Není tady někdo z Kroměříže nebo Hulína kdo by s náma chtěl občas zajít na procházku?
slecnanikdo
napsal(a):
Není tady někdo z Kroměříže nebo Hulína kdo by s náma chtěl občas zajít na procházku?
To jsem z takovýho zapadákova vážně sama?
wera
napsal(a):
To věřím, že vychovaní jsou. Když už jsou 3 pohromadě, tak je třeba je nějak zvládat. Jsou to moc krásní psi. My se nepřidáme, protože bydlíme moc daleko... Snad se nakonec najde někdo na ty procházky! zdravíme!
MIPOO: máte doma řádný "Buboland"! Vy byste se zadavatelkou byli parádní smečka!
wera
napsal(a):
MIPOO: máte doma řádný "Buboland"! Vy byste se zadavatelkou byli parádní smečka!
my sme boli dnes s Lilli a jej kamaratom zlatakom na vyse 4-hodinovej prechadzke a vsetci mame toho dost.
Na hradzi
die3
napsal(a):
my sme boli dnes s Lilli a jej kamaratom zlatakom na vyse 4-hodinovej prechadzke a vsetci mame toho dost.
Na hradzi
Psi sa riadne vyblaznili v rieke a blate
die3
napsal(a):
a takto to dopadlo
Tak aby uschli hodili sme to krizem cez les na pole kde sa vybehali a vybesnili
sabina
napsal(a):
Jé z Nových Zamkou máme psa....
tu bordeauxku? a z akej casti mi ich tu zopar vidame
Z tymi prechadzkami je niekedy problem lebo je tu hafanov dost len ja mam takeho "zimneho hava" a v zime sa nikomu na "turu" nechce. a my by sme zas sli. ved to sa len mi v metrovom snehu a fujavici brodime po hradzi a siroko daleko nikoho
die3
napsal(a):
tu bordeauxku? a z akej casti mi ich tu zopar vidame
Z tymi prechadzkami je niekedy problem lebo je tu hafanov dost len ja mam takeho "zimneho hava" a v zime sa nikomu na "turu" nechce. a my by sme zas sli. ved to sa len mi v metrovom snehu a fujavici brodime po hradzi a siroko daleko nikoho
My jsme taky z KM, ale z druhé strany, skoro od Chropyně... No, ale možná se stejně někdy potkáme :)