Moskevský strážní pes

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.6.2007 19:34

ZNÁTE TYTO MAJESTÁTNÍ OBŘÍKY? JACÍ JSOU VE SKUTEČNOSTI? STANDART MŮŽE ZKRESLOVAT...

12.6.2007 08:03

aston napsal(a):
ZNÁTE TYTO MAJESTÁTNÍ OBŘÍKY? JACÍ JSOU VE SKUTEČNOSTI? STANDART MŮŽE ZKRESLOVAT...

Neni stastne se tu dotazovat na Moskevaky. Viz minule diskuse, tema se vzdy zvrhne a jedni budou pomlouvat druhe a nikomu to neprospiva. Pokud se opravdu chcete o tomto plemeni neco dovedet, kontaktujte CHS a radeji nekolik aby jste mel (mela) ucelenejsi informace. Vetsina z chovatelu vam umozni navstevu i kdyz si nechcete odnest stene.

12.6.2007 13:14

aston napsal(a):

PROČ JE DISKUSE O MSP TABU?

12.6.2007 13:15

aston napsal(a):
PROČ JE DISKUSE O MSP TABU?

MĚ SE TOTO PLEMENO VELICE LÍBÍ, LÍBÍ SE MI I JEHO VLASTNOSTI. KDO SE KE MĚ V DISKUTOVÁNÍ PŘIDÁ?

12.6.2007 13:27

aston napsal(a):
MĚ SE TOTO PLEMENO VELICE LÍBÍ, LÍBÍ SE MI I JEHO VLASTNOSTI. KDO SE KE MĚ V DISKUTOVÁNÍ PŘIDÁ?

Přečtěte si minulé diskuze a zjistíte proč už nikdo nemá zájem se zde o moskevácích zmiňovat. Bohužel pár jedinců ostatní dokonale odradilo .

12.6.2007 13:32

stana zem napsal(a):
Přečtěte si minulé diskuze a zjistíte proč už nikdo nemá zájem se zde o moskevácích zmiňovat. Bohužel pár jedinců ostatní dokonale odradilo .

ANO, ALE JÁ CHCI DISKUTOVAT O MSP, NIKOLIV O ORANIZACÍCH. VELICE MNE TO MRZÍ.

12.6.2007 13:39

aston napsal(a):
ANO, ALE JÁ CHCI DISKUTOVAT O MSP, NIKOLIV O ORANIZACÍCH. VELICE MNE TO MRZÍ.

To nás taky, ale stejně se to většinou zvrhne v diskusi o PP. Zkušenosti s moskeváky mají většinou chovatelé a pokud se zde o své zážitky chtěli podělit, někteří je okamžitě nařkli z propagace své stanice atd. Pokud chcete o MSP něco zjistit je opravdu nejlepší kontaktovat chovatele.

12.6.2007 13:41

romanovci napsal(a):
Neni stastne se tu dotazovat na Moskevaky. Viz minule diskuse, tema se vzdy zvrhne a jedni budou pomlouvat druhe a nikomu to neprospiva. Pokud se opravdu chcete o tomto plemeni neco dovedet, kontaktujte CHS a radeji nekolik aby jste mel (mela) ucelenejsi informace. Vetsina z chovatelu vam umozni navstevu i kdyz si nechcete odnest stene.

ASI MÁTE PRAVDU.
ALE VDYŤ SE TU PRESENTUJÍ VŠECHNA MOŽNÁ PLEMENA, TAK PROČ JE MSP VÝJIMKOU?
JE TO ŠKODA, KDYŽ JE DISKUSE O JEDNOM Z NEJ PLEMEN ZAPOVĚZENA.

12.6.2007 13:42

stana zem napsal(a):
To nás taky, ale stejně se to většinou zvrhne v diskusi o PP. Zkušenosti s moskeváky mají většinou chovatelé a pokud se zde o své zážitky chtěli podělit, někteří je okamžitě nařkli z propagace své stanice atd. Pokud chcete o MSP něco zjistit je opravdu nejlepší kontaktovat chovatele.

UCH, ŠPATNĚ SE ULOŽIL MŮJ PŘÍSPĚVEK. JE PONĚKUD VÝŠE.

12.6.2007 15:31

aston napsal(a):

Neznám, ale líbí se mi.

12.6.2007 19:32

aston napsal(a):

Tady jeden moskeváček v akci

12.6.2007 19:33

aston napsal(a):

Přidejte reakci

Přidat smajlík