Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.4.2005 06:43

Myslíte, že už můžu nechat chodit 4M štěně berňáka do schodů? 2. patro, nízké schody? Já už ho fakt neunesu, má kolem 25 kg

9.4.2005 17:14

janina napsal(a):
Myslíte, že už můžu nechat chodit 4M štěně berňáka do schodů? 2. patro, nízké schody? Já už ho fakt neunesu, má kolem 25 kg

No, ono vám myslím nic jiného nezbude, než-li ho už nechat chodit samostatně. Jen ho po schodech nehoňte, nechejte ho jít si svým tempem – pokud bude chtít chodit pomalu. (Tedy ale ani ne překotně zbrklým).

10.4.2005 17:43

janina napsal(a):

Zkuste ho do těch schodů ,,zpomalit". Když byl můj berňák stejně starý, tak lítal po schodech až si natáhnul šlachu na tlapce, takže pozor! Stejně se musí naučit chůzi po schodech

11.4.2005 06:43

nickdo napsal(a):
Zkuste ho do těch schodů ,,zpomalit". Když byl můj berňák stejně starý, tak lítal po schodech až si natáhnul šlachu na tlapce, takže pozor! Stejně se musí naučit chůzi po schodech

No já ho skutečně musím "zpomalovat", protože někdy by ty schody vyletěl po třech najednou . Ale někdy zase sedí, kouká, jako by nechápal co po něm chci Asi podle toho, jakou má zrovna náladu

Přidejte reakci

Přidat smajlík