Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.4.2007 20:10

tlapka napsal(a):
Akitka

Výmárek v akci

24.4.2007 07:21

tlapka napsal(a):

tady je muj holanďánek

24.4.2007 07:34

entlebus napsal(a):
tady je muj holanďánek

Naše pikardice

24.4.2007 15:34

entlebus napsal(a):
tady je muj holanďánek

moc pěkný, pošli další. R.

24.4.2007 15:35

klarazelenkova napsal(a):
Naše pikardice

Ahoj Kláro, napiš , prosím, něco o původu Tvé pikardky. Díky Renata

24.4.2007 19:19

tlapka napsal(a):
moc pěkný, pošli další. R.

Tak už píšu asi po páté,tak snad mi to zase nespadne.Bijou bude 7 měsíců,je dovezená z Francie,jmenuje se BIJOU DE L´AVOCAT DE LA TOUR,rodiči jsou vynikající pes CARHAM DES VERMONDIES a matka je STELA DES GRANGES JOLYS.Bijou jsme pořizovali jako hlídače a pro práci u ovcí,nedávno jsme dostavěli ohrádku kde se Bijou učí,jde jí to výborně,má vlohy i nadání a hlavně velkou chutˇdo práce.Co se týká práce u ovcí je skvělá,ale cvičení na cvičáku nám moc nejde,je dost umanutá

24.4.2007 19:35

Tak už píšu asi po páté,tak snad mi to zase nespadne.Bijou bude 7 měsíců,je dovezená z Francie,jmenuje se BIJOU DE L´AVOCAT DE LA TOUR,rodiči jsou vynikající pes CARHAM DES VERMONDIES a matka je STELA DES GRANGES JOLYS.Bijou jsme pořizovali jako hlídače a pro práci u ovcí,nedávno jsme dostavěli ohrádku kde se Bijou učí,jde jí to výborně,má vlohy i nadání a hlavně velkou chutˇdo práce.Co se týká práce u ovcí je skvělá,ale cvičení na cvičáku nám moc nejde,je dost umanutá

Mě jenom zajímalo, jestli není ze stejné CHS jako Lailina B'jolie. Nejedeš na mezinárodku do Litoměřic ?

25.4.2007 10:30

tlapka napsal(a):
Mě jenom zajímalo, jestli není ze stejné CHS jako Lailina B'jolie. Nejedeš na mezinárodku do Litoměřic ?

B´Jolie je z jiné chov.stanice.Do Litoměřic nejedu,ještě mi nodorazil z Francie exportní průkaz původu.Ráda bych vyrazila na pár výstav na podzim,tak snad do té doby rodokmen dorazí.Chtěla jsem poslat foto CARHAMA,bohužel mi to spadává,snad příště

25.4.2007 21:34

B´Jolie je z jiné chov.stanice.Do Litoměřic nejedu,ještě mi nodorazil z Francie exportní průkaz původu.Ráda bych vyrazila na pár výstav na podzim,tak snad do té doby rodokmen dorazí.Chtěla jsem poslat foto CARHAMA,bohužel mi to spadává,snad příště

Díky za odpověď.

26.4.2007 09:01

tlapka napsal(a):
Díky za odpověď.

Posílám slíbené foto CARHAMA

26.4.2007 13:40

Posílám slíbené foto CARHAMA

Tááááááááááááááááááááák moc unavená Frenki,naše Mopsinda

26.4.2007 17:05

monca napsal(a):
Tááááááááááááááááááááák moc unavená Frenki,naše Mopsinda

To je náš Boxer Igorek

29.4.2007 15:22

rostaci napsal(a):
Jiao Ji

Posílám také fotečku naší Lary (boxer+rotvajler)

29.4.2007 16:44

zelviosa napsal(a):
Posílám také fotečku naší Lary (boxer+rotvajler)

Kessi

29.4.2007 16:48

janak napsal(a):
Kessi

Bella(alias Lili)

Přidejte reakci

Přidat smajlík