Poznáte co je to za křížence ?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.4.2007 19:26

Už jsem to sem dávala jednou ale ted jsem dělala nové fotky a přítom jsme se shodli že by to mohlo mít něco s hovíkem.Fena je hodně velká a velmi temperamentní a na svou velikost i hodně pohyblivá ,má velký zájem o aport a pořád něco nosí.Puvodně jsem myslela že je to spíš kříženec středoasiata s bernákem ale nějak mi tam nesedí temperament a to aportování.

21.4.2007 19:27

iveta navratilova napsal(a):
Už jsem to sem dávala jednou ale ted jsem dělala nové fotky a přítom jsme se shodli že by to mohlo mít něco s hovíkem.Fena je hodně velká a velmi temperamentní a na svou velikost i hodně pohyblivá ,má velký zájem o aport a pořád něco nosí.Puvodně jsem myslela že je to spíš kříženec středoasiata s bernákem ale nějak mi tam nesedí temperament a to aportování.

a další

21.4.2007 19:28

a další

pokračujem

21.4.2007 19:28

pokračujem

a další

21.4.2007 19:29

a další

a ještě

21.4.2007 19:31

a ještě

a tady je další,velikost fenky je kolem 70cm v kohoutku a váha je 50kg,momentálně je bez srsti -vylinaná.

21.4.2007 19:32

a tady je další,velikost fenky je kolem 70cm v kohoutku a váha je 50kg,momentálně je bez srsti -vylinaná.

věk kolem roku,a touhle cestou ji hledáme i nové páníky.

21.4.2007 19:37

Mohl by tam být asi hovík a velký salašnický.

21.4.2007 19:42

aranka napsal(a):
Mohl by tam být asi hovík a velký salašnický.

Ještě bych chtěla napsat že fenka by byla vhodná i pro agility nebo jiné psí sporty,je na svou velikost hodně obratná a pohyblivá,je vhodná spíše pro aktivní lidi.Je velmi kontaktní a komunikativní ale i přesto je super hlídač.

21.4.2007 22:01

Ještě bych chtěla napsat že fenka by byla vhodná i pro agility nebo jiné psí sporty,je na svou velikost hodně obratná a pohyblivá,je vhodná spíše pro aktivní lidi.Je velmi kontaktní a komunikativní ale i přesto je super hlídač.

já v ní vidim bernskýho salašnickýho psa se zlatým retrívrem

22.4.2007 09:40

mikka napsal(a):
já v ní vidim bernskýho salašnickýho psa se zlatým retrívrem

Mně to připománá berňáka a českého horského psa.

22.4.2007 11:04

Řekla bych, že tam na 100% bude berňák (i když vím, že u kříženců není nic 100% ) a ten GR nebo hovík. Ale SAO tam teda vůbec nevidím.

23.4.2007 10:40

A co třeba berňák x leonberger?

25.4.2007 12:12

dejna napsal(a):
Řekla bych, že tam na 100% bude berňák (i když vím, že u kříženců není nic 100% ) a ten GR nebo hovík. Ale SAO tam teda vůbec nevidím.

Ono u křížencu to není opradu nikdy jisté.Ona muže být i prostě velký kříženec podobný nějakému plemeni a nebo už je to kříženec křížencu.Ale i tak je krásná ,tak pokud by měl někdo zájem tak je k mání.

25.4.2007 13:28

pokračujem

A co berňák s kouskem setra?

25.4.2007 18:38

pavlas napsal(a):
A co třeba berňák x leonberger?

Je nádherná Jak je stará? Nebo spíš mladá

27.4.2007 19:19

susan napsal(a):
Je nádherná Jak je stará? Nebo spíš mladá

možná je tam i kousek špringla,nebo spíše welšpringla,ale vidím v tom i sao,jiank strejduv sao-byt krozenek,ale spise 97% sao,a taky aportuje a miluje to!

27.4.2007 20:14

nozka napsal(a):
možná je tam i kousek špringla,nebo spíše welšpringla,ale vidím v tom i sao,jiank strejduv sao-byt krozenek,ale spise 97% sao,a taky aportuje a miluje to!

NO NEVÍM ALE NA ŠPRINGRA JE DOST VELKÁ.

cobli

27.4.2007 20:29
cobli

NO NEVÍM ALE NA ŠPRINGRA JE DOST VELKÁ.

já tam taky vidím leonberger x bernskej salašnickej , pšringr tam nebude,ty mají kolem 25kg a ta podoba tam taky chybí. A můžu se těž nožko zeptat kolik ti je ?

28.4.2007 08:54

cobli napsal(a):
já tam taky vidím leonberger x bernskej salašnickej , pšringr tam nebude,ty mají kolem 25kg a ta podoba tam taky chybí. A můžu se těž nožko zeptat kolik ti je ?

a co musterlandský ohař??? ten by nešel???

28.4.2007 10:39

sabina napsal(a):
a co musterlandský ohař??? ten by nešel???

Colbi:bude mi 13,proč?no,ale teda zboku,možná by tam mohlo být něco podobnýho jako pšringl,třeba byl jeden zrodičů křížený neco ze špringlem...

28.4.2007 11:01

nozka napsal(a):
Colbi:bude mi 13,proč?no,ale teda zboku,možná by tam mohlo být něco podobnýho jako pšringl,třeba byl jeden zrodičů křížený neco ze špringlem...

No nevím ale na špringra je dost velká,ono to možná ted skresluje to že je vylínaná a bez srsti,jinak má docela kožich a pak ta hlava je vypadá jinak.

28.4.2007 12:15

No nevím ale na špringra je dost velká,ono to možná ted skresluje to že je vylínaná a bez srsti,jinak má docela kožich a pak ta hlava je vypadá jinak.

jj,možna ten hovik a Sao,na te jedne fotce mi ho připomina,ale z foek se t moc poznat neda a navic to muez byt uplna smeska co jen něco přimpomina

29.4.2007 10:52

nozka napsal(a):
jj,možna ten hovik a Sao,na te jedne fotce mi ho připomina,ale z foek se t moc poznat neda a navic to muez byt uplna smeska co jen něco přimpomina

...nemusí se hádat jen podle exteriéru, možná by něco napovědělo i chování a zvyky psa..., paní v okolí má psatéměř identického, zkusím se poptat...

29.4.2007 11:02

dav napsal(a):
...nemusí se hádat jen podle exteriéru, možná by něco napovědělo i chování a zvyky psa..., paní v okolí má psatéměř identického, zkusím se poptat...

Možná že je pejsek příbuznej této fenky,fenka byla puvodně koupena v Praze od cikánu jako bernský sal.pes.Právě že povaha feny je na její velikost dost temperamentní a hodně obratná.Ale jak už jsem psala muže to být i kříženec křížencu jen náhodně podobnej něčemu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík