Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.5.2007 18:35

není tu někdo z VČ? je tady tak zoufale málo pejskařů

4.5.2007 18:40

rude napsal(a):

Také jsem z VČ,myslím,že nás je tu vícero.Asi píší přímo na diskusi o jejich plemeni co chovají.Vy máte koukám fundláka,já zas plemeno o kterém se na diskusi vůbec nepíše nebo moc málo.

4.5.2007 18:41

aranka napsal(a):
Také jsem z VČ,myslím,že nás je tu vícero.Asi píší přímo na diskusi o jejich plemeni co chovají.Vy máte koukám fundláka,já zas plemeno o kterém se na diskusi vůbec nepíše nebo moc málo.

A ještě malý péráky

4.5.2007 18:44

rude napsal(a):

Ahoj, tobě se zdá, že ve VČ je málo pejskařů? Tak to asi mezi ně moc nechodíš. Jsme z Pardubic a věnujeme se hlavně agility. A právě ve VČ se koná snad nejvíc závodů a sjíždí se na nich pejskaři ze širokého okolí. Teď je právě sezóna agility závodů a každý týden se nějaké konají. Tak se přijď podívat mezi davy zapálených pejskařů a zažít prima atmosféru závodů, kdy jde hlavně o to, zúčastnit se a užít si bezva den mezi "stejně postiženými". Zítra jsou závody v Rychnově nad Kněžnou, za týden v sobortu v Sezemicích, týden potom dvoudenní závody v Lanžově (Jaroměř) atd. Tak krásný víkend a hurá mezi pejskařské blázny!

4.5.2007 18:44

aranka napsal(a):
A ještě malý péráky

jéé ty jsou krásný!!! bernardýny miluju, jsou úžasný!!! tady v okolí je tady jeden ale bez PP, ale má snad sto kilo a odkud z VČ?

4.5.2007 18:47

conie napsal(a):
Ahoj, tobě se zdá, že ve VČ je málo pejskařů? Tak to asi mezi ně moc nechodíš. Jsme z Pardubic a věnujeme se hlavně agility. A právě ve VČ se koná snad nejvíc závodů a sjíždí se na nich pejskaři ze širokého okolí. Teď je právě sezóna agility závodů a každý týden se nějaké konají. Tak se přijď podívat mezi davy zapálených pejskařů a zažít prima atmosféru závodů, kdy jde hlavně o to, zúčastnit se a užít si bezva den mezi "stejně postiženými". Zítra jsou závody v Rychnově nad Kněžnou, za týden v sobortu v Sezemicích, týden potom dvoudenní závody v Lanžově (Jaroměř) atd. Tak krásný víkend a hurá mezi pejskařské blázny!

jo pejskařů je tady dost, ale třeba blízko mého okolí moc ne, já se orientuju spíš na větší plemena, nemám s kým chodit na procházky... jinak proti agility nic nemám, ale taky nikoho neznám kdo to dělá, s velkýma psema se to moc nedá skloubit, respektive dá, ale s velkým a těžkým psem je to složitější.

4.5.2007 18:47

rude napsal(a):
jéé ty jsou krásný!!! bernardýny miluju, jsou úžasný!!! tady v okolí je tady jeden ale bez PP, ale má snad sto kilo a odkud z VČ?

Já bydlím kousek od Pardubic, v Černé u Bohdanče.

4.5.2007 18:49

aranka napsal(a):

je fakt krásnej, kolik váží? tak si založ bernarďáckou diskuzi, třeba se někdo najde

4.5.2007 18:54

rude napsal(a):
jo pejskařů je tady dost, ale třeba blízko mého okolí moc ne, já se orientuju spíš na větší plemena, nemám s kým chodit na procházky... jinak proti agility nic nemám, ale taky nikoho neznám kdo to dělá, s velkýma psema se to moc nedá skloubit, respektive dá, ale s velkým a těžkým psem je to složitější.

Nás moc překvapili berňáci - psi, mohutní, temperamantní. Běhali na neoficiálních závodech agility - s nadšením, chutí a elánem. Sice jeden po absolvování tunelu pokračoval i s tunelem na zádech, ale to nadšení se jim upřít nedalo. Asi nebudou rekordmani v rychlosti, ale to naše čivava taky není. Vše dohání bezchybností a oddaností a poslušností páníkovi. Dokonce i novofundláka jsem už viděli běhat agility, jen tak pro legraci, a docela ho to bavilo. Ale přijít se kouknout na závody je možné s každým psem a navázat třeba kontakty s dalšími.

4.5.2007 18:56

aranka napsal(a):

Jé přes Černou jezdíme pravidelně minimálně 3x týdně a tak krásného hafa jsme tam neviděli. Jak je na tom s povahou? Hlídá nebo vítá? Jsou nádherní, ale uživit ho, co ?

4.5.2007 18:57

conie napsal(a):
Nás moc překvapili berňáci - psi, mohutní, temperamantní. Běhali na neoficiálních závodech agility - s nadšením, chutí a elánem. Sice jeden po absolvování tunelu pokračoval i s tunelem na zádech, ale to nadšení se jim upřít nedalo. Asi nebudou rekordmani v rychlosti, ale to naše čivava taky není. Vše dohání bezchybností a oddaností a poslušností páníkovi. Dokonce i novofundláka jsem už viděli běhat agility, jen tak pro legraci, a docela ho to bavilo. Ale přijít se kouknout na závody je možné s každým psem a navázat třeba kontakty s dalšími.

tak to mohla bejt hezká podívaná na berňáka s tunelem na zádech, já to dřív dělala s jezevčíkem, dost ho to bavilo, ale už je starej, 11let. s mým fundlákem to nepřipadá v úvahu, má dysplazii kyčelního kloubu na jedný noze, tak je dost omezenej

4.5.2007 19:02

rude napsal(a):
je fakt krásnej, kolik váží? tak si založ bernarďáckou diskuzi, třeba se někdo najde

Už tady jedna byla a šla do zapomění,je nás moc málo.Jinak ten co stojí je ještě 11 měsíční puberťák a váží 60kg.Co leží je nastávající mamina a váhou se většinou pohybuje okolo 70 - 75 kg

4.5.2007 19:06

conie napsal(a):
Jé přes Černou jezdíme pravidelně minimálně 3x týdně a tak krásného hafa jsme tam neviděli. Jak je na tom s povahou? Hlídá nebo vítá? Jsou nádherní, ale uživit ho, co ?

Mají všichni naši hafové výbornou povahu,hlídaj a když jsme s nimi vítají.Nikdo cizí se neodváží,známý pustí bez problémů.Jinak blízko silnice nebydlíme museli by jste trochu zajet mimo.

4.5.2007 19:29

rude napsal(a):
tak to mohla bejt hezká podívaná na berňáka s tunelem na zádech, já to dřív dělala s jezevčíkem, dost ho to bavilo, ale už je starej, 11let. s mým fundlákem to nepřipadá v úvahu, má dysplazii kyčelního kloubu na jedný noze, tak je dost omezenej

My jsme také z VČ

4.5.2007 19:31

barunka napsal(a):
My jsme také z VČ

...a ještě druhá holka

4.5.2007 20:41

rude napsal(a):

Taky se hlásíme.. z malého města Vrchlabí .. stím, že je málo pejskařů souhlasím.. teda rozhodně u nás ve Vrchlabí... zatím tu žádné kamarády přímo třeba na cvičení nemáme =o( Tak jezdíme do Dvora Králové na cvičák, tam je to super a spousta pejskařů

Tak tohle jsou dva moji hafani.. hovawarti, černoch Dred má rok a znakáček je Charon, 2 roky. Ve smečce máme ještě krysoleta toy pudlíka Žolíka.. to je ještě 5. měsíční špunt

4.5.2007 20:42

charon napsal(a):
Taky se hlásíme.. z malého města Vrchlabí .. stím, že je málo pejskařů souhlasím.. teda rozhodně u nás ve Vrchlabí... zatím tu žádné kamarády přímo třeba na cvičení nemáme =o( Tak jezdíme do Dvora Králové na cvičák, tam je to super a spousta pejskařů

Tak tohle jsou dva moji hafani.. hovawarti, černoch Dred má rok a znakáček je Charon, 2 roky. Ve smečce máme ještě krysoleta toy pudlíka Žolíka.. to je ještě 5. měsíční špunt

Tak a to je on

5.5.2007 11:49

rude napsal(a):

My jsme tady taky

6.5.2007 19:56

barunka napsal(a):
...a ještě druhá holka

jééé tibeťáci!!! jsou nádherný! a odkud z VČ? ale sjou dost ostří hlídači, co? u nás je jeden a to je kolos

6.5.2007 20:00

charon napsal(a):
Tak a to je on

o HW jsem taky uvažovala, když jsem si pořizovala psa.s kamarádkou jsem jezdila na výcv.tábory od jejího klubu, tam mě uchvátily černý se znakama mě prostě přijde, ze psů z měst ubývá a že nejlepší lidi a jejich psi jsou z vesnic, který jsou hrozně daleko a nikdy se snima nemám šanci potkat...

6.5.2007 20:02

dajulinka2 napsal(a):
My jsme tady taky

to je berňák? jsi taky z vých čech?

6.5.2007 20:08

rude napsal(a):

Koukám,že z VČ se hlásej majitelé většinou velkých plemen.To co je na poslední fotce pravděpodobně není berňák, ale jeden ze švýcarských salašnických psů např.velký švýcarský nebo etlenbušský(nebo jak se to píše),bernský salašnický jsou trochu jiný- tvar hlavy,mohutnost bohaté osrstění.

6.5.2007 20:12

aranka napsal(a):
Koukám,že z VČ se hlásej majitelé většinou velkých plemen.To co je na poslední fotce pravděpodobně není berňák, ale jeden ze švýcarských salašnických psů např.velký švýcarský nebo etlenbušský(nebo jak se to píše),bernský salašnický jsou trochu jiný- tvar hlavy,mohutnost bohaté osrstění.

když on je z blbýho úhlu... ty jsou tvý ty bernarďánci?taky východočech? velký psi jsou stejně úžasný!

6.5.2007 20:27

rude napsal(a):
když on je z blbýho úhlu... ty jsou tvý ty bernarďánci?taky východočech? velký psi jsou stejně úžasný!

Ano všechny bernardýni co jsou tady na stránce jsou moje a ještě ty foxíci

6.5.2007 20:51

aranka napsal(a):
Ano všechny bernardýni co jsou tady na stránce jsou moje a ještě ty foxíci

a můžu se zeptat kolik ti je?

6.5.2007 21:44

rude napsal(a):
o HW jsem taky uvažovala, když jsem si pořizovala psa.s kamarádkou jsem jezdila na výcv.tábory od jejího klubu, tam mě uchvátily černý se znakama mě prostě přijde, ze psů z měst ubývá a že nejlepší lidi a jejich psi jsou z vesnic, který jsou hrozně daleko a nikdy se snima nemám šanci potkat...

No něco na tom asi bude... nebo je taky možnost, že opravdu ve svém okolí nikoho člověk nemá.. řekla bych, že to je škoda.. dost závidím v tomhle lidem z Prahy.. ty si napíšou a jdou společně venčit třeba 10 hafanů..., ale zase na druhou stranu není nad super horskej vzduch a přírodu

6.5.2007 21:59

rude napsal(a):

My jsme taky východní čechy a musím říct, že tady to vypadá jako by východočeši nechovali nic co má míň jak padesát centimetrů v kohoutku

6.5.2007 22:05

lilith1 napsal(a):
My jsme taky východní čechy a musím říct, že tady to vypadá jako by východočeši nechovali nic co má míň jak padesát centimetrů v kohoutku

a to je v pořádku ne??

6.5.2007 22:18

charon napsal(a):
No něco na tom asi bude... nebo je taky možnost, že opravdu ve svém okolí nikoho člověk nemá.. řekla bych, že to je škoda.. dost závidím v tomhle lidem z Prahy.. ty si napíšou a jdou společně venčit třeba 10 hafanů..., ale zase na druhou stranu není nad super horskej vzduch a přírodu

příroda je určitě u vás krásná, máme ve Vrchlabí příbuzný, ale ještě tak chodit s někým, aby byl pro tvého psa kamarád i na hraní, ne třeba doga a jezevčík tady u nás v HK jsou samý malý uštěkanci, čivavy a s nima si hrát náš Hagi nemůže, máme sice ještě jezevčíka, ale ten s ním trpí, Hagi ho přimo mučí

6.5.2007 22:56

rude napsal(a):
a to je v pořádku ne??

Já taky miluju velký psy, hlavně medvědy s velkýma hlavama

6.5.2007 22:58

barunka napsal(a):

...holky spolu

6.5.2007 23:00

barunka napsal(a):

já taky, od té doby co mám fundláka je moje nejoblíbenější zvíře medvěd působí hrozně majestátně,

6.5.2007 23:03

rude napsal(a):
jééé tibeťáci!!! jsou nádherný! a odkud z VČ? ale sjou dost ostří hlídači, co? u nás je jeden a to je kolos

Jsme od Hradce Králové. Hlídači jsou perfektní, mají to v krvi

6.5.2007 23:08

rude napsal(a):
já taky, od té doby co mám fundláka je moje nejoblíbenější zvíře medvěd působí hrozně majestátně,

Fundláci jsou taky moje krevní skupina
...a takhle to u nás vypadalo, když u nás byli na návštěvě naši kamarádi. Bylo to lepší než sledovat televizi

6.5.2007 23:13

barunka napsal(a):
Fundláci jsou taky moje krevní skupina
...a takhle to u nás vypadalo, když u nás byli na návštěvě naši kamarádi. Bylo to lepší než sledovat televizi

z tábora s hnědým funďou

6.5.2007 23:18

rude napsal(a):
z tábora s hnědým funďou

kámošek malej

6.5.2007 23:34

rude napsal(a):
kámošek malej

já jsem taky z Hradce

6.5.2007 23:45

rude napsal(a):
já jsem taky z Hradce

...a když jsou mrňousci, tak by je člověk umazlil

6.5.2007 23:50

barunka napsal(a):
...a když jsou mrňousci, tak by je člověk umazlil

to věřim, kolik psů máte?

6.5.2007 23:57

rude napsal(a):
to věřim, kolik psů máte?

Máme dva, ta poslední fotka je focena první den, kdy jsme si přivezli tu mladší (zlatou) a od té doby jsou nerozlučná dvojka Vím, že to vypadá jáko máma se štěňátkem

7.5.2007 00:00

barunka napsal(a):
Máme dva, ta poslední fotka je focena první den, kdy jsme si přivezli tu mladší (zlatou) a od té doby jsou nerozlučná dvojka Vím, že to vypadá jáko máma se štěňátkem

...a teď už je velikostí dávno dohnala

7.5.2007 00:01

barunka napsal(a):
...a teď už je velikostí dávno dohnala

kolik váží?

7.5.2007 00:15

rude napsal(a):
kolik váží?

Asi 39 kg. Mají obě stejně. A kolik bafanů máte vy?
Já jsem moc ráda, že jsme si tu druhou pořídili, když nejsme doma, tak tam ta jedna aspoň není sama a hlavně to je takové veselejší Jenom na procházky chodím s každou zvlášť, protože to jsou ještě takové divošky a na vodítku bych je obě nezvládla, hlavně když bychom potkali nějakou kočičku

7.5.2007 07:06

rude napsal(a):

S tímto věkem co mi je již se ženy už tak nechlubí,už jen čekám až mě syn udělá bábou Psy zbožňuji od mala i ostatní zvířata a oba synové to také zdědili,když člověk omarodí tak zastoupí i na výstavách.

7.5.2007 07:08

aranka napsal(a):
S tímto věkem co mi je již se ženy už tak nechlubí,už jen čekám až mě syn udělá bábou Psy zbožňuji od mala i ostatní zvířata a oba synové to také zdědili,když člověk omarodí tak zastoupí i na výstavách.

Toto předvádí můj manžel našeho psa

7.5.2007 09:45

barunka napsal(a):
Asi 39 kg. Mají obě stejně. A kolik bafanů máte vy?
Já jsem moc ráda, že jsme si tu druhou pořídili, když nejsme doma, tak tam ta jedna aspoň není sama a hlavně to je takové veselejší Jenom na procházky chodím s každou zvlášť, protože to jsou ještě takové divošky a na vodítku bych je obě nezvládla, hlavně když bychom potkali nějakou kočičku

já mám jen novofundlanda a jezevčíka, NF jsou 2 roky a jezevč. 11let,taky mi přijde ze jezevčík trochu omládl když jsme koupili NF,tady jsou

7.5.2007 09:46

aranka napsal(a):

jasný ,chápu jen mě zajímalo jak to zvládáš finančně, ale jeslti je na to celá rodina tak to jde jak po máslo...

7.5.2007 10:16

rude napsal(a):
jasný ,chápu jen mě zajímalo jak to zvládáš finančně, ale jeslti je na to celá rodina tak to jde jak po máslo...

Po finanční stránce nejsme moc nároční a vše jde do hospořáství psi atd..Jinak krmení odebírám ve větším množství a mám množstevní ceny což se vyplatí a většinou dospělákům vařím a beru z vetamixu,pěkné ceny.S manželem jsme doma,tak vše stihneme poběhat .

7.5.2007 16:17

aranka napsal(a):
Po finanční stránce nejsme moc nároční a vše jde do hospořáství psi atd..Jinak krmení odebírám ve větším množství a mám množstevní ceny což se vyplatí a většinou dospělákům vařím a beru z vetamixu,pěkné ceny.S manželem jsme doma,tak vše stihneme poběhat .

Ahoj, já jsem taky od Hradce, směrem na Hořice a taky se chceme s někým kamarádit! Mám Novofundlandskou holku - roční. Není někdo třeba z Hořic?

7.5.2007 21:42

evicka napsal(a):
Ahoj, já jsem taky od Hradce, směrem na Hořice a taky se chceme s někým kamarádit! Mám Novofundlandskou holku - roční. Není někdo třeba z Hořic?

to jsme zase my

7.5.2007 21:57

aranka napsal(a):

Bernardýny taky zbožňuju. Nebyli jste náhodou na podzim na MVP v Praze v závěrečkách? A jedete do Litoměřic? Myslím, že budeme v kruhu s bernardýnama

8.5.2007 07:09

barunka napsal(a):
Bernardýny taky zbožňuju. Nebyli jste náhodou na podzim na MVP v Praze v závěrečkách? A jedete do Litoměřic? Myslím, že budeme v kruhu s bernardýnama

Na MVP Praze na podzim jsme v závěrečkách nebyli byli to majitelé ze Slovenska s Felixem.Jinak do Litoměřic jedeme a tibetské dogy jdou hned za námi v kruhu.Bereme tam mladého dlouhosrstého pejska a ještě tam máme nahlášenou krátkosrstou Elišku,ale nevíme jak to bude z háráním,kdyby to již končilo tak s ní pojedem,jinak asi bude doma.V Litoměřicích bude manžel se synem.Já budu u štěňat čekáme je do konce tohoto týdne.

8.5.2007 07:18

aranka napsal(a):
Na MVP Praze na podzim jsme v závěrečkách nebyli byli to majitelé ze Slovenska s Felixem.Jinak do Litoměřic jedeme a tibetské dogy jdou hned za námi v kruhu.Bereme tam mladého dlouhosrstého pejska a ještě tam máme nahlášenou krátkosrstou Elišku,ale nevíme jak to bude z háráním,kdyby to již končilo tak s ní pojedem,jinak asi bude doma.V Litoměřicích bude manžel se synem.Já budu u štěňat čekáme je do konce tohoto týdne.

Tady malďoch co pojede do Litoměřic

8.5.2007 11:34

aranka napsal(a):
Tady malďoch co pojede do Litoměřic

je krásnej, takovej vznešenej bernardýn je stejně kus psa... tady je můj

8.5.2007 11:51

rude napsal(a):
je krásnej, takovej vznešenej bernardýn je stejně kus psa... tady je můj

Také se mě líbí většinou velký psi a takový méďové,pořád jsem nevěděla jakého vybrat,také se mi líbí moc novofundlák i tibetská doga,nakonec to vyhrál bernardýn nejen pro svůj charakter,velikost a méďovitost, v tom si jsou molossové všichni hodně podobní,ale hodně udělala barva,nejsou jednobarevní.A může se vybrat mezi dlouhosrstým a krátkosrstým.

8.5.2007 14:54

aranka napsal(a):

Tak to se teda musím ozvat. My sice velké psy milujeme, ale do paneláku to není to pravé ořechové, takže máme 4 dámy malého vzrůstu, ale velkých srdíček.

8.5.2007 15:09

conie napsal(a):
Tak to se teda musím ozvat. My sice velké psy milujeme, ale do paneláku to není to pravé ořechové, takže máme 4 dámy malého vzrůstu, ale velkých srdíček.

Moc pěkná čtyřka

8.5.2007 15:12

conie napsal(a):

Ty jsou správnňácký, zase máte výhodu, že s vámi můžou spát v posteli. Ti naši by mě nejspíš zalehli.

8.5.2007 18:33

rude napsal(a):

Zdravím, my jsme taky z VČ, ale zase z druhého koutu od Orlických hor. Doma mám dvouletého RR a 4 měsíční kříženku.

9.5.2007 08:40

peggyna napsal(a):
Zdravím, my jsme taky z VČ, ale zase z druhého koutu od Orlických hor. Doma mám dvouletého RR a 4 měsíční kříženku.

hezounký jsou, a kříženka je po kom? vypadá jaknějakej setr

9.5.2007 08:46

rude napsal(a):

jsem z VČ - okres SY a moje slečna

9.5.2007 08:50

aarinka napsal(a):
jsem z VČ - okres SY a moje slečna

jé ty tlapičky a náprsenka,je kouzelná tady je můj mazlík, kterej pochází taky ze SY

9.5.2007 09:39

rude napsal(a):
jé ty tlapičky a náprsenka,je kouzelná tady je můj mazlík, kterej pochází taky ze SY

Taky jsme z východních čech, respektivě z přímo z HK,u nás doma má každý svého pejska, tatínek Německou dogu, maminka fenku Lhasa Apso, segra Border kolii a já si nechala štěnátko maminčiny Lhasy...foto ale dodám pak...nejsem připravena...Mimochodem kdyby měl někdo zájem o štěnátko lhasa apso, má kamarádce se ted narodila celá smečka!:)

9.5.2007 09:48

klawdie napsal(a):
Taky jsme z východních čech, respektivě z přímo z HK,u nás doma má každý svého pejska, tatínek Německou dogu, maminka fenku Lhasa Apso, segra Border kolii a já si nechala štěnátko maminčiny Lhasy...foto ale dodám pak...nejsem připravena...Mimochodem kdyby měl někdo zájem o štěnátko lhasa apso, má kamarádce se ted narodila celá smečka!:)

německou dogu?? jéé ty miluju.... já jsem taky přímo z HK. mám tohohle

9.5.2007 13:38

rude napsal(a):
německou dogu?? jéé ty miluju.... já jsem taky přímo z HK. mám tohohle

I my jsme z VČ, Krkonoše

9.5.2007 13:55

hankah napsal(a):
I my jsme z VČ, Krkonoše

tp jsou chrti? nejsou moc vidět... nebo jsem tak blbá ale hezounký...

9.5.2007 15:48

rude napsal(a):
tp jsou chrti? nejsou moc vidět... nebo jsem tak blbá ale hezounký...

Zdravím východočechy! My jsme z Třermošnice (Chrudimsko). Máme dvě mastifí holčiny.
Tady je Agnes

9.5.2007 15:49

mastif napsal(a):
Zdravím východočechy! My jsme z Třermošnice (Chrudimsko). Máme dvě mastifí holčiny.
Tady je Agnes

a tady její dcera Bugi-Vugi (teď už je o trochu větší a hlavně těžší)

9.5.2007 15:53

mastif napsal(a):
a tady její dcera Bugi-Vugi (teď už je o trochu větší a hlavně těžší)

Vítám Vás mezi námi, krásní pejsci, ta první je pěknej macek kolik váží?

9.5.2007 16:33

mastif napsal(a):
Tady je Agnes

I my zdravíme všechny lidičky a hlavně pejskaře z našeho krásného regionu a zároveň se tážeme: nemáme někde v okolí nějakého běloušího skorosouseda? My jsme z Chocně.

9.5.2007 18:34

sarrada napsal(a):
I my zdravíme všechny lidičky a hlavně pejskaře z našeho krásného regionu a zároveň se tážeme: nemáme někde v okolí nějakého běloušího skorosouseda? My jsme z Chocně.

Jsou to opravdu chrti, fotka je malá, ale málokdy se podaří, aby holky byly všechny na fotce.
tady je šestiletá afgánka.

9.5.2007 18:36

hankah napsal(a):
Jsou to opravdu chrti, fotka je malá, ale málokdy se podaří, aby holky byly všechny na fotce.
tady je šestiletá afgánka.

tříletá saluka a ta zlatá je pětiměsíční afgánka.

9.5.2007 19:38

rude napsal(a):

Taky se hlásíme z Východníčćh Čech, zase z jiné strany, z jiho-východu.Okres Svitavy, i když ještě malinkej kousek a už jsme teda skoro Blansko.

9.5.2007 20:11

hankah napsal(a):
I my jsme z VČ, Krkonoše

Ahojky "sousedi" Kolem Vás každé ráno chodím na autobusák Vždycky se cestou pokochám psíkama a jdu zase dál

9.5.2007 20:53

charon napsal(a):
Ahojky "sousedi" Kolem Vás každé ráno chodím na autobusák Vždycky se cestou pokochám psíkama a jdu zase dál

Ahoj, každé ráno mají dvouhodinovou rozvičku na zahradě, od té doby co jsme pořídili štěně, tak i ty starší dovádějí, perou se se štěndem a jsou pak úplně vyřízený.

10.5.2007 06:59

mastif napsal(a):
Tady je Agnes

nebyli jste náhodou tento víkend v Mladé Boleslavi?

10.5.2007 09:19

capri napsal(a):
Taky se hlásíme z Východníčćh Čech, zase z jiné strany, z jiho-východu.Okres Svitavy, i když ještě malinkej kousek a už jsme teda skoro Blansko.

Hlásíme se z Hradce Králové !!

10.5.2007 13:13

rude napsal(a):
Vítám Vás mezi námi, krásní pejsci, ta první je pěknej macek kolik váží?

Něco přes 70kg, není to ještě tak hrozný
Malá má zatím cca 25kg (jsou jí necelé 4 měsíce).

10.5.2007 13:17

aarinka napsal(a):
nebyli jste náhodou tento víkend v Mladé Boleslavi?

Jestli to bylo na mě: tak nebyli, bohužel. Čekala jsem, že budem hárat (samozřejmě si to kóča zas posunula) a malá by ještě nesplňovala požadavek na vzteklinu. Ale jedem za měsíc do Kunratic na přímo mastifovskou klubovku.

10.5.2007 16:09

hankah napsal(a):
Ahoj, každé ráno mají dvouhodinovou rozvičku na zahradě, od té doby co jsme pořídili štěně, tak i ty starší dovádějí, perou se se štěndem a jsou pak úplně vyřízený.

Štěndo je moc krásný předevčírem jsem ho viděla právě jak lítá s ostatníma.. je kouzelnej Budeš nechávat dlouhou srst nebo takhle kratší? nemůžu si pomoc.., ale jak to má teď vypadá hrozně roztomile.. a hlavně to je asi na údržbu mnohem lepší

10.5.2007 16:57

charon napsal(a):
Štěndo je moc krásný předevčírem jsem ho viděla právě jak lítá s ostatníma.. je kouzelnej Budeš nechávat dlouhou srst nebo takhle kratší? nemůžu si pomoc.., ale jak to má teď vypadá hrozně roztomile.. a hlavně to je asi na údržbu mnohem lepší

Budu nechávat dlouhou, měla by mít totiž výstavní předpoklady, takže musí být dlouhá. Ůdržba dá práci, ale když se to dělá pravidelně, tak to jde.

10.5.2007 23:34

dcverunka napsal(a):
Hlásíme se z Hradce Králové !!

Jéé Hradečák!! to je borderka?

11.5.2007 07:51

rude napsal(a):
Jéé Hradečák!! to je borderka?

jj - za chvíli roční (puberťák) borderák

11.5.2007 10:21

dcverunka napsal(a):
jj - za chvíli roční (puberťák) borderák

11.5.2007 12:10

rude napsal(a):

Hradec Králové - naše malá zlatíčka: Bišonek (Sára) + Kavalír (Barunka)...

11.5.2007 12:12

lovedog napsal(a):
Hradec Králové - naše malá zlatíčka: Bišonek (Sára) + Kavalír (Barunka)...

Hmm, taťka nám chytil večeři

11.5.2007 18:12

lovedog napsal(a):
Hmm, taťka nám chytil večeři

JÉ TEN NÁŠ MĚL NEDÁVNO KAPŘÍ HLAVU, DALA mu pěkně zabrat

11.5.2007 20:01

rude napsal(a):
JÉ TEN NÁŠ MĚL NEDÁVNO KAPŘÍ HLAVU, DALA mu pěkně zabrat

Ahojky, jsme taky z VČ, kousek od Náchoda

12.5.2007 20:38

jessie l napsal(a):
Ahojky, jsme taky z VČ, kousek od Náchoda

Nejen velikáni žijí na východě. Všechny zdtaví Havlíčkův Brod!!!

12.5.2007 22:16

simina napsal(a):
Nejen velikáni žijí na východě. Všechny zdtaví Havlíčkův Brod!!!

to je hezký, k velkýmu psovi ještě jeden malej kamarád to tady má skoro každej aspoň 2 hafany, velkýho a malýho, samozřejmě vítáme Vás všechny

12.5.2007 22:41

rude napsal(a):
to je hezký, k velkýmu psovi ještě jeden malej kamarád to tady má skoro každej aspoň 2 hafany, velkýho a malýho, samozřejmě vítáme Vás všechny

jistě všichni znáte Dvůr Králové, tady Hagimu se moc nelíbila hyena

12.5.2007 23:41

rude napsal(a):
jistě všichni znáte Dvůr Králové, tady Hagimu se moc nelíbila hyena

myslím spíš pes hyenovitý...

13.5.2007 10:42

jirinajanickova napsal(a):
myslím spíš pes hyenovitý...

tak pes hyenovitý, to je jedno ale je to hrozně ošklivý zvíře, vůbec bych ho nenazývala psem

17.5.2007 10:59

rude napsal(a):
tak pes hyenovitý, to je jedno ale je to hrozně ošklivý zvíře, vůbec bych ho nenazývala psem

Hagýsek

20.5.2007 21:51

rude napsal(a):
Hagýsek

MAZLÍÍÍČEK

20.5.2007 22:19

rude napsal(a):

Ahoj vespolek,
hlásíme se také do východočeského regionu,konkrétně do kraje kolem Hořic,směrem
na Jičín.Máme Nova Scotia Duck Tolling Retrievery neboli skoťáky,tollery či novoskotské retrívry.

20.5.2007 22:21

benino napsal(a):
Ahoj vespolek,
hlásíme se také do východočeského regionu,konkrétně do kraje kolem Hořic,směrem
na Jičín.Máme Nova Scotia Duck Tolling Retrievery neboli skoťáky,tollery či novoskotské retrívry.

takoví lišáci to jsou viď? ale jsou hezký, štěndo je roztomiloučký

21.5.2007 17:16

rude napsal(a):

jj je to moje zlaticko,jsme ze Dvora Králove

21.5.2007 21:51

rude napsal(a):
takoví lišáci to jsou viď? ale jsou hezký, štěndo je roztomiloučký

tady s mým předchozím psem

21.5.2007 21:53

rude napsal(a):
tady s mým předchozím psem

též on

21.5.2007 21:55

rude napsal(a):
též on

tenhle pes mě na srazu totálně dostal...

21.5.2007 21:59

rude napsal(a):
tenhle pes mě na srazu totálně dostal...

to byly doby na fundích srazech ten náš se zrovna chystá do vody

21.5.2007 22:01

rude napsal(a):
to byly doby na fundích srazech ten náš se zrovna chystá do vody

a tady můj současný funďa, jeho nejoblíbenější misto na zahradě-lavička

21.5.2007 22:09

rude napsal(a):
a tady můj současný funďa, jeho nejoblíbenější misto na zahradě-lavička

a ještě jedna z dovči jak spolu ležíme a končím , tedˇ posílejte VY!!!!!!!!!!

21.5.2007 22:43

rude napsal(a):

Hlásíme se také z VČ - Orlicko A u nás je to kombinace prcků a velkého.

21.5.2007 22:44

rude napsal(a):

Druhá holčina

21.5.2007 22:45

rude napsal(a):

klučina

21.5.2007 22:46

rude napsal(a):

A náš věrný hlídač...

21.5.2007 22:54

airin napsal(a):
A náš věrný hlídač...

Moje dvě lásky (to byla Džakulka ještě mimi)

21.5.2007 22:59

barunka napsal(a):
Moje dvě lásky (to byla Džakulka ještě mimi)

Tady je celá naše psí parta

22.5.2007 07:04

barunka napsal(a):
Tady je celá naše psí parta

to musí bejt super stýkat se s lidma co maj taky stejnou rasu já tady v hk mám asi 2 NF, a to ještě nemocný takže na hraní to není ale na srazu byli s našim nerozlučná trojka

22.5.2007 07:08

rude napsal(a):
to musí bejt super stýkat se s lidma co maj taky stejnou rasu já tady v hk mám asi 2 NF, a to ještě nemocný takže na hraní to není ale na srazu byli s našim nerozlučná trojka

pan pes

22.5.2007 07:12

rude napsal(a):
pan pes

na výstavě na zimáku v HK, bohužel jen jako diváci...

22.5.2007 07:21

rude napsal(a):
na výstavě na zimáku v HK, bohužel jen jako diváci...

a do tohohle jsem se zamilovala na klubovce

22.5.2007 19:30

rude napsal(a):
a do tohohle jsem se zamilovala na klubovce

a tohle je můj miláček

22.5.2007 19:32

rude napsal(a):
a tohle je můj miláček

24.5.2007 09:19

rude napsal(a):
v jeho boudě

Přidejte reakci