Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.6.2007 14:36

Sem dávejte fota pinčlíků...

Německý pinč 45 - 50 cm v kohoutku

Malý hladkosrstý pinč (trpasličí pinč) 25 - 30 cm v kohoutku

To jen aby se tady tato dvě plemena nepletla...

28.6.2007 14:36

slecnanikdo napsal(a):

Německý pinč Tom

28.6.2007 14:48

slecnanikdo napsal(a):
Německý pinč Tom

Tom hledá myšičku...

28.6.2007 14:48

slecnanikdo napsal(a):
Tom hledá myšičku...

... a už ji asi našel...

28.6.2007 14:49

slecnanikdo napsal(a):
... a už ji asi našel...

Tomík při plavání..

29.6.2007 10:47

slecnanikdo napsal(a):
Tomík při plavání..

1.7.2007 21:05

slecnanikdo napsal(a):

Zdravím všechny pinčaře. Tak tohle je můj Trpasličí pinč Nero z Vyšehradského podhradí. Trp pinč je malý pes velkých možností. Vejde se i do toho nejmenšího bytu a dá se sním dělat úplně vše- výstavy, výcvik, agility, coursing, canicros a další aktivity. Je to malej sportovní psík. Nehodí se příliš ke starším lidem, protože ti mu nedopřejí sportovní vyžití, jaké potřebuje. Pinč si sice zvykne na pohodlný život, ale pak je z něj spíše kulička, než sportovní psík. Naopak se dobře hodí do mladé aktivní rodiny a při dětských hrách je k neutahání. Já s Nerýskem chodím na výstavy- je nejúspěšnější pinč v ČR- má řadu Championátů, dále děláme coursing a canicros, ale jen pro zábavu a kondici. Také perfektně hlídá a hlavně je to skvělej kamarád. Časem bych si chtěla pořídit i Něm pinče- ty jsou taky super.

1.7.2007 22:30

herodes napsal(a):
Zdravím všechny pinčaře. Tak tohle je můj Trpasličí pinč Nero z Vyšehradského podhradí. Trp pinč je malý pes velkých možností. Vejde se i do toho nejmenšího bytu a dá se sním dělat úplně vše- výstavy, výcvik, agility, coursing, canicros a další aktivity. Je to malej sportovní psík. Nehodí se příliš ke starším lidem, protože ti mu nedopřejí sportovní vyžití, jaké potřebuje. Pinč si sice zvykne na pohodlný život, ale pak je z něj spíše kulička, než sportovní psík. Naopak se dobře hodí do mladé aktivní rodiny a při dětských hrách je k neutahání. Já s Nerýskem chodím na výstavy- je nejúspěšnější pinč v ČR- má řadu Championátů, dále děláme coursing a canicros, ale jen pro zábavu a kondici. Také perfektně hlídá a hlavně je to skvělej kamarád. Časem bych si chtěla pořídit i Něm pinče- ty jsou taky super.

můj 17 letý trpasličí pinč Kulda

1.7.2007 22:32

mikka napsal(a):
můj 17 letý trpasličí pinč Kulda

a ještě

2.7.2007 12:07

mikka napsal(a):
a ještě

No konečně se ozvali nějací "pinčaři". Jsem myslela že mě v tom necháte

2.7.2007 13:00

slecnanikdo napsal(a):
No konečně se ozvali nějací "pinčaři". Jsem myslela že mě v tom necháte

Náš Bučík 5 měsíců starý-

2.7.2007 15:19

slecnanikdo napsal(a):

Tohle je můj Filda - asi není čistokrevný, mám ho totiž z útulku a má trošku kratší nožičky tak to vypadá že má trošku něco z jezevčíka.
Veselý, vždy v dobré náladě, připravený si hrát..je strašně chytrý a neuvěřitelně rychle se učí, umí rozeznávat hračky podle názvu,takže mi na požádání donese tu správnou, dřív zvracel v autě ale už je pašák a zvládá to:)

Je to zlatíčko a je docela škoda,že tohle plemeno není moc rozšířené a oblíbené. Možná je to tím,že je to opravdu statečný a sportovní pes a potřebuje spoustu pohybu a vyblbnutí.

2.7.2007 17:38

misule napsal(a):
Tohle je můj Filda - asi není čistokrevný, mám ho totiž z útulku a má trošku kratší nožičky tak to vypadá že má trošku něco z jezevčíka.
Veselý, vždy v dobré náladě, připravený si hrát..je strašně chytrý a neuvěřitelně rychle se učí, umí rozeznávat hračky podle názvu,takže mi na požádání donese tu správnou, dřív zvracel v autě ale už je pašák a zvládá to:)

Je to zlatíčko a je docela škoda,že tohle plemeno není moc rozšířené a oblíbené. Možná je to tím,že je to opravdu statečný a sportovní pes a potřebuje spoustu pohybu a vyblbnutí.

Na jednu stranu je dobře, že tohle plemeno nikdy nebylo a nejspíš ani nebude modním Jaké děláte s pinčema sporty? Já s Kuldou ještě před 2 roky dělala až 15 km tůry (nikdo mi nevěřil, že je mu 15 ) běhala agility (jen, ale u nás na zahradě) a chodila s ním na cvičák, kde jsme trochu vypadali jako blázni mezi samýma vlčákama Ted už s ním chodím jen na klidné a krátké procházky, protože se bojim ho víc namáhat, má špatné srdce a musí brát léky, ale i přesto je furt veselej a pořád si myslí, že je největším psem ve městě a klidně by se popral s rotvíkem a věřim, že tu s náma ještě pár let bude Na jaře nám přibude pinčí přírustek z chs a už se ho nemužem dočkat..

2.7.2007 17:40

mikka napsal(a):
Na jednu stranu je dobře, že tohle plemeno nikdy nebylo a nejspíš ani nebude modním Jaké děláte s pinčema sporty? Já s Kuldou ještě před 2 roky dělala až 15 km tůry (nikdo mi nevěřil, že je mu 15 ) běhala agility (jen, ale u nás na zahradě) a chodila s ním na cvičák, kde jsme trochu vypadali jako blázni mezi samýma vlčákama Ted už s ním chodím jen na klidné a krátké procházky, protože se bojim ho víc namáhat, má špatné srdce a musí brát léky, ale i přesto je furt veselej a pořád si myslí, že je největším psem ve městě a klidně by se popral s rotvíkem a věřim, že tu s náma ještě pár let bude Na jaře nám přibude pinčí přírustek z chs a už se ho nemužem dočkat..

Tady Kulda za mlada

2.7.2007 17:42

mikka napsal(a):
Tady Kulda za mlada

a ještě

15.7.2007 15:34

slecnanikdo napsal(a):

Ahojky! Tohle je můj trpasličí pinč Tedík je bez PP. Je to můj velikej miláček

15.7.2007 15:38

terted napsal(a):
Ahojky! Tohle je můj trpasličí pinč Tedík je bez PP. Je to můj velikej miláček

a ještě jedna zívací

15.7.2007 19:09

terted napsal(a):
a ještě jedna zívací

to je náš kříženeček

15.7.2007 19:14

bella napsal(a):
to je náš kříženeček

na procházce

15.7.2007 19:16

bella napsal(a):
na procházce

náš druhý psík

15.7.2007 19:19

bella napsal(a):
náš druhý psík

a tady jsme spolu

15.7.2007 20:11

herodes napsal(a):

My máme PŮVODNĚ krysaříka (Pražský krysařík) ale když jsem ji ve 4 měsících změřila, měla 29... čili velikost M.H.Pinče...
ted uz je asi zase vetsi, ale ma povahu pince-energicka,sportovne zalozena, k mamce hrozne prilnula..

Fotka ¨kdyz ji byly 4 mesice

10.8.2007 12:28

slecnanikdo napsal(a):

Posouvám... Takhle právě Tomík spinká na gauči

13.8.2007 17:13

slecnanikdo napsal(a):

tady je nějak mrtvo, tak taky přidám jedna válecí

13.8.2007 17:15

slecnanikdo napsal(a):

a jednu jako mimi

13.8.2007 18:11

terted napsal(a):
a jednu jako mimi

BAF

13.8.2007 18:13

bella napsal(a):
BAF

sportem ku zdraví

14.8.2007 11:14

slecnanikdo napsal(a):

mufík Tom

14.8.2007 18:00

slecnanikdo napsal(a):
mufík Tom

Tomík je fakt frajer krásnej

21.8.2007 15:43

slecnanikdo napsal(a):

pinčátka nám zase nějak zapadli...

takžééé myšičkááá

31.8.2007 11:11

slecnanikdo napsal(a):

Tom

30.3.2008 16:47

slecnanikdo napsal(a):

Zdravíme všechny majitele pinčů, přidávám nějaké fotky psa mého přítele "Koušího"

30.3.2008 16:51

hankad napsal(a):
Zdravíme všechny majitele pinčů, přidávám nějaké fotky psa mého přítele "Koušího"

A ještě jedna Koušalí

31.3.2008 12:00

hankad napsal(a):
A ještě jedna Koušalí

Pariska

31.3.2008 12:03

mohinder napsal(a):
Pariska

škoda, že je tolika trpasličích pinčů bez PP :-( vždyt jsou to tak báječní psi a cena s PP a bez PP se líší o pár tisícovek

31.3.2008 17:00

mohinder napsal(a):
škoda, že je tolika trpasličích pinčů bez PP :-( vždyt jsou to tak báječní psi a cena s PP a bez PP se líší o pár tisícovek

31.3.2008 17:09

bella napsal(a):

Tak my máme krysáříka s PP

31.3.2008 17:11

eliska84 napsal(a):
Tak my máme krysáříka s PP

Je mailnkatá

1.4.2008 13:13

mohinder napsal(a):

Tak já mám trp.pinče bez PP. Přítel mi ho přinesl k Vánocům, koupil ho v jednom zverimexu. Už ho mám 2 roky a je to moje největší zlatíčko. Do budoucna uvažuji určitě o pinčátku s PP. To štěstí, že je vzhledově, velikostně i váhově jako trp.pinč už bych příště neměla. Vděćím mu za to, že jsem si tuto rasu velmi oblíbila i za to, že jsem se začala o pejsky více zajímat a poznala spoustu super lidiček, to ani nemluvím o spoustě zážitků a každodenní radosti co se mi více nelíbí je to, že je tolik kříženečků pinčů a krysaříků. Problém pejsků bez PP je také v neinformovasti lidí (také jsem mezi ně patřila).

Také přidávám jedno foto s ňaminou

1.4.2008 16:17

terted napsal(a):
Tak já mám trp.pinče bez PP. Přítel mi ho přinesl k Vánocům, koupil ho v jednom zverimexu. Už ho mám 2 roky a je to moje největší zlatíčko. Do budoucna uvažuji určitě o pinčátku s PP. To štěstí, že je vzhledově, velikostně i váhově jako trp.pinč už bych příště neměla. Vděćím mu za to, že jsem si tuto rasu velmi oblíbila i za to, že jsem se začala o pejsky více zajímat a poznala spoustu super lidiček, to ani nemluvím o spoustě zážitků a každodenní radosti co se mi více nelíbí je to, že je tolik kříženečků pinčů a krysaříků. Problém pejsků bez PP je také v neinformovasti lidí (také jsem mezi ně patřila).

Také přidávám jedno foto s ňaminou

To je naše Betinka

2.4.2008 14:38

andys napsal(a):
To je naše Betinka

To je dobře že zas lide vytahli tohle forum o pinčích . To s PP je pravda bohužel u pinčů víc než kde jidne záleží na tom kopit si pinče s PP. Ti bez PP jsou většinou značně "zvláštní" často zjevně napůl krysařík .

