dav
napsal(a):
....nesvádí Vás tohle počasí ke koupání?
...koupáníčko...
maťa

maťa

dav
napsal(a):
Batulka se zalévající kytičkou
maťa

dav
napsal(a):
no mně to tedy nesvádí, jsem příznivec poněkud teplejší vody , ale ti moji čtyřnožci, ti neodolají
mac1
napsal(a):
no mně to tedy nesvádí, jsem příznivec poněkud teplejší vody , ale ti moji čtyřnožci, ti neodolají
pitimiti
napsal(a):
Peetula natěšenej do vodičky
A tady jedna trochu starší když byl u nás vypuštěný rybník a neměli jsme kam chodit plavat... to mu na jeho rochnění stačila i kaluž na poli.
pitimiti
napsal(a):
A tady jedna trochu starší když byl u nás vypuštěný rybník a neměli jsme kam chodit plavat... to mu na jeho rochnění stačila i kaluž na poli.
.
maťa

jarka
napsal(a):
Ta poslední se zalévající kytičkou je úúúžasná.Ja vidět,že si to fakt užívá.
Jarko děkuji za pochvalu Batulky Ona si tu kytičku vážně užívá, však jsem jí kupovala speciálně pro ni, věděla jsem, že bude mít strašnou radost a dokonale se s ní vyblbne
Na zalévání trávníku mám obyč rozprašovač, na zalévání Batulky kytičku
monika s
napsal(a):
Super fotky Můžu se zeptat na foťák? Nebo je to hlavně super fotografem
? O čemž samozřejmě nepochybuji
A taky jednu přidám
monika s
napsal(a):
A taky jednu přidám
Tý jo, díky moc za pochvalu To určitě bude foťákem a především taky super modelama na focení
Foťák mám Nikon D50 + objektiv Nikkor 55 - 200 mm
Tvoje foto je taky super akční
pitimiti
napsal(a):
Tý jo, díky moc za pochvalu To určitě bude foťákem a především taky super modelama na focení
Foťák mám Nikon D50 + objektiv Nikkor 55 - 200 mm
Tvoje foto je taky super akční
u Labe
nadja
napsal(a):
a v Labi
Ještě přiložím sérii fotek toho mého prasátka řádícího v bahníčku ve vypuštěném rybníce.... to jakou měl radost a to jak pak vypadal si asi dovedete představit a hlavně to jak po této bahenní koupeli "krááásně" voněl
pitimiti
napsal(a):
Ještě přiložím sérii fotek toho mého prasátka řádícího v bahníčku ve vypuštěném rybníce.... to jakou měl radost a to jak pak vypadal si asi dovedete představit a hlavně to jak po této bahenní koupeli "krááásně" voněl
pitimiti
napsal(a):
A poslední a nejšílenější
Přikládám fotku Báryužívající si jarní koupel v Úpě... brrrr...
marcha
napsal(a):
Přikládám fotku Báryužívající si jarní koupel v Úpě... brrrr...
Hagi se nechá ukecávát než půjde do vody..