Kavalír a King Charles španěl

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.10.2005 11:00

Pro všechny milovníky plemene.A jaký je rozdíl mezi Kingem a Kavalírem ..... ?

31.10.2005 10:44

cin cin napsal(a):

Ahoj Gábi,já si myslím,že ten pejsek s delším jménem má i delší čumáček a tak se to pozná :-) ? Jana ano?

31.10.2005 11:00

pupino napsal(a):
Ahoj Gábi,já si myslím,že ten pejsek s delším jménem má i delší čumáček a tak se to pozná :-) ? Jana ano?

Správně !

18.2.2007 17:25

cin cin napsal(a):
Správně !

Můj kavalír.

18.2.2007 18:16

lenkass napsal(a):
Můj kavalír.

moj Geralt

20.2.2007 11:53

gupka napsal(a):
moj Geralt

RU Cindy a Karamelka, BH Bery a Archie, TR Angela a Michel

20.2.2007 22:09

lucie buresova napsal(a):
RU Cindy a Karamelka, BH Bery a Archie, TR Angela a Michel

pohodička

21.2.2007 17:50

bambuca napsal(a):
pohodička

Jen chci dodat, že i povahové rysy jsou naprosto rozdílné. Kavalír je sportovnější a je to pes více pánů - tedy celé rodiny. Kingáčci jsou pejsci jednoho pána. Kavalírům se v Německu říká - nevěrní psi, za mlsku půjdou kdykoliv kamkoli, což myslím u Kingů nehrozí.Ale jsou to oboje nádherná plemena, vděčná a inteligentní.

21.2.2007 18:00

simina napsal(a):
Jen chci dodat, že i povahové rysy jsou naprosto rozdílné. Kavalír je sportovnější a je to pes více pánů - tedy celé rodiny. Kingáčci jsou pejsci jednoho pána. Kavalírům se v Německu říká - nevěrní psi, za mlsku půjdou kdykoliv kamkoli, což myslím u Kingů nehrozí.Ale jsou to oboje nádherná plemena, vděčná a inteligentní.

Aj ja by som chcela aby malo to moje trdlo trosku nezavislejsiu povahu. Zabava sa najlepsie so mnou, psy ho uz moc neberu, a moja fantazia je uz na konci s vymyslanim hier Dobrotku si vezme iba od cloveka, ktoreho pozna a pohladkat sa nenecha cudzim takmer vobec. Na to, ze ma rok a pol a so mnou je od jeho 8 mesiacov, je na mna strasne naviazany-na jednej strane je to super. Lenze kedykolvek ho necham napr. s kamaratkou pred obchodom, robi bordel, pripadne sa zacne dusit Ale na druhej strane, ked ho necham sameho s povelom zostan, zostane uzasne a potichu

22.2.2007 18:35

gupka napsal(a):
Aj ja by som chcela aby malo to moje trdlo trosku nezavislejsiu povahu. Zabava sa najlepsie so mnou, psy ho uz moc neberu, a moja fantazia je uz na konci s vymyslanim hier Dobrotku si vezme iba od cloveka, ktoreho pozna a pohladkat sa nenecha cudzim takmer vobec. Na to, ze ma rok a pol a so mnou je od jeho 8 mesiacov, je na mna strasne naviazany-na jednej strane je to super. Lenze kedykolvek ho necham napr. s kamaratkou pred obchodom, robi bordel, pripadne sa zacne dusit Ale na druhej strane, ked ho necham sameho s povelom zostan, zostane uzasne a potichu

Jů, tak to tady čtu a závidím...náš je přátelský ke všemu a ke každému a plynou z toho jen problémy, jak už jsem psala v příspěvku - zážitek - . Miluje nás, ale stejně tak každého, kdo ho pohladí, nebo na něho promluví. Máme známé, kteří nám ho hlídají, když jedeme v létě k moři. Celý týden tam na něho myslíme a už se těšíme, až budeme s ním a on? Sice nás vítá, ale je na něm vidět, jak byl spokojený. Je to dobře, má tam svoji lásku - labradorku, ale myslím, že by byl takhle děsně happy všude, kde pocítí, že ho mají rádi. Ale ať je to jak chce, nedala bych ho za nic na světě!!

