Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.7.2007 09:49

Ahoj, chtěla bych poradit od zkušených pejskařů, co si myslí o hotelu pro pejsky, případně, zda by mi poradili, jak na to pejska připravovat a který hotel v okolí Brna by mi doporučili. Chceme si pořizovat pejsánka labradora a řešíme, kam bychom ho dali, kdybychom jeli např. na dovolenou, kde by s náma nemohl být. Máme 1 variantu naše kamarády, ale chtěli bychom ještě nějakou a nic jiného nás nenapadá. Jaký na to máte názor? Moc děkuji za rady.
S pozdravem nový člen ifauny :-)

24.7.2007 14:39

elvis napsal(a):
Ahoj, chtěla bych poradit od zkušených pejskařů, co si myslí o hotelu pro pejsky, případně, zda by mi poradili, jak na to pejska připravovat a který hotel v okolí Brna by mi doporučili. Chceme si pořizovat pejsánka labradora a řešíme, kam bychom ho dali, kdybychom jeli např. na dovolenou, kde by s náma nemohl být. Máme 1 variantu naše kamarády, ale chtěli bychom ještě nějakou a nic jiného nás nenapadá. Jaký na to máte názor? Moc děkuji za rady.

Nikdo neodpověděl, tak to trochu posunu, protože by mě taky docela zajímalo, jestli s tím někdo má zkušenost. Osobně bych dala radši asi přednost osobnímu hlídání, a kdyby bouchlo, tak změně dovolené, ale může být dobré mít něco v záloze tak vůbec, kdyby se něco stalo...

26.7.2007 08:36

elvis napsal(a):

No já jsem zastáncem, že pejska do psího hotelu ne. Ale já mám to štěstí, že ho můžu dát k rodičům, které dobře zná a má tam ještě psí kamarádku. No, ale spíš řešim dovolenou kam ten náš rošťák může s námi.

26.7.2007 09:44

elvis napsal(a):

Ahoj, já jsem svého psa dala jednou do psího hotelu a musím říci že už bych to znovu neudělala. Ne že by se tam o něj starali špatně, to ne, ale byla to hrůza jak můj pes nechápal že ho nechávám v cizím prostředí s cizími lidmi.

26.7.2007 11:08

zuzka13 napsal(a):
Ahoj, já jsem svého psa dala jednou do psího hotelu a musím říci že už bych to znovu neudělala. Ne že by se tam o něj starali špatně, to ne, ale byla to hrůza jak můj pes nechápal že ho nechávám v cizím prostředí s cizími lidmi.

Já jsem svoji fenku dávala do hotelu a vezla jsem ji z Brna až k České Lípě. Tam totiž mají v Oknech u Doks nejen chov. stanici "mí chovatelé", ale provozují i hotel pro psy. Fenka se tudíž vracela do "známého prostředí". Teď ji vozíme na dovolenou sebou, ale pokud bych potřebovala "hlídání" , i když to máme pořádně z ruky, zavezla bych ji zase do Oken, protože vím, že tam o ni je postaráno na 100%.
U "cizích" bych ji asi nenechala.

Přidejte reakci

Přidat smajlík