Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.5.2007 11:38

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

Berenis

3.5.2007 11:39

nada napsal(a):
Berenis

Abadaon Něžný obr

3.5.2007 11:45

nada napsal(a):
Abadaon Něžný obr

Jeee, konečně další fotky Můžu se zeptat, pročpak dostal Abadon N?

3.5.2007 11:52

bllerkovaci napsal(a):
Jeee, konečně další fotky Můžu se zeptat, pročpak dostal Abadon N?

Páníček si nenechal vysvětlit,že i kavkazák se musi na výstavě "předvádět"
takže to dostal hlavně páník

3.5.2007 12:01

nada napsal(a):
Páníček si nenechal vysvětlit,že i kavkazák se musi na výstavě "předvádět"
takže to dostal hlavně páník

Aha, tak to je škoda... Je to pěkný štěník

4.5.2007 08:08

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

Akbar Badoza

4.5.2007 08:11

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

Azzy Badoza

4.5.2007 08:14

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

Anuška atakována Azzym

4.5.2007 08:15

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

Ambra

4.5.2007 08:18

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

Ajsha přeprala Ambru a Akbar kontroluje fér hru

4.5.2007 08:20

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

po boji

4.5.2007 08:21

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

Azzy

4.5.2007 08:23

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

Ambra

4.5.2007 08:25

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

Ajsha

4.5.2007 08:26

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

Anuška, Ajsha

4.5.2007 08:28

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

Anuška a Azzy - okusují si hlavy

4.5.2007 08:30

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

valná hromada

4.5.2007 08:34

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

Allotar, Ajsha, Ambra, Azzy - ukládání ke spánku

4.5.2007 11:49

pvc napsal(a):
Allotar, Ajsha, Ambra, Azzy - ukládání ke spánku

Petro štěníci rostou do krásy Už je rozhodnuto, kdo zůstane doma?

4.5.2007 12:24

susan napsal(a):
Petro štěníci rostou do krásy Už je rozhodnuto, kdo zůstane doma?

No zatím to vypadá, že jich zůstane doma víc, ale na 100% je to Anuška, posledníček

4.5.2007 13:30

pvc napsal(a):
No zatím to vypadá, že jich zůstane doma víc, ale na 100% je to Anuška, posledníček

Takže "bílý podvozek" doma nezůstává?

4.5.2007 15:14

susan napsal(a):
Takže "bílý podvozek" doma nezůstává?

ahoj všichni, Petro štěníci jsou krásní a také hlasuji pro Anušku aby zůstala doma

4.5.2007 18:07

marie m napsal(a):
ahoj všichni, Petro štěníci jsou krásní a také hlasuji pro Anušku aby zůstala doma

Petro,krása,,....a jak se štěnda tváří na zbylou zvěř u vás doma?Ovce,kozy.....?

6.5.2007 12:02

pvc napsal(a):

HALO;HALO;KDOPAK BYL V ZIZICICH......Nikde zadne foto.....nebo nejake povidanicko

7.5.2007 12:42

jesie napsal(a):
HALO;HALO;KDOPAK BYL V ZIZICICH......Nikde zadne foto.....nebo nejake povidanicko

ahoj všichni, Nado kde jsou ty fota jedna mlsná Berenis

7.5.2007 17:55

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

Bonďouch na prochajdě u Labe, hledali s páníčkem místo na chytání ryb .

8.5.2007 17:28

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

Dneska jsme se s dcerkou byly podívat na naše budoucí štěndo, koncem května posílí naší Evajaní smečku. Není to sice kavkazan, ale je kouzelná .

8.5.2007 17:37

kaca napsal(a):
Dneska jsme se s dcerkou byly podívat na naše budoucí štěndo, koncem května posílí naší Evajaní smečku. Není to sice kavkazan, ale je kouzelná .

Štěňátko je kouzelné Taky si dovolím sem dát kouzelné štěňátko z návštěvy v Darganově dvoře

8.5.2007 17:38

lmusa napsal(a):
Štěňátko je kouzelné Taky si dovolím sem dát kouzelné štěňátko z návštěvy v Darganově dvoře

A ještě

8.5.2007 17:42

lmusa napsal(a):

A jedna z výkopových prací

8.5.2007 17:44

lmusa napsal(a):
A jedna z výkopových prací

Valná hromada

8.5.2007 17:45

lmusa napsal(a):
Valná hromada

Po namáhavé práci je třeba se pořádně nadlábnout

8.5.2007 17:49

lmusa napsal(a):
Po namáhavé práci je třeba se pořádně nadlábnout

Malá hlídačka

8.5.2007 17:50

lmusa napsal(a):
Malá hlídačka

Nerušit ! Spinkám

8.5.2007 17:53

kaca napsal(a):

Jéééé,copak je to za plemeno?Přiznám se,že ať se koukám,jak se koukám....nějak pořád nevím

8.5.2007 18:06

jesie napsal(a):
Jéééé,copak je to za plemeno?Přiznám se,že ať se koukám,jak se koukám....nějak pořád nevím

Jindřiško, já tipuji, že Káča si jede pro bernského salašníka

8.5.2007 18:43

lmusa napsal(a):
Jindřiško, já tipuji, že Káča si jede pro bernského salašníka

Tak pro všechny prozrazuji plemeno, je to fenka šeltie, jmenuje se Olympia ze Zlaté hvězdy a koncem května se nastěhuje k Evajanům

8.5.2007 18:51

kaca napsal(a):
Tak pro všechny prozrazuji plemeno, je to fenka šeltie, jmenuje se Olympia ze Zlaté hvězdy a koncem května se nastěhuje k Evajanům

Jééé ! To je šeltička ? To jsem teda upískla
Ale zbarvená je jako berňáček

8.5.2007 18:59

lmusa napsal(a):
Jééé ! To je šeltička ? To jsem teda upískla
Ale zbarvená je jako berňáček

Je to opravdu šeltička, i když zbarvená jako berňáček, viděla jsem tatínka i maminku . Je to hlavně pejsek pro dceru, ta už dlouho otravuje s tím, že chce psa. Zatím jsem jí odbývala tím, máš Báru, máš Bonda, jenže její argument že tyhle drobky nemůže venčit ani vystavovat sílil až tatínek nakonec povolil a udělil souhlas se psem pro holku. Takže po studování plemen padlo rozhodnutí na šeltii a shodou okolností jedna stanice z Prahy inzerovala štěňata. Slovo dalo slovo, dneska jsem zaplatila zálohu a po očipování, očkování a vyšetření na oči si pro Olinku na přelomu května a června jedeme

8.5.2007 21:39

kaca napsal(a):
Je to opravdu šeltička, i když zbarvená jako berňáček, viděla jsem tatínka i maminku . Je to hlavně pejsek pro dceru, ta už dlouho otravuje s tím, že chce psa. Zatím jsem jí odbývala tím, máš Báru, máš Bonda, jenže její argument že tyhle drobky nemůže venčit ani vystavovat sílil až tatínek nakonec povolil a udělil souhlas se psem pro holku. Takže po studování plemen padlo rozhodnutí na šeltii a shodou okolností jedna stanice z Prahy inzerovala štěňata. Slovo dalo slovo, dneska jsem zaplatila zálohu a po očipování, očkování a vyšetření na oči si pro Olinku na přelomu května a června jedeme

Tak to moooc gratulujeme....a pochlubím se tedy taky...manželovi jsem k narozeninám pořídila jeho 20ti letý sen

8.5.2007 22:14

jesie napsal(a):
Tak to moooc gratulujeme....a pochlubím se tedy taky...manželovi jsem k narozeninám pořídila jeho 20ti letý sen

Tak ta je taky super, už jsem na to vaše ušatý torpédo koukala na tvých webovkách .

9.5.2007 10:23

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

Všechna zde vyfocená štěňata jsou moc pěkná. Šeltička i basetka jsou báječné

9.5.2007 18:15

kaca napsal(a):
Tak ta je taky super, už jsem na to vaše ušatý torpédo koukala na tvých webovkách .

No jo....ušatá a umanutá..... Snad Šeltičky nejsou taky takové protože mě teda dává Bassetka zabrat víc než 2 Kavkazáci

sabora

9.5.2007 18:19
sabora

aston napsal(a):
Všechna zde vyfocená štěňata jsou moc pěkná. Šeltička i basetka jsou báječné

tak po delší době, taky přidám Jokynku erudit

sabora

9.5.2007 18:21
sabora

sabora napsal(a):
tak po delší době, taky přidám Jokynku erudit

s hračkou Fíkem

sabora

9.5.2007 18:23
sabora

sabora napsal(a):
s hračkou Fíkem

soustředěná

maťa

9.5.2007 18:28
maťa

sabora napsal(a):
soustředěná

Krásná

Taky sem po dlouhé době něco fiknu Snad mě nezabijú

maťa

9.5.2007 18:29
maťa

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

maťa

9.5.2007 18:31
maťa

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

10.5.2007 15:19

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

tééda, každý má mimča - jedna na 30-ti dnech - krmící

10.5.2007 15:20

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

hrající si mamina

10.5.2007 15:22

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

Ambra

10.5.2007 15:24

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

Anuška

10.5.2007 15:25

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

Akbar

10.5.2007 15:27

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

Ambra

10.5.2007 15:28

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

Allotar (alias Taro)

10.5.2007 15:31

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

Mamííí, nespi - Akbar

10.5.2007 15:32

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

Jau, kdo to sem postavil??? - Azzy

10.5.2007 15:36

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

Ambra a Ajsha

10.5.2007 15:41

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

Ambra maminu pořád provokuje a svádí ke rvačce zuřivým vrčením, ale výsledek je předem jasný

maťa

10.5.2007 16:17
maťa

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

Petro, mimča jsou krásná! Hlavně AKBAR!!!! Takže AGBAR zdraví AKBARA

A jináč pelíšek je super....Agbíšek si ho nemůže vynachválit, hlavně tehdy, pokud na něm nemusí ležet Nééé, je fakt bezva....moc se šikl, takže ještě jednou díky díky!!!

11.5.2007 12:29

maťa napsal(a):

A jináč pelíšek je super....Agbíšek si ho nemůže vynachválit, hlavně tehdy, pokud na něm nemusí ležet Nééé, je fakt bezva....moc se šikl, takže ještě jednou díky díky!!!

ahoj všichni, tak si dovoluji Vám představit nového člena naší smečky kterého jsem včera dovezla, tady jěště doma v Polsku staří 6 týdnů až udělám nová fota tak jsem něco hodím, jmenuje se Batir Rame Gele

11.5.2007 12:43

maťa napsal(a):

To jsem ráda, že se pelech hodí . Je fakt, že naše psy jsem na něj musela taky naučit.
Jinak Akbar je zatím nezadaný, vůbec by mi nevadilo, kdyby zůstal doma, je totiž opravdu úžasný.

11.5.2007 13:26

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

Ahojky
no Maruš to je dost ,že jsi Punťu představila,já než dodám fotoreportáž ze sebevražedného výletu bude chvilku trvat

maťa

11.5.2007 13:41
maťa

nada napsal(a):
Ahojky
no Maruš to je dost ,že jsi Punťu představila,já než dodám fotoreportáž ze sebevražedného výletu bude chvilku trvat

Peťo, tak to mi ani neříkej, že Akbar není zadaný? Já už se zase zamilovala do jednoho pejska od Dáši, a teď ještě do Akbara, páč je taky hodně tmavý A moooc hezký I když ta fotka Azzy, jak vrazila do toho stolku, nemá chybu....ten výraz je úplně dokonalý
Na pelíšek ho učím, jenže jak je takhle teplo, tak odmítá být i na trávě! Před barákem mám nataženej umělej trávník, kterej tam teda původně kupovanej nebyl, ale jaksi...noo a nevychází na celej chodník, čouhá asi šest dlaždic, a kde myslíš, že ten šílenej Ibišek spí? Na tom umělým trávníku to teda néjní

Maruško krásný štěndo....nějak nám tu ty přírůstky přibývají, že? Aspoň je nad čím slintat

11.5.2007 13:57

maťa napsal(a):
Peťo, tak to mi ani neříkej, že Akbar není zadaný? Já už se zase zamilovala do jednoho pejska od Dáši, a teď ještě do Akbara, páč je taky hodně tmavý A moooc hezký I když ta fotka Azzy, jak vrazila do toho stolku, nemá chybu....ten výraz je úplně dokonalý
Na pelíšek ho učím, jenže jak je takhle teplo, tak odmítá být i na trávě! Před barákem mám nataženej umělej trávník, kterej tam teda původně kupovanej nebyl, ale jaksi...noo a nevychází na celej chodník, čouhá asi šest dlaždic, a kde myslíš, že ten šílenej Ibišek spí? Na tom umělým trávníku to teda néjní

Maruško krásný štěndo....nějak nám tu ty přírůstky přibývají, že? Aspoň je nad čím slintat

Mato díky, jestli bude krásný ukáže čas, zatím je mimčo a v tomhle věku jsou krásní všichni

11.5.2007 14:04

marie m napsal(a):
Mato díky, jestli bude krásný ukáže čas, zatím je mimčo a v tomhle věku jsou krásní všichni

Péťo, takže kromě Anušky zůstane doma i Akbar ? To by bylo skvělý, protože je naprosto okouzlující. Petr mě i teď krotí, když o něm básním. Tak bych ho mohla vídat alespoň u tebe.

11.5.2007 16:52

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

No tak abych udělala jasno - Akbar být fenka, tak nemám o čem přemýšlet. Jenže nechci Batirovi nechávat doma budoucí konkurenci.
A další problém je s mým stěhováním, takže čím víc psů, tím větší problém (vůbec netuším, jak na tom budu za půl roku). Ale protože mi připadá opravdu vyjímečný, nechci ho dát někomu jen na hlídání, ale moc bych chtěla, aby vyrazil občas někam na výstavu (na klubové akce atd.) a já ho mohla vidět - bude mít asi srst jako tatínek, navíc už teď ji má výrazně hustší než ostatní, i zbarvení - černé chlupy s bílými konečky je opravdu pěkné.
Ale zájemce o výstavy bohužel zatím nemám. Takže je to jednoduše tak, že dokud někoho takového (šílence ) nenajdu, tak bude asi doma. Je to totiž úžasný pohodář a zlatíčko. A taky individualista. Ostatní žerou, on si hraje. Ostatní se perou, on je pozoruje. Ostatní spí, on se jde najíst. Samozřejmě to není vždy, ale docela často. A navíc je prvorozený, a o těch se říká, že jsou to nejlepší psi z vrhu.

Takže Maťo, opravdu si ho šetřím pro vystavovatelského nadšence a Stáni, zatím je šance, že zůstane doma (i když na jednu stranu bych to tak nechtěla), takže se na něj můžete jezdit koukat . Jinak budu se těšit na návštěvu za lepšího počasí možná spíš u nás, abyste si ty draky užili - já už mám okousané nohy docela dost .

11.5.2007 17:58

pvc napsal(a):
No tak abych udělala jasno - Akbar být fenka, tak nemám o čem přemýšlet. Jenže nechci Batirovi nechávat doma budoucí konkurenci.
A další problém je s mým stěhováním, takže čím víc psů, tím větší problém (vůbec netuším, jak na tom budu za půl roku). Ale protože mi připadá opravdu vyjímečný, nechci ho dát někomu jen na hlídání, ale moc bych chtěla, aby vyrazil občas někam na výstavu (na klubové akce atd.) a já ho mohla vidět - bude mít asi srst jako tatínek, navíc už teď ji má výrazně hustší než ostatní, i zbarvení - černé chlupy s bílými konečky je opravdu pěkné.
Ale zájemce o výstavy bohužel zatím nemám. Takže je to jednoduše tak, že dokud někoho takového (šílence ) nenajdu, tak bude asi doma. Je to totiž úžasný pohodář a zlatíčko. A taky individualista. Ostatní žerou, on si hraje. Ostatní se perou, on je pozoruje. Ostatní spí, on se jde najíst. Samozřejmě to není vždy, ale docela často. A navíc je prvorozený, a o těch se říká, že jsou to nejlepší psi z vrhu.

Takže Maťo, opravdu si ho šetřím pro vystavovatelského nadšence a Stáni, zatím je šance, že zůstane doma (i když na jednu stranu bych to tak nechtěla), takže se na něj můžete jezdit koukat . Jinak budu se těšit na návštěvu za lepšího počasí možná spíš u nás, abyste si ty draky užili - já už mám okousané nohy docela dost .

My se zase rádi přijedeme podívat na drobečky, a aby měli co okusovat, tak vezmeme děti. Už si odvykly ,když byli naši hafani malí, tak ať si to užijou. A my si alespoň v klidu popovídáme a budeme pozorovat útok malých čertů. (Ale jinak mám své děti opravdu ráda )

maťa

11.5.2007 19:13
maťa

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

Peťko, to já ti neberu, že si ho šetříš na výstavy Já stejně jiného pesa už mít nemůžu, ani kdybych sebevíc chtěla, to bych prostě už nezvládla a všichni by víc trpěli, než byli šťastní
Ale kdybych pesa neměla, tak bych ho klíďo brala....já sice výstavy nemusím, ale Míťa se do nich bohužel nadchnul - inu ještě neví, co to obnáší - takže by Akbar asi byl víc po kruzích, než doma
To jen tak pro info....

Ono já mám v plánu dalšího štěka vlkodávče, páč čítám s tím, že Ibišek tu bude ještě léta létoucí

A Maruško, já myslím, že každý pejsek je přece krásný, ne? Pro svého pána. Nehledě na tituly a názor jiných..... Takže Vaše malá JE krásná

13.5.2007 07:35

maťa napsal(a):
Peťko, to já ti neberu, že si ho šetříš na výstavy Já stejně jiného pesa už mít nemůžu, ani kdybych sebevíc chtěla, to bych prostě už nezvládla a všichni by víc trpěli, než byli šťastní
Ale kdybych pesa neměla, tak bych ho klíďo brala....já sice výstavy nemusím, ale Míťa se do nich bohužel nadchnul - inu ještě neví, co to obnáší - takže by Akbar asi byl víc po kruzích, než doma
To jen tak pro info....

Ono já mám v plánu dalšího štěka vlkodávče, páč čítám s tím, že Ibišek tu bude ještě léta létoucí

A Maruško, já myslím, že každý pejsek je přece krásný, ne? Pro svého pána. Nehledě na tituly a názor jiných..... Takže Vaše malá JE krásná

Prosím chlupaté medvídky za omluvu ,ale neodpustím si dotaz ohledně ušatého torpéda.Paní Jindřiško, taky jsem si plnila jeden sen a tak se chci zeptat z jaké chov.stanice má manžel narozeninového basseta?Jedna slečna špagetka zhruba stejného stáří je i u nás .Tak mě napadlo nejsme tak trochu rodina.

13.5.2007 12:22

rici2 napsal(a):
Prosím chlupaté medvídky za omluvu ,ale neodpustím si dotaz ohledně ušatého torpéda.Paní Jindřiško, taky jsem si plnila jeden sen a tak se chci zeptat z jaké chov.stanice má manžel narozeninového basseta?Jedna slečna špagetka zhruba stejného stáří je i u nás .Tak mě napadlo nejsme tak trochu rodina.

Hezký den,
já jsem štěňátko s PP nekoupila,ač nejsem nadšenec štěňat bez PP,tady jsem zariskovala,protože jsem dárek sháněla 4 měsíce a zrovna neměli v žádné ch.s. Poradce chovu už byl ze mě trošku zoufalý.Takže pro holčičku jsme jeli až na moravu,k jedné paní,myslím,že v Jevíčku...? Měla příjemný přístup a zatím jsem spokojeni,Berucha je pěkně stavěná a opravdu mooooc živá

13.5.2007 12:58

jesie napsal(a):
Hezký den,
já jsem štěňátko s PP nekoupila,ač nejsem nadšenec štěňat bez PP,tady jsem zariskovala,protože jsem dárek sháněla 4 měsíce a zrovna neměli v žádné ch.s. Poradce chovu už byl ze mě trošku zoufalý.Takže pro holčičku jsme jeli až na moravu,k jedné paní,myslím,že v Jevíčku...? Měla příjemný přístup a zatím jsem spokojeni,Berucha je pěkně stavěná a opravdu mooooc živá

To je škoda tak trochu jsem doufala ,že se našla sestřička.To ,ale neva bassetaci jsou úžasní tak Vám posílám fotečku té mojí děvenky miminkovaté.Image od Desinky 16.května jí budou tři měsíce a o shánění bassetího miminka mi ani nemluvte tomuhle maratonu by snad nikdo neuvěřil.Nejhorší na to všem je ,že já se tak zamilovala ,že už uvažuju o dalším takže mě shánění čeká nanovo.

13.5.2007 12:59

rici2 napsal(a):
To je škoda tak trochu jsem doufala ,že se našla sestřička.To ,ale neva bassetaci jsou úžasní tak Vám posílám fotečku té mojí děvenky miminkovaté.Image od Desinky 16.května jí budou tři měsíce a o shánění bassetího miminka mi ani nemluvte tomuhle maratonu by snad nikdo neuvěřil.Nejhorší na to všem je ,že já se tak zamilovala ,že už uvažuju o dalším takže mě shánění čeká nanovo.

.......

13.5.2007 13:01

rici2 napsal(a):
.......

a naposledy at nás kavkazí kamarádi nesežerou

13.5.2007 13:26

rici2 napsal(a):
a naposledy at nás kavkazí kamarádi nesežerou

ahojky všem, seznamovací Aura a Batir

13.5.2007 13:27

marie m napsal(a):
ahojky všem, seznamovací Aura a Batir

15.5.2007 18:43

marie m napsal(a):
Berenis + Batir

tak holky, kde jste kdo. U nás prší a tak nemůžu dělat plot a tady nikdo.
Maru, ta seznamovací s Aurou je moc pěkná. Jak Aura hezky na Puňtu kouká.,
promiň na Batyra.

15.5.2007 19:14

sediva napsal(a):
tak holky, kde jste kdo. U nás prší a tak nemůžu dělat plot a tady nikdo.
Maru, ta seznamovací s Aurou je moc pěkná. Jak Aura hezky na Puňtu kouká.,
promiň na Batyra.

ahoj všem, Helčo Batirovi je to jedno tak jedna vzdávající

15.5.2007 19:34

marie m napsal(a):
ahoj všem, Helčo Batirovi je to jedno tak jedna vzdávající

Ahojky Maru a co Aura ? Bude mamča ?

15.5.2007 19:39

lmusa napsal(a):
Ahojky Maru a co Aura ? Bude mamča ?

no Libo já nevím jeden týden tam mimča byla za týden vet nic nenašel tak se nechám překvapit, ale dělá hrozně těhotnou, tak doufám že jo

15.5.2007 19:58

marie m napsal(a):
no Libo já nevím jeden týden tam mimča byla za týden vet nic nenašel tak se nechám překvapit, ale dělá hrozně těhotnou, tak doufám že jo

Tak na té seznamovací fotce vypadá jako mamina Třeba vás jenom napíná

16.5.2007 21:11

lmusa napsal(a):
Tak na té seznamovací fotce vypadá jako mamina Třeba vás jenom napíná

Ahoj holky kavkazanky
Maruško, gratuluji k přírustku Co na něj říká Samík?
Děvčata, přišla mi nabídka od nějaké paní, že mi spřede psí chlupy Máte někdo něco upletené ze psí vlny? Nekouše to?

16.5.2007 21:23

eavy napsal(a):
Ahoj holky kavkazanky
Maruško, gratuluji k přírustku Co na něj říká Samík?
Děvčata, přišla mi nabídka od nějaké paní, že mi spřede psí chlupy Máte někdo něco upletené ze psí vlny? Nekouše to?

Co vím tak kouše, i když se to namíchá s vlnou, po zmoknutí je cítit, ale tepelně prý nepřekonatelný

16.5.2007 21:30

monika s napsal(a):
Co vím tak kouše, i když se to namíchá s vlnou, po zmoknutí je cítit, ale tepelně prý nepřekonatelný

Aha, díky. Takže na svetr moc nepoužitelný Bych se asi udrbala#

17.5.2007 11:27

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

Ahoj
pokud si dobře pamatuju tak Líba si nechala loni svetr uplést
A u nás plete ledvináky a vesty tchýně ze psích chlupů , já na to moc nejsem takže jak moc to kouše netuším

17.5.2007 14:14

nada napsal(a):
Ahoj
pokud si dobře pamatuju tak Líba si nechala loni svetr uplést
A u nás plete ledvináky a vesty tchýně ze psích chlupů , já na to moc nejsem takže jak moc to kouše netuším

Jasněže trochu kouše, vždyť je ze "žraloka v psí kůži", ne ?
Ale zato je to originál. A krom toho svetr není noční košile. Ten se na holé tělo nenosí, takže s tím kousáním to zas až taková katastrofa není .

17.5.2007 15:13

lmusa napsal(a):
Jasněže trochu kouše, vždyť je ze "žraloka v psí kůži", ne ?
Ale zato je to originál. A krom toho svetr není noční košile. Ten se na holé tělo nenosí, takže s tím kousáním to zas až taková katastrofa není .

ahoj, ha ha Libo to jsi jěště toho žraloka neměla zakousnutého na ruce nebo někde jinde Verčo a Samík má konečně kámoše kterého zatím přepere ale už dlouho né zatím si rozumí a dělají blbosti

17.5.2007 15:22

marie m napsal(a):
ahoj, ha ha Libo to jsi jěště toho žraloka neměla zakousnutého na ruce nebo někde jinde Verčo a Samík má konečně kámoše kterého zatím přepere ale už dlouho né zatím si rozumí a dělají blbosti

Ahoj Maruš,
klídek, žraloka jsem měla zakouslého v koleně (a svetr to nebyl )

17.5.2007 15:31

lmusa napsal(a):
Ahoj Maruš,
klídek, žraloka jsem měla zakouslého v koleně (a svetr to nebyl )

tak aspon víš jak kouše žralok tak svetr z něj je lechtání jinak Libo včera jsem byla na sonu a zase tam mimča byla tak nevím Aura si se mnou docela hraje na schovku

17.5.2007 15:37

marie m napsal(a):
tak aspon víš jak kouše žralok tak svetr z něj je lechtání jinak Libo včera jsem byla na sonu a zase tam mimča byla tak nevím Aura si se mnou docela hraje na schovku

To máš pravdu, je to lechtání Tak sono ji odhalilo a kdy se mají narodit ?