24.2.2007 17:06

simina napsal(a):
Jů, tak to tady čtu a závidím...náš je přátelský ke všemu a ke každému a plynou z toho jen problémy, jak už jsem psala v příspěvku - zážitek - . Miluje nás, ale stejně tak každého, kdo ho pohladí, nebo na něho promluví. Máme známé, kteří nám ho hlídají, když jedeme v létě k moři. Celý týden tam na něho myslíme a už se těšíme, až budeme s ním a on? Sice nás vítá, ale je na něm vidět, jak byl spokojený. Je to dobře, má tam svoji lásku - labradorku, ale myslím, že by byl takhle děsně happy všude, kde pocítí, že ho mají rádi. Ale ať je to jak chce, nedala bych ho za nic na světě!!

únava

24.2.2007 17:12

gupka napsal(a):
moj Geralt

foto zo vcerajsej vychadzky

24.2.2007 17:14

gupka napsal(a):
foto zo vcerajsej vychadzky

a este

25.8.2007 13:30

gupka napsal(a):
posledna

Ahojte Kavalírci

ráda bych vás upozornila na jakýsi spolek Kavalířích výletníků, který pořádá výlety pro nás pejsky tohoto královského plemene a pro naše páníky. Více se o Kavalířích výletnících můžete dozvědět na adrese www.kavalirivylety.crooco.com . Tak koukejte paničkám a pánečkům vyřídit, že chcete do společnosti a sejdeme se na nějakém výletě!

S pozdravem Valinka

25.8.2007 17:00

cin cin napsal(a):

Moje Aime.

25.8.2007 18:53

gupka napsal(a):

Gupka, jako bys mluvila o mém psovi

25.8.2007 21:23

dejna napsal(a):
Moje Aime.

Vali (Cavalírka Arinin sen), Nelson (Nelson ze Starého Dobrasa), Cindya Bery (Bery Kolonáda Poděbrady)

29.10.2007 14:23

dejna napsal(a):
Moje Aime.

Už jsme povyrostli.

29.10.2007 14:27

dejna napsal(a):
Moje Aime.

Ještě větší.

29.10.2007 14:30

dejna napsal(a):
Ještě větší.

Jsem se uklikla. Na téhle je stejně stará jako na té předcházející.

29.10.2007 14:31

dejna napsal(a):
Moje Aime.

Zase o kousek větší.

29.10.2007 14:33

dejna napsal(a):
Moje Aime.

Včerejší.

29.10.2007 14:34

dejna napsal(a):
Moje Aime.

Zívnutí.

29.10.2007 14:37

dejna napsal(a):
Moje Aime.

A poslední, z procházky. Jsem tohle téma trochu zahltila, ale co mi zbývá, když nikdo jiný nevkládá :-(. Tož se taky přidejte, ne?

29.10.2007 19:47

dejna napsal(a):
A poslední, z procházky. Jsem tohle téma trochu zahltila, ale co mi zbývá, když nikdo jiný nevkládá :-(. Tož se taky přidejte, ne?

tak se taky přidáváme..

29.10.2007 19:53

aarve napsal(a):
tak se taky přidáváme..

Trochu zráchaná deštěm, ale čestně u stolu

2.11.2007 10:03

aarve napsal(a):
Trochu zráchaná deštěm, ale čestně u stolu

Tak se taky přidáváme

2.11.2007 10:04

semy napsal(a):
Tak se taky přidáváme

Odpočíváme:-)

2.11.2007 10:05

semy napsal(a):
Odpočíváme:-)

Kuk

2.11.2007 10:07

semy napsal(a):
Kuk

Na procházce...

2.11.2007 10:11

semy napsal(a):
Na procházce...

Tak sa znovu pridavame
Fotka z nasich prvych pretekov

2.11.2007 11:14

gupka napsal(a):
Tak sa znovu pridavame
Fotka z nasich prvych pretekov

a cakanie na pretekoch

2.11.2007 13:31

cin cin napsal(a):

Ten dort nebyl pro něj .

2.11.2007 13:32

cin cin napsal(a):

13.11.2007 11:58

semy napsal(a):
Na sněhu...

Rozlítaná....

13.11.2007 11:59

semy napsal(a):
Rozlítaná....

Trocha sněhu.......

13.11.2007 12:01

semy napsal(a):
Trocha sněhu.......

A doma v teplíčku...:-)