Tohle je Hvězdulka před rokem

2.4.2008 14:39

alena napsal(a):
To je dobře že zas lide vytahli tohle forum o pinčích . To s PP je pravda bohužel u pinčů víc než kde jidne záleží na tom kopit si pinče s PP. Ti bez PP jsou většinou značně "zvláštní" často zjevně napůl krysařík .

Tohle je Hvězdulka před rokem

....a tohle teď

2.4.2008 14:40

alena napsal(a):
....a tohle teď

a tohle Rino tatínek našich za týden očekávanách mimin. Aneb pinčů není nikdy dost.

23.4.2008 18:38

alena napsal(a):
a tohle Rino tatínek našich za týden očekávanách mimin. Aneb pinčů není nikdy dost.

Nebude vadit, když se přídá jedna ,,skoropinčí" holka? Koupily jsme ji s mamkou jako krysaříka (bez PP), ale je velikosti jako malý hladkosrstý pinč. Jsme ale rádi, krysařík by asi byl pro nás moc choulostivý. :o)

Tady naše slečna.

Rozinka

23.4.2008 19:04

andelaskoloudova napsal(a):
Nebude vadit, když se přídá jedna ,,skoropinčí" holka? Koupily jsme ji s mamkou jako krysaříka (bez PP), ale je velikosti jako malý hladkosrstý pinč. Jsme ale rádi, krysařík by asi byl pro nás moc choulostivý. :o)

Tady naše slečna.

Rozinka

jůůů na fotce mi připomíná klokánka
přidávám ovečku Tedíka

23.4.2008 19:05

terted napsal(a):
jůůů na fotce mi připomíná klokánka
přidávám ovečku Tedíka

jejda špatná fotka - tak to je Tedík s kámoškou Barčou
a teď ta ovečka Tedík

23.4.2008 20:11

terted napsal(a):
jejda špatná fotka - tak to je Tedík s kámoškou Barčou
a teď ta ovečka Tedík

Ovečka Tedík je super

Rozka měla dřív takovej hrozně tmavej pruh na zádech, jsme jí říkali, že je zakslej ridgeback. Teď už se pruh roztahal.

23.4.2008 20:11

Ovečka Tedík je super

Rozka měla dřív takovej hrozně tmavej pruh na zádech, jsme jí říkali, že je zakslej ridgeback. Teď už se pruh roztahal.

Tak když klokánka, tak dáme ještě žirafu, ne?

23.4.2008 20:15

alena napsal(a):
Náš Bučík 5 měsíců starý-

Bučík je krasavec! Nemáte nějakou aktuální fotečku, že bych se pokochala

23.4.2008 21:05

Tak když klokánka, tak dáme ještě žirafu, ne?

Já taky začínala na pinčovi bez PP .. to je asi takový vývoj, člověk si pořídí psa a pak se do toho plemene zamiluje a je rozhodnuto že další již jen s PP. tak to bylo u nás. Máme perfektní kříženku pinče ( původně kupovanou jako čivavu :-) ) a dneska mám doma jednoho jakopinče, pinčovou Parisku a cca za 7 týdnů i novou černou krasavici. tomu se říká " propadnout plemeni"

23.4.2008 22:21

mohinder napsal(a):
Já taky začínala na pinčovi bez PP .. to je asi takový vývoj, člověk si pořídí psa a pak se do toho plemene zamiluje a je rozhodnuto že další již jen s PP. tak to bylo u nás. Máme perfektní kříženku pinče ( původně kupovanou jako čivavu :-) ) a dneska mám doma jednoho jakopinče, pinčovou Parisku a cca za 7 týdnů i novou černou krasavici. tomu se říká " propadnout plemeni"

téééda já se z toho počítače snad zblázním, přetím tam byla fotka každá jiná a teď tam vidím dvě stejný...to je teda něco...
já mám taky Tedíka bez PP a jsem rozhodnutá, že další bude s PP. Ale to si ještě počkám...momentálně studuju a ještě néjaký ten rok budu, Tedíka vozím s sebou a dva pejsky bych vozit nemohla - to bych snad ani neměla kde bydlet...