17.5.2007 15:51

lmusa napsal(a):
To máš pravdu, je to lechtání Tak sono ji odhalilo a kdy se mají narodit ?

měla by se narodit 2.6 kdys nic zlého nepřihodí

17.5.2007 16:49

marie m napsal(a):
měla by se narodit 2.6 kdys nic zlého nepřihodí

Tak to už má za pár !

17.5.2007 23:36

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

Dovolila jsem si přihodit i naši krasavici,je jí sedm měsíců.

18.5.2007 07:46

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

A prozradíte jméno?

18.5.2007 07:47

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

Ambra

18.5.2007 07:51

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

Anuška

18.5.2007 07:53

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

Taro

18.5.2007 08:15

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

Azzy

18.5.2007 11:34

pvc napsal(a):
Azzy

Petro, moc krásná štěňátka

18.5.2007 19:13

denisa napsal(a):
Petro, moc krásná štěňátka

Jmenuje se Alva

20.5.2007 16:59

simi77 napsal(a):
Jmenuje se Alva

Alva která prosím ?

Jinak výsledky v Litoměřic jsou na
www.caucasian-zazgiru.cz

20.5.2007 17:03

monika s napsal(a):
Alva která prosím ?

Jinak výsledky v Litoměřic jsou na
www.caucasian-zazgiru.cz

A fotečky by nebyly?

20.5.2007 17:13

bllerkovaci napsal(a):
A fotečky by nebyly?

budou určitě na Lištičce a Daibu

20.5.2007 17:18

monika s napsal(a):
budou určitě na Lištičce a Daibu

tak snad večer nevíte náhodou kolik je hlášených kavkazáků do Rokycan?

20.5.2007 17:45

bllerkovaci napsal(a):
tak snad večer nevíte náhodou kolik je hlášených kavkazáků do Rokycan?

zatím ne, ale celkově na krajskou cca 400 - což je super číslo

20.5.2007 17:49

monika s napsal(a):
zatím ne, ale celkově na krajskou cca 400 - což je super číslo

díky za info až budete prosím vědět i kavkazany, budu moc ráda!

21.5.2007 12:50

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

Ahojky dámy
Simi, feňule je moc pěkná
Maruško, tak se teď Samík může vytahovat, že?
Petro, štěňátka rostou. Ale rychle, co? Jsou moc pěkná
Přidávám fotečku našeho odchovance
APACHE KID (8 měs.) a panička

22.5.2007 18:01

eavy napsal(a):
Ahojky dámy

pozrite hned na spektrum ;-)

23.5.2007 20:54

eavy napsal(a):
Ahojky dámy

Verýsku krásný hafan,takhle je veliký v 8.měsících?

23.5.2007 21:20

simi77 napsal(a):
Verýsku krásný hafan,takhle je veliký v 8.měsících?

Verčo,to je kus......

24.5.2007 08:44

jesie napsal(a):
Verčo,to je kus......

Ahojky dámy
Simi ano, na fotce je mu 8 měsíců. Ona všechna naše štěnda jsou dost velká (mamina i tatík jsou pěkně velcí a mohutní). A jak se majitelé ozývají, tak mají i báječnou povahu. Skvělí pohodáři, ale i hlídači
Jindři dík. Je to kus Moc se mě líbí Snad se mi letos poštěstí a budu moct vidět všechna štěnda, muž mi slíbil, že se letos pokusíme všechny pánečky navštívit (všichni nás zvou - jinak by jsme se nevtírali)
Foto
ABUBACCAR čili Back (7 měsíců)

24.5.2007 08:46

nada napsal(a):
Bondík -Atrek Evajan

A ještě jeden APACHE KID čili Apík

24.5.2007 08:48

eavy napsal(a):
A ještě jeden APACHE KID čili Apík

Víc fotek mám na webu Nechci to tu ucpat jen svejma fotkama

24.5.2007 10:40

eavy napsal(a):
Víc fotek mám na webu Nechci to tu ucpat jen svejma fotkama

Tééda, to je nádhera. Klidně to tu těma fotkama ucpěte, hlavně, ať je na co koukat (a že teda je!).
Nám to taky roste jako z vody, já to teda moc nevnímám, páč se s nima kočkuju několik hodin denně. Poznám to jenom podle toho, že toho čím dál víc zbaští. Včera jsme byli na prvním očkování a váží zhruba od 7 do 9,5 kg (46 dní).

25.5.2007 09:15

pvc napsal(a):
Tééda, to je nádhera. Klidně to tu těma fotkama ucpěte, hlavně, ať je na co koukat (a že teda je!).
Nám to taky roste jako z vody, já to teda moc nevnímám, páč se s nima kočkuju několik hodin denně. Poznám to jenom podle toho, že toho čím dál víc zbaští. Včera jsme byli na prvním očkování a váží zhruba od 7 do 9,5 kg (46 dní).

Petro díky
Nu jo, já to viděla na našich štěňatech, nejdřív byla furt malá a nemohoucí. No a pak najednou začala závratnou rychlostí růst, až mi to bylo líto
Srandy jsme si s nima užili jen co je pravda. Tolik roškubaných tepláků jsem v životě nezašívala Nejhorší bylo, když se nám začali rozutíkat po světě. Já brečela jako želva
Ještě jeden Apík a milující pohled, který patří paničce

25.5.2007 12:44

eavy napsal(a):
Petro díky
Nu jo, já to viděla na našich štěňatech, nejdřív byla furt malá a nemohoucí. No a pak najednou začala závratnou rychlostí růst, až mi to bylo líto
Srandy jsme si s nima užili jen co je pravda. Tolik roškubaných tepláků jsem v životě nezašívala Nejhorší bylo, když se nám začali rozutíkat po světě. Já brečela jako želva
Ještě jeden Apík a milující pohled, který patří paničce

Tak mám takový pocit,žekdyž odchází štěňata,je to jako by odcházeli děti,co?

Jinak Verčo,fakt jsou nádherní a pěkně stavění,všichni prcci se vám vydařili,tož buď ráda,že až na Agbara bez problémů....a ten se taky snaží

Milující pohled.....jak tohle dobře od Cerbíka znám....láskou bych ho opusinkovala,jak je sladkej....ten darebák

25.5.2007 20:13

jesie napsal(a):
Tak mám takový pocit,žekdyž odchází štěňata,je to jako by odcházeli děti,co?

Jinak Verčo,fakt jsou nádherní a pěkně stavění,všichni prcci se vám vydařili,tož buď ráda,že až na Agbara bez problémů....a ten se taky snaží

Milující pohled.....jak tohle dobře od Cerbíka znám....láskou bych ho opusinkovala,jak je sladkej....ten darebák

Miminka "G" Zlatá studánka přímo v akci

25.5.2007 20:14

zlata studanka napsal(a):
Miminka "G" Zlatá studánka přímo v akci

25.5.2007 21:41

zlata studanka napsal(a):

Tééééda,ti si dávají do čumáčkůůůů.....

26.5.2007 17:06

jesie napsal(a):
Tééééda,ti si dávají do čumáčkůůůů.....

Naší fence se zhruba před měsícem a půl,udělali dva černé flíčky na jazyku.Veterinář říkal,že jsou to pigmentové skvrny.Nemáte s tím někdo také zkušenosti?

26.5.2007 17:18

simi77 napsal(a):
Naší fence se zhruba před měsícem a půl,udělali dva černé flíčky na jazyku.Veterinář říkal,že jsou to pigmentové skvrny.Nemáte s tím někdo také zkušenosti?

Mám...Cerbík má jeden na jazyku taky,nedá se s tím nic dělat,přirovnala bych to k pize,co máte třeba na tváři....ale myslím,že mu to nijak nevadí,že ne?

26.5.2007 18:58

jesie napsal(a):
Mám...Cerbík má jeden na jazyku taky,nedá se s tím nic dělat,přirovnala bych to k pize,co máte třeba na tváři....ale myslím,že mu to nijak nevadí,že ne?

Určitě ne,jenom mě to zarazilo,před ní jsme měli dvě fenky NO a ani jedna to neměla,proto mě to tak překvapilo.Díky za odpověď.

27.5.2007 06:40

simi77 napsal(a):
Určitě ne,jenom mě to zarazilo,před ní jsme měli dvě fenky NO a ani jedna to neměla,proto mě to tak překvapilo.Díky za odpověď.

Ahoj všem
jak bylo v Žižicích ?? Nikde žádná fota
tak povídejte a přehánějte
at se v práci pokochám !!

27.5.2007 13:46

nada napsal(a):
Ahoj všem
jak bylo v Žižicích ?? Nikde žádná fota
tak povídejte a přehánějte
at se v práci pokochám !!

V Žižicích bylo nádherně - sice trošku teplo, ale super - kdo nebyl může jenom litovat Skvělá parta, vynikající figurant a studené pivko... Více fotek bude mít asi Monika, určitě nějakou pustí...

Přidejte reakci

Přidat smajlík