Jelikož je dneska den dětí,vkládejte sem prosím fota vašich dvounohých i čtyřnohých miláčků.Na fotce je naše báječná fenka NO,která už bohužel nežije.
simi77
napsal(a):
Jelikož je dneska den dětí,vkládejte sem prosím fota vašich dvounohých i čtyřnohých miláčků.Na fotce je naše báječná fenka NO,která už bohužel nežije.
Také přidávám fotečky,Benjik je už pár let po smrti a z Davida je zdatný pubertˇák
cipalka

simi77
napsal(a):
Cipísek s divočaty
klarazelenkova
napsal(a):
Také přidávám fotečky,Benjik je už pár let po smrti a z Davida je zdatný pubertˇák
A tady současný miminka,Pavlík a Bijou
simi77
napsal(a):
roztomilý dvojčátka a ten pejsek,to je kavkazák?
Novofundlandská fenka Lenny a malá Hanička.
scepancova
napsal(a):
Novofundlandská fenka Lenny a malá Hanička.
Opět Lenny s mou dcerou Tinkou
simi77
napsal(a):
Syn Davidek a jedna z naich fenek Stafordsirskeho bullteriera Dastynka
cipalka

simi77
napsal(a):
roztomilý dvojčátka a ten pejsek,to je kavkazák?
Bingo I když pro "opravdové znalce" je to leonberger jak čapa
lisakova
napsal(a):
Syn Davidek a jedna z naich fenek Stafordsirskeho bullteriera Dastynka
Jee, tak ja taky neodolam.Dcera 14.mes a jeji bodyguard Moskevak 27mes.
simi77
napsal(a):
Džakynka s Ondráškem
barunka
napsal(a):
Džakynka s Ondráškem
... a tady Džakynka hlídá kočárek
cipalka

barunka
napsal(a):
Ještě jsem, s dovolením, vyštrachala jednoho Cipíska s Barunkou
simi77
napsal(a):
Naše smečka
simi77
napsal(a):
Ještě jedna
bulda
napsal(a):
Ještě jedna
Tak sice tohle není ani moje dítě ani moji pejskové, ale je to moje foto tak taky vkládám
Anička a huskouní prckové
pitimiti
napsal(a):
Tak sice tohle není ani moje dítě ani moji pejskové, ale je to moje foto tak taky vkládám
Anička a huskouní prckové
Také přidám pár fotek. Na této je malamut Árčí s mojí Dcerou Deniskou (foceno97).
vlastak
napsal(a):
Také přidám pár fotek. Na této je malamut Árčí s mojí Dcerou Deniskou (foceno97).
Tak tady jsou asi o rok starší.
vlastak
napsal(a):
Svatá trpělivost.
Náš druhý pesan Bléza, také už v psím nebíčku.
vlastak
napsal(a):
Náš druhý pesan Bléza, také už v psím nebíčku.
A tohle je už větší Deniska s Matýskem (foceno2002), mojí náplastí na bolavé srdíčko. Když se tam ještě vešel, tak hrozně miloval vození v kočárku.
simi77
napsal(a):
to jsou nasi kluci na zahrade
simi77
napsal(a):
a jeste jedna - vecerni siesta
ircanka
napsal(a):
a jeste jedna - vecerni siesta
Naše hovawartí dvojka a malá panička.Bohužel trochu horší kvalita obrazu ,je to z mobilu.
carjack
napsal(a):
Naše hovawartí dvojka a malá panička.Bohužel trochu horší kvalita obrazu ,je to z mobilu.
..a ještě jedna výstavní
carjack
napsal(a):
hw pusinka2
Naše Adélka s naší Agátkou a Agátčinou sestrou a bratrem na mezinárodce v Praze
olga
napsal(a):
Naše Adélka s naší Agátkou a Agátčinou sestrou a bratrem na mezinárodce v Praze
A u naší kamarádky se štěňátky v porodní bedně při výběru dalšího přírustku do naší rodiny
olga
napsal(a):
A u naší kamarádky se štěňátky v porodní bedně při výběru dalšího přírustku do naší rodiny
Přidávám jednu choďáckou
enny
napsal(a):
Přidávám jednu choďáckou
DOvoluji si malé rejpnutí....pročpak se na dvojčata používají Kavkazáci?
aneb
moje dvojčata 2 roky a chůva Cerbíček
jesie
napsal(a):
DOvoluji si malé rejpnutí....pročpak se na dvojčata používají Kavkazáci?
aneb
moje dvojčata 2 roky a chůva Cerbíček
naše děcka
simi77
napsal(a):
Náš mrňous s Madonkou.Dona už je bohužel pár let v psím nebíčku.
simi77
napsal(a):
A po pár letech s Cami.
viky
napsal(a):
A po pár letech s Cami.
sestřenka a moje chlupatý lásky
vl
napsal(a):
Dvojitý alarm auta.
Kamarádčin Honzík a a moje Brituša...pusinkování
majta
napsal(a):
Kamarádčin Honzík a a moje Brituša...pusinkování
a ještě jednou...tedy teprve příprava na pusinku
simi77
napsal(a):
Neteřinka při hře s naší Dinky
jana zemanová

simi77
napsal(a):
Dcera 6 let, moskevský strážní pes 2 roky.
jana zemanová
napsal(a):
Dcera 6 let, moskevský strážní pes 2 roky.
Jahůdky , syn 4 roky a hafani