Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.6.2007 11:40

Není tady někdo z Kroměříže nebo Hulína kdo by s náma chtěl občas zajít na procházku?

29.6.2007 11:01

slecnanikdo napsal(a):
Není tady někdo z Kroměříže nebo Hulína kdo by s náma chtěl občas zajít na procházku?

To jsem z takovýho zapadákova vážně sama?

30.6.2007 13:11

slecnanikdo napsal(a):
To jsem z takovýho zapadákova vážně sama?

Tak nevím, jestli je to tam takový zapadákov, ale pejsani dělají dojem. Možná se jich leckdo lekne...

2.7.2007 11:58

wera napsal(a):
Tak nevím, jestli je to tam takový zapadákov, ale pejsani dělají dojem. Možná se jich leckdo lekne...

Oni jsou ale moc moc hodní. Jsou vychovaní a vycvičení Zdání klame

2.7.2007 12:17

wera napsal(a):

Wera: ale to hadam ne e nahodou, kdybycom byly s Kromslu, tak jedem okamzite Chodime tudy ale do Slowakische, tak nekdy by sme mohli zastavit

2.7.2007 12:18

mipooo napsal(a):
Wera: ale to hadam ne e nahodou, kdybycom byly s Kromslu, tak jedem okamzite Chodime tudy ale do Slowakische, tak nekdy by sme mohli zastavit

2.7.2007 16:43

slecnanikdo napsal(a):

To věřím, že vychovaní jsou. Když už jsou 3 pohromadě, tak je třeba je nějak zvládat. Jsou to moc krásní psi. My se nepřidáme, protože bydlíme moc daleko... Snad se nakonec najde někdo na ty procházky! zdravíme!

2.7.2007 16:48

wera napsal(a):
To věřím, že vychovaní jsou. Když už jsou 3 pohromadě, tak je třeba je nějak zvládat. Jsou to moc krásní psi. My se nepřidáme, protože bydlíme moc daleko... Snad se nakonec najde někdo na ty procházky! zdravíme!

MIPOO: máte doma řádný "Buboland"! Vy byste se zadavatelkou byli parádní smečka!

9.9.2007 22:18

wera napsal(a):
MIPOO: máte doma řádný "Buboland"! Vy byste se zadavatelkou byli parádní smečka!

my sme boli dnes s Lilli a jej kamaratom zlatakom na vyse 4-hodinovej prechadzke a vsetci mame toho dost.

Na hradzi

9.9.2007 22:21

die3 napsal(a):
my sme boli dnes s Lilli a jej kamaratom zlatakom na vyse 4-hodinovej prechadzke a vsetci mame toho dost.

Na hradzi

Psi sa riadne vyblaznili v rieke a blate

9.9.2007 22:22

die3 napsal(a):
Psi sa riadne vyblaznili v rieke a blate

.....

9.9.2007 22:23

die3 napsal(a):
.....

a takto to dopadlo

9.9.2007 22:26

die3 napsal(a):
a takto to dopadlo

Tak aby uschli hodili sme to krizem cez les na pole kde sa vybehali a vybesnili

10.9.2007 15:25

die3 napsal(a):
Tak aby uschli hodili sme to krizem cez les na pole kde sa vybehali a vybesnili

A z kama jste?

10.9.2007 16:33

slecnanikdo napsal(a):
A z kama jste?

Az zo slovenska, z novych zamkov.ak to bolo adresovane mne

10.9.2007 17:05

die3 napsal(a):
Az zo slovenska, z novych zamkov.ak to bolo adresovane mne

Jj, bylo. škoda, jsem myslela, že jste někde z okolí

10.9.2007 17:14

slecnanikdo napsal(a):
Jj, bylo. škoda, jsem myslela, že jste někde z okolí

Jé z Nových Zamkou máme psa....

10.9.2007 18:27

sabina napsal(a):
Jé z Nových Zamkou máme psa....

tu bordeauxku? a z akej casti mi ich tu zopar vidame

Z tymi prechadzkami je niekedy problem lebo je tu hafanov dost len ja mam takeho "zimneho hava" a v zime sa nikomu na "turu" nechce. a my by sme zas sli. ved to sa len mi v metrovom snehu a fujavici brodime po hradzi a siroko daleko nikoho

18.2.2008 20:04

die3 napsal(a):
tu bordeauxku? a z akej casti mi ich tu zopar vidame

Z tymi prechadzkami je niekedy problem lebo je tu hafanov dost len ja mam takeho "zimneho hava" a v zime sa nikomu na "turu" nechce. a my by sme zas sli. ved to sa len mi v metrovom snehu a fujavici brodime po hradzi a siroko daleko nikoho

My jsme taky z KM, ale z druhé strany, skoro od Chropyně... No, ale možná se stejně někdy potkáme :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík