Venčení štěndy Ostrava Poruba

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.7.2007 08:59

jedeme si pro štěňátko GR....bylo by super, kdybychom náhodou měli v okolí kamaráda na venčení a socializaci tak budu ráda, pokud budu mít štěstí a někdo se najde

8.7.2007 20:22

sydney napsal(a):
jedeme si pro štěňátko GR....bylo by super, kdybychom náhodou měli v okolí kamaráda na venčení a socializaci tak budu ráda, pokud budu mít štěstí a někdo se najde

tak ja jsem z ostravy poruby a mam 2 a pul leteho psa bearded collie!tak kdybys mela zajem

8.7.2007 20:34

sydney napsal(a):

a jestli chces vydet toho mojeho chlupace tak dej do vyhledavacetady na ifaune bearded collie a ten marco to je on

9.7.2007 07:57

doma napsal(a):
a jestli chces vydet toho mojeho chlupace tak dej do vyhledavacetady na ifaune bearded collie a ten marco to je on

Ahojky, myslela jsem spíš štěňátko, aby měl kamaráda na hraní, ale určitě bereme i dospělé kamarády - mám celkem z ostatních psů strach, poté co jsem viděla příspěvky v tématu "Může dospělý pes napadnout štěně?" Ale zase ho samozřejmě nechci distancovat, budeme muset holt asi pomalu poznat psy v okolí, kdo je vychovaný a kdo ne, kdo může být nebezpečný a kdo je kamarád.
Tak já se, Dominiko, ozvu. Kde přesně bydlíš? (my u Duhy)

Přidejte reakci

Přidat smajlík