barunka
napsal(a):
Moc prosíme o tibetské dogy. Diky
Tibetská doga
pes
tř.maldých
AMIR NOS MIU
CHENPOREWA DALAI DORJAN NOS MIU
QUANTUS STRÁŽCE TIBETU
otevřená
CCHOGJAL ALTAN-CORGO
PARRAS BOHEMIA SIRAGUE
PURTHA BOHEMIA SIRAGUE
šampionů
BAGMATÍ ALTAN-CORGO
veteránů
FALCO STRÁŽCE Z TIBETU
feny
mladých
ADDI NOS MOIU
AILA NOS MIU
CEGA GRAGS-PA
DAWA TSERING SUNDARÍ
QUAI-LI BOHEMIA SIRAGUE
mezitřída
DSCHO-KA-TA-YA ALTAN-CORGO
QUARRA BOHEMIA SARAGIU
otevřená
AILEEN SAGA-DAVA
PASANG LHAMO STRÁŽCE Z TIBETU
šampionů
DIRGHA COR FORTE
NIMA BOHEMIA SIRAGUE
veteránů
ARAMA VELKÁ RÁDNÁ
uff
rude
napsal(a):
Normálně jsem dnes zjistila, že tě vlastně od vidění znám, a dokonce nedávno jsem tě viděla u nás ve Špáru, jak ses bavila s Terezou Jetmarovou,já tam totiž dělám taky, dneska na tebe uplně náhodou přišla řeč kvůli psům
Tak to se určitě známe, protože já do Sparu chodím tak 3x týdně. A zrovna dneska jsem Terce psala, když jsme jeli z Litoměřic. Svět je prostě malej A jedna vaše kolegyně, co má maďarského ohaře tam dnes byla taky
Vkládám fotečku našeho zlatíčka určitě se zase v týdnu u vás ve zveiměxu pro něco dobrýho zastavím
rude
napsal(a):
jj fundíka, Já nedělám ve zveráči ale v Magicu, v hadrech. Terka mi to dneska taky přišla oznámit jak jsi dopadla,a dobře viď? to ti přeju máš krásný hafany. dneska u nás v krámu seděla celej den, protože vůbec nechodily lidi, to s ní zase byly debaty....
TADY JE MŮJ MÉĎA
barunka
napsal(a):
Tak to se určitě známe, protože já do Sparu chodím tak 3x týdně. A zrovna dneska jsem Terce psala, když jsme jeli z Litoměřic. Svět je prostě malej A jedna vaše kolegyně, co má maďarského ohaře tam dnes byla taky
Vkládám fotečku našeho zlatíčka určitě se zase v týdnu u vás ve zveiměxu pro něco dobrýho zastavím
Tibetské dogy byli v našem kruhu hned za námi.Určitě jste viděli naše psiska.Mladého dlouhosrstého pejska a fenku krátkosrstou
aranka
napsal(a):
Tibetské dogy byli v našem kruhu hned za námi.Určitě jste viděli naše psiska.Mladého dlouhosrstého pejska a fenku krátkosrstou
A ještě fenka