24.4.2008 18:20

slecnanikdo napsal(a):

25.4.2008 11:51

Potom co jsem v listopadu pochovala mého téměř 18 letého společníka malého hl. pinče ( název trpasličí pinč neuznávám ) Kulíška jsem se ujala tohodle křížence snad německého pinče s něčím .... Ted je mu cc 10 měsíců a jmenuje se Enzo

25.4.2008 11:53

mikka napsal(a):
Potom co jsem v listopadu pochovala mého téměř 18 letého společníka malého hl. pinče ( název trpasličí pinč neuznávám ) Kulíška jsem se ujala tohodle křížence snad německého pinče s něčím .... Ted je mu cc 10 měsíců a jmenuje se Enzo

míček to je závislost

25.4.2008 12:01

mikka napsal(a):
míček to je závislost

...

25.4.2008 12:08

mikka napsal(a):
...

první den doma cc 3 měsíční

25.4.2008 12:09

mikka napsal(a):
první den doma cc 3 měsíční

hmm koukám, že fotky jso udost hnusné tak se mužete juknout sem jsou tam fotky i Kulíška www.pinckulisek.estranky.cz

1.5.2008 20:07

mikka napsal(a):
hmm koukám, že fotky jso udost hnusné tak se mužete juknout sem jsou tam fotky i Kulíška www.pinckulisek.estranky.cz

Je mi líto. No, nějak vám to tu zase zapadlo , tak to posunem.

P.S.: Neuznáváte název trpasličí pinč, a přitom jste tak o Kulíškovi tady ve foru psala

1.7.2008 10:42
alena

XXX.XXX.58.97

Je mi líto. No, nějak vám to tu zase zapadlo , tak to posunem.

P.S.: Neuznáváte název trpasličí pinč, a přitom jste tak o Kulíškovi tady ve foru psala

Aby se o pinčích vědělo přidávám fotky našich nedávno očekávaných mimin. Jsou to milovníci výšek
Setík

1.7.2008 10:43
alena

XXX.XXX.58.97

alena napsal(a):
Aby se o pinčích vědělo přidávám fotky našich nedávno očekávaných mimin. Jsou to milovníci výšek
Setík

Brana

1.7.2008 10:44
alena

XXX.XXX.58.97

alena napsal(a):
Brana

a Satan jeste jednou.

1.7.2008 11:16
remi

XXX.XXX.217.67

alena napsal(a):
a Satan jeste jednou.

Jééé, ti jsou krásní a ty ocásky jim moc sluší..Taky jsme kdysi měli dvě fenky m. hl. pinče. Jak se vám snášejí s jinými psy? Nebo dvě feny pokud je máte dohromady ? Jen ta jedna naše neměla ráda děti, a to ráda je slabý výraz... Taky štěkání ( byli jsme v paneláku..) dělalo dost problém. Jinak ideální malý-velký pes.Lidi se opravdu zaměřují na něco extra a doma pod nosem takové suprovní plemeno. Nikdy jich moc s PP nebylo.Přeji vám všem hodně radosti s vašimi torpédy..

1.7.2008 14:10
alena

XXX.XXX.58.97

remi napsal(a):
Jééé, ti jsou krásní a ty ocásky jim moc sluší..Taky jsme kdysi měli dvě fenky m. hl. pinče. Jak se vám snášejí s jinými psy? Nebo dvě feny pokud je máte dohromady ? Jen ta jedna naše neměla ráda děti, a to ráda je slabý výraz... Taky štěkání ( byli jsme v paneláku..) dělalo dost problém. Jinak ideální malý-velký pes.Lidi se opravdu zaměřují na něco extra a doma pod nosem takové suprovní plemeno. Nikdy jich moc s PP nebylo.Přeji vám všem hodně radosti s vašimi torpédy..

Snášejí se super. Mám jich 5-6 podle toho zda je s náma fenka sestry a naprosto v klidu. Mám dva kluky a čtyři holky. a jistě ještě přibude pár holek..
Zatím bydlím taky v paneláku a štěkají naprosto normálně. To záleží jak je naučíte.
U nás mají lidé k pinčům velké předsutky asi proto že všichni znají takového toho malého tlustého buřta s vykulenýma učima věčně ječícího a hysterického. Bohužel to co se dá vidět na ulicích bez PP takhle stále ještě dost často vypadá.. V zemích kde pinč dříve nebyl tak známí jako u nás jsou stále populárnější. Teď bude na světovce 183 psů.
Takže další - sestřenice našich mimin

1.7.2008 14:11
alena

XXX.XXX.58.97

alena napsal(a):
Snášejí se super. Mám jich 5-6 podle toho zda je s náma fenka sestry a naprosto v klidu. Mám dva kluky a čtyři holky. a jistě ještě přibude pár holek..
Zatím bydlím taky v paneláku a štěkají naprosto normálně. To záleží jak je naučíte.
U nás mají lidé k pinčům velké předsutky asi proto že všichni znají takového toho malého tlustého buřta s vykulenýma učima věčně ječícího a hysterického. Bohužel to co se dá vidět na ulicích bez PP takhle stále ještě dost často vypadá.. V zemích kde pinč dříve nebyl tak známí jako u nás jsou stále populárnější. Teď bude na světovce 183 psů.
Takže další - sestřenice našich mimin

Naše teta

1.7.2008 14:52
remi

XXX.XXX.217.67

alena napsal(a):
Naše teta

Tak to máte už pořádnou smečku.. to vše v paneláku ? Budu o nich asi znova uvažovat..už ta jejich mazanost a šikovnost člověka dostane..Je hloupé se takto ptát, ale kde jsou špičkoví pinčové u nás?

1.7.2008 15:03
alena

XXX.XXX.58.97

remi napsal(a):
Tak to máte už pořádnou smečku.. to vše v paneláku ? Budu o nich asi znova uvažovat..už ta jejich mazanost a šikovnost člověka dostane..Je hloupé se takto ptát, ale kde jsou špičkoví pinčové u nás?

Zatím ano, ale on to není problém. Jen lidi furt počítají kolik že to mám psů, přestože oni jsou hodní neštěkají. Bohužel češi nějak nemají rádi když se někdo odlišuje. Já doufám že za rok už v paneláku nebudeme.
U nás je pinčů zatím málo a né všichni psi co mají tituly (mnohdy jsou i šampiony) jsou opravdu v světovém měřítku kvalitní. Bohužel mnohdy i šampion je takových kvalit že je mi z toho smutno. Chce si to dám pozor na příbuzenskou plemenitbu, kterou většina lidí dělá prostě proto že nechtějí za krycím psem jezdit . Prohlédnout internet a porovnat..
Tedy jsou bez nejmladší všichni

1.7.2008 22:09
conie

XXX.XXX.209.39

slecnanikdo napsal(a):
Německý pinč Tom

POvažuji trpasličího pinče na úžasné plemeno. Máme 2 holky, černou s pálením bez PP má syn na agility a já se do tohoto plemena tak zamilovala, že mám teď červenou s PP, osmiměsíční. Jsem zvědavá,jak bude na výstavách. Chodíme na cvičák, je šikovná, učenlivá, jen hodně moc temperamentní.

2.7.2008 08:52
remi

XXX.XXX.217.67

alena napsal(a):
Zatím ano, ale on to není problém. Jen lidi furt počítají kolik že to mám psů, přestože oni jsou hodní neštěkají. Bohužel češi nějak nemají rádi když se někdo odlišuje. Já doufám že za rok už v paneláku nebudeme.
U nás je pinčů zatím málo a né všichni psi co mají tituly (mnohdy jsou i šampiony) jsou opravdu v světovém měřítku kvalitní. Bohužel mnohdy i šampion je takových kvalit že je mi z toho smutno. Chce si to dám pozor na příbuzenskou plemenitbu, kterou většina lidí dělá prostě proto že nechtějí za krycím psem jezdit . Prohlédnout internet a porovnat..
Tedy jsou bez nejmladší všichni

Máte je moc pěkné! S tou kvalitou že -by se i po tolika letech co jsme měli pinčovou my, nic nezměnilo? Nám zase chyběly zuby...

6.7.2008 11:12
bella

XXX.XXX.216.215

remi napsal(a):
Máte je moc pěkné! S tou kvalitou že -by se i po tolika letech co jsme měli pinčovou my, nic nezměnilo? Nám zase chyběly zuby...

spime

6.7.2008 11:13
bella

XXX.XXX.216.215

bella napsal(a):
spime

jeste spime

6.7.2008 11:15
bella

XXX.XXX.216.215

bella napsal(a):
jeste spime

koupani

6.7.2008 15:42
deaf lukas

XXX.XXX.235.19

bella napsal(a):
koupani

bella (Lucka): Jééé, moc krásnej kříženeček!
Jo, chtěl bych sem vložit foto naše štěnátku, ale vůbec se nehodí, protože není kříženej pinče ani krysaříka ani dobrmana

20.9.2008 20:18
andelaskoloudova

XXX.XXX.55.18

slecnanikdo napsal(a):

21.9.2008 08:26
conie

XXX.XXX.209.39

slecnanikdo napsal(a):

Moje pinčí holka (10 měs.) je nejlepší kámoška s půlroční fenkou šarplanince. Fotka je 6 týdnů stará, šarplaninka je dnes dvakrát tak velká, ale nerozlučná dvojka jsou stále.

23.11.2008 19:36
gekko

XXX.XXX.238.5

conie napsal(a):
Moje pinčí holka (10 měs.) je nejlepší kámoška s půlroční fenkou šarplanince. Fotka je 6 týdnů stará, šarplaninka je dnes dvakrát tak velká, ale nerozlučná dvojka jsou stále.

23.11.2008 19:39
gekko

XXX.XXX.238.5

23.11.2008 19:40
gekko

XXX.XXX.238.5

gekko napsal(a):
zima

Bella

zima

Márty

23.11.2008 19:46
hankad

XXX.XXX.72.246

slecnanikdo napsal(a):

Přidávám fotky Koušího

24.11.2008 19:15
conie

XXX.XXX.209.39

hankad napsal(a):
Přidávám fotky Koušího

pinčí zlatíčka - černá 3 letá bez PP, červená roční s PP

24.11.2008 19:17
conie

XXX.XXX.209.39

slecnanikdo napsal(a):

a pinkáme po vycházce

3.12.2008 18:54
megalitka

XXX.XXX.102.238

conie napsal(a):
a pinkáme po vycházce

Tak já taky něco přihodím o těch mých malých potvůrkách.Kdysi jsem v podstatě nic moc o pinčích nevěděla.Až do doby než si kamarád pořídíl fenečku malého pinče bez PP.Byla černá s pálením,jmenovala se Megí a řízením osudu jsem se v jejím roce stala její majitelkou já..Celá moje rodina tomuhle plemeni zcela propadla a když Megí něštastně umřela,okamžitě jsme se rozjeli pro naši malou Cass neboli Míšu.No a časem si plánujeme ¨pořídit další pinčata a založit chovnou stanici

3.12.2008 18:55
megalitka

XXX.XXX.102.238

megalitka napsal(a):
Tak já taky něco přihodím o těch mých malých potvůrkách.Kdysi jsem v podstatě nic moc o pinčích nevěděla.Až do doby než si kamarád pořídíl fenečku malého pinče bez PP.Byla černá s pálením,jmenovala se Megí a řízením osudu jsem se v jejím roce stala její majitelkou já..Celá moje rodina tomuhle plemeni zcela propadla a když Megí něštastně umřela,okamžitě jsme se rozjeli pro naši malou Cass neboli Míšu.No a časem si plánujeme ¨pořídit další pinčata a založit chovnou stanici

