Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.12.2005 23:25

Ahoj lidišky!

Tady se můžete pochlubit svými psimi veterány! Jsem zvědavá! A určitě nebudu sama! Je krásné, když se pejsem hodně dožije!

Tak ať jsou tady naši dědouškové co nejdéle.

Já posílám našeho nejstaršího novofundlanďana. Cliff z Beskydské brány ...nyní má 13,5 let. Tady foto z jeho 13-tých narozenin.

1.12.2005 07:56

lucky napsal(a):
Ahoj lidišky!

Tady se můžete pochlubit svými psimi veterány! Jsem zvědavá! A určitě nebudu sama! Je krásné, když se pejsem hodně dožije!

Já posílám našeho nejstaršího novofundlanďana. Cliff z Beskydské brány ...nyní má 13,5 let. Tady foto z jeho 13-tých narozenin.

A tady ještě jedno foto Cliffečka..

1.12.2005 08:04

lucky napsal(a):

Tady posílám fotku ze září......náš Andy Velký čert.

Měl těžce nemocné srdíčko, poslední rok vzala černá barva za své, ale měl krásný život a prodloužili jsme mu ho o skoro dva roky. Dožil se 11,5 let! Bohužel nás 22.září opustil. Ale zvpomínám na něj z láskou.

1.12.2005 08:07

lucky napsal(a):

Ahoj to je náš Bárt. V lednu bude mít 15 let - snad se dožije. Každý snad pozná, že je to NO. Zdraví mu slouží, ale má DKK

1.12.2005 08:07

lucky napsal(a):
Tady posílám fotku ze září......náš Andy Velký čert.

Měl těžce nemocné srdíčko, poslední rok vzala černá barva za své, ale měl krásný život a prodloužili jsme mu ho o skoro dva roky. Dožil se 11,5 let! Bohužel nás 22.září opustil. Ale zvpomínám na něj z láskou.

A tady jsou Cliff a Andy pohromadě ...naši dědečkové

1.12.2005 08:08

quant napsal(a):
Ahoj to je náš Bárt. V lednu bude mít 15 let - snad se dožije. Každý snad pozná, že je to NO. Zdraví mu slouží, ale má DKK

ještě jedna

1.12.2005 08:09

quant napsal(a):

Šikulka! Jak chodí? Tady mají vedle ovčáka, ten má nějak osm nebo devět a teda už má problémy jako náš třináctiletý Cliff. A tenhle celý život nic nedělá a Cliff makal jako fretka!

1.12.2005 08:11

lucky napsal(a):
A tady jsou Cliff a Andy pohromadě ...naši dědečkové

Tady jsou fotky ještě celé smečky pohromadě. Cliff a aAndy + vzadu 18-ti měsíční Darés od Trojské skály

1.12.2005 08:18

lucky napsal(a):
Tady jsou fotky ještě celé smečky pohromadě. Cliff a aAndy + vzadu 18-ti měsíční Darés od Trojské skály

Tohle jsem ještě musela připojit....tady Cliff skáče přes Andyho....Cliff tady má skoro jedenáct let!

1.12.2005 08:22

lucky napsal(a):
Tohle jsem ještě musela připojit....tady Cliff skáče přes Andyho....Cliff tady má skoro jedenáct let!

A ještě jednou v akci...

1.12.2005 10:15

lucky napsal(a):
Šikulka! Jak chodí? Tady mají vedle ovčáka, ten má nějak osm nebo devět a teda už má problémy jako náš třináctiletý Cliff. A tenhle celý život nic nedělá a Cliff makal jako fretka!

No nic moc. Do schodů vyjde, ale nahoře sotva stojí a ze schodů se musí přidržovat jinak padá. Na dvoře by si pořád hrál jak štěně. Sotva tam někdo přijde, lapne činku do pusy a chce si hrát. Ven už s ním nechodím. Co druhý krok, to zakopne a spadne. Nejhorší jsou zimy, kdy je všude náledí a nohy mu jezdí na všechny srany. Dávám mu denně do krmení ALAVIS a musím říct, že mu opravdu pomáhá. Loni měl silný zánět středního ucha a od té doby nosí hlavu na bok. Bylo to hrozný, myslela jsem, že už nadšla jeho chvíle. Ale naštěstí je to už relativně v pořádku. Stejně se děsím dne, kdy přijdu na dvůr a bude za sebou taha nohy. Je to hrozný. Ale na vlčáka super věk. Doufám, že tu ještě nějakou chvíli bude. Petra

1.12.2005 10:36

quant napsal(a):
No nic moc. Do schodů vyjde, ale nahoře sotva stojí a ze schodů se musí přidržovat jinak padá. Na dvoře by si pořád hrál jak štěně. Sotva tam někdo přijde, lapne činku do pusy a chce si hrát. Ven už s ním nechodím. Co druhý krok, to zakopne a spadne. Nejhorší jsou zimy, kdy je všude náledí a nohy mu jezdí na všechny srany. Dávám mu denně do krmení ALAVIS a musím říct, že mu opravdu pomáhá. Loni měl silný zánět středního ucha a od té doby nosí hlavu na bok. Bylo to hrozný, myslela jsem, že už nadšla jeho chvíle. Ale naštěstí je to už relativně v pořádku. Stejně se děsím dne, kdy přijdu na dvůr a bude za sebou taha nohy. Je to hrozný. Ale na vlčáka super věk. Doufám, že tu ještě nějakou chvíli bude. Petra

Na patnáct let....co by člověk čekal! Náš Cliff je taky snad nejstarší funďa v republice. Navíc v dobrém stavu. Taky se děsím toho dne. Možná bude v dubnu další štěně. Pokud se ho dožije, ža ho asi už trefí. On miluje štěňátka. Vychoval Andyho, ten mu teď uhynul. Nyní má naše šídlo Darése a třetí štěně...no bude štěstím bez sebe!

1.12.2005 13:00

lucky napsal(a):
Ahoj lidišky!

Náš Aran z Bostonského dvora. 8.12.2005 oslaví 12 narozeniny. Sice je zdravý, ale problémy s páteří má. Takže chodíme jenom na krátké vycházky, aby se cítil užitečný a nezapomenutý.

1.12.2005 13:01

danan napsal(a):
Náš Aran z Bostonského dvora. 8.12.2005 oslaví 12 narozeniny. Sice je zdravý, ale problémy s páteří má. Takže chodíme jenom na krátké vycházky, aby se cítil užitečný a nezapomenutý.

a další

1.12.2005 13:02

danan napsal(a):
a další

Toto bylo focený v lednu loňského roku.

1.12.2005 13:14

danan napsal(a):

Taky přispěju jedním důchodcem. Je to ten zmáčený dlouhosrstý jezevčík, letos mu bylo 14 let. Ta druhá je 1,5 roku stará fenka, která z "dědka" dokáže uděla hravé štěně. Zdravíčko už není nejlepší, ale snad tu s náma ještě dlouho bude.

1.12.2005 13:38

danan napsal(a):

Vypadá moc dobře, na té poslední fotce je vidět trochu vzadu přikleklý. Jak dlouho má problémy s tou páteří? Děláte s ním něco? Mě se osvěčilo, když jsem Cliffovi trochu cvičila s nožkami. Ohýbala mu je ve hleznech a masírovala tlapky. Obnovuje se mu citlivost v tlapkách. Přestal být na nějakou dobu lechtivý...zespodu na tlapky je lechtivý snad každý pes.

1.12.2005 13:51

lucky napsal(a):
Vypadá moc dobře, na té poslední fotce je vidět trochu vzadu přikleklý. Jak dlouho má problémy s tou páteří? Děláte s ním něco? Mě se osvěčilo, když jsem Cliffovi trochu cvičila s nožkami. Ohýbala mu je ve hleznech a masírovala tlapky. Obnovuje se mu citlivost v tlapkách. Přestal být na nějakou dobu lechtivý...zespodu na tlapky je lechtivý snad každý pes.

tady dávám ještě jednu fotečku našich kamarádů.

Opět Cliff + jeho 18 měsíční kamarád Darés a jejich velká přítelkyně Usinka.

1.12.2005 16:37

lucky napsal(a):
tady dávám ještě jednu fotečku našich kamarádů.

Opět Cliff + jeho 18 měsíční kamarád Darés a jejich velká přítelkyně Usinka.

Tak tohle je náš Roneček, věk asi 11 let. Máme ho teprve 5 měsíců, je z útulku, a trpí syndromem cauda equina, takže chůze nic moc ale zatím to zvládáme.K.

1.12.2005 18:08

lucky napsal(a):
Ahoj lidišky!

Toto je standardní jezevčice bez PP. Je jí 14,5 roku a kromě toho, že skoro neslyší jí nic není.

1.12.2005 18:09

aktak napsal(a):
Toto je standardní jezevčice bez PP. Je jí 14,5 roku a kromě toho, že skoro neslyší jí nic není.

A ještě přidávám foto její 10leté dcery. Na této fotce zrovna vrčí.

2.12.2005 07:31

lucky napsal(a):

Aránka to drží asi od pěti let. Do té doby jsme docela aktivně dělali. Závody, zkoušky...pořád něco. Dostával geladrinky a takový tomu podobný věci pro psy. Pak jsme jezdili na injekce Bonharen. To se mu zlepšilo. Baští seniorku se žraločí chrupavkou, a docela mu svědčí.

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.12.2005 07:32
Uživatel s deaktivovaným účtem

lucky napsal(a):
Ahoj lidišky!

Ahoj, tohle je můj samojed Balu Zimní legenda, po matce Artanaka Alatna a otci Ashley Jamamba. Je mu dvanáct a čtvrt. Kromě potíží s klouby, způsobenými věkem, je zdravý a spokojený. Bydlí s námi v bytě a dělá nám samou radost.
Všechny zdravím, a přeji, aby nám ti naši psí dědečci a babičky dělali radost ještě dlouho.

2.12.2005 08:50

lucky napsal(a):
Ahoj lidišky!

Omlouvam se za desnou kvalitu tehle fotky (je staricka a skenovana)... Ale tohle byla ma milovana psi sestricka, ted uz par let na me kouka zpoza duhoveho mostu...

Fotka je ctvrt roku pred jeji smrti, bylo ji 14 let. Jmenovala se Bleska a byl to cistokrevny podvratak ...

2.12.2005 09:00

wami napsal(a):
Omlouvam se za desnou kvalitu tehle fotky (je staricka a skenovana)... Ale tohle byla ma milovana psi sestricka, ted uz par let na me kouka zpoza duhoveho mostu...

Fotka je ctvrt roku pred jeji smrti, bylo ji 14 let. Jmenovala se Bleska a byl to cistokrevny podvratak ...

A jeste jedna fotka, tentokrat z doby, kdy byla jeste v kondici...

2.12.2005 18:25

lucky napsal(a):
Ahoj lidišky!

Tohle je náš NO Ben - 11 let. Zdraví naprosto v pořádku, ani problémy s klouby - musím zaťukat na dřevo...

2.12.2005 18:26

katcha napsal(a):
Tohle je náš NO Ben - 11 let. Zdraví naprosto v pořádku, ani problémy s klouby - musím zaťukat na dřevo...

A ještě jeden Beník...

2.12.2005 19:07

katcha napsal(a):
A ještě jeden Beník...

Ten je úžasný! Všichni jsou super dědulové! Mě právě zajímalo, proto jsem to tady založila, kdo má jaké veterány a kolik se tak kteří pejsci dožívají.

2.12.2005 19:45

lucky napsal(a):
Ahoj lidišky!

Toto je 11-ti letý Altaj Nalčik, doma už má raději klid, ale venku hlídá jako ďas a lítá po třímetrových schodech sem a tam.

2.12.2005 21:15

lucky napsal(a):
Ahoj lidišky!

Tak tohle je Rony-můj první pes bude mu 12. Zatím stále ve vynikající kondici, pouze mu před půlrokem zjistili šedý zákal na obou očích, takže za šera už ho raději vodím na vodítku. Maminka čistokrevný trp. pudl tatínek neznámý-dostal se majiteli na zahradu. Je to můj originální jedinečný a nejlepší pes.

2.12.2005 21:16

lucky napsal(a):
Ahoj lidišky!

ještě další fotky-tady je s naším druhým psem číńánek 2letý

5.12.2005 16:59

katka napsal(a):
Tak tohle je náš Roneček, věk asi 11 let. Máme ho teprve 5 měsíců, je z útulku, a trpí syndromem cauda equina, takže chůze nic moc ale zatím to zvládáme.K.

Jeežíííííííííííííšššš no ty jsi úplně super!!!!!!!!! hrozně tě obdivuju a chválim!!!! to že jste si vzali z útulku takhle starého psa je opravdu nádherný.....je hrozný pohled na ty staré, moudré tváře v útulku, taky si vezmu jednou nějakého pejska na dožití....sice je to hrůza člověk si zvykně a pesan ho za nedlouho opustí.....ale prostě je to nádhera.....Jen tě chci mooooooocinky pochválit, je to moc krásný!

5.12.2005 17:28

primaaa napsal(a):
Jeežíííííííííííííšššš no ty jsi úplně super!!!!!!!!! hrozně tě obdivuju a chválim!!!! to že jste si vzali z útulku takhle starého psa je opravdu nádherný.....je hrozný pohled na ty staré, moudré tváře v útulku, taky si vezmu jednou nějakého pejska na dožití....sice je to hrůza člověk si zvykně a pesan ho za nedlouho opustí.....ale prostě je to nádhera.....Jen tě chci mooooooocinky pochválit, je to moc krásný!

Děkuju, nás taky moc těší že se trošku zotavuje, přikládám ještě jednu fotku. Pořídili jsme mu rotweileřího kámoše, tak je trošku veselejší, ale už je to holt starý pán

5.12.2005 21:44

chullieta napsal(a):
ještě další fotky-tady je s naším druhým psem číńánek 2letý

Tohle je naše třináctiletá stříbrná pudlice Cindy alias Alka Smoky Top Libreco.

6.12.2005 10:07

lucky napsal(a):
Ten je úžasný! Všichni jsou super dědulové! Mě právě zajímalo, proto jsem to tady založila, kdo má jaké veterány a kolik se tak kteří pejsci dožívají.

Já veterána nemám, ale co znám kolem, nejdéle žijí kříženci - známí měli voříška 17 let . Fotku bohužel nemám

6.12.2005 13:21

caniche napsal(a):
Tohle je naše třináctiletá stříbrná pudlice Cindy alias Alka Smoky Top Libreco.

nas zase bohuzel opustila maltezacka v krasnych 17letech..mela krasny zivot a myslim nas i krasne opustila..umrela ve spanku v jejim kosicku na konci prazdin..vzpominame na tebe peggi

6.12.2005 16:43

xarinka napsal(a):
nas zase bohuzel opustila maltezacka v krasnych 17letech..mela krasny zivot a myslim nas i krasne opustila..umrela ve spanku v jejim kosicku na konci prazdin..vzpominame na tebe peggi

Naše skoro 12ti letá ovčanda. Jmenem Eavy z PS. Je suprová. Teď se naučila dělat,že neslyší,aby nemusela poslouchat. Ale slyší velice dobře,hlavně "NA"

6.12.2005 19:41

eavy napsal(a):
Naše skoro 12ti letá ovčanda. Jmenem Eavy z PS. Je suprová. Teď se naučila dělat,že neslyší,aby nemusela poslouchat. Ale slyší velice dobře,hlavně "NA"

A ještě jedna fotka Eavy...

7.12.2005 11:17

lucky napsal(a):
Ahoj lidišky!

Náš Rexík. Dožil se 10 roků, než mu skolabovalo srdíčko. Jinak žádné problémy jiné neměl.

7.12.2005 11:18

lucky napsal(a):
Ahoj lidišky!

Devítiletá briardí babice Stázka. Těší se báječnému zdraví a je akční jako mladý štěndo.

13.12.2005 16:32

lucky napsal(a):
Ahoj lidišky!

Kulda 17.Na svůj věk je stále zdravý a aktivní

25.12.2005 20:50

mikka napsal(a):
Kulda 17.Na svůj věk je stále zdravý a aktivní

to je krásný stařeček! Teda 17, to je věk....ovšem malí se více dožívají...

25.12.2005 22:38

lucky napsal(a):
to je krásný stařeček! Teda 17, to je věk....ovšem malí se více dožívají...

Naše briardice ve věku 10 let

25.12.2005 22:39

nada napsal(a):
Naše briardice ve věku 10 let

a její bráška

25.12.2005 23:22

lucky napsal(a):
Ahoj lidišky!

Kříženec z útulku, bydlí u mojí babičky, mají ho od 26. 12. 1996 a nikdo neví, kolik u tehdy bylo, podle zubů tak 5 nebo 6, podle chování dva, ale tak se choval dokud ještě viděl (takže tak před rokem), i tak mu elán do života nechybí a pořád si ještě hraje s mojí feňulí, i když už má svoje nálady...

25.12.2005 23:23

k.ate napsal(a):
Kříženec z útulku, bydlí u mojí babičky, mají ho od 26. 12. 1996 a nikdo neví, kolik u tehdy bylo, podle zubů tak 5 nebo 6, podle chování dva, ale tak se choval dokud ještě viděl (takže tak před rokem), i tak mu elán do života nechybí a pořád si ještě hraje s mojí feňulí, i když už má svoje nálady...

Ještě jedna fotečka, takhle vypadá, když je v klidu

25.12.2005 23:25

k.ate napsal(a):
Ještě jedna fotečka, takhle vypadá, když je v klidu

I přes svůj věk dokáže moji feňuli ještě otočit na lopatky

Přidejte reakci

Přidat smajlík