Opět kavkazáčci :o))

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.6.2007 20:27

Dorazily ke mě fotky pejska Alaje z našeho chovu, doma mu říkají Lexík

15.6.2007 20:29

kaca napsal(a):

a ještě jednou...

16.6.2007 08:18

kaca napsal(a):
a ještě jednou...

Ahojky
Ten vypadá hezky
A razíš s Bondem do Boleslavy??
tady jedna děsně unavená Ódrynka

16.6.2007 09:26

nada napsal(a):
Ahojky
Ten vypadá hezky
A razíš s Bondem do Boleslavy??
tady jedna děsně unavená Ódrynka

Ahojky
Pěkný pejsek Káčo a copak to Naďo provádíš s Odrynkou, že je tak unavená ?

16.6.2007 19:31

lmusa napsal(a):
Ahojky
Pěkný pejsek Káčo a copak to Naďo provádíš s Odrynkou, že je tak unavená ?

To víš , byla na plovárně
a tady jedna dnešní ze Žižic Agripa + Audrey

16.6.2007 19:35

nada napsal(a):
To víš , byla na plovárně
a tady jedna dnešní ze Žižic Agripa + Audrey

Vítěz BABY HANDLING
BATIR RAMA GELE

16.6.2007 19:37

kaca napsal(a):

vítězka JUNIOR HANDLING
AGRIPA NĚŽNÝ OBR

16.6.2007 19:39

kaca napsal(a):

Vítězka OPEN HANDLING
MELE GUSH

16.6.2007 19:41

nada napsal(a):
Vítězka OPEN HANDLING
MELE GUSH

A VÍTĚZ II.STUPNĚ
FRANK DEŠERET

16.6.2007 20:35

nada napsal(a):
A VÍTĚZ II.STUPNĚ
FRANK DEŠERET

Zdravím vespolek a hlásím, že jsem také přidala výsledky a fotky z dnešního setkání na svůj web: www.daibo.websnadno.cz

17.6.2007 13:03

kaca napsal(a):
a ještě jednou...

Ahoj,moooooc pěknej.....takže Bondík jede taky do MB? My jsme se přihlásili......tak že bychom se zase sešli?

17.6.2007 15:44

kaca napsal(a):

taky přidám něco z Žičic, některé fotky se totiž opravdu povedly a pesani byli jak profesionální modelové

17.6.2007 15:44

kaca napsal(a):

úžasné miminko

17.6.2007 15:45

kaca napsal(a):

a ještě Agripa (?)

17.6.2007 18:27

asy napsal(a):
a ještě Agripa (?)

Moc pěkné fotky Všem to moc sluší

17.6.2007 20:37

eavy napsal(a):
Moc pěkné fotky Všem to moc sluší

ahojky všem, Hani díky za pohvalu a tady naše trojčátka

17.6.2007 20:39

marie m napsal(a):
ahojky všem, Hani díky za pohvalu a tady naše trojčátka

Pěkná trojčátka

17.6.2007 20:41

lmusa napsal(a):
Pěkná trojčátka

to je dost ,že jsi taky ukázala jak rostou

17.6.2007 20:44

nada napsal(a):
to je dost ,že jsi taky ukázala jak rostou

Naďo, Maru si je hamtí pro sebe, abychom jí je tady neuhranuli

17.6.2007 20:52

lmusa napsal(a):
Naďo, Maru si je hamtí pro sebe, abychom jí je tady neuhranuli

Libo tak to nenítak jěště přidám

17.6.2007 20:55

marie m napsal(a):
Libo tak to nenítak jěště přidám

17.6.2007 20:57

marie m napsal(a):

Přidávej, přidávej ! To je jako při ranní rozcvičce

17.6.2007 21:04

lmusa napsal(a):
Přidávej, přidávej ! To je jako při ranní rozcvičce

Libo zas tolik štěnat nemám a koukat na jedny nebaví

17.6.2007 21:07

marie m napsal(a):
Libo zas tolik štěnat nemám a koukat na jedny nebaví

Batirek

17.6.2007 21:15

marie m napsal(a):
Batirek

Batirek je šikulka a štěňátek máš tak akurát ! Aspoň si jich pěkně užijete.
Když se jich urodí moc, tak je s nima určitě i více starostí

17.6.2007 21:25

lmusa napsal(a):
Batirek je šikulka a štěňátek máš tak akurát ! Aspoň si jich pěkně užijete.
Když se jich urodí moc, tak je s nima určitě i více starostí

to máš pravdu to pak nevíš kam skočit dřív Barenis také ráda domů před horkem

18.6.2007 08:50

marie m napsal(a):
to máš pravdu to pak nevíš kam skočit dřív Barenis také ráda domů před horkem

Maruško, ti jsou krásní! Pěkně strakatí, ty já můžu

Dámy, mám otázku. Sice budu vypadat asi jako blb, ale risknu to.

Pesani teď mají samostatný výběh, oplotili jsme jim kus zahrady od sousedů /samo, že nám jí prodali/. Takže jsou všici neustále venku, když prší, tak se ani nenamáhají schovat do kotců. Holky mají srst v poho, ale klukům se po uschnutí hrozně cuckovatí, hlavně na krku a na zádech, mají ještě štěněčí podsadu. Vůbec to nejde rozčesat. Ať to beru kartáčem, klasickým psím hřebenem, nebo takovým jemným kartáčkem.
Nemáte na tento problém nějaký trik?

Na fotce polovina výběhu /foceno telefonem z okna, kvalita hrůza/

18.6.2007 08:51

kaca napsal(a):

A druhá polovina. Nasázela jsem jim tam stříbrné smrčky, až povyrostou, budou jim dělat pěkný stín

maťa

18.6.2007 10:44
maťa

kaca napsal(a):

Ahojky všem

Krásné fotečky štěnítek.....hlavně Batir je překrásné mimi

Posílám dalšího kavkazáčka, hlídače malých prďolků, do sbírky

maťa

18.6.2007 10:45
maťa

kaca napsal(a):

Já si tě hezky ohlídám prtě, neboj

maťa

18.6.2007 10:46
maťa

kaca napsal(a):

To hlídání je ale únavné......

maťa

18.6.2007 10:46
maťa

kaca napsal(a):

Tě radši budu vozit, jooo???

maťa

18.6.2007 10:47
maťa

kaca napsal(a):

A jedééééém

maťa

18.6.2007 10:48
maťa

kaca napsal(a):

Ukaž, chci taky drndat kočárek

18.6.2007 10:58

maťa napsal(a):
Ukaž, chci taky drndat kočárek

Jééé, ahoj Mati, dlouho jsem Tě nikde nezastihla :-))
Jak se máte?Co Antonio Už je ok?
Tady jedno nekavkazí asijské foto

maťa

18.6.2007 11:09
maťa

paja m napsal(a):
Jééé, ahoj Mati, dlouho jsem Tě nikde nezastihla :-))
Jak se máte?Co Antonio Už je ok?
Tady jedno nekavkazí asijské foto

Jééé ahojky Pájulkooo

Jooo, Agbíšek je lepší a lepší....to dělá to plavání v bazénku Mám radost, že to tak zvládá, šikula

Však vidíš na fotkách, jak je spokojenej.....hlavně u maličkých lidských mláďat Ty se totiž bezvadně slintají, krade se jim výborná přesnídávka a furt ho neotravují jakýmasi povelama, jako protivná panička

Ty máš taky přírůstek, viď??? A moooc krásnej....a co belgičánek? Pořád je tak fit?
Babur s Paschou vyrostli....čovek je chvilku nevidí.....

maťa

18.6.2007 11:11
maťa

kaca napsal(a):

18.6.2007 11:22

maťa napsal(a):

Já jsem se koukala na tvé stránečky Takový bazének bych si taky nechala líbit.
Jinak nový přírůstek je piraňa Arvana My těch pesanů máme málo
Jinak Geoffka se má ještě k světu.Narozdíl od asiatů aspoň žere i v tom vedru
Však jukni na naše stránečky

maťa

18.6.2007 11:37
maťa

paja m napsal(a):
Já jsem se koukala na tvé stránečky Takový bazének bych si taky nechala líbit.
Jinak nový přírůstek je piraňa Arvana My těch pesanů máme málo
Jinak Geoffka se má ještě k světu.Narozdíl od asiatů aspoň žere i v tom vedru
Však jukni na naše stránečky

Jukala jsem Páji

Geoffi je teda stejnej, jako Batulka, ta jediná v těch hicech taky papá Dokonce i pažravej Agbíšek odmítá jíst....jako jí, ale málo

No jo no, já v tom bazénu ještě nebyla člověče.....chtěla bych být naším psem Čekám, až koupíme krycí plachty na plot.....se nebudu sousedům vystavovat, že

Ale jinak tady na nás všici koukaj, jak na blázny....bazén okupují jen psi, jaká to škoda, že....to mít oni bazén, tak se tam koupou oni a né psi....a těch peněz, co musíme mít, když si můžem dovolit koupit TAKOVEJ bazén jen pro psy

Je to sranda....aspoň se zasměju

Tak málo pesanů máš, jooo??? A já myslela, že cvok su jenom já, když mám 4 Arvana je hezká, i když Babur je nejhezčí....i tím zbarvením....ale barva pejska nedělá, že Si asi užíváš zoubků a drápků,.ne?

18.6.2007 11:48

maťa napsal(a):
Jukala jsem Páji

Geoffi je teda stejnej, jako Batulka, ta jediná v těch hicech taky papá Dokonce i pažravej Agbíšek odmítá jíst....jako jí, ale málo

No jo no, já v tom bazénu ještě nebyla člověče.....chtěla bych být naším psem Čekám, až koupíme krycí plachty na plot.....se nebudu sousedům vystavovat, že

Ale jinak tady na nás všici koukaj, jak na blázny....bazén okupují jen psi, jaká to škoda, že....to mít oni bazén, tak se tam koupou oni a né psi....a těch peněz, co musíme mít, když si můžem dovolit koupit TAKOVEJ bazén jen pro psy

Je to sranda....aspoň se zasměju

Tak málo pesanů máš, jooo??? A já myslela, že cvok su jenom já, když mám 4 Arvana je hezká, i když Babur je nejhezčí....i tím zbarvením....ale barva pejska nedělá, že Si asi užíváš zoubků a drápků,.ne?

To si umím představit ty sousedy Jestli je to jak u nás, že mi teď soused řekl, že pořád jezdíme na ty výstavy a pořád něco děláme na baráčku,to nám Ti psi musejí vydělávat
Já jsem málem vyprskla smíchy a řekla jsem, že si ty peníze lepím na zeď, že nevíme, co s nima
Škoda jen, že to není pravda

Jinak zoubků si fakt užíváme a to všichni, včetně Babura, který má uši samej strup, škrábanec, kousanec....

18.6.2007 11:48

paja m napsal(a):
To si umím představit ty sousedy Jestli je to jak u nás, že mi teď soused řekl, že pořád jezdíme na ty výstavy a pořád něco děláme na baráčku,to nám Ti psi musejí vydělávat
Já jsem málem vyprskla smíchy a řekla jsem, že si ty peníze lepím na zeď, že nevíme, co s nima
Škoda jen, že to není pravda

Jinak zoubků si fakt užíváme a to všichni, včetně Babura, který má uši samej strup, škrábanec, kousanec....

auuuu

18.6.2007 12:04

paja m napsal(a):
auuuu

Ahoj všem :-)
Nadi ta Cvakajda je čím dál větší Na té fotce s Agripkou vypadá 2x větší než ona!!
Čím ji krmíš? Snědla jsem mámu, snědla jsem strejdu....?
Maruško štěnda rostou jako z vody, no jo, mají spoustu mlíčka,že? S takovou za chvíli doženou Batirka
Maťo je fajn, že se Agbíškovi daří dobře a hezky sílí. Jen tak dál A že rozšířil řady kavkazských plavců A plave i úplně, nebo styl hroch -celý pod vodou až na čumák ale nohy na dně jako naši A co žes nakonec přecejen zavítala mezi nás, dle tvých slov, nanynky?

maťa

18.6.2007 12:11
maťa

susan napsal(a):
Ahoj všem :-)
Nadi ta Cvakajda je čím dál větší Na té fotce s Agripkou vypadá 2x větší než ona!!
Čím ji krmíš? Snědla jsem mámu, snědla jsem strejdu....?
Maruško štěnda rostou jako z vody, no jo, mají spoustu mlíčka,že? S takovou za chvíli doženou Batirka
Maťo je fajn, že se Agbíškovi daří dobře a hezky sílí. Jen tak dál A že rozšířil řady kavkazských plavců A plave i úplně, nebo styl hroch -celý pod vodou až na čumák ale nohy na dně jako naši A co žes nakonec přecejen zavítala mezi nás, dle tvých slov, nanynky?

Tak ty zoubky nezávidím Páji....ale máš, cos chtěla
Jo jo, my ty peníze taky lepíme na zeď....a i místo koberce je máme, papír tak hezky hřeje

Chudinka Baburek....to si asi užívá, viď???

Ahoj Zuzko...nanynky je množné číslo....a můžeš si vybrat, na koho to platí

Já zavítala kvůli Agbíškovi....on za mě nemůže, on si mě nevybral....tak jeho snad skousnete, ne?

Nooo ze začátku plaval styl hroch - bezva přirovnání, fakt sedí - ale jak plave dnes a denně, tak zjistil, že tudy cesta nevede, Míťa ho mučí, takže už plave slušně, jako každý normální pes Tak jen doufám, že mu to fakt pomáhá....ale asi jooo....když v sobotu celý den byl aktivní, jak blázen a stíhal od mimina, přes ostatní psy a kočku, ještě sousedovic pejsky a kočky a kozičky Víc unavená jsem byla já, neý on Mám z něj děsnou radost....příšernou....a jsem na něj fakt hrdá

18.6.2007 12:18

kaca napsal(a):

pekni chlupaci mam taky molossy, suprovy pesy
Jen mi neda a na neco se zeptam.
Mato, predtim jste vsude psala, jak moc je ten vas pes kavkazak nemocnej, ze musi byt hubenej, aby ho ty pacicky a klouby unesly a ted na nej posadite dite? Vzdyt ma podle fotky aspon sedum kilo.
Me je to jako jedno,ale jen se ptam,vite.

18.6.2007 12:26

maťa napsal(a):
Tak ty zoubky nezávidím Páji....ale máš, cos chtěla
Jo jo, my ty peníze taky lepíme na zeď....a i místo koberce je máme, papír tak hezky hřeje

Chudinka Baburek....to si asi užívá, viď???

Ahoj Zuzko...nanynky je množné číslo....a můžeš si vybrat, na koho to platí

Já zavítala kvůli Agbíškovi....on za mě nemůže, on si mě nevybral....tak jeho snad skousnete, ne?

Nooo ze začátku plaval styl hroch - bezva přirovnání, fakt sedí - ale jak plave dnes a denně, tak zjistil, že tudy cesta nevede, Míťa ho mučí, takže už plave slušně, jako každý normální pes Tak jen doufám, že mu to fakt pomáhá....ale asi jooo....když v sobotu celý den byl aktivní, jak blázen a stíhal od mimina, přes ostatní psy a kočku, ještě sousedovic pejsky a kočky a kozičky Víc unavená jsem byla já, neý on Mám z něj děsnou radost....příšernou....a jsem na něj fakt hrdá

Množné číslo jo, ale Ty se přece vždycky pereš za to, že se za svůj názor nestydíš a klidně ho řekneš a najednou je ventiluješ na jiných forech a tady se tváříš jakoby nic.

https://www.ifauna.cz/ rubriky/mdiskuse/ show.php? tema=188765&r=13&m=3565&page=12

Před rubriky a show a za otazníkem je mezera.Tak mi to nějak neštymuje Tak na koho to teda platí?

Agbíšek je šikulka! S takovou mu budete muset za chvíli koupit větší bazén, když ho to plavání tak chytlo. To by teprv sousedi čučeli

cipalka

18.6.2007 12:30
cipalka

susan napsal(a):
Množné číslo jo, ale Ty se přece vždycky pereš za to, že se za svůj názor nestydíš a klidně ho řekneš a najednou je ventiluješ na jiných forech a tady se tváříš jakoby nic.

https://www.ifauna.cz/ rubriky/mdiskuse/ show.php? tema=188765&r=13&m=3565&page=12

Před rubriky a show a za otazníkem je mezera.Tak mi to nějak neštymuje Tak na koho to teda platí?

Agbíšek je šikulka! S takovou mu budete muset za chvíli koupit větší bazén, když ho to plavání tak chytlo. To by teprv sousedi čučeli

Zuzo Upřímnost zvítězí nad pokrytectvím a nenávistí

maťa

18.6.2007 12:44
maťa

matahary napsal(a):
pekni chlupaci mam taky molossy, suprovy pesy
Jen mi neda a na neco se zeptam.
Mato, predtim jste vsude psala, jak moc je ten vas pes kavkazak nemocnej, ze musi byt hubenej, aby ho ty pacicky a klouby unesly a ted na nej posadite dite? Vzdyt ma podle fotky aspon sedum kilo.
Me je to jako jedno,ale jen se ptam,vite.

Milá matahary, ono to dítě na něm nesedí....nevidíte, že je drženo? To je jen jako....ale fakt sem už nic dávat nebudu, nějaká nanynka, která všechno ví líp, než my, co jsme tam byli, se vždycky se svým názorem vševědoucím najde, že?

A Zuzko, já se za své názory nestydím, všude se podepisuji, narozdíl od jiných....o nanynkách jsem tady psala už kdysi dávno....to byl Agbíšek ještě malej a ty dotyčné dobře ví, na koho to bylo

Ono je to fakt úsměvné...protože já nemám potřebu nic tajit....vše napíšu, řeknu, a jiní si jen mnou ruce, protože buď mlčí, nebo píší anonymně....jenže mně to neva, ona IP není vůbec tajná, tak vím své, a nic a nikdo mi nestojí za čílení

A jináč s tím větším bazénem nestraš....musela bych zas odlepovat ty peníze ze zdí

18.6.2007 12:51

maťa napsal(a):
Milá matahary, ono to dítě na něm nesedí....nevidíte, že je drženo? To je jen jako....ale fakt sem už nic dávat nebudu, nějaká nanynka, která všechno ví líp, než my, co jsme tam byli, se vždycky se svým názorem vševědoucím najde, že?

A Zuzko, já se za své názory nestydím, všude se podepisuji, narozdíl od jiných....o nanynkách jsem tady psala už kdysi dávno....to byl Agbíšek ještě malej a ty dotyčné dobře ví, na koho to bylo

Ono je to fakt úsměvné...protože já nemám potřebu nic tajit....vše napíšu, řeknu, a jiní si jen mnou ruce, protože buď mlčí, nebo píší anonymně....jenže mně to neva, ona IP není vůbec tajná, tak vím své, a nic a nikdo mi nestojí za čílení

A jináč s tím větším bazénem nestraš....musela bych zas odlepovat ty peníze ze zdí

No teda Mato, já vas neurazim, laskave to taky nedelejte.
Ja se jenom ptala, co je na tom spatnyho? A nanynka jste pak sama, kdyz me takhle urazite. no a na vic jsem nepsala, ze vim vsechno nejlip. Jste zla, vite to?

cipalka

18.6.2007 12:56
cipalka

matahary napsal(a):
No teda Mato, já vas neurazim, laskave to taky nedelejte.
Ja se jenom ptala, co je na tom spatnyho? A nanynka jste pak sama, kdyz me takhle urazite. no a na vic jsem nepsala, ze vim vsechno nejlip. Jste zla, vite to?

Matahary, Maťa a zlá???? Ona je jenom UPŘÍMNÁ, to jste nevěděla????

maťa

18.6.2007 13:02
maťa

cipalka napsal(a):

No, urážíte....píšete něco, co není pravda....nebo máte tak špatný zrak, že to na fotce jasně nevidíte?

Tak jsem asi zlá....nebo upřímná....hlavně že se máte do koho obout.....

Škoda, myslela jsem, že váš zajímá Agbíšek, ne já, ale zase jsem se sekla....se nikdá nepoučím asi....tak se tu mějte fajn, tady nemám co dělat

Ahojky

18.6.2007 13:02

cipalka napsal(a):

No nevim ale rekla bych, ze uprimnost vypada jinak. Vite, ja nechtela nikoho urazit, ja jsem se jen ptala, vzpomela jsem si totiz, ze Mata psala, ze je kavkazacek nemocnej. Jenze Mata me hnedka napadla. A to neni od ni hezky. Je zla, na vsechny.

maťa

18.6.2007 13:05
maťa

matahary napsal(a):
No nevim ale rekla bych, ze uprimnost vypada jinak. Vite, ja nechtela nikoho urazit, ja jsem se jen ptala, vzpomela jsem si totiz, ze Mata psala, ze je kavkazacek nemocnej. Jenze Mata me hnedka napadla. A to neni od ni hezky. Je zla, na vsechny.

Jo jo, Matahary.....není NICK, jako NICK....tady se moc anonymity nedočkáš....tak buď napiš své pravé jméno, nebo mlč....dneska když to člověk zná, nějaký NICK MATAHARY ho nezblbne

A už fakt pá, email znáte, tak kdyby něco....

18.6.2007 13:08

maťa napsal(a):
Jo jo, Matahary.....není NICK, jako NICK....tady se moc anonymity nedočkáš....tak buď napiš své pravé jméno, nebo mlč....dneska když to člověk zná, nějaký NICK MATAHARY ho nezblbne

A už fakt pá, email znáte, tak kdyby něco....

Nevim, co proti me mate. Mam e-mail pod prezdivkou,klidne mi na nej napiste. Ja tu nic resit nechci.

18.6.2007 13:16

kaca napsal(a):

Dámy, tohle nádherná štěndo jsem vyblejskla dnes dopoledne. Má boží ušiska

18.6.2007 13:17

eavy napsal(a):
Dámy, tohle nádherná štěndo jsem vyblejskla dnes dopoledne. Má boží ušiska

Super, tak tam skoro nic vidět není Tak ještě jednu.

18.6.2007 13:40

eavy napsal(a):
Super, tak tam skoro nic vidět není Tak ještě jednu.

Verčo,to je parádní ovčoun....mám pro ně slabost Chodíš na cvičák?

18.6.2007 13:56

matahary napsal(a):
Nevim, co proti me mate. Mam e-mail pod prezdivkou,klidne mi na nej napiste. Ja tu nic resit nechci.

Maťo,promiň,že se do toho pletu,ale koukala jsem do té diskuze na koních.....nebudu mluvit za ostatní,ale za sebe.
Nepřipadám si jako nanynka a dost mě to uráží.Stejně tak nemám pocit,že by pro mě jiné plemeno neexistovalo nebo nebylo dost dobré.Jen Kavkazáci se ale ke mně bezezbytku hodí,svojí povahou i exteriérem.Jsem s nima ráda,líbí se mi jejich samostatnost a povaha.Proto je mám,protože je to pracovní plemeno-pastevec,který hlídá.
To,co píšu i na svých stránkách je to,že nesouhlasím se současným módním trendem,kdy se z kavkazáků pomalu,ale jistě stávají domácí mazlíčci,pro gauč nebo postel....které si pohladí každý kolemjdoucí cizí člověk.
Kdybych chtěla gaučáka,pořídím si jiné plemeno.
Takže,zkus pochopit,že my ostatní máme své psy rády,stejně jako ty své....ale máme je doma za jiným účelem.Za účelem ostrahy majetku nebo stáda.
Proto musí naši psi být v kondici.
Že je AGbar nemocný mě pořád mrzí,sice u tebe vidím pokroky,ale......svůj názor jsem ti už psala a nezměním ho.
Ber nás,že jsme každá jiná,s jiným pohledem na plemeno....zkus trochu tolerance

18.6.2007 14:53

jesie napsal(a):
Verčo,to je parádní ovčoun....mám pro ně slabost Chodíš na cvičák?

Ahoj ve spolek
zuzko to se ti zdá,že tak veliká,maminu už dorostla,ale Agripka je menší jen o kousíček,ale ona to určitě dožene:-)))

A Maťo - ty tvoje průpovídky o nanynkách na koňské diskuzy - to mně teda dostalo
No ono je fakt asi lepší,že se s náma nechceš znát,protože co s nanynkama,že ??? Tak aspon,že někdy ti ty řeči baštěj!!

18.6.2007 15:46

nada napsal(a):
Ahoj ve spolek
zuzko to se ti zdá,že tak veliká,maminu už dorostla,ale Agripka je menší jen o kousíček,ale ona to určitě dožene:-)))

A Maťo - ty tvoje průpovídky o nanynkách na koňské diskuzy - to mně teda dostalo
No ono je fakt asi lepší,že se s náma nechceš znát,protože co s nanynkama,že ??? Tak aspon,že někdy ti ty řeči baštěj!!

Agripce to s pohárem moc sluší A jedeš Nadi do Brna?

18.6.2007 16:00

susan napsal(a):
Agripce to s pohárem moc sluší A jedeš Nadi do Brna?

Zuzko do Brna jsem prošvihla první uzávěrku a pak jsem si říkala,že takovou dálku jet pro dobrou nemá cenu
Takže ted zkusíme Boleslav a do Brna až na klubovku
Holky budete někdo na Zbraslavi už od čtvrtka večer ??

jooo a dík za Agripínu

18.6.2007 16:28

nada napsal(a):
Zuzko do Brna jsem prošvihla první uzávěrku a pak jsem si říkala,že takovou dálku jet pro dobrou nemá cenu

jooo a dík za Agripínu

Jooo a zapomněla jsem na Černošice

cipalka

18.6.2007 16:40
cipalka

nada napsal(a):

jooo a dík za Agripínu

Ehm, já si ještě neodpustím jedno rýpnutí:
Maťo, nevím, z jakého důvodu vyčítáš u koňand po dnešním intermezzu Zuzce, že to tady veřejně rozmázla, aby to všichni věděli a četli, že Ti nenapsala na mejl, nebo co... Copak Tys to tam nerozmázla????? A pokud je pravda, o čem se stále snažíš všechny kolem přesvědčit, že za svými názory si stojíš a hraješ na férovku, proč se Tě tak dotklo, že to tady Zuzka zveřejnila??? Podle svých slov by ses neměla zač stydět, ne???
A pokud - jak neustále všude výhružně naznačuješ - znáš IP adresu každého z rejpalů, proč jsi jim nenapsala soukromě na e-mail, aby Ti dali pokoj, když tolik nestojíš o publicitu??? Proč hned každý, kdo má jiný názor než Ty, musí být nanynka?? Snad právě proto? Že si dovolí Ti oponovat? Zvláštní přístup...
Ale Ty už vlastně kavkazáky nečteš a nikdo tady Ti nestojí za to, aby ses kvůli němu čílila, takže je zbytečné sem na toto téma něco psát..... Pro Tebe je evidentně lepší hned běžet žalovat na jiné fórum, kde Tě všichni bez výhrady obdivují a nikdo si nedovolí Ti oponovat Ať žije Tebou tolik proklamovaná upřímnost!!!

18.6.2007 16:46

kaca napsal(a):

Ahoj Maťo,
budu upřímná, ale dneska jsi mě fakt vážně nakrkla. Rozhodně si nepřipadám jako nanynka od kavkazáků a očekávám alespoň omluvu. Většinou píšu jenom sem pod nickem "Káča" a stejně se podepisuji i na nemoderce, ale tam přispívám úplně minimálně. Tady si ráda pokecám s ostatníma o kavkazech, ale nejenom o nich, většinou jsme tady ženský a ty mají i jiné starosti o které se chtějí podělit.
A jinak k doporučování kavkazanů, tohle já rozhodně nedělám, dokonce když jsem prodávala štěňata jsem několik zájemců odmítla s tím, že kavkaz pro ně není vhodné plemeno a riskovala, že ni holt nějaký "kousek" zůstane doma. I tak jsem se jednou sekla ve výběru budoucího majitele, viz. Bondík.
Už před KAO jsem měla jiné plemeno, ale KAO a SAO mě vzali za srdce, především pro jejich povahu. Víš, já moc dobře vím, že Barborka není žádná šampionka krásy, spíš naopak, ale s ní se nemusím bát vyjít do ulic centra Prahy, kde tě na každém kroku chtějí okrást a hemží se to tu feťáky a jinými individui. To je mi potom mazel úplně na ... . Nemusím se bát trávit s dětmi prázdniny na chatě (v lese, úplná samota), když je manžel celý týden v práci a i on je v klidu, mám tam přece hlídače.
Jo a abych nezapoměla, protože jsem nanynka a jiné plemeno mimo KAO pro mě neexistuje, proto jsem si právě pořídila jednoho obrovského a hrozně zlého "kavkaze", jmenuje se Olinka .
Pa Lucka (Káča)
PS: Na nemoderce ti někdo psal, ať necháš kavkaze na pokoji, udělej to, prooooosíííím.

18.6.2007 17:18

kaca napsal(a):
Ahoj Maťo,
budu upřímná, ale dneska jsi mě fakt vážně nakrkla. Rozhodně si nepřipadám jako nanynka od kavkazáků a očekávám alespoň omluvu. Většinou píšu jenom sem pod nickem "Káča" a stejně se podepisuji i na nemoderce, ale tam přispívám úplně minimálně. Tady si ráda pokecám s ostatníma o kavkazech, ale nejenom o nich, většinou jsme tady ženský a ty mají i jiné starosti o které se chtějí podělit.
A jinak k doporučování kavkazanů, tohle já rozhodně nedělám, dokonce když jsem prodávala štěňata jsem několik zájemců odmítla s tím, že kavkaz pro ně není vhodné plemeno a riskovala, že ni holt nějaký "kousek" zůstane doma. I tak jsem se jednou sekla ve výběru budoucího majitele, viz. Bondík.
Už před KAO jsem měla jiné plemeno, ale KAO a SAO mě vzali za srdce, především pro jejich povahu. Víš, já moc dobře vím, že Barborka není žádná šampionka krásy, spíš naopak, ale s ní se nemusím bát vyjít do ulic centra Prahy, kde tě na každém kroku chtějí okrást a hemží se to tu feťáky a jinými individui. To je mi potom mazel úplně na ... . Nemusím se bát trávit s dětmi prázdniny na chatě (v lese, úplná samota), když je manžel celý týden v práci a i on je v klidu, mám tam přece hlídače.
Jo a abych nezapoměla, protože jsem nanynka a jiné plemeno mimo KAO pro mě neexistuje, proto jsem si právě pořídila jednoho obrovského a hrozně zlého "kavkaze", jmenuje se Olinka .
Pa Lucka (Káča)
PS: Na nemoderce ti někdo psal, ať necháš kavkaze na pokoji, udělej to, prooooosíííím.

Plně souhlasím s holkama - no ono až tě na koních prokouknou,že pokud se ti někdo s názorem vzepře tak je hned špatně ,tak to už taky nebude jen samé ťuťu ňuňu - lulu
Ale tak to vlastně není,že ???
No a kdo o nás nestál první ,jsi byla TY - na Zbraslavi , nééé že by mně to mrzelo,ale já bych se snažila seznámit s někým s kým si na foru rozumím.Takže si o nás nestála už od začátku ?? Holt každej jsme jinej,ale je fakt,že se to tady aspon trochu hejbe když přispěješ
A s tím,že když má někdo pouze jedno plemeno tak ostatní zavrhuje - co to plácáš za nesmysly???
takže ....užij si to !!!

18.6.2007 17:31

kaca napsal(a):

Oki. Mato, ja se ti omlouvam, ze jsem se asi blbe optala, jen ¨si me hnedka nemusela urazet.
Mate tu moc pekne psiky, ale chodit se sem budu uz jenom radeji koukat, nechci tu delat problemy.

cipalka

18.6.2007 17:42
cipalka

matahary napsal(a):
Oki. Mato, ja se ti omlouvam, ze jsem se asi blbe optala, jen ¨si me hnedka nemusela urazet.
Mate tu moc pekne psiky, ale chodit se sem budu uz jenom radeji koukat, nechci tu delat problemy.

Matahary, Vy nejste ten, kdo tu dělá problémy, takže klidně se zapojujte i nadále

18.6.2007 23:30

cipalka napsal(a):
Matahary, Vy nejste ten, kdo tu dělá problémy, takže klidně se zapojujte i nadále

jedna fotečka malého moskeváčka z návštěvy v CHS.

18.6.2007 23:32

kaca napsal(a):

cipalka

19.6.2007 16:50
cipalka

nada napsal(a):

Naďo, ten je prďáckej! A copak copak, že by měli B+C+O novýho kamuldu?

Neregistrovaný uživatel

19.6.2007 17:43
Neregistrovaný uživatel

kaca napsal(a):

Neblázni to jsem byla jen na kukačku a na drbech
A to bych těm mejm nemohla udělat a hlavně ....kam bych je dala??
ted je to na tobě to rozrůstání smečky

19.6.2007 19:50

Neregistrovaný uživatel napsal(a):

Naďo, jsou boží Maruška mi občas pošle fotečky, ale teď nějak rychle vyrostli

Jindři, ovčounka není ze cvičáku (mě nikde s kavkazema nechtěj) Má jí jeden můj kámoš od dalšího mého kámoše Byla k sežrání, muchlík jeden.

Maťo, to už teda fakticky přeháníš! Netrpíš náhodou nějakou paranojou? Furt tu někoho obviňuješ... Vážně nemám slov! Jo a mě se za označení nanynka omlouvat nemusíš, protože já jsem podle tebe jen vesnická mamina!

19.6.2007 19:55

kaca napsal(a):

Ahoj Verčo - tak ještě jednu na koukání - Ty jedna mamino

19.6.2007 20:01

nada napsal(a):
Ahoj Verčo - tak ještě jednu na koukání - Ty jedna mamino

Bóže, jak ráda bych si dojela k Marušce pro jednu holčičku (nebo všechny?) Jsou úplně úžo-žůžo, ale jaká štěnda, nee, že?

jj mamina, ale co, mamina přeci jsem, že?

19.6.2007 20:32

eavy napsal(a):
Bóže, jak ráda bych si dojela k Marušce pro jednu holčičku (nebo všechny?) Jsou úplně úžo-žůžo, ale jaká štěnda, nee, že?

jj mamina, ale co, mamina přeci jsem, že?

Verčo, plně s vámi souhlasím (že štěníci jsou úžasní). Mě je jenom líto, že jsem tenhle vrh štěníků ještě řádně neviděla a nemohla se s nimi trochu pomuchlat. A zřejmě to ani nestihneme, tak se aspoň pokochám fotečkama.

19.6.2007 21:00

stana zem napsal(a):
Verčo, plně s vámi souhlasím (že štěníci jsou úžasní). Mě je jenom líto, že jsem tenhle vrh štěníků ještě řádně neviděla a nemohla se s nimi trochu pomuchlat. A zřejmě to ani nestihneme, tak se aspoň pokochám fotečkama.

No já to mám k Marušce asi 30 minut,takže jsem tam zavítala a příjemně strávila návštěvu

cipalka

19.6.2007 21:01
cipalka

Neregistrovaný uživatel napsal(a):

Naďo, Ty jedna provokatérko To musíš vysvětlit tomu mýmu chlapovi, že je třeba, aby se smečka rozrostla o dalšího chlupáče Být to na mně, už je nás 6 dávno

19.6.2007 21:07

kaca napsal(a):

No Alko - já,a provokatér ??
To bych si nedovolila .Musiš mu vysvětlit,že on dvě miminka a ty taky dvě miminka
Nooo a je to ,néééé???
Já když jsem si s Martinem pořídila prvního briarda tak ho chtěl kamarádovi po dvou dnech vracet,že v noci kńučí .No a ted ??Ted mit větší zahradu , a víc času....tak už bych si nic nepořídila

19.6.2007 22:58

cipalka napsal(a):
Ehm, já si ještě neodpustím jedno rýpnutí:
Maťo, nevím, z jakého důvodu vyčítáš u koňand po dnešním intermezzu Zuzce, že to tady veřejně rozmázla, aby to všichni věděli a četli, že Ti nenapsala na mejl, nebo co... Copak Tys to tam nerozmázla????? A pokud je pravda, o čem se stále snažíš všechny kolem přesvědčit, že za svými názory si stojíš a hraješ na férovku, proč se Tě tak dotklo, že to tady Zuzka zveřejnila??? Podle svých slov by ses neměla zač stydět, ne???
A pokud - jak neustále všude výhružně naznačuješ - znáš IP adresu každého z rejpalů, proč jsi jim nenapsala soukromě na e-mail, aby Ti dali pokoj, když tolik nestojíš o publicitu??? Proč hned každý, kdo má jiný názor než Ty, musí být nanynka?? Snad právě proto? Že si dovolí Ti oponovat? Zvláštní přístup...
Ale Ty už vlastně kavkazáky nečteš a nikdo tady Ti nestojí za to, aby ses kvůli němu čílila, takže je zbytečné sem na toto téma něco psát..... Pro Tebe je evidentně lepší hned běžet žalovat na jiné fórum, kde Tě všichni bez výhrady obdivují a nikdo si nedovolí Ti oponovat Ať žije Tebou tolik proklamovaná upřímnost!!!

souhlas! cipalko
a to jsem se dušoval že se do téchto diskuzí nebudu míchat.
lépe bych to nenapsal......

cipalka

19.6.2007 23:00
cipalka

nada napsal(a):
No Alko - já,a provokatér ??
To bych si nedovolila .Musiš mu vysvětlit,že on dvě miminka a ty taky dvě miminka
Nooo a je to ,néééé???
Já když jsem si s Martinem pořídila prvního briarda tak ho chtěl kamarádovi po dvou dnech vracet,že v noci kńučí .No a ted ??Ted mit větší zahradu , a víc času....tak už bych si nic nepořídila

Jéé, Naďo, si Tě angažuju jako svou tiskovou mluvčí, jo? Uvidíme, na jaký skóre to nakonec uhraješ Ale ty moskevský kule nemají chybu!!!

maťa

19.6.2007 23:19
maťa

kaca napsal(a):

Byla jsem upozorněna, abych sem nakoukla a přečetla si, co jste napsaly. Učinila jsem naposledy a naposledy odpovím.

Odpovědět... | Autor: nada (Naďa) | Vloženo: 18.06.2007 14:53:17

Odpovědět... | Autor: cipalka (Alka) | Vloženo: 18.06.2007 16:40:13

Ahoj Maťo,
Pa Lucka (Káča)
Odpovědět... | Autor: kaca (Káča) | Vloženo: 18.06.2007 16:46:33

Plně souhlasím s holkama - no ono až tě na koních prokouknou,že pokud se ti někdo s názorem vzepře tak je hned špatně ,tak to už taky nebude jen samé ťuťu ňuňu - lulu
No a kdo o nás nestál první ,jsi byla TY - na Zbraslavi , nééé že by mně to mrzelo,ale já bych se snažila seznámit s někým s kým si na foru rozumím.Takže si o nás nestála už od začátku ?? Holt každej jsme jinej,ale je fakt,že se to tady aspon trochu hejbe když přispěješ
A s tím,že když má někdo pouze jedno plemeno tak ostatní zavrhuje - co to plácáš za nesmysly???
takže ....užij si to !!!
Odpovědět... | Autor: nada (Naďa) | Vloženo: 18.06.2007 17:18:29

Maťo, to už teda fakticky přeháníš! Netrpíš náhodou nějakou paranojou? Furt tu někoho obviňuješ... Vážně nemám slov! Jo a mě se za označení nanynka omlouvat nemusíš, protože já jsem podle tebe jen vesnická mamina!
Odpovědět... | Autor: eavy (Verýsek) | Vloženo: 19.06.2007 19:50:30

No, takže k těm nanynkám: Nanynky je množné číslo, pravda….ale jak známo, množné číslo začíná již od dvou kusů výš. Nanynky tedy mohou být dvě, nebo tři. Nemusí jich být deset.
Takže vážně nechápu, proč se vás to tak dotklo, dotknout se to má těch, co psaly na nemoderku.
A jsme u toho. Já od vás dala ruce pryč dávno, a taky o vás nikde nic nepsala, až teď na koňské diskuzi, a to na to konto, když si některé z vás neodpustily nedat mi pokoj a hnusně mně odpovídat na nemoderované v diskuzi, která se absolutně kavkazů netýkala!!! Pak i v jiné diskuzi, opět se netýkala kavkazů a opět jsem nepsala o vás.

Prostě a stručně, já vás nechala být dávno, přestaly jste mě zajímat, nečetla jsem váš, neřešila, na vaše příspěvky v jiných diskuzích nereagovala. ¨
Což se o některých z vás říct nedá.
VY JSTE MI NEDALY POKOJ!! VY MI HO DEJTE!!

Co se týká IP adres a jmen těch, které mě napadají anonymně, tak je mi líto. Nemám opravdu potřebu někde zveřejňovat jména, nebo někomu psát email, aby mi dal pokoj. Nemám potřebu to řešit, co bych tak asi z toho měla, nevíte?
Ale zajímalo by mě, co z toho otravování mně, mají ty, které mě otravují….

Alko, nikde nežaluji, jak už jsem psala výše, jednou jsem napsala cosi na to konto, když mě některé z vás napadly, a zcela bezdůvodně.
Toto je veřejná diskuze a já si budu psát kde chci a co chci, připadala bych si fakt zvláštně, kdybych stále napadala vaše příspěvky v jiných tématech, a zcela bezdůvodně, protože by se mne netýkaly.
Jakoby ty jsi někde někomu odpověděla, že nejlepší hřeben na kavkazáka je ten a onen, a proč, a já na tebe reagovala tím, abys nikde nic nepsala, že to je trapné a že jsi moc chytrá apod. No tobě to normální přijde? Mně teda ne…

Káčo, omluva taková ti stačí?
Omlouvám se těm, kterých se to netýká, neboť na mě nereagovaly a nereagují anonymně na nemoderované diskuzi.
Je to rozumné Lucko?

Naďo, proč by mě měl někdo prokoukávat nevím. Spíš jde o to, že tam jsou lidi, co chápou názor jiných, stejně jako já. Tady prostě když jsem napsala svůj názor, některé z vás mně jasně dávaly najevo, ať se nenamáhám, že nic nevím, protože mám prvního kavkaze.
To se mi nelíbí. O tom to je.
A ve spoustě věcí mi tam už holky odporovaly, a přesto jsme si to napsaly normálně, pochopily se a jedem dál. Tak nevím, proč tam to jde a tady ne. Asi někomu ležím v žaludku.
Na Zbraslavi jsem šla za Zuzkou N. i Šejtankou, pak tam stála už sama. Nikdo se ke mně nehlásil, takže o tomhle bych radši nepsala takové nesmysly.
A jedna věc je zvláštní, jak víte, že kavkazáky neznám. Tedy pastevce celkově? Co jsem asi těch deset let dělala? Slintala nad časopisem? Nebo byla aktivnější? Jste jediné, kdo chová pastevce u nás, na slovensku, ukrajině, rusku? Víte, jaké mám přátele?
Víte, jak nejlépe člověk pozná lidi? Tak, že dělá úplnýho blba neznalýho. Jak vy právě víte, co já znám, koho znám, a proč tohle všechno nepřiznám?
To je jen taková úvaha, a týká se hlavně oněch dvou, tří, čtyř….chytrých anonymek z nemoderky.

Verčo, tobě nic psát nebudu, ty se prezentuješ sama.

Tak, pevně doufám, že jste pochopily, o co tu jde. Pokud ne, je mi to líto. Ovšem nemám potřebu se nějak vyjadřovat i nadále.

A pro ty, které mě nenechají na pokoji na nemoderce jen jednu věc:

Proč se nepodepíšete pod svůj názor na nemoderce? Mezi kavkazákama si hrajete na důležité, které nemají potřebu se s někým o něčem bavit, někoho řešit – někoho jako já – a které na to ani nemají čas, protože ho radši věnují svým psům. Ovšem skutky vypovídají o něčem jiném.
Proč mi nedáte pokoj nevím, ale komplexy jsou zlá věc, a závist jakbysmet.
Měly by jste s tím něco dělat, obrázek děláte jen sobě.

A vám ostatním, ač sympatiemi k sobě neoplýváme, přeji, aby jste se měly fajn a splnilo se vám to, po čem toužíte.
Mějte se hezky!

Maťa

20.6.2007 07:59

maťa napsal(a):
Byla jsem upozorněna, abych sem nakoukla a přečetla si, co jste napsaly. Učinila jsem naposledy a naposledy odpovím.

Odpovědět... | Autor: nada (Naďa) | Vloženo: 18.06.2007 14:53:17

Odpovědět... | Autor: cipalka (Alka) | Vloženo: 18.06.2007 16:40:13

Ahoj Maťo,
Pa Lucka (Káča)
Odpovědět... | Autor: kaca (Káča) | Vloženo: 18.06.2007 16:46:33

takže ....užij si to !!!
Odpovědět... | Autor: nada (Naďa) | Vloženo: 18.06.2007 17:18:29

Odpovědět... | Autor: eavy (Verýsek) | Vloženo: 19.06.2007 19:50:30

No, takže k těm nanynkám: Nanynky je množné číslo, pravda….ale jak známo, množné číslo začíná již od dvou kusů výš. Nanynky tedy mohou být dvě, nebo tři. Nemusí jich být deset.
Takže vážně nechápu, proč se vás to tak dotklo, dotknout se to má těch, co psaly na nemoderku.
A jsme u toho. Já od vás dala ruce pryč dávno, a taky o vás nikde nic nepsala, až teď na koňské diskuzi, a to na to konto, když si některé z vás neodpustily nedat mi pokoj a hnusně mně odpovídat na nemoderované v diskuzi, která se absolutně kavkazů netýkala!!! Pak i v jiné diskuzi, opět se netýkala kavkazů a opět jsem nepsala o vás.

Prostě a stručně, já vás nechala být dávno, přestaly jste mě zajímat, nečetla jsem váš, neřešila, na vaše příspěvky v jiných diskuzích nereagovala. ¨
Což se o některých z vás říct nedá.
VY JSTE MI NEDALY POKOJ!! VY MI HO DEJTE!!

Co se týká IP adres a jmen těch, které mě napadají anonymně, tak je mi líto. Nemám opravdu potřebu někde zveřejňovat jména, nebo někomu psát email, aby mi dal pokoj. Nemám potřebu to řešit, co bych tak asi z toho měla, nevíte?
Ale zajímalo by mě, co z toho otravování mně, mají ty, které mě otravují….

Alko, nikde nežaluji, jak už jsem psala výše, jednou jsem napsala cosi na to konto, když mě některé z vás napadly, a zcela bezdůvodně.
Toto je veřejná diskuze a já si budu psát kde chci a co chci, připadala bych si fakt zvláštně, kdybych stále napadala vaše příspěvky v jiných tématech, a zcela bezdůvodně, protože by se mne netýkaly.
Jakoby ty jsi někde někomu odpověděla, že nejlepší hřeben na kavkazáka je ten a onen, a proč, a já na tebe reagovala tím, abys nikde nic nepsala, že to je trapné a že jsi moc chytrá apod. No tobě to normální přijde? Mně teda ne…

Káčo, omluva taková ti stačí?
Omlouvám se těm, kterých se to netýká, neboť na mě nereagovaly a nereagují anonymně na nemoderované diskuzi.
Je to rozumné Lucko?

Naďo, proč by mě měl někdo prokoukávat nevím. Spíš jde o to, že tam jsou lidi, co chápou názor jiných, stejně jako já. Tady prostě když jsem napsala svůj názor, některé z vás mně jasně dávaly najevo, ať se nenamáhám, že nic nevím, protože mám prvního kavkaze.
A ve spoustě věcí mi tam už holky odporovaly, a přesto jsme si to napsaly normálně, pochopily se a jedem dál. Tak nevím, proč tam to jde a tady ne. Asi někomu ležím v žaludku.
Na Zbraslavi jsem šla za Zuzkou N. i Šejtankou, pak tam stála už sama. Nikdo se ke mně nehlásil, takže o tomhle bych radši nepsala takové nesmysly.
A jedna věc je zvláštní, jak víte, že kavkazáky neznám. Tedy pastevce celkově? Co jsem asi těch deset let dělala? Slintala nad časopisem? Nebo byla aktivnější? Jste jediné, kdo chová pastevce u nás, na slovensku, ukrajině, rusku? Víte, jaké mám přátele?
Víte, jak nejlépe člověk pozná lidi? Tak, že dělá úplnýho blba neznalýho. Jak vy právě víte, co já znám, koho znám, a proč tohle všechno nepřiznám?
To je jen taková úvaha, a týká se hlavně oněch dvou, tří, čtyř….chytrých anonymek z nemoderky.

Verčo, tobě nic psát nebudu, ty se prezentuješ sama.

Tak, pevně doufám, že jste pochopily, o co tu jde. Pokud ne, je mi to líto. Ovšem nemám potřebu se nějak vyjadřovat i nadále.

A pro ty, které mě nenechají na pokoji na nemoderce jen jednu věc:

Proč se nepodepíšete pod svůj názor na nemoderce? Mezi kavkazákama si hrajete na důležité, které nemají potřebu se s někým o něčem bavit, někoho řešit – někoho jako já – a které na to ani nemají čas, protože ho radši věnují svým psům. Ovšem skutky vypovídají o něčem jiném.
Proč mi nedáte pokoj nevím, ale komplexy jsou zlá věc, a závist jakbysmet.
Měly by jste s tím něco dělat, obrázek děláte jen sobě.

A vám ostatním, ač sympatiemi k sobě neoplýváme, přeji, aby jste se měly fajn a splnilo se vám to, po čem toužíte.
Mějte se hezky!

Maťa

"Naďo, proč by mě měl někdo prokoukávat nevím. Spíš jde o to, že tam jsou lidi, co chápou názor jiných, stejně jako já. Tady prostě když jsem napsala svůj názor, některé z vás mně jasně dávaly najevo, ať se nenamáhám, že nic nevím, protože mám prvního kavkaze.
Na Zbraslavi jsem šla za Zuzkou N. i Šejtankou, pak tam stála už sama. Nikdo se ke mně nehlásil, takže o tomhle bych radši nepsala takové nesmysly. "

Maťo - rozhodně to neni o tom,že máš PRVNÍHO kavkaze - takovejch je tady víc a snášíme s nima normálně ,ale je to o něčem úplně jiném,ale to nemá cenu řešit !!
a že MY jsme za tebou nešly na Zbraslavi ??? To snad nemyslíš vážně ?? Jak my jsme tě asi měly poznat ?? Většinou se poznáváme - pokud se neznáme- podle psů,ale ty jsi s sebou žádného neměla ,tak jak jsme tě měly poznat ??A nebo jsme měly všechny obcházet a hledat Maťu ???

No holt co se dá dělat , každej na to máme jinej pohled ,že !

cipalka

20.6.2007 08:53
cipalka

nada napsal(a):
"Naďo, proč by mě měl někdo prokoukávat nevím. Spíš jde o to, že tam jsou lidi, co chápou názor jiných, stejně jako já. Tady prostě když jsem napsala svůj názor, některé z vás mně jasně dávaly najevo, ať se nenamáhám, že nic nevím, protože mám prvního kavkaze.
Na Zbraslavi jsem šla za Zuzkou N. i Šejtankou, pak tam stála už sama. Nikdo se ke mně nehlásil, takže o tomhle bych radši nepsala takové nesmysly. "

Maťo - rozhodně to neni o tom,že máš PRVNÍHO kavkaze - takovejch je tady víc a snášíme s nima normálně ,ale je to o něčem úplně jiném,ale to nemá cenu řešit !!
a že MY jsme za tebou nešly na Zbraslavi ??? To snad nemyslíš vážně ?? Jak my jsme tě asi měly poznat ?? Většinou se poznáváme - pokud se neznáme- podle psů,ale ty jsi s sebou žádného neměla ,tak jak jsme tě měly poznat ??A nebo jsme měly všechny obcházet a hledat Maťu ???

No holt co se dá dělat , každej na to máme jinej pohled ,že !

Dobré ránko Já už se musím fakt smát Tak tohle, přátelé, je ukázka boje s větrnými mlýny v praxi
Holky, až jednou pořídím Cipískovi a sobě toho PARŤÁKA, slibte mně, prosím, že se se mnou začnete konečně pořádně bavit

20.6.2007 09:56

cipalka napsal(a):
Dobré ránko Já už se musím fakt smát Tak tohle, přátelé, je ukázka boje s větrnými mlýny v praxi
Holky, až jednou pořídím Cipískovi a sobě toho PARŤÁKA, slibte mně, prosím, že se se mnou začnete konečně pořádně bavit

Alko , s tebou ?? Ani když jich budeš mít 10

cipalka

20.6.2007 11:26
cipalka

nada napsal(a):

Naďo, ranilas mě... Ale to je život... Pochopila jsem, nebudu zde již déle zaclánět, tiše a pokorně odcházím. Mějte se tu všichni krásně a nepátrejte po mně... (Kdyby něco, jsem na fóru akvarijních rybek)

20.6.2007 11:26

nada napsal(a):

Maťo, nemám nejmenší chuť, vracet se předcházející diskusi. Ráda bych Tě ale upozornila na jednu věc.
Několikrát jsi tu zmiňavala IP adresy. Popisuješ tu, jak je snadné, odhalit IP adresu. Budu Ti oponovat, tak lehké to není. Jelikož jsem webmastrem nemoderované psí diskuse (Pokud mě někdo chce kamenovat, tak jen pro vysvětlení - mazání nevhodných příspěvků se řídí určitými pravidly a byť se mi příčila diskuse o kavkazanech, nemohla jsem ji smazat. Snad to pochopíte.), vím o tom své.
1) Pokud nemáš přístup k databázi iFauny, celou IP nezjistíš.
2) Pokud se jedná o konečných několik čísel z čísla IP - tak konečná čísla se opakují. Dám příklad pro lepší pochopení...
IP 85.12.12.249
IP 12.79.22.249

Uvedené IP jsou fiktivní, ale poslední zobrazující se čísla se MOHOU opakovat a taky se OPAKUJÍ!

20.6.2007 12:39

eavy napsal(a):
Maťo, nemám nejmenší chuť, vracet se předcházející diskusi. Ráda bych Tě ale upozornila na jednu věc.
Několikrát jsi tu zmiňavala IP adresy. Popisuješ tu, jak je snadné, odhalit IP adresu. Budu Ti oponovat, tak lehké to není. Jelikož jsem webmastrem nemoderované psí diskuse (Pokud mě někdo chce kamenovat, tak jen pro vysvětlení - mazání nevhodných příspěvků se řídí určitými pravidly a byť se mi příčila diskuse o kavkazanech, nemohla jsem ji smazat. Snad to pochopíte.), vím o tom své.
1) Pokud nemáš přístup k databázi iFauny, celou IP nezjistíš.
2) Pokud se jedná o konečných několik čísel z čísla IP - tak konečná čísla se opakují. Dám příklad pro lepší pochopení...
IP 85.12.12.249
IP 12.79.22.249

Uvedené IP jsou fiktivní, ale poslední zobrazující se čísla se MOHOU opakovat a taky se OPAKUJÍ!

Alko,tak já už myslela,že máš vyhlídutého dalšího parťáka!! Však máš děti dvě a jak poberou rozum,o Cipíska se ti poperou Vem si příklad z nás ostatních,jak se nám ti pejsci rozrůstají...... a kdyby to manžel nechápal,vem ho na nějaký sraz...ony ho holky přesvědčí,to jim jde báječně

Naďo,jak jsi psala Maťe o tom,že ona musí na akcích přijít k vám...máš pravdu,já,jakožto největší nováček mezi vámi se prostě musím "vtírnout",protože to tak je.I když pravda,s Cerbíkem se mi vtírá hůř když je to takový bručoun.

A kdopak se přihlásil na Národku do Mladé Boleslavi?

20.6.2007 12:43

jesie napsal(a):
Alko,tak já už myslela,že máš vyhlídutého dalšího parťáka!! Však máš děti dvě a jak poberou rozum,o Cipíska se ti poperou Vem si příklad z nás ostatních,jak se nám ti pejsci rozrůstají...... a kdyby to manžel nechápal,vem ho na nějaký sraz...ony ho holky přesvědčí,to jim jde báječně

Naďo,jak jsi psala Maťe o tom,že ona musí na akcích přijít k vám...máš pravdu,já,jakožto největší nováček mezi vámi se prostě musím "vtírnout",protože to tak je.I když pravda,s Cerbíkem se mi vtírá hůř když je to takový bručoun.

Ahoj Jindříííí
Taky u vás máte takový horko?

20.6.2007 12:51

eavy napsal(a):
Ahoj Jindříííí
Taky u vás máte takový horko?

Stáňo, Vy štěníky Zaře neplánujete?

20.6.2007 12:52

jesie napsal(a):

Ahoj Jindři - no ono to tak prostě je s tím seznamování,ale tebe jsme aspon poznaly na bonitaci podle Cerba a pak už bylo oťukávání a bavení a rozhodně si nemyslím,že by tebou někdo opovrhoval a dával ti najevo,že jsi "amatér"
Takže tady je někdo paranoidní a to je celé ...........

20.6.2007 13:05

cipalka napsal(a):
Naďo, ranilas mě... Ale to je život... Pochopila jsem, nebudu zde již déle zaclánět, tiše a pokorně odcházím. Mějte se tu všichni krásně a nepátrejte po mně... (Kdyby něco, jsem na fóru akvarijních rybek)

Alko - nelži nejsi na akvarijních , jsi na netopýrech

20.6.2007 13:09

kaca napsal(a):

Musím vám sem napsat, co mám doma místo psa. Naprostou popelnici!

Koupila jsem pesanům prasečí pacičky, aby se trochu zabavili. Kluci je ještě nějak moc neokoušou, spíš jen tak žužlaj.
Bára tu svoji zhltla za 20 minut. Pak se vypravila na lov. Nejprve za velkého povyku čmajzla pacičku Alíkovi. Alda chudák jen čučel. Když sežrala pacičku, tak se vypravila za Arčím. Arčího pras.nožičku nedostala tak lehce, ale nakonec Arčího přesvědčila, že jí má vydat.
No a dál? Dál šla k Sáře, ale tam Babule ostrouhala. Sára pacičku nedala a šla si s ní na posed, aby na ní Bára nemohla.
Ta potvora Babule je ale zlodějka nenažraná. No a to jí fakt hlady netrápím

cipalka

20.6.2007 13:25
cipalka

nada napsal(a):
Alko - nelži nejsi na akvarijních , jsi na netopýrech

Odhalilas mě, carramba!!! Sem trochu kecala, no.....

cipalka

20.6.2007 13:31
cipalka

jesie napsal(a):

Jindři, na sraz manžela asi těžko vezmu, neb když my s Cipískem dovádíme ve Frýdlantu, on hlídá zvěřinec... A tahat tam s sebou celej ten ansámbl, no nevim nevim..... Uvidíme časem, zatím pořád bohužel narážím na "praktické" argumenty proč NE...

20.6.2007 14:13

kaca napsal(a):

Aktuální foto Benjamina Zlatá studánka

20.6.2007 14:14

kaca napsal(a):

20.6.2007 14:15

kaca napsal(a):

20.6.2007 15:29

eavy napsal(a):
Musím vám sem napsat, co mám doma místo psa. Naprostou popelnici!

Koupila jsem pesanům prasečí pacičky, aby se trochu zabavili. Kluci je ještě nějak moc neokoušou, spíš jen tak žužlaj.
Bára tu svoji zhltla za 20 minut. Pak se vypravila na lov. Nejprve za velkého povyku čmajzla pacičku Alíkovi. Alda chudák jen čučel. Když sežrala pacičku, tak se vypravila za Arčím. Arčího pras.nožičku nedostala tak lehce, ale nakonec Arčího přesvědčila, že jí má vydat.
No a dál? Dál šla k Sáře, ale tam Babule ostrouhala. Sára pacičku nedala a šla si s ní na posed, aby na ní Bára nemohla.
Ta potvora Babule je ale zlodějka nenažraná. No a to jí fakt hlady netrápím

Naše Zara má pacičku sežranou během chvíle, Nabat na ni jen kouká a možná ji trochu olíže. Ale běda, kdyby mu ji Zaruša chtěla sežrat, mám dojem, že by si spíš Nabat pochutnal na Zaruně. Štěňata bychom chtěli, jen nevíme kdy,protože se Zara rozhodla nehárat, tak uvidíme co bude dál.

20.6.2007 18:55

cipalka napsal(a):
Jindři, na sraz manžela asi těžko vezmu, neb když my s Cipískem dovádíme ve Frýdlantu, on hlídá zvěřinec... A tahat tam s sebou celej ten ansámbl, no nevim nevim..... Uvidíme časem, zatím pořád bohužel narážím na "praktické" argumenty proč NE...

Naďo,ale já jsem amatér....co se týká Kavkazáků,pořád sbírám zkušenosti a nestačím se divit Naopak,jsem ráda,kdyý mi poradíte.....a že byste opovrhovali ...hele,když na mě budete zlý,pošlu za vámi tu svoji šelmu psovitou,aby si to s váma vyříkala,jooo?

Alko,jde vidět,že nevymýšlíš pozitivní argumenty....dětičky svěř babičce nebo nějaké hlídací tetce,však nekojíš.....sebou je neber,to je sebevražda

20.6.2007 18:57

nada napsal(a):

Teda,to je kus

Verčí,u nás je to podobné...Cerbík ofrňuje,olizuje,ale Jesica má všechno zhltnuté hned...a pak jde na lov...bohužel,Cerbík ji kořist nevydá,tak zkouší různé finty holt ženská,no

22.6.2007 14:24

jesie napsal(a):
Teda,to je kus

Verčí,u nás je to podobné...Cerbík ofrňuje,olizuje,ale Jesica má všechno zhltnuté hned...a pak jde na lov...bohužel,Cerbík ji kořist nevydá,tak zkouší různé finty holt ženská,no

ahoj všichni, je tu nějaká nuda tak něco na oživení dnes jsou nám 3 týdny

22.6.2007 14:27

marie m napsal(a):
ahoj všichni, je tu nějaká nuda tak něco na oživení dnes jsou nám 3 týdny

Cynthia

22.6.2007 14:33

marie m napsal(a):
Casmína

a jediný kluk Coudy

22.6.2007 15:59

marie m napsal(a):
a jediný kluk Coudy

dva kámoši po zápase

22.6.2007 16:05

marie m napsal(a):
dva kámoši po zápase

Ahojky Maru Na nudu jsou nejlepší fotky miminek Pěkně Ti rostou
A tak klučík je ten bělásek ? Já myslela, že to tmavé mimi je kluk !

22.6.2007 16:17

lmusa napsal(a):
Ahojky Maru Na nudu jsou nejlepší fotky miminek Pěkně Ti rostou
A tak klučík je ten bělásek ? Já myslela, že to tmavé mimi je kluk !

Libo diky ale tmavej kluk to nezvládl

22.6.2007 18:13

marie m napsal(a):
Libo diky ale tmavej kluk to nezvládl

Ahoj holky -
není nad plnou boudu dalmatinůůů a nebo Dášenek ???
Ale Maruš rostou krásně a do krásy už se těším na návštěvu

23.6.2007 08:43

nada napsal(a):
Ahoj holky -
není nad plnou boudu dalmatinůůů a nebo Dášenek ???
Ale Maruš rostou krásně a do krásy už se těším na návštěvu

ahojky, no co nadělám dalmatini mi jsou souzeni

24.6.2007 17:47

marie m napsal(a):
ahojky, no co nadělám dalmatini mi jsou souzeni

Díky Líbě Mušálkové a Zuzaně Nevrlé už jsou na www.caucasian-zazgiru.net výsledky z dnešního Intercanisu...

24.6.2007 20:02

monika s napsal(a):
Díky Líbě Mušálkové a Zuzaně Nevrlé už jsou na www.caucasian-zazgiru.net výsledky z dnešního Intercanisu...

Tak hlavně díky Zuzce N. Já si nevzala s sebou ani propisku

26.6.2007 22:59

lmusa napsal(a):
Tak hlavně díky Zuzce N. Já si nevzala s sebou ani propisku

Líbo , a s těma fotkama to je vše ????
to jsi se teda mooc nepředvedla

26.6.2007 23:05

nada napsal(a):
Líbo , a s těma fotkama to je vše ????
to jsi se teda mooc nepředvedla

taky čekám na momentky a nic

26.6.2007 23:23

marie m napsal(a):

Maruš - se asi nedočkáme

27.6.2007 06:26

nada napsal(a):
Maruš - se asi nedočkáme

Ahoj holky Fotky jsou přece tady
http://www.kpp-vseinfo.ic.cz/galerievystavy 2007.htm (bez mezer)
Já jich moc neměla

27.6.2007 07:42

kaca napsal(a):

To jooo,ale já myslela nějaký "momentky"

27.6.2007 07:58

nada napsal(a):
To jooo,ale já myslela nějaký "momentky"

Naďo, Ty bys toho chtěla Hele, mělas přijet a viděla bys

27.6.2007 08:50

marie m napsal(a):

Zdravím vás, dámy. Sice nemámKAO, ale brioše, aleobčas sem zavítám pokoukat fotky.

Marie_m , vy máte doma i brioše? Nebo co je to chlupatý světlý po boji?

27.6.2007 09:06

lmusa napsal(a):
Naďo, Ty bys toho chtěla Hele, mělas přijet a viděla bys

Libo Já chci také momentky Dašo to je Jork povahou kao

27.6.2007 09:26

marie m napsal(a):
Libo Já chci také momentky Dašo to je Jork povahou kao

Aha, mě to přišlo jako brioš už mám deformaci na ty chlupatce

27.6.2007 10:21

danan napsal(a):
Aha, mě to přišlo jako brioš už mám deformaci na ty chlupatce

Lbo - no to sem čekala
A Dano - ty už vidíš ty Briardy všude,že ?? To už je deformace
tohohle máme v práci

27.6.2007 12:48

nada napsal(a):
Lbo - no to sem čekala
tohohle máme v práci

Nadi, asi tak nějak , To víš, když jich máme doma tolik

To je ale pěkný zvířátko, to vypadá, že část briarda v něm bude taky, ne?

27.6.2007 13:28

danan napsal(a):
Nadi, asi tak nějak , To víš, když jich máme doma tolik

To je ale pěkný zvířátko, to vypadá, že část briarda v něm bude taky, ne?

no tak v jorkovy vidíš brioše a čistýho i když teda zanedbanýho nepoznáš ??
On na té fotce vypadá asi trochu blběji než ve skutečnosti

27.6.2007 13:45

nada napsal(a):
Lbo - no to sem čekala
tohohle máme v práci

Nepoznala, ona to fotka není nic moc . A co že tam je? Našel se nebo jak? Písni o něm víc, prosím.

27.6.2007 13:58

danan napsal(a):
Nepoznala, ona to fotka není nic moc . A co že tam je? Našel se nebo jak? Písni o něm víc, prosím.

máme zuby a děsnej hlad

27.6.2007 14:00

marie m napsal(a):
máme zuby a děsnej hlad

a sníme i Batira

28.6.2007 09:28

danan napsal(a):

Dano - je mu asi 6 let a našel se pobíhat v Praze na Zbraslavi s obojkem a vodítkem.Je nedůvěřivej ,ale fajn Takže mám brioše aspon v práci

28.6.2007 12:41

kaca napsal(a):

Tak se k nám ted dostala do práce tahle krasavice - majitel zatím neznámý

29.6.2007 17:18

nada napsal(a):
Tak se k nám ted dostala do práce tahle krasavice - majitel zatím neznámý

dělám hajíííí...

Přidejte reakci

Přidat smajlík