes to není, máme rozestavěný barák respektive ho rekonstruujeme a od nás z vesnice se stěhoval jeden pán do bytovky a nemohl ho vzít sebou, tak se ptal, jestli ho někdo nechce, že ho jinak dá sežrat známýmu, tak nám ho bylo líto, tak jsme si ho vzali, jenže je to pes, jak se otevřou vrata zdrhne a my pořád něco děláme, nemáme na něj čas a hlavně máme zahrádku respektive začínáme mít, takže nám čůrá na stromečky apod.
sadzi saj
napsal(a):
Omlouvám se, chtěla jsem vědět, jestli bude mít vůbec někdo zájem a případně potom napsat více info Dáváme ho pryč respektive náš pes to není, máme rozestavěný barák respektive ho rekonstruujeme a od nás z vesnice se stěhoval jeden pán do bytovky a nemohl ho vzít sebou, tak se ptal, jestli ho někdo nechce, že ho jinak dá sežrat známýmu, tak nám ho bylo líto, tak jsme si ho vzali, jenže je to pes, jak se otevřou vrata zdrhne a my pořád něco děláme, nemáme na něj čas a hlavně máme zahrádku respektive začínáme mít, takže nám čůrá na stromečky apod.
Respektive mám v tom těžkej hokej
sadzi saj

danan
napsal(a):
Sadzi, proč byměl mít někdo zájem a psa, kdyžani neví, co je zač? Proč tu o něm nedáš vícero informací? Stáří, zvyky, zlozvyky, z jakého důvodu ho chceš dát pryč atd. ?
To se pak nediv, že nikdo nereaguje na větu: "Nechcete někdo psa?"......
Viz příspěvek nahoře. Moc info o něm nemáme. Je to pes, mělo by mu být 6 nebo 7 let, nic neumí a ani ho nejde nic moc naučit, akorát, aby neskákal, ale to je individuální, nemáme na něj čas a vzali jsme si ho, protože jsme nechtěli, aby ho snědli, má rád společnost a když se mu někdo věnuje a byl týraný. A promiň, ale nemusíš mě hned stírát.
sadzi saj

karelko
napsal(a):
Respektive mám v tom těžkej hokej
???
sadzi saj

danan
napsal(a):
To už je lepší. Ale já tě nestírala, sorry, pokud to tak vyznělo, ale psala jsem to absolutně bez emocí. Takže sorry za dotaz.
A co útulek?
Dík . V pohodě, ale vyznělo to blbě
No do útulku se nám ho dávat nechce, aby ho pak třeba neutratili
, tak zkouším, jestli by ho třeba někdo nechtěl a mohl dělat někomu radost.