Tohle je Megí s naším ovčounem Kimem ve stáji

3.12.2008 18:58
megalitka

XXX.XXX.102.238

megalitka napsal(a):
Tohle je Megí s naším ovčounem Kimem ve stáji

Megí

3.12.2008 18:59
megalitka

XXX.XXX.102.238

megalitka napsal(a):
Megí

A tohle je už naše malá princezna Cass

3.12.2008 19:01
megalitka

XXX.XXX.102.238

megalitka napsal(a):
A tohle je už naše malá princezna Cass

Tady je s Kimem

3.12.2008 19:02
megalitka

XXX.XXX.102.238

megalitka napsal(a):
Tady je s Kimem

Cass

27.12.2008 22:37
monikafris

XXX.XXX.141.166

megalitka napsal(a):
Cass

Nikita

28.12.2008 10:04
mikka

XXX.XXX.184.104

monikafris napsal(a):
Nikita

Enzo s kamoškama ( angl. buldok a GR )

28.12.2008 10:09
conie

XXX.XXX.209.39

mikka napsal(a):

nerozlučná dvojka - roční pinčová Dája a 8miměsíční šarplaninka Bora

28.12.2008 10:11
conie

XXX.XXX.209.39

mikka napsal(a):

krasavice

28.12.2008 10:11
mikka

XXX.XXX.184.104

conie napsal(a):
nerozlučná dvojka - roční pinčová Dája a 8miměsíční šarplaninka Bora

teda to je nadherna dvojka
Enzo s kocurem

28.12.2008 10:20
mikka

XXX.XXX.184.104

28.12.2008 10:22
mikka

XXX.XXX.184.104

28.12.2008 10:23
mikka

XXX.XXX.184.104

conie napsal(a):
krasavice

teda kolik mate pesanu?

28.12.2008 10:24
mikka

XXX.XXX.184.104

mikka napsal(a):
teda kolik mate pesanu?

sakra poslala jsem to špatně, to bylo pro Connie

28.12.2008 19:17
zuzka100

XXX.XXX.45.6

slecnanikdo napsal(a):

Surikata!

28.12.2008 19:18
zuzka100

XXX.XXX.45.6

slecnanikdo napsal(a):

Suri s kočičkama

29.12.2008 20:04
terted

XXX.XXX.194.206

zuzka100 napsal(a):
Suri s kočičkama

Tedík s Micíkem

29.12.2008 20:06
terted

XXX.XXX.194.206

terted napsal(a):
Tedík s Micíkem

a jedna zimní...

30.12.2008 11:25
mohinder

XXX.XXX.66.150

terted napsal(a):
a jedna zimní...

Na fotce Branomara Via Bohemica 5 měsíců

Zuzko, odkud máš Suri ?

30.12.2008 19:34
zuzka100

XXX.XXX.45.6

mohinder napsal(a):
Na fotce Branomara Via Bohemica 5 měsíců

Zuzko, odkud máš Suri ?

Ahoj, jmenuje se puvodne Dasha a je z Prahy od pana Kašpara

9.1.2009 18:55
zuzka100

XXX.XXX.45.6

slecnanikdo napsal(a):

Děcka nespite!

10.1.2009 10:54
terted

XXX.XXX.194.206

zuzka100 napsal(a):
Děcka nespite!

My jsme tady
Můžete kouknout na naše stránky: www.trpaslicipinc.wbs.cz - více fotek na: www.terted.rajce.net

10.1.2009 15:28
hadlerici

XXX.XXX.213.221

terted napsal(a):
My jsme tady
Můžete kouknout na naše stránky: www.trpaslicipinc.wbs.cz - více fotek na: www.terted.rajce.net

fotečka našeho miláčka

10.1.2009 15:35
hadlerici

XXX.XXX.213.221

hadlerici napsal(a):
fotečka našeho miláčka

tady zamlada

10.1.2009 15:42
hadlerici

XXX.XXX.213.221

hadlerici napsal(a):
tady zamlada

To jsou naši pejskové: Jeff (menší) a Denny (větší)

14.5.2018 17:01
BELIDIA

XXX.XXX.210.83

Naše skoro 3 letá Elinka s kamarádkou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík