Ahoj lidišky!
Tady se můžete pochlubit svými psimi veterány! Jsem zvědavá! A určitě nebudu sama! Je krásné, když se pejsem hodně dožije!
Tak ať jsou tady naši dědouškové co nejdéle.
Já posílám našeho nejstaršího novofundlanďana. Cliff z Beskydské brány ...nyní má 13,5 let. Tady foto z jeho 13-tých narozenin.
lucky
napsal(a):
Ahoj lidišky!
Tady se můžete pochlubit svými psimi veterány! Jsem zvědavá! A určitě nebudu sama! Je krásné, když se pejsem hodně dožije!
Já posílám našeho nejstaršího novofundlanďana. Cliff z Beskydské brány ...nyní má 13,5 let. Tady foto z jeho 13-tých narozenin.
A tady ještě jedno foto Cliffečka..
lucky
napsal(a):
Tady posílám fotku ze září......náš Andy Velký čert.
Měl těžce nemocné srdíčko, poslední rok vzala černá barva za své, ale měl krásný život a prodloužili jsme mu ho o skoro dva roky. Dožil se 11,5 let! Bohužel nás 22.září opustil. Ale zvpomínám na něj z láskou.
lucky
napsal(a):
Ahoj to je náš Bárt. V lednu bude mít 15 let - snad se dožije. Každý snad pozná, že je to NO. Zdraví mu slouží, ale má DKK
lucky
napsal(a):
Tady posílám fotku ze září......náš Andy Velký čert.
Měl těžce nemocné srdíčko, poslední rok vzala černá barva za své, ale měl krásný život a prodloužili jsme mu ho o skoro dva roky. Dožil se 11,5 let! Bohužel nás 22.září opustil. Ale zvpomínám na něj z láskou.
A tady jsou Cliff a Andy pohromadě ...naši dědečkové
quant
napsal(a):
Ahoj to je náš Bárt. V lednu bude mít 15 let - snad se dožije. Každý snad pozná, že je to NO. Zdraví mu slouží, ale má DKK
ještě jedna
quant
napsal(a):
Šikulka! Jak chodí? Tady mají vedle ovčáka, ten má nějak osm nebo devět a teda už má problémy jako náš třináctiletý Cliff. A tenhle celý život nic nedělá a Cliff makal jako fretka!
lucky
napsal(a):
A tady jsou Cliff a Andy pohromadě ...naši dědečkové
Tady jsou fotky ještě celé smečky pohromadě. Cliff a aAndy + vzadu 18-ti měsíční Darés od Trojské skály
lucky
napsal(a):
Tady jsou fotky ještě celé smečky pohromadě. Cliff a aAndy + vzadu 18-ti měsíční Darés od Trojské skály
Tohle jsem ještě musela připojit....tady Cliff skáče přes Andyho....Cliff tady má skoro jedenáct let!
lucky
napsal(a):
Tohle jsem ještě musela připojit....tady Cliff skáče přes Andyho....Cliff tady má skoro jedenáct let!
A ještě jednou v akci...
lucky
napsal(a):
Šikulka! Jak chodí? Tady mají vedle ovčáka, ten má nějak osm nebo devět a teda už má problémy jako náš třináctiletý Cliff. A tenhle celý život nic nedělá a Cliff makal jako fretka!
No nic moc. Do schodů vyjde, ale nahoře sotva stojí a ze schodů se musí přidržovat jinak padá. Na dvoře by si pořád hrál jak štěně. Sotva tam někdo přijde, lapne činku do pusy a chce si hrát. Ven už s ním nechodím. Co druhý krok, to zakopne a spadne. Nejhorší jsou zimy, kdy je všude náledí a nohy mu jezdí na všechny srany. Dávám mu denně do krmení ALAVIS a musím říct, že mu opravdu pomáhá. Loni měl silný zánět středního ucha a od té doby nosí hlavu na bok. Bylo to hrozný, myslela jsem, že už nadšla jeho chvíle. Ale naštěstí je to už relativně v pořádku. Stejně se děsím dne, kdy přijdu na dvůr a bude za sebou taha nohy. Je to hrozný. Ale na vlčáka super věk. Doufám, že tu ještě nějakou chvíli bude. Petra
quant
napsal(a):
No nic moc. Do schodů vyjde, ale nahoře sotva stojí a ze schodů se musí přidržovat jinak padá. Na dvoře by si pořád hrál jak štěně. Sotva tam někdo přijde, lapne činku do pusy a chce si hrát. Ven už s ním nechodím. Co druhý krok, to zakopne a spadne. Nejhorší jsou zimy, kdy je všude náledí a nohy mu jezdí na všechny srany. Dávám mu denně do krmení ALAVIS a musím říct, že mu opravdu pomáhá. Loni měl silný zánět středního ucha a od té doby nosí hlavu na bok. Bylo to hrozný, myslela jsem, že už nadšla jeho chvíle. Ale naštěstí je to už relativně v pořádku. Stejně se děsím dne, kdy přijdu na dvůr a bude za sebou taha nohy. Je to hrozný. Ale na vlčáka super věk. Doufám, že tu ještě nějakou chvíli bude. Petra
Na patnáct let....co by člověk čekal! Náš Cliff je taky snad nejstarší funďa v republice. Navíc v dobrém stavu. Taky se děsím toho dne. Možná bude v dubnu další štěně. Pokud se ho dožije, ža ho asi už trefí. On miluje štěňátka. Vychoval Andyho, ten mu teď uhynul. Nyní má naše šídlo Darése a třetí štěně...no bude štěstím bez sebe!
lucky
napsal(a):
Ahoj lidišky!
Náš Aran z Bostonského dvora. 8.12.2005 oslaví 12 narozeniny. Sice je zdravý, ale problémy s páteří má. Takže chodíme jenom na krátké vycházky, aby se cítil užitečný a nezapomenutý.
danan
napsal(a):
Náš Aran z Bostonského dvora. 8.12.2005 oslaví 12 narozeniny. Sice je zdravý, ale problémy s páteří má. Takže chodíme jenom na krátké vycházky, aby se cítil užitečný a nezapomenutý.
a další
danan
napsal(a):
Toto bylo focený v lednu loňského roku.
Taky přispěju jedním důchodcem. Je to ten zmáčený dlouhosrstý jezevčík, letos mu bylo 14 let. Ta druhá je 1,5 roku stará fenka, která z "dědka" dokáže uděla hravé štěně. Zdravíčko už není nejlepší, ale snad tu s náma ještě dlouho bude.
danan
napsal(a):
Toto bylo focený v lednu loňského roku.
Vypadá moc dobře, na té poslední fotce je vidět trochu vzadu přikleklý. Jak dlouho má problémy s tou páteří? Děláte s ním něco? Mě se osvěčilo, když jsem Cliffovi trochu cvičila s nožkami. Ohýbala mu je ve hleznech a masírovala tlapky. Obnovuje se mu citlivost v tlapkách. Přestal být na nějakou dobu lechtivý...zespodu na tlapky je lechtivý snad každý pes.
lucky
napsal(a):
Vypadá moc dobře, na té poslední fotce je vidět trochu vzadu přikleklý. Jak dlouho má problémy s tou páteří? Děláte s ním něco? Mě se osvěčilo, když jsem Cliffovi trochu cvičila s nožkami. Ohýbala mu je ve hleznech a masírovala tlapky. Obnovuje se mu citlivost v tlapkách. Přestal být na nějakou dobu lechtivý...zespodu na tlapky je lechtivý snad každý pes.
tady dávám ještě jednu fotečku našich kamarádů.
Opět Cliff + jeho 18 měsíční kamarád Darés a jejich velká přítelkyně Usinka.
lucky
napsal(a):
tady dávám ještě jednu fotečku našich kamarádů.
Opět Cliff + jeho 18 měsíční kamarád Darés a jejich velká přítelkyně Usinka.
Tak tohle je náš Roneček, věk asi 11 let. Máme ho teprve 5 měsíců, je z útulku, a trpí syndromem cauda equina, takže chůze nic moc ale zatím to zvládáme.K.
lucky
napsal(a):
Ahoj lidišky!
Toto je standardní jezevčice bez PP. Je jí 14,5 roku a kromě toho, že skoro neslyší jí nic není.
aktak
napsal(a):
Toto je standardní jezevčice bez PP. Je jí 14,5 roku a kromě toho, že skoro neslyší jí nic není.
A ještě přidávám foto její 10leté dcery. Na této fotce zrovna vrčí.
lucky
napsal(a):
Aránka to drží asi od pěti let. Do té doby jsme docela aktivně dělali. Závody, zkoušky...pořád něco. Dostával geladrinky a takový tomu podobný věci pro psy. Pak jsme jezdili na injekce Bonharen. To se mu zlepšilo. Baští seniorku se žraločí chrupavkou, a docela mu svědčí.
Uživatel s deaktivovaným účtem

lucky
napsal(a):
Ahoj lidišky!
Ahoj, tohle je můj samojed Balu Zimní legenda, po matce Artanaka Alatna a otci Ashley Jamamba. Je mu dvanáct a čtvrt. Kromě potíží s klouby, způsobenými věkem, je zdravý a spokojený. Bydlí s námi v bytě a dělá nám samou radost.
Všechny zdravím, a přeji, aby nám ti naši psí dědečci a babičky dělali radost ještě dlouho.
lucky
napsal(a):
Ahoj lidišky!
Omlouvam se za desnou kvalitu tehle fotky (je staricka a skenovana)... Ale tohle byla ma milovana psi sestricka, ted uz par let na me kouka zpoza duhoveho mostu...
Fotka je ctvrt roku pred jeji smrti, bylo ji 14 let. Jmenovala se Bleska a byl to cistokrevny podvratak ...
wami
napsal(a):
Omlouvam se za desnou kvalitu tehle fotky (je staricka a skenovana)... Ale tohle byla ma milovana psi sestricka, ted uz par let na me kouka zpoza duhoveho mostu...
Fotka je ctvrt roku pred jeji smrti, bylo ji 14 let. Jmenovala se Bleska a byl to cistokrevny podvratak ...
A jeste jedna fotka, tentokrat z doby, kdy byla jeste v kondici...
lucky
napsal(a):
Ahoj lidišky!
Tohle je náš NO Ben - 11 let. Zdraví naprosto v pořádku, ani problémy s klouby - musím zaťukat na dřevo...
katcha
napsal(a):
Tohle je náš NO Ben - 11 let. Zdraví naprosto v pořádku, ani problémy s klouby - musím zaťukat na dřevo...
A ještě jeden Beník...
lucky
napsal(a):
Ahoj lidišky!
Toto je 11-ti letý Altaj Nalčik, doma už má raději klid, ale venku hlídá jako ďas a lítá po třímetrových schodech sem a tam.
lucky
napsal(a):
Ahoj lidišky!
Tak tohle je Rony-můj první pes bude mu 12. Zatím stále ve vynikající kondici, pouze mu před půlrokem zjistili šedý zákal na obou očích, takže za šera už ho raději vodím na vodítku. Maminka čistokrevný trp. pudl tatínek neznámý-dostal se majiteli na zahradu. Je to můj originální jedinečný a nejlepší pes.
lucky
napsal(a):
Ahoj lidišky!
ještě další fotky-tady je s naším druhým psem číńánek 2letý
katka
napsal(a):
Tak tohle je náš Roneček, věk asi 11 let. Máme ho teprve 5 měsíců, je z útulku, a trpí syndromem cauda equina, takže chůze nic moc ale zatím to zvládáme.K.
Jeežíííííííííííííšššš no ty jsi úplně super!!!!!!!!! hrozně tě obdivuju a chválim!!!! to že jste si vzali z útulku takhle starého psa je opravdu nádherný.....je hrozný pohled na ty staré, moudré tváře v útulku, taky si vezmu jednou nějakého pejska na dožití....sice je to hrůza člověk si zvykně a pesan ho za nedlouho opustí.....ale prostě je to nádhera.....Jen tě chci mooooooocinky pochválit, je to moc krásný!
primaaa
napsal(a):
Jeežíííííííííííííšššš no ty jsi úplně super!!!!!!!!! hrozně tě obdivuju a chválim!!!! to že jste si vzali z útulku takhle starého psa je opravdu nádherný.....je hrozný pohled na ty staré, moudré tváře v útulku, taky si vezmu jednou nějakého pejska na dožití....sice je to hrůza člověk si zvykně a pesan ho za nedlouho opustí.....ale prostě je to nádhera.....Jen tě chci mooooooocinky pochválit, je to moc krásný!
Děkuju, nás taky moc těší že se trošku zotavuje, přikládám ještě jednu fotku. Pořídili jsme mu rotweileřího kámoše, tak je trošku veselejší, ale už je to holt starý pán
chullieta
napsal(a):
ještě další fotky-tady je s naším druhým psem číńánek 2letý
Tohle je naše třináctiletá stříbrná pudlice Cindy alias Alka Smoky Top Libreco.
xarinka
napsal(a):
nas zase bohuzel opustila maltezacka v krasnych 17letech..mela krasny zivot a myslim nas i krasne opustila..umrela ve spanku v jejim kosicku na konci prazdin..vzpominame na tebe peggi
Naše skoro 12ti letá ovčanda. Jmenem Eavy z PS. Je suprová. Teď se naučila dělat,že neslyší,aby nemusela poslouchat. Ale slyší velice dobře,hlavně "NA"
eavy
napsal(a):
Naše skoro 12ti letá ovčanda. Jmenem Eavy z PS. Je suprová. Teď se naučila dělat,že neslyší,aby nemusela poslouchat. Ale slyší velice dobře,hlavně "NA"
A ještě jedna fotka Eavy...
lucky
napsal(a):
Ahoj lidišky!
Náš Rexík. Dožil se 10 roků, než mu skolabovalo srdíčko. Jinak žádné problémy jiné neměl.
lucky
napsal(a):
Ahoj lidišky!
Devítiletá briardí babice Stázka. Těší se báječnému zdraví a je akční jako mladý štěndo.
lucky
napsal(a):
Ahoj lidišky!
Kulda 17.Na svůj věk je stále zdravý a aktivní
lucky
napsal(a):
to je krásný stařeček! Teda 17, to je věk....ovšem malí se více dožívají...
Naše briardice ve věku 10 let
lucky
napsal(a):
Ahoj lidišky!
Kříženec z útulku, bydlí u mojí babičky, mají ho od 26. 12. 1996 a nikdo neví, kolik u tehdy bylo, podle zubů tak 5 nebo 6, podle chování dva, ale tak se choval dokud ještě viděl (takže tak před rokem), i tak mu elán do života nechybí a pořád si ještě hraje s mojí feňulí, i když už má svoje nálady...
k.ate
napsal(a):
Kříženec z útulku, bydlí u mojí babičky, mají ho od 26. 12. 1996 a nikdo neví, kolik u tehdy bylo, podle zubů tak 5 nebo 6, podle chování dva, ale tak se choval dokud ještě viděl (takže tak před rokem), i tak mu elán do života nechybí a pořád si ještě hraje s mojí feňulí, i když už má svoje nálady...
Ještě jedna fotečka, takhle vypadá, když je v klidu
k.ate
napsal(a):
Ještě jedna fotečka, takhle vypadá, když je v klidu
I přes svůj věk dokáže moji feňuli ještě otočit na lopatky