tlapka
napsal(a):
moc pěkný, pošli další. R.
Tak už píšu asi po páté,tak snad mi to zase nespadne.Bijou bude 7 měsíců,je dovezená z Francie,jmenuje se BIJOU DE L´AVOCAT DE LA TOUR,rodiči jsou vynikající pes CARHAM DES VERMONDIES a matka je STELA DES GRANGES JOLYS.Bijou jsme pořizovali jako hlídače a pro práci u ovcí,nedávno jsme dostavěli ohrádku kde se Bijou učí,jde jí to výborně,má vlohy i nadání a hlavně velkou chutˇdo práce.Co se týká práce u ovcí je skvělá,ale cvičení na cvičáku nám moc nejde,je dost umanutá
klarazelenkova
napsal(a):
Tak už píšu asi po páté,tak snad mi to zase nespadne.Bijou bude 7 měsíců,je dovezená z Francie,jmenuje se BIJOU DE L´AVOCAT DE LA TOUR,rodiči jsou vynikající pes CARHAM DES VERMONDIES a matka je STELA DES GRANGES JOLYS.Bijou jsme pořizovali jako hlídače a pro práci u ovcí,nedávno jsme dostavěli ohrádku kde se Bijou učí,jde jí to výborně,má vlohy i nadání a hlavně velkou chutˇdo práce.Co se týká práce u ovcí je skvělá,ale cvičení na cvičáku nám moc nejde,je dost umanutá
Mě jenom zajímalo, jestli není ze stejné CHS jako Lailina B'jolie. Nejedeš na mezinárodku do Litoměřic ?
tlapka
napsal(a):
Mě jenom zajímalo, jestli není ze stejné CHS jako Lailina B'jolie. Nejedeš na mezinárodku do Litoměřic ?
B´Jolie je z jiné chov.stanice.Do Litoměřic nejedu,ještě mi nodorazil z Francie exportní průkaz původu.Ráda bych vyrazila na pár výstav na podzim,tak snad do té doby rodokmen dorazí.Chtěla jsem poslat foto CARHAMA,bohužel mi to spadává,snad příště
klarazelenkova
napsal(a):
Posílám slíbené foto CARHAMA
Tááááááááááááááááááááák moc unavená Frenki,naše Mopsinda
monca
napsal(a):
Tááááááááááááááááááááák moc unavená Frenki,naše Mopsinda
To je náš Boxer Igorek
rostaci
napsal(a):
Jiao Ji
Posílám také fotečku naší Lary (boxer+rotvajler)
zelviosa
napsal(a):
Posílám také fotečku naší Lary (boxer+rotvajler)
Kessi