Tak už jsou na světě

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.5.2007 07:48

Ahoj,tak už se nám narodila miminka....je jich 6..a mají se čile k světu

11.5.2007 07:51

luda napsal(a):

mamča

11.5.2007 08:04

luda napsal(a):

.....dnes už jim jsou 3 dny.....odpoledne sem hidím ostatní fotky

11.5.2007 09:42

luda napsal(a):
.....dnes už jim jsou 3 dny.....odpoledne sem hidím ostatní fotky

Krásná miminka kokříků,gratuluji,ať pěkně rostou a máte z nich jen radost.Pozorovat je je lepší než televize.
Také každým dnem čekáme štěňátka,nastávající mamina je již dosti nervozní.

11.5.2007 12:39

aranka napsal(a):
Krásná miminka kokříků,gratuluji,ať pěkně rostou a máte z nich jen radost.Pozorovat je je lepší než televize.
Také každým dnem čekáme štěňátka,nastávající mamina je již dosti nervozní.

Tak u nás uš jsou taky na světě. Dnes jim je 8 dní.
Tady jsou sotva po narození. Maminka ještě spí, štěňátka se narodila císařem.

11.5.2007 14:23

scepancova napsal(a):
Tak u nás uš jsou taky na světě. Dnes jim je 8 dní.
Tady jsou sotva po narození. Maminka ještě spí, štěňátka se narodila císařem.

Omlouvám se, ale neodolám, protože i my jsme byli obdařeni
Schválně jestli je spočítáte správně......Touto cestou chci poděkaovat mamince Rozárce že to tak statečně nese a paní veterinářce, která se dušovala že jich je 6!

11.5.2007 14:24

romanovci napsal(a):
Omlouvám se, ale neodolám, protože i my jsme byli obdařeni
Schválně jestli je spočítáte správně......Touto cestou chci poděkaovat mamince Rozárce že to tak statečně nese a paní veterinářce, která se dušovala že jich je 6!

A tuto mám velmi ráda

11.5.2007 14:42

romanovci napsal(a):
A tuto mám velmi ráda

Tak jsem jich napočítala 12 kousků snad jsem se nespletla.Naše fena měla loni 13 štěňat a letos je o mnoho širší,tak nevím co nás bude čekat.Mám plemeno co dalo základ Vašemu plemeni.Ať pěkně rostou a maminu moc nezlobí

11.5.2007 14:49

aranka napsal(a):
Tak jsem jich napočítala 12 kousků snad jsem se nespletla.Naše fena měla loni 13 štěňat a letos je o mnoho širší,tak nevím co nás bude čekat.Mám plemeno co dalo základ Vašemu plemeni.Ať pěkně rostou a maminu moc nezlobí

právě když jsem viděla Vaši maminu, nemohla jsem odolat a pochlubila se naší krasavicí P.S. ten odhad je těsně vedle

11.5.2007 14:59

romanovci napsal(a):
právě když jsem viděla Vaši maminu, nemohla jsem odolat a pochlubila se naší krasavicí P.S. ten odhad je těsně vedle

Tak jich je 11

11.5.2007 15:18

aranka napsal(a):
Tak jich je 11

BINGO !!!!!!!!!!!!! Postupujete do dalšího kola bez ztráty květinky

11.5.2007 17:03

romanovci napsal(a):
BINGO !!!!!!!!!!!!! Postupujete do dalšího kola bez ztráty květinky

Ahoj...tak sem zae nějá totky hodím...No teda 13 štěňat,,by mě kleplo....naše fena(Sára)jich mala loni 5 a stačilo...a mít jich 13,tak mě klepne...ale je to krásné spestření života...tak maličkátý,,a za tak krátkou dobu to roste a roste...až to cupuje boty,,a vše co to najde

11.5.2007 17:06

luda napsal(a):
Ahoj...tak sem zae nějá totky hodím...No teda 13 štěňat,,by mě kleplo....naše fena(Sára)jich mala loni 5 a stačilo...a mít jich 13,tak mě klepne...ale je to krásné spestření života...tak maličkátý,,a za tak krátkou dobu to roste a roste...až to cupuje boty,,a vše co to najde

15.5.2007 10:08

luda napsal(a):

Velikanska gratulace ke stenatkum, at delaj jen samou radost, at sou hodny na mamcu a moc ji netrapej a at se maj cile k svetu.
jak ja si preju uz mit stenatka, ale musim vydrzet do pristiho roka.

15.5.2007 10:38

luda napsal(a):

Tak mi se připojujeme
Pár minut po porodu 2. štěnda.

15.5.2007 10:57

luda napsal(a):

Kolik vážili Vaše štěňátka při narození? Resp. po porodu?
A taky ti vaši drobci dokážou udělat takový rámus?

15.5.2007 11:18

jessie napsal(a):
Kolik vážili Vaše štěňátka při narození? Resp. po porodu?
A taky ti vaši drobci dokážou udělat takový rámus?

tak takhle vypada maly Labrador? Krasna mys Nase stenda Moskevaku mely prumernou vahu 600g ( +-60g bylo rozpeti ) a ted v jednom tydnu uz maji 1050g. Je to sileny jak rychle rostou, ale maminka se drzi naprosto skvele a porad koji koji koji koji.....

15.5.2007 11:19

romanovci napsal(a):
tak takhle vypada maly Labrador? Krasna mys Nase stenda Moskevaku mely prumernou vahu 600g ( +-60g bylo rozpeti ) a ted v jednom tydnu uz maji 1050g. Je to sileny jak rychle rostou, ale maminka se drzi naprosto skvele a porad koji koji koji koji.....

na baru...

15.5.2007 12:02

romanovci napsal(a):

Ano, takhle vypadají malý labradorci. Ale jsou úžasní, i když maj červený xichtíky. Vaše štěnda jsou taky super, pěkný velikáni.
Můžu se zeptat, taky ze začátku lezla váha dolů a pak najednou zas nahoru?

Tady první fenečka

15.5.2007 16:49

jessie napsal(a):
Ano, takhle vypadají malý labradorci. Ale jsou úžasní, i když maj červený xichtíky. Vaše štěnda jsou taky super, pěkný velikáni.
Můžu se zeptat, taky ze začátku lezla váha dolů a pak najednou zas nahoru?

Tady první fenečka

nam se to nestalo ale prvni den je to pry normalni, dulezite je aby zacali pribyvat druhy, nejpozdeji treti den...prvnich 14 dni si radeji stenda vazim ob den a zapisuju vahu, aby byl prehled o opravdovem prirustku, protoze nektera muzou byt prave najedena, nektera prave vyprazdnena, tak aby byl opravdu regulerni prehled o vaze.

16.5.2007 11:09

romanovci napsal(a):
nam se to nestalo ale prvni den je to pry normalni, dulezite je aby zacali pribyvat druhy, nejpozdeji treti den...prvnich 14 dni si radeji stenda vazim ob den a zapisuju vahu, aby byl prehled o opravdovem prirustku, protoze nektera muzou byt prave najedena, nektera prave vyprazdnena, tak aby byl opravdu regulerni prehled o vaze.

Tak jsme taky vážili a jedno štěndo přibírá výborně, druhé neubírá, ale nepřibírá. Máme s ním ale strašný problém v tom, že je často chladnější a taky nechce moc sát. Včera se dokonce nenapilo vůbec, naposledy v 16:00, pak nic. Tak jsme začali přikrmovat stříkačkou, každou hodinu i v noci.
Máte s tímto někdo zkušenosti, třeba jakou má mimino šanci?
Když se na něj podívám, není tlusté, ale není zas vyhublé.

16.5.2007 11:14

romanovci napsal(a):

Tak naše bernardýnka porodila v úterý (včera) 14 štěňat.Zatím nemám všechny pohromadě vyfocené,budu fotit odpoledne,pak sem tu smečku dám

16.5.2007 13:18

aranka napsal(a):
Tak naše bernardýnka porodila v úterý (včera) 14 štěňat.Zatím nemám všechny pohromadě vyfocené,budu fotit odpoledne,pak sem tu smečku dám

Tady davám foto 14 štěňat,v tom rojení se nedají pořádně vyfotit

16.5.2007 21:08

aranka napsal(a):

No tak k takovemu uctyhodnemu poctu mohu jen pogratulovat. Jakou maji porodni vahu? A jaky je pomer holek a kluku? Hlavne at ve zdravi rostou a mamina at se drzi

17.5.2007 08:26

romanovci napsal(a):
No tak k takovemu uctyhodnemu poctu mohu jen pogratulovat. Jakou maji porodni vahu? A jaky je pomer holek a kluku? Hlavne at ve zdravi rostou a mamina at se drzi

Váhu mají nejmenší 3 pod 500g(480,420,400) jinak ostatní mají nad 500g a nejtěžší 600g(jsou 3) z toho je 10 holek a 4 kluci.

17.5.2007 11:00

aranka napsal(a):
Váhu mají nejmenší 3 pod 500g(480,420,400) jinak ostatní mají nad 500g a nejtěžší 600g(jsou 3) z toho je 10 holek a 4 kluci.

Pochlubím se a dám sem i naše štěňátka bíglů.Jsou sladcí coTady jsou ježtě moc malincí.

17.5.2007 11:01

lllucka napsal(a):
Pochlubím se a dám sem i naše štěňátka bíglů.Jsou sladcí coTady jsou ježtě moc malincí.

Dlší tady jsou už starší.

17.5.2007 11:08

lllucka napsal(a):
Dlší tady jsou už starší.

TAady je maminka před otěhotněním.

17.5.2007 11:14

lllucka napsal(a):
TAady je maminka před otěhotněním.

A tady po.

17.5.2007 19:49

aranka napsal(a):

Připojujeme se ke gratulaci! To je pořádná úroda. Hlavně, aby to mamina zvládla. Tak ať dobře rostou.

18.5.2007 14:20

aranka napsal(a):

také 11-12...zlatíčka

18.5.2007 15:11

conie napsal(a):
Připojujeme se ke gratulaci! To je pořádná úroda. Hlavně, aby to mamina zvládla. Tak ať dobře rostou.

Dnes vyfoceno,teď se dají už trochu lépe spočítat

18.5.2007 23:39

aranka napsal(a):
Dnes vyfoceno,teď se dají už trochu lépe spočítat

nedají

Přidejte reakci

Přidat smajlík