Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.5.2007 10:53

Můžete mi někdo poslat fotky narozených štěňátek toy pudla? Děkuji

23.5.2007 18:18

harryz napsal(a):

Opravdu nikdo nemáte fotky narozených toy pudlů?

23.5.2007 19:13

harryz napsal(a):
Opravdu nikdo nemáte fotky narozených toy pudlů?

Sry mam už jen starší..

23.5.2007 21:01

charon napsal(a):
Sry mam už jen starší..

kolik má tady? tak 1,5 měsíce?
byla bych strašně ráda za čerstvě narozené miminka. Zajímá mě jak moc malé štěňátka toy pudla jsou

23.5.2007 21:03

harryz napsal(a):
kolik má tady? tak 1,5 měsíce?
byla bych strašně ráda za čerstvě narozené miminka. Zajímá mě jak moc malé štěňátka toy pudla jsou

tady má naše malá 3 měsíce

23.5.2007 21:14

charon napsal(a):
Sry mam už jen starší..

Focen v šesti týdnech... ještě bych na meilu mohla mít od chovatelky.. jenže fotky byly strašně nekvalitní.

23.5.2007 21:58

charon napsal(a):
Focen v šesti týdnech... ještě bych na meilu mohla mít od chovatelky.. jenže fotky byly strašně nekvalitní.

Pár hodin po porodu

23.5.2007 21:59

brusinka napsal(a):
Pár hodin po porodu

asi týden

24.5.2007 14:16

brusinka napsal(a):
asi týden

takoví velicí?!
mě teda přidje že se by do toho našeho skřítka nevešly

23.3.2008 15:01

harryz napsal(a):

Tak tohle je dvoudenní fenečka pudla toy stříbrného

23.3.2008 15:07

marecek napsal(a):

5 týdnů starý pejsek pudl toy hnědý

23.3.2008 15:09

marecek napsal(a):
5 týdnů starý pejsek pudl toy hnědý

7 týdnů staré fenečky pudla toy

23.3.2008 15:11

marecek napsal(a):
7 týdnů staré fenečky pudla toy

6ti týdenní toy pudlí kluk

23.3.2008 21:33

marecek napsal(a):

Ty vaše fotky jsou úžasný. Mám doma stříbrnou trpasličí pudličku, 8 roků starou. Teď marně sháním stříbrnou toy fenečku, která by byla k odebrání na začátku července. Nevíte náhodou o někom, kdo plánuje na tuhle dobu štěňata? Moc děkuju.

24.3.2008 08:01

harryz napsal(a):
tady má naše malá 3 měsíce

jste si jistá,že béžový pejsek na modrém podkladu a s vykulenýma očkama je čistokrevný pudk toy?moc se plemeni nepodobá i když je moc roztomilý

24.3.2008 08:02

marecek napsal(a):

překrásná fotka...

24.3.2008 17:22

marecek napsal(a):

5 týdnů staré fenečky

24.3.2008 17:24

kerry napsal(a):
překrásná fotka...

7týdenní fenečka Shelly

24.3.2008 17:25

marecek napsal(a):
7týdenní fenečka Shelly

Ještě jednou Shelly

24.3.2008 17:31

marecek napsal(a):
Ještě jednou Shelly

7 týdenní Nelinka - před odchodem do nové rodiny

27.3.2008 18:35

marecek napsal(a):
7 týdenní Nelinka - před odchodem do nové rodiny

hnědá (světlejší) holčička pudla toy ve stáří necelých 6 týdnů

1.8.2008 19:12
linhartova

XXX.XXX.193.18

marecek napsal(a):
hnědá (světlejší) holčička pudla toy ve stáří necelých 6 týdnů

Protože už dlouho nikdo nepřidal fotečku toy pudlíčků, tak mi to nedá

1.8.2008 19:16
linhartova

XXX.XXX.193.18

linhartova napsal(a):
Protože už dlouho nikdo nepřidal fotečku toy pudlíčků, tak mi to nedá

A ještě jednou Matýsek jako štěně..

1.8.2008 19:19
linhartova

XXX.XXX.193.18

linhartova napsal(a):
A ještě jednou Matýsek jako štěně..

Teď už je z něj ovšem krasavec, škoda, že ta barva už není to, co bývala...

2.8.2008 07:32
kerry

XXX.XXX.224.4

linhartova napsal(a):
Teď už je z něj ovšem krasavec, škoda, že ta barva už není to, co bývala...

No myslím,že barva je pořád moc pěkná,na dospěláka až úžasná,máte štěstí.krásný pejsek

2.8.2008 14:42
zuzanda

XXX.XXX.64.179

kerry napsal(a):
No myslím,že barva je pořád moc pěkná,na dospěláka až úžasná,máte štěstí.krásný pejsek

no, jo červená ,to má málokterý jedinec pudla vesměs po druhém roce světlá a je z něj jen sytý apricot ,záleží kolik mu na té fotce je .Mám středního v mládí velmi červený a 6 letech si zachovává velmi sytou barvu apricot,štěnatům barvu předává tak to je to hlavní.Kery ty máš Rokoli že?Tady na fotce je teda střední ,protože toy mám černé a už ne štěnata ,ta fotka je jenom k barvě.

2.8.2008 16:18
linhartova

XXX.XXX.193.18

zuzanda napsal(a):
no, jo červená ,to má málokterý jedinec pudla vesměs po druhém roce světlá a je z něj jen sytý apricot ,záleží kolik mu na té fotce je .Mám středního v mládí velmi červený a 6 letech si zachovává velmi sytou barvu apricot,štěnatům barvu předává tak to je to hlavní.Kery ty máš Rokoli že?Tady na fotce je teda střední ,protože toy mám černé a už ne štěnata ,ta fotka je jenom k barvě.

Štěňátka po červeném pejskovi a světlé fence.

2.8.2008 16:25
linhartova

XXX.XXX.193.18

linhartova napsal(a):
Štěňátka po červeném pejskovi a světlé fence.

Stejná štěňátka bez maminky..

2.8.2008 20:27
kerry

XXX.XXX.224.4

zuzanda napsal(a):

Pro paní Zuzku-ano,mám pudlici apricot Rokoli.V mládí barva krásná,dnes normální apricot.Ale barva mne netrápí tolik,jako povaha apricotáků.jakou máte vy zkušenost v chování pudlů v závislosti na barvě?

2.8.2008 21:28
zuzanda

XXX.XXX.64.179

kerry napsal(a):
Pro paní Zuzku-ano,mám pudlici apricot Rokoli.V mládí barva krásná,dnes normální apricot.Ale barva mne netrápí tolik,jako povaha apricotáků.jakou máte vy zkušenost v chování pudlů v závislosti na barvě?

ale mě taky barva netrápí ,když byl mladý tak byl červený takže někdy problém s barvou byl ,dnes je červená uznaná tak by měl být teď mladý a bylo by to bez problémů a povaha -no na zabití,strašně hyperaktivní ,prostě šílenec ustavičně v pohybu,ale pro někoho je to zase plus ,černí jsou klidní ,jenom ty toyové mají občas sklon k hašteření,ale tak normálně proti apricotovy naprosto klidní a ne tak aktivní i v mládí,také úprava je lepší není tolik náročná stačí je jednou za týden pořádně pročísnout hřebenem a je to ,u apricota toto nehrozí minimálně 2x týdně pořádně pročesat jinak se to plstí ,ale to Vám jako střihačce nemusím psát znáte to uřčitě z denní praxe.Já se ptala proto na Rokoli že jsem stříhala Evelyn Rokoli ,ale už na výstavy nejezdí.A pani Kotoučovou dost často na výstavách potkávám.

3.8.2008 13:04
kerry

XXX.XXX.224.4

zuzanda napsal(a):
ale mě taky barva netrápí ,když byl mladý tak byl červený takže někdy problém s barvou byl ,dnes je červená uznaná tak by měl být teď mladý a bylo by to bez problémů a povaha -no na zabití,strašně hyperaktivní ,prostě šílenec ustavičně v pohybu,ale pro někoho je to zase plus ,černí jsou klidní ,jenom ty toyové mají občas sklon k hašteření,ale tak normálně proti apricotovy naprosto klidní a ne tak aktivní i v mládí,také úprava je lepší není tolik náročná stačí je jednou za týden pořádně pročísnout hřebenem a je to ,u apricota toto nehrozí minimálně 2x týdně pořádně pročesat jinak se to plstí ,ale to Vám jako střihačce nemusím psát znáte to uřčitě z denní praxe.Já se ptala proto na Rokoli že jsem stříhala Evelyn Rokoli ,ale už na výstavy nejezdí.A pani Kotoučovou dost často na výstavách potkávám.

Já měla ny mysli třeba zkušenosti z vašeho salonu s apricotákama.Mne když kousne pes,je to bud jork,nebo právě apricot pudl.No ono to bude všude stejné..Tato barva je hodně zajímavá,ale ta povaha..nebudu uchovnovat ani na feně chovat.Zůstanu u své osvědčené bílé barvy-to jsou andílci.Černá je taky můj sen,ted chodím tiše snít o černé pudličce od de-Nigromanta-koukala jste na fotky?No a paní Kotoučovou jsem už neviděla ani nepamatuju,myslela jsem že už nevystavuje,má ted spíš stříbrné že?A nemáte náhodou foto té naší nevlastní apricot sestry?kdyžtak se mi prosím ozvěte na můj mail,moc děkuju i.hlavacova@seznam.cz

3.8.2008 16:43
zuzanda

XXX.XXX.64.179

kerry napsal(a):
Já měla ny mysli třeba zkušenosti z vašeho salonu s apricotákama.Mne když kousne pes,je to bud jork,nebo právě apricot pudl.No ono to bude všude stejné..Tato barva je hodně zajímavá,ale ta povaha..nebudu uchovnovat ani na feně chovat.Zůstanu u své osvědčené bílé barvy-to jsou andílci.Černá je taky můj sen,ted chodím tiše snít o černé pudličce od de-Nigromanta-koukala jste na fotky?No a paní Kotoučovou jsem už neviděla ani nepamatuju,myslela jsem že už nevystavuje,má ted spíš stříbrné že?A nemáte náhodou foto té naší nevlastní apricot sestry?kdyžtak se mi prosím ozvěte na můj mail,moc děkuju i.hlavacova@seznam.cz

no ,v salonu tak tam je to samé buď hysterický jork a nebo "rádoby" tojové z kterých jsou v lepším případě trpaslíci apricoti,ta povaha je fakt trochu zvláštní.Fotku Evelyn mám jen jí najít a oskenovat.Jo p.Kotoučová má stříbrné ,ale na výstavách se chvilku předváděla Heavendly / apricotka/celkem pěkná fenka a myslím že s pani Kotoučovou se potkám 9.8 v Kladně pro nás je to klubovka a jedu tam se svým zákazníkem trpaslíkem stříbrným.

3.8.2008 16:52
kerry

XXX.XXX.224.4

zuzanda napsal(a):
no ,v salonu tak tam je to samé buď hysterický jork a nebo "rádoby" tojové z kterých jsou v lepším případě trpaslíci apricoti,ta povaha je fakt trochu zvláštní.Fotku Evelyn mám jen jí najít a oskenovat.Jo p.Kotoučová má stříbrné ,ale na výstavách se chvilku předváděla Heavendly / apricotka/celkem pěkná fenka a myslím že s pani Kotoučovou se potkám 9.8 v Kladně pro nás je to klubovka a jedu tam se svým zákazníkem trpaslíkem stříbrným.

Na fotky se budu těšit!Paní Kotučovou moc pozdravujte,nějak nejsme v kontaktu.Párkrát jsem jí psala a neozvala se.No a jak se vede štěnátkům od vašeho Kaspara?vystavuje se některé?taky pošlete foto,jestli máte.děkuju!!!

