malpik
napsal(a):
Prosím dávejte sem fotky svých i ,,nesvých" čínských chocholatých psů.Děkuji.
ma labutencicka
http://www.moused.wz.cz
moused
napsal(a):
ma labutencicka
http://www.moused.wz.cz
Ahojky.
Já mám labuťáka Blacka a jsem s ním moc spokojená. Je to velký mazlík ale taky divoch, hlavně doma
http://web.quick.cz/cinanek
black
napsal(a):
Ahojky.
Já mám labuťáka Blacka a jsem s ním moc spokojená. Je to velký mazlík ale taky divoch, hlavně doma
http://web.quick.cz/cinanek
Ja uz jsem predtim narazila na jeho stranky...je moc naaadherny......
Jen nechapu proc nema lepsi vysledky z vystav...takovy krasavec..:-) Libi se asi nejvic ze vsech labutenek-psu.
malpik
napsal(a):
Tady je má 11 měsíční Johanka ......
cin cin
napsal(a):
Tady je má 11 měsíční Johanka ......
5 měsíční Roky
whiskey
napsal(a):
beru zpět ted jsem přišla domu,koukla na něj a takhle hezky nevypadá
Výsledky lepší nemá, protože má moc krátkou srst, snad se to zlepší ale když ne, tak je to jedno....
black
napsal(a):
Výsledky lepší nemá, protože má moc krátkou srst, snad se to zlepší ale když ne, tak je to jedno....
Tak tohle je muj Arádek...
aradek
napsal(a):
Jestě aby nebyl hezkej... mě se taky libi. Ale na vystavy zrovna on moc nejezdi
Náš Arsan
whiskey
napsal(a):
Fakt jí je na force jj měsíců??? Alf vypadá taky takhle a je mu 7 měsíců
Jo, já si jí brala s tím, že moc chlupů mít nebude, ale já zamilovala do jejích očí.U chovatelky byla děsně oškubaná od psů, když jsem si ji dovezla ( v 6 měsících) vypadala následovně :
cin cin
napsal(a):
Jo, já si jí brala s tím, že moc chlupů mít nebude, ale já zamilovala do jejích očí.U chovatelky byla děsně oškubaná od psů, když jsem si ji dovezla ( v 6 měsících) vypadala následovně :
a dnes ....
cin cin
napsal(a):
a dnes ....
Přidávám naše dětičky po Cliffovi Čertova stěna
pupino
napsal(a):
Přidávám naše dětičky po Cliffovi Čertova stěna
ještě další
black
napsal(a):
a ty chxeš na Fanynce chovat? Ona je taková malinká, jak čivavka... Nebudeš se bát porodu? Je to myšička
Takhle to je jeste dlouha doba,ale kdyz by se povedlo ji uchovnit,tak treba jen jednou stenatka.Max 2x.Ale vickrat fakt ne.A navic to v dohledny dobe stejne nepujde...mame doma labradora psa a uz stacila Fannynka...jeste aby stenatkum neco udelal... Takze toho se bojim. Jinak kdyz nebude nakryta nejakym obrem,tak by to nemuselo vadit,porod atak.No uvidime.
moused
napsal(a):
Ale mas ho na strankach moc hezky nafocenyho...moc se mi libi....
Skoda ze mam labutenku......
Kdyz ho fotime, snazim se ukazat prednosti. Jsu rada, ze se nekomu libi a ze se nekdo diva na jeho fota.
Ja si ho pred 3 lety brala jenom jako mazla, tehdy me nenapadlo, ze budem jezdit po vystavach.
Jinak Aradek bude k videni v Olomouci...
aradek
napsal(a):
Kdyz ho fotime, snazim se ukazat prednosti. Jsu rada, ze se nekomu libi a ze se nekdo diva na jeho fota.
Ja si ho pred 3 lety brala jenom jako mazla, tehdy me nenapadlo, ze budem jezdit po vystavach.
Jinak Aradek bude k videni v Olomouci...
Ja ted tedy si nejsem jista jestli to pochopil kdo mel...ja psala ze se mi libi DIAMOND BLACK AVOKADUH.Tak ja jen ze pisenekdo pod jinou prezdivkou....
Jestli teda jste nekdo jiny,tak napiste odkaz na stranky....
a jak se jmenuje Aradek celym jmenem?
TAky jedem do Olomouce....
se tam uvidime
moused
napsal(a):
Ja ted tedy si nejsem jista jestli to pochopil kdo mel...ja psala ze se mi libi DIAMOND BLACK AVOKADUH.Tak ja jen ze pisenekdo pod jinou prezdivkou....
se tam uvidime
Nechci tedka Blacka pomlouvat. Me by se libil, kdyby mel lepsi srst a nebyl tak hubenej se slabou kostrou, na tu jeho vysku. Ale jsou takovi i jeho sourozenci.
Arad se celym jmenuje Arad Brno-Frost, stranky mame ve vyvinu, cekam na potvrzeni stanice. On ma zatim jen fota na klubovejch strankach u krycich psu.
Ja tu Vasi malickou videla v Praze, roztomila holcicka...
aradek
napsal(a):
Nechci tedka Blacka pomlouvat. Me by se libil, kdyby mel lepsi srst a nebyl tak hubenej se slabou kostrou, na tu jeho vysku. Ale jsou takovi i jeho sourozenci.
Arad se celym jmenuje Arad Brno-Frost, stranky mame ve vyvinu, cekam na potvrzeni stanice. On ma zatim jen fota na klubovejch strankach u krycich psu.
Ja tu Vasi malickou videla v Praze, roztomila holcicka...
jj,carolina rikala ze ji ma kratkou,ale asi takhle me se hlavne libi ti tmavsi psi....a podivej se na tu stranku...tam mi opravdu ucaroval
Proto jsem si vzala i Fancu,ze byla takova sediva...fakt se mi libila ta barva....no a black ma tu barvu proste dokonalou me se libi
Aradek je taky moc pekny,jak ho mas na tech fotkach na klubu,ta srst vypada moc hezky.Jenom moc nepreferuju tu barvu.Ale jinak je hezky!
Tak pak napis jak se bude jmenovat ta CHS
moused
napsal(a):
jj,carolina rikala ze ji ma kratkou,ale asi takhle me se hlavne libi ti tmavsi psi....a podivej se na tu stranku...tam mi opravdu ucaroval
Proto jsem si vzala i Fancu,ze byla takova sediva...fakt se mi libila ta barva....no a black ma tu barvu proste dokonalou me se libi
Aradek je taky moc pekny,jak ho mas na tech fotkach na klubu,ta srst vypada moc hezky.Jenom moc nepreferuju tu barvu.Ale jinak je hezky!
Tak pak napis jak se bude jmenovat ta CHS
Me se prave ta svetla barva libi...
Kajiny stranky znam, ma je hezky. Ja se s ni znam osobne a ona vi, co se me na Blackovi nelibi. Taky ja vim, co se ji nelibi na mym Baronovi.
Jinak takhle tmavych pejsku je vic
aradek
napsal(a):
Me se prave ta svetla barva libi...
Kajiny stranky znam, ma je hezky. Ja se s ni znam osobne a ona vi, co se me na Blackovi nelibi. Taky ja vim, co se ji nelibi na mym Baronovi.
Jinak takhle tmavych pejsku je vic
Tak se taky nemuze kazdemu libit to same!
No ja prave kdyz si porizovala Fannynu tak jsem koukala na fotky Asterixe Ciciko a ma moc peknou barvu.Tak proto....no zatim se ji ta seda drzi,nekde to ma nadech do hnedy,tak uvidime.
moused
napsal(a):
Takhle to je jeste dlouha doba,ale kdyz by se povedlo ji uchovnit,tak treba jen jednou stenatka.Max 2x.Ale vickrat fakt ne.A navic to v dohledny dobe stejne nepujde...mame doma labradora psa a uz stacila Fannynka...jeste aby stenatkum neco udelal... Takze toho se bojim. Jinak kdyz nebude nakryta nejakym obrem,tak by to nemuselo vadit,porod atak.No uvidime.
mohla bych se zeptat jake mate zkusenosti s nahacky(ne labudenkami) chceme si poridi takovyho toho se srsti jen na hlavicce. dekuji
malpik
napsal(a):
mohla bych se zeptat jake mate zkusenosti s nahacky(ne labudenkami) chceme si poridi takovyho toho se srsti jen na hlavicce. dekuji
Povahou jsou stejní jako labutěnky, jen se nestaráte o srst, ale o kůži.
Dá se s nimi podnikat hodně, agility, tanec se psem....,jen je v zimě chráníte oblečkem proti nastydnutí a v létě opalovacím krémem proti spálení.Jsou to inteligentní a hraví raubíři.Co Vás konkrétně zajímá?
Rendula1
napsal(a):
Dá se s nimi podnikat hodně, agility, tanec se psem....,jen je v zimě chráníte oblečkem proti nastydnutí a v létě opalovacím krémem proti spálení.Jsou to inteligentní a hraví raubíři.Co Vás konkrétně zajímá?
Další mimčo
Rendula1
napsal(a):
Zda ho mohu sehnat do ticíce.
malpik
napsal(a):
Zda ho mohu sehnat do ticíce.
Už jsem ti napsala na forum "čivava".
moused
napsal(a):
se tam uvidime
Ahojky.Taky jsem si pořídila labutěnku(původně jsem chtěla jen nějakého voříška do postele)a taky bych se měla objevit v Olomouci a asi i v únoru v Brně.Tak doufám,že neuděláme moc velkou ostudu
rubie
napsal(a):
Ahojky.Taky jsem si pořídila labutěnku(původně jsem chtěla jen nějakého voříška do postele)a taky bych se měla objevit v Olomouci a asi i v únoru v Brně.Tak doufám,že neuděláme moc velkou ostudu
Ještě jednou...
rubie
napsal(a):
Ještě jednou...
A naposledy-Javellin Conny a její bráška Jonáš Conny
rubie
napsal(a):
Ahojky Rubie je to fenka nebo pejsek ? kolik mu jí je? Jak se jmenuje? V olomouci budete vystavovat nebo se jen koukat? Povídej jsme tu všichni strašně zvědavý
Je pěkná(nej)
whiskey
napsal(a):
Ahojky Rubie je to fenka nebo pejsek ? kolik mu jí je? Jak se jmenuje? V olomouci budete vystavovat nebo se jen koukat? Povídej jsme tu všichni strašně zvědavý
Je pěkná(nej)
Ahojky-labutěnka je fenka-Javellin Conny a naháček je pejsek Jonáš Conny-její bráška.Vystavovat budu jen Javellin(Velu),ale Jonášek se asi taky pojede kouknout.Mají něco málo přes 8 měsíců.Já vám tak závidím,že víte do čeho jdete.....
rubie
napsal(a):
Ahojky-labutěnka je fenka-Javellin Conny a naháček je pejsek Jonáš Conny-její bráška.Vystavovat budu jen Javellin(Velu),ale Jonášek se asi taky pojede kouknout.Mají něco málo přes 8 měsíců.Já vám tak závidím,že víte do čeho jdete.....
Poradíte mi prosím,co s těma flekama kolem očí?Mám na to jakousi vodičku,která nefunguje a fakt nevím co s tím.Ona je Vela hodně venku u koní,takže seno,sláma piliny a pod.To možná bude ten problém.
rubie
napsal(a):
Poradíte mi prosím,co s těma flekama kolem očí?Mám na to jakousi vodičku,která nefunguje a fakt nevím co s tím.Ona je Vela hodně venku u koní,takže seno,sláma piliny a pod.To možná bude ten problém.
Ja mam od KW diamantovy oci, moc to nepomaha. Pouzivam to jen na vycisteni. Jinak mam takovej bilej pudr od Biogroom, ty cesticky tim zatres a slzy se tim trochu vysusi. Ja to pouzivam jen pred vystavou na oholenou labutenku. a pak na vystave.
vaness
napsal(a):
Ještě tvá známá daruje toho chlupáče naháče? Sháním chlupatého kluka. Doma mám už jednu nahatou fenečku. Kamaráda by určitě přivítala
Tady je moje naháčka YOKO
luciee
napsal(a):
Tady je moje naháčka YOKO
A další Yoko... Tentokrát když spinká...
luciee
napsal(a):
A další Yoko... Tentokrát když spinká...
Tady je opět Yoko, tentokrát už o něco větší a dospělejší
luciee
napsal(a):
Tady je opět Yoko, tentokrát už o něco větší a dospělejší
Další...
malpik
napsal(a):
Naše Cecilka
malpik
napsal(a):
A ještě jednou
malpik
napsal(a):
malpik
napsal(a):
luciee
napsal(a):
Argusek je nádherný!
Pár krasavců z CHS Full Monty.
http://www.fullmonty.nl/
luciee
napsal(a):
malpik
napsal(a):
luciee
napsal(a):
luciee
napsal(a):
.
luciee
napsal(a):
luciee
napsal(a):
airin
napsal(a):
Taky se Váš pesan "narodil s míčkem v puse"? I v těchto vedrech chce házet tenisák.
sonka
napsal(a):
Taky se Váš pesan "narodil s míčkem v puse"? I v těchto vedrech chce házet tenisák.
malpik
napsal(a):
honem honem za paničkou
malpik
napsal(a):
Charlottka-portrét
malpik
napsal(a):
Cecilka-portrét
malpik
napsal(a):
malpik
napsal(a):
malpik
napsal(a):
malpik
napsal(a):
ahojky, taky vám posílám fotečku naší labutěnky Cayle
mandau
napsal(a):
ahojky, taky vám posílám fotečku naší labutěnky Cayle
a ještě jednou
mandau
napsal(a):
je nádherná, takové se mi líbí...růžové s bílou srstí