jurasek
napsal(a):
spinká ,v předu naše Šárinka
náš12 ti letý Dyk, ale už začíná mít zdravotní potíže, stáří na něj doléhá
rude
napsal(a):
náš12 ti letý Dyk, ale už začíná mít zdravotní potíže, stáří na něj doléhá
naše 12 letá Bobinka..zatím je zaplat pánbů pořád aktivní a fit
helminka
napsal(a):
naše 12 letá Bobinka..zatím je zaplat pánbů pořád aktivní a fit
já jsem Blesk a je mi 15 let..datum nesedí...panička ho zapomněla nastavit..
elnino
napsal(a):
já jsem Blesk a je mi 15 let..datum nesedí...panička ho zapomněla nastavit..
Ahoj tady náš Ryky je mu 13 let. má zasebou 2X vyhozenou plotýnku z toho jednu operaci v Brně , protože ochrnul. no a letos mu to vyskočilo opět. Bohu dík zA dobré vet. je zase v pohodě a běhá. No na fotce to není moc vidět. Jinak supr pes.
abonka
napsal(a):
Ahoj tady náš Ryky je mu 13 let. má zasebou 2X vyhozenou plotýnku z toho jednu operaci v Brně , protože ochrnul. no a letos mu to vyskočilo opět. Bohu dík zA dobré vet. je zase v pohodě a běhá. No na fotce to není moc vidět. Jinak supr pes.
opět naše Bobinka
helminka
napsal(a):
opět naše Bobinka
Naše 15ti letá Daruška, bohužel nás před dvěma lety opustila.
jurasek
napsal(a):
náš Dasty chudinka už starý 13 let
Jessica - na fotce 14 let, už bohužel není s námi
tadik
napsal(a):
Jessica - na fotce 14 let, už bohužel není s námi
Tak to je náš jezevčík Pišta Fišta, filuta jeden, pro své blaho udělá všechno ! Je to myšák tělem i duší a ve svém věku 13-ti let si stále zachovává svou vitalitu. Hrabe krtky a myši všude kde jen to trochu jde až se za ním práší !
haflingerka
napsal(a):
Tak to je náš jezevčík Pišta Fišta, filuta jeden, pro své blaho udělá všechno ! Je to myšák tělem i duší a ve svém věku 13-ti let si stále zachovává svou vitalitu. Hrabe krtky a myši všude kde jen to trochu jde až se za ním práší !
a ještě jedna fotečka, dva Pištové, jeden pomalu pořádně neví který je který.... ten náš ale je vlevo
haflingerka
napsal(a):
a ještě jedna fotečka, dva Pištové, jeden pomalu pořádně neví který je který.... ten náš ale je vlevo
a po pořádné práci si dá rád také odpočinek, pohodlíčko nade vše !
haflingerka
napsal(a):
a po pořádné práci si dá rád také odpočinek, pohodlíčko nade vše !
Já bohužel nemám skener, a fotky mých jezevčíkůmám jen v klasické "papírové " podobě. Už je to přeci jen pár let. Ale mí psíci se dožili:
Dlouhosrstý jezevčík standard 15 let
Drsnosrstý jezevčík standatd 17 let
Do poslední chvíle aktivní až na těch posledních pár cca 5 dní, kdy už bylo jasné, že nás opustí.
evina
napsal(a):
Já bohužel nemám skener, a fotky mých jezevčíkůmám jen v klasické "papírové " podobě. Už je to přeci jen pár let. Ale mí psíci se dožili:
Dlouhosrstý jezevčík standard 15 let
Drsnosrstý jezevčík standatd 17 let
Do poslední chvíle aktivní až na těch posledních pár cca 5 dní, kdy už bylo jasné, že nás opustí.
Moje Zuzka se dožila skoro patnácti let. Taky si toho dost v životě zkusila takže to byl úctyhodný věk. Pokousání od psa se jí hojilo více než půl roku. Na fotce jí bylo čtrnáct let.
jurasek
napsal(a):
Berry, cca 17 let.
jurasek
napsal(a):
Terezka 11 let. Uz je skoro slepa ale jinak zdrava jako rybicka :)