3.8.2008 20:48
kathy

XXX.XXX.161.22

kerry napsal(a):
Na fotky se budu těšit!Paní Kotučovou moc pozdravujte,nějak nejsme v kontaktu.Párkrát jsem jí psala a neozvala se.No a jak se vede štěnátkům od vašeho Kaspara?vystavuje se některé?taky pošlete foto,jestli máte.děkuju!!!

nase mala princezna Ywee

3.8.2008 20:49
kathy

XXX.XXX.161.22

kathy napsal(a):
nase mala princezna Ywee

Ywee -3 mes. toy stribrny pudlik

3.8.2008 21:55
zuzanda

XXX.XXX.64.179

kathy napsal(a):
Ywee -3 mes. toy stribrny pudlik

mohu se zeptat odkud?Vypadá pěkně

3.8.2008 22:00
zuzanda

XXX.XXX.64.179

kerry napsal(a):

tak jestli se budou štěnata po Kašparovi vystavovat nevím ,zatím jsem žádné nikde nepotkala,p.Kotoučovou pozdravovat budu ,dost dlouho marodila s kolenem tak asi proto se neozvala.Fotky pošlu jen co najdu tu Evelyn.A k těm di Nigromanta otcové štěnat jsou naprosto super toho Němce jsem viděla na klubové výstavě v Kolesách ,no co se týče pohybu to je pohádka a celkově je překrásný a ten Španěl to je sen,pokud se štěnata potatí je to skoro ideál.

3.8.2008 22:14
zuzanda

XXX.XXX.64.179

zuzanda napsal(a):
tak jestli se budou štěnata po Kašparovi vystavovat nevím ,zatím jsem žádné nikde nepotkala,p.Kotoučovou pozdravovat budu ,dost dlouho marodila s kolenem tak asi proto se neozvala.Fotky pošlu jen co najdu tu Evelyn.A k těm di Nigromanta otcové štěnat jsou naprosto super toho Němce jsem viděla na klubové výstavě v Kolesách ,no co se týče pohybu to je pohádka a celkově je překrásný a ten Španěl to je sen,pokud se štěnata potatí je to skoro ideál.

můj toy Snoopy ve věku 3 měsíce ,dnes je mu 12

3.8.2008 22:15
zuzanda

XXX.XXX.64.179

zuzanda napsal(a):
můj toy Snoopy ve věku 3 měsíce ,dnes je mu 12

a se synem Camarem

4.8.2008 09:47
linhartova

XXX.XXX.193.18

kerry napsal(a):

Ještě se vracím zpět k otázce barva pudla a povaha. Moje zkušenost je, že skutečně ti červení (mám mámu a syna) jsou podnikavější, určitě zvědavější a snad i chytřejší než třeba stříbrňáčci - ti jsou hodně citoví, mazlivější.. Ale že by byli apricoti kousaví - to opravdu nemůžu potvrdit! Štěkavější ale musím uznat - jsou. Také se umí více prosadit.

4.8.2008 10:03
linhartova

XXX.XXX.193.18

linhartova napsal(a):
Ještě se vracím zpět k otázce barva pudla a povaha. Moje zkušenost je, že skutečně ti červení (mám mámu a syna) jsou podnikavější, určitě zvědavější a snad i chytřejší než třeba stříbrňáčci - ti jsou hodně citoví, mazlivější.. Ale že by byli apricoti kousaví - to opravdu nemůžu potvrdit! Štěkavější ale musím uznat - jsou. Také se umí více prosadit.

Hnědá Jessie.

4.8.2008 10:12
linhartova

XXX.XXX.193.18

linhartova napsal(a):
Hnědá Jessie.

A do třetice hnědý toy - 10ti týdenní fenečka

4.8.2008 14:17
kerry

XXX.XXX.224.4

linhartova napsal(a):
A do třetice hnědý toy - 10ti týdenní fenečka

ješte pro paní Zuzku..váš Kaspar je prý v moderně,nemáte nějaké novější foto?jak mu to sluší?

4.8.2008 15:51
linhartova

XXX.XXX.193.18

linhartova napsal(a):

Kapesní vydání pudlíčka toy

4.8.2008 16:09
linhartova

XXX.XXX.193.18

linhartova napsal(a):
Kapesní vydání pudlíčka toy

A pro změnu stříbrný pejsek - miláček Marco

4.8.2008 16:17
linhartova

XXX.XXX.193.18

linhartova napsal(a):
A pro změnu stříbrný pejsek - miláček Marco

Cožpak sem na moderku nechodí víc "pudlařů"? Dávejte sem také fotečky svých pudlíčků..

4.8.2008 20:29
kathy

XXX.XXX.161.22

linhartova napsal(a):
Cožpak sem na moderku nechodí víc "pudlařů"? Dávejte sem také fotečky svých pudlíčků..

pro Zuzandu nevim jestli se ptas na to odkud je nase Ywee ta toy stribrnacka na fotkach nahore,
Ywee je z Elegans Sokom, vice info a fotek najdes na nasem webu www.nany-pupohaichi.wbs.cz klikni v levem sloupci dole na toy pudl, je tam jen docasne nez trosku povyroste a udelam ji samostatne stranky.

4.8.2008 20:36
kerry

XXX.XXX.224.4

kathy napsal(a):
pro Zuzandu nevim jestli se ptas na to odkud je nase Ywee ta toy stribrnacka na fotkach nahore,
Ywee je z Elegans Sokom, vice info a fotek najdes na nasem webu www.nany-pupohaichi.wbs.cz klikni v levem sloupci dole na toy pudl, je tam jen docasne nez trosku povyroste a udelam ji samostatne stranky.

A tak to je z dobrého chovu!No a vypadá to že jiné pudlařky než my se tu už nevyskytují

4.8.2008 21:20
zuzanda

XXX.XXX.64.179

kathy napsal(a):

jo ,ptala jsem se já ,protože je to velmi elegatní fena a na fotce vypadá moc dobře na stříbrnou krásná srst a krásné dlouhé uchu ,ale p.Fakalová má trpaslíky tak z čeho /teda z jakém spojení/ se to povedlo ,mohu se sice podívat ,ale tohle možná bude rychlejší

4.8.2008 21:25
zuzanda

XXX.XXX.64.179

kerry napsal(a):
A tak to je z dobrého chovu!No a vypadá to že jiné pudlařky než my se tu už nevyskytují

pro Kerry nemohu najít fotku Evelyn tak alespoň Kašparova štěnata

4.8.2008 22:25
zuzanda

XXX.XXX.64.179

zuzanda napsal(a):
jo ,ptala jsem se já ,protože je to velmi elegatní fena a na fotce vypadá moc dobře na stříbrnou krásná srst a krásné dlouhé uchu ,ale p.Fakalová má trpaslíky tak z čeho /teda z jakém spojení/ se to povedlo ,mohu se sice podívat ,ale tohle možná bude rychlejší

samozřejmě jsem chtěla napsat p.Fukalová,známe se z výstav.

6.8.2008 17:07
zuzanda

XXX.XXX.64.179

kerry napsal(a):

toy stříbrní 6 neděl

6.8.2008 17:08
zuzanda

XXX.XXX.64.179

zuzanda napsal(a):
toy stříbrní 6 neděl

toy stříbrný 8 neděl

7.8.2008 06:12
kathy

XXX.XXX.161.22

zuzanda napsal(a):
samozřejmě jsem chtěla napsat p.Fukalová,známe se z výstav.

Ywee je po Qweilin a Datsman ,

7.8.2008 16:17
kerry

XXX.XXX.224.4

kathy napsal(a):

Pro paní Zuzanu-už jsem to tu psala,nemáte prosím foto vašeho Kašpara jak je ted v moderně?Už má po výstavní kariéře?A nechystáte nějaký nový pudlí přírůstek do rodiny?

7.8.2008 16:58
zuzanda

XXX.XXX.64.179

kerry napsal(a):
Pro paní Zuzanu-už jsem to tu psala,nemáte prosím foto vašeho Kašpara jak je ted v moderně?Už má po výstavní kariéře?A nechystáte nějaký nový pudlí přírůstek do rodiny?

mám v moderně a přírustek nechystám,je toho dost

9.8.2008 05:45
zuzanda

XXX.XXX.64.179

kathy napsal(a):

už jsem se koukla na stránky Elegans Sokom ,doufám že se někdy potkáme na výstavě, fenka je velmi elegantní,opravdu moc pěkná.

13.8.2008 13:37
kathy

XXX.XXX.161.22

zuzanda napsal(a):
už jsem se koukla na stránky Elegans Sokom ,doufám že se někdy potkáme na výstavě, fenka je velmi elegantní,opravdu moc pěkná.

Ywee - mala princezna domacim jmenem Julinka , cerstve vykoupana a trosku pristrihnuta -vek 3 mes.

13.8.2008 13:39
kathy

XXX.XXX.161.22

kathy napsal(a):
Ywee - mala princezna domacim jmenem Julinka , cerstve vykoupana a trosku pristrihnuta -vek 3 mes.

Julinka

13.8.2008 21:53
zuzanda

XXX.XXX.64.179

kathy napsal(a):
Julinka

no ta nemá chybu, moc pěkná

23.9.2008 15:46
linhartova

XXX.XXX.193.18

zuzanda napsal(a):
no ta nemá chybu, moc pěkná

Už dlouho nikdo neposlal fotku maličkých pudlíčků - tak přidávám - jsou 4..

5.10.2008 17:13
kathy

XXX.XXX.161.22

linhartova napsal(a):
Už dlouho nikdo neposlal fotku maličkých pudlíčků - tak přidávám - jsou 4..

Ywee princess Elegans Sokom, po dlouhe dobe opet trosku upravena, cerstve okoupana.

5.10.2008 18:05
zuzanda

XXX.XXX.64.170

kathy napsal(a):
Ywee princess Elegans Sokom, po dlouhe dobe opet trosku upravena, cerstve okoupana.

no, jo roste do krásy tak kde se potkáme na výstavě?

5.10.2008 19:30
kathy

XXX.XXX.161.22

zuzanda napsal(a):
no, jo roste do krásy tak kde se potkáme na výstavě?

dekuji za pochvaleni, je opravdu kouzelna a ta jeji povaha, no mela jsem v planu priletet do Prahy v Listopadu , ale do uzaverky mi nedorazil rodokmen tak jsem ji nemohla do stenatek prihlasit , ale urcite mam v planu Intercanis v lete a pak svetovku, dam vedet

6.10.2008 12:52
zuzanda

XXX.XXX.64.170

kathy napsal(a):
dekuji za pochvaleni, je opravdu kouzelna a ta jeji povaha, no mela jsem v planu priletet do Prahy v Listopadu , ale do uzaverky mi nedorazil rodokmen tak jsem ji nemohla do stenatek prihlasit , ale urcite mam v planu Intercanis v lete a pak svetovku, dam vedet

je tak to je škoda já budu v listopadu na Hagiboru na speciální výstavě pudlů a budu tam s dospělou tojkou a štěnětem tojkou ,ale ne moji jenom je stříhám.Do štěnátek jde přihlásit ,protože se místo čísla zápisu píše "o rodokmen zažádáno"

29.11.2008 18:03
kathy

XXX.XXX.37.41

zuzanda napsal(a):
je tak to je škoda já budu v listopadu na Hagiboru na speciální výstavě pudlů a budu tam s dospělou tojkou a štěnětem tojkou ,ale ne moji jenom je stříhám.Do štěnátek jde přihlásit ,protože se místo čísla zápisu píše "o rodokmen zažádáno"

Novinky :
Ywee princess Elegans Sokom - toy stribrna fenka ziskala na sve prvni vystave v 6 mes. Very primising,BPOB ( nej stene plemene a res. BPIS ( druhe nej stene vystavy )

29.11.2008 22:07
zuzanda

XXX.XXX.216.182

kathy napsal(a):
Novinky :
Ywee princess Elegans Sokom - toy stribrna fenka ziskala na sve prvni vystave v 6 mes. Very primising,BPOB ( nej stene plemene a res. BPIS ( druhe nej stene vystavy )

tak to gratuluji, je opravdu nádherná

30.11.2008 14:04
zuzanda

XXX.XXX.216.182

kathy napsal(a):
Novinky :

ještě jsem chtěla napsat diskutujeme na www.celysvet.cz u článku pudl je tam i majitelka Wesley Elegans Sokom

15.3.2009 19:11
kathy

XXX.XXX.37.41

zuzanda napsal(a):
ještě jsem chtěla napsat diskutujeme na www.celysvet.cz u článku pudl je tam i majitelka Wesley Elegans Sokom

Novinky Ywee princess Elegans Sokom
14.3.09 MVP Episkopi - Kypr , V1,BJOB, BOB.
15.3.09 MVP Episkopi - Kypr V1, BJOB , BOB, res. BJIS z 37 nej.junioru, a BIG ,foto tesne pred odjezdem domu , utahane, vymrznute-foukal sileny studeny vitr.

15.3.2009 20:12
kathy

XXX.XXX.37.41

kathy napsal(a):
Novinky Ywee princess Elegans Sokom
14.3.09 MVP Episkopi - Kypr , V1,BJOB, BOB.
15.3.09 MVP Episkopi - Kypr V1, BJOB , BOB, res. BJIS z 37 nej.junioru, a BIG ,foto tesne pred odjezdem domu , utahane, vymrznute-foukal sileny studeny vitr.

vice info a postupne i fotek na www.majesty-cyprus.wbs.cz

8.9.2009 22:00
kathy

XXX.XXX.37.41

kathy napsal(a):
vice info a postupne i fotek na www.majesty-cyprus.wbs.cz

nove foto Julinky - Ywee princes elegans sokom

10.9.2009 09:24
zuzanda

XXX.XXX.140.72

kathy napsal(a):
nove foto Julinky - Ywee princes elegans sokom

koukám jak vyrostla do krásy a zůstala v rázu?

10.9.2009 20:53
kathy

XXX.XXX.37.41

zuzanda napsal(a):
koukám jak vyrostla do krásy a zůstala v rázu?

dekuji, ano zustala v Toy, byla merena na 2 vystavach jednou rozh. z Finska a podruhe roz. myslim z chorvatska, a oba namerili 26 - 26,5 cm , a kluci z Ruska maj 27 - bily a 26 a neco stribrny , az jim trosku napestuji chlupy tak je vyfotim a pridam foto :-)

12.9.2009 13:51
zuzanda

XXX.XXX.140.72

kathy napsal(a):
dekuji, ano zustala v Toy, byla merena na 2 vystavach jednou rozh. z Finska a podruhe roz. myslim z chorvatska, a oba namerili 26 - 26,5 cm , a kluci z Ruska maj 27 - bily a 26 a neco stribrny , az jim trosku napestuji chlupy tak je vyfotim a pridam foto :-)

tak to je príma ,Ty máš toye z Ruska a stříbrného? to by mě moc zajímalo ,protože sháníme na krytí pejska ,tak by mě zajímalo co je to za pejska ,od koho po jakých rodičích ,protože sehnat je dost velký problém ,hledaly jsme v Německu moc hezký ,ale Optigen má B což je potencionální přenašeš nemoci ,potom jsme našly v Maďarsku,to je v jednání a jednoho v Petrohradě v Rusku ,jo a ještě jednoho ve Francii ,potřebuji prostudovat rodokmeny aby tam nebyla směska barev ,hlavně ne černá s bílou a následně bílá se stříbrnou,prosím mohly bychom to probrat přes e-mail? Pokud chceš napiš na salondenis@seznam.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík