enriko
napsal(a):
Ahoj všichni, prosím Vás o radu. Vzhledem k tomu,že cestuju často se psem, tak uvažuju o koupi sítě do auta nebo toho speciálního postroje. poradíte prosím?
Zkuste se podivat na www.greendog.cz
lonel
napsal(a):
Ahoj, právě se chystám tento postroj od greendogu koupit, zdá si mi dobrý, leč nemáte někdo pár osobních zkušeností Díky
Postroj mám. Jediné, co mi vadilo, bylo jeho uchycení k pásu. Je na něm jakési oko, které se provlékne pásem a ten se zapne. Oko se mi zdálo krátké na to, aby měl pejsek dostatek pohodlí. Dokoupila jsem na www.baron.cz pás, který má na jedné straně karabinu (tu připnu k postroji) a na druhé straně koncovku stejnou jako pás v autě - tudíž se zastrčí do té červeno-černé "spony" pro klasický pás. Snad jsem to napsala trochu srozumitelně. Jinak maximální spokojenost.
Jen je v autě víc chlupů, když pes není v přepravce - toť jediná nevýhoda
sovicka5
napsal(a):
Postroj mám. Jediné, co mi vadilo, bylo jeho uchycení k pásu. Je na něm jakési oko, které se provlékne pásem a ten se zapne. Oko se mi zdálo krátké na to, aby měl pejsek dostatek pohodlí. Dokoupila jsem na www.baron.cz pás, který má na jedné straně karabinu (tu připnu k postroji) a na druhé straně koncovku stejnou jako pás v autě - tudíž se zastrčí do té červeno-černé "spony" pro klasický pás. Snad jsem to napsala trochu srozumitelně. Jinak maximální spokojenost.
Jen je v autě víc chlupů, když pes není v přepravce - toť jediná nevýhoda
Ahoj,souhlasím s příspěvkem předemnou. Koupila jsem pejskovi také kšírky co se upevnují na pás, okem na nich jsem ještě protáhla kratoučké vodítko jelikož se pes nemohl skoro hnout a jsem spokojená, pas nemůže lítat po autě a když prudce zabrzdím nevylítne dopředu akorát jediný problém co mám je ten že ho neustále zapomínám zapínat :)