anděla

lujsi
napsal(a):
není tu jen ten ze zhora
Mary(Gloria Anibob) Wendy(Chrpa Anibob)
anděla

anděla
napsal(a):
Mary(Gloria Anibob) Wendy(Chrpa Anibob)
sestřičky
eva nohelova
napsal(a):
Gatsby a Ivora...malí hr.vendeňáci...
Tihle psíci se mi taky moc líbí, ale nejsou nikde moc vidět. Nemůžete se podělit o zkušenosti? Dá se zvládnout jejich lovecký pud? (Ne že bych ho pořizovala, jen jsem zvědavá. Máme už skoro úplně domluveného bosíka, hurá, ale nechci to zakřiknout)
evaa
napsal(a):
Tři kamarádky
Tak tohle je naše smečka: Punťa, Binťa, Ťapka
mata
napsal(a):
Krásní pejsci!!!
Punťa je opravdu velmi zajímavé plemeno....řekla bych, že je hodně nenáročný na stravu, výchovu atd. že??
Arga, Gerry a Brita Dvě německé ovčandy a papillon...
dargan
napsal(a):
Maťo, naprosto přesně
! A na rozdíl od kavkazaček může s dcerou i do postele
.
Tak to má teda Punťa dobrý... A dcera vlastně taky, neboť se obávám, že pokud by v té postýlce byly holky "medvídkovité", už by tam asi nezbylo místečko pro dceru....
Každopádně máte moc hezkou a velmi "pestrou" smečku Tak Vám přeji jen hodně radosti a málo starostí
mata
napsal(a):
Tak to má teda Punťa dobrý... A dcera vlastně taky, neboť se obávám, že pokud by v té postýlce byly holky "medvídkovité", už by tam asi nezbylo místečko pro dceru....
Každopádně máte moc hezkou a velmi "pestrou" smečku Tak Vám přeji jen hodně radosti a málo starostí
Barunka&Džakynka
černá a zlatá tibetská doga (16ti a 4 měsíční holky)
mata
napsal(a):
Nejde o to, že by se holky kavkazský s dcerou do postele nevešly (ona by se ráda uskrovnila), ale o to, že dcera spí v patře domu a z tama se holkám špatně hlídá zahrada. Díky za přání, naoplátku přejí holky Vaší Britušce moře zdravíčka a kavkazského kamaráda s pochopením pro starší dámy
aira
napsal(a):
a do třetice
smečka u nás-irský setr-náš,maltézáček-náš a retrívr-sousedův.
giinaa
napsal(a):
Jak početná je vaše smečka?To jsou moje holky - labradorka a pitbullka
Naší smečku tvoří dvě king holky Geri a Šeri
giinaa
napsal(a):
A ještě samostatně Šerinka
giinaa
napsal(a):
a Gerinka
marcha
napsal(a):
Tihle psíci se mi taky moc líbí, ale nejsou nikde moc vidět. Nemůžete se podělit o zkušenosti? Dá se zvládnout jejich lovecký pud? (Ne že bych ho pořizovala, jen jsem zvědavá. Máme už skoro úplně domluveného bosíka, hurá, ale nechci to zakřiknout)
Z počtu dva (plus 1 odchov) nemůžu moc soudit a to hlavně také proto, že bohužel jsem se tomuto plemenu věnovala jen asi 3 roky. (S tragickým koncem, proto smutné vzpomínky mi nedovolí si je koupit znovu).
Jinak to byli báječní a kouzelní psi, i když jsem se zařekla, že lovecké plemeno už nikdy. ...Ale nikdy neříkej nikdy...
Byli to takové jemné dušičky, stačilo zvýšit hlas a už jsem si připadala jako tyran. Ale ten lovecký pud tam byl výrazný. V ten moment "neslyšeli, neviděli". Na zahradě, nebo jinde venku, kde se stopy zvěře nějak nevyskytovaly, to bylo dobré, na přivolání přišli vždy. V lese už to bylo horší a doslova se museli hlídat. Jak už se rozběhli po stopě, bylo zle.
Ale na větší cvičení, než na základní poslušnost rozhodně nejsou (alespoň ti moji nebyli). Zároveň jsou trochu tvrdohlaví a i když šlo vidět, že vědí, že to (cokoliv) mají udělat, tak jakoby občas řekli "a ne a ne a ne"....
giinaa
napsal(a):
Kamarádi ze cvičáku.