Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.7.2007 14:13

Sem dávejte fotky vašich labradorů...

Dick můj miláček největší.. taky už je to takový náš dědula :)

18.7.2007 14:15

kapusta napsal(a):

Tady na mě háže takovej ten pohled jakoby: já nic já si tady jen utíkám

18.7.2007 14:16

kapusta napsal(a):
Tady na mě háže takovej ten pohled jakoby: já nic já si tady jen utíkám

A tady koupel to zrovna zíval :)

18.7.2007 15:00

kapusta napsal(a):

Tak ukážu i naše slečny

Tohle je ta první - Jessie, domácky Jessínek, Jessíšek, Drak - 2,5 roku

18.7.2007 15:01

kapusta napsal(a):

Toto ta druhá - v pondělí 10 týdnů.

Elsouš, domácky Dráček

18.7.2007 15:05

jessie napsal(a):
Toto ta druhá - v pondělí 10 týdnů.

Elsouš, domácky Dráček

18.7.2007 15:06

kapusta napsal(a):

A ještě s kamarádem Andym

Napiště něco o svém pejskovi

18.7.2007 16:10

jessie napsal(a):
A ještě s kamarádem Andym

Napiště něco o svém pejskovi

Jéé moc pěkné holky ta malá je moc roztomilá.. to my máme teď taky štěňátka. Mají měsíc a něco.. ale bohužel jsou s NO.... :(

18.7.2007 17:51

kapusta napsal(a):
Jéé moc pěkné holky ta malá je moc roztomilá.. to my máme teď taky štěňátka. Mají měsíc a něco.. ale bohužel jsou s NO.... :(

Tak to zdravíme a přidáváme se k vám.

To je náš Rik .

18.7.2007 17:55

majdrous napsal(a):
Tak to zdravíme a přidáváme se k vám.

To je náš Rik .

A tady u vody. Je to velkej vodomil, vodu miluje, nejraději by v ní byl na neustále.

18.7.2007 18:05

majdrous napsal(a):
A tady u vody. Je to velkej vodomil, vodu miluje, nejraději by v ní byl na neustále.

Taky vaši miláčci umí loudit?
Ten náš by na olimpiádě vyhrál zlato - má skvělou taktikou - kus čehokoliv k jídlu nepřetržitě sleduje a dotyčnou osobu, která je dočasným vlastníkem žvance začne obtěžovat a to tak, že začne dávat na střídáčku packy a celou dobu mu tečou sliny. Vždy to končí tak, že osoba neodolá "psím očím" a žvance se vzdá, pak Rik jen vítězně mlaskne.
A to vše ho naučila naše babička!

Tady sleduje žvanec, možná budou z fotky vidět i ty je ho slintance.

18.7.2007 19:31

kapusta napsal(a):

Štěňátka jsou moc pěkná Koukala jsem i na jiné forum, kde jsou jejich fotky

Jojo, malá vypadá nevinně, ale zdání klame. Je to strašný drak, který musí být všude první. Když byla Jessie malá, byla jen slabý odvar toho, jaký je prcek (její dcerka).

Posílám ještě jednu naší holku

18.7.2007 19:34

majdrous napsal(a):

Tak koukám, že Jessie má stejnou taktiku jako Rik - loudění slinením. To je vždycky pohled, jak to kape na zem
Druhý styl je, že předvede vše, co umí (sedni, lehni, packy, válí sudy, dělá mrtvého pesjka, štěká) a pak si jde pro trofej

18.7.2007 21:30

jessie napsal(a):
Štěňátka jsou moc pěkná Koukala jsem i na jiné forum, kde jsou jejich fotky

Jojo, malá vypadá nevinně, ale zdání klame. Je to strašný drak, který musí být všude první. Když byla Jessie malá, byla jen slabý odvar toho, jaký je prcek (její dcerka).

Posílám ještě jednu naší holku

To jsem ráda, že neloudí jen ten náš! A druhý Jessinčin styl praktikuje taky (začne dělat prvně otočky, pak si lehá a sedá a nakonec začne štěkat ).

Štěňátka jsou skvělá a jsou lepší dráčata, neb je s nima víc srandy (sice páníky dokáží rychle unavit, ale lepší než nějakej flegmoš!).

Tady naše kamarádka Kofule. Vypadá nevině, že ?

18.7.2007 21:32

majdrous napsal(a):
To jsem ráda, že neloudí jen ten náš! A druhý Jessinčin styl praktikuje taky (začne dělat prvně otočky, pak si lehá a sedá a nakonec začne štěkat ).

Štěňátka jsou skvělá a jsou lepší dráčata, neb je s nima víc srandy (sice páníky dokáží rychle unavit, ale lepší než nějakej flegmoš!).

Ale pravda je jiná....

18.7.2007 23:03

kapusta napsal(a):

tak to je muj Waring z Vlci stepi..rikame muj Varosu,Vari,dedy,pako a je toho vic je mu uz 9 takze se radi mezi stariky,ale energie ma porad na rozdavani,v tomhle je stejny jako zamlada a taky strasne rad cokoliv nici,hlavne v noci kdyz nemuze byt pristizen pri cinu a rano se tvari "ja nic ja muzikant" a taky je problem ho vyfotit normalne

18.7.2007 23:04

misa napsal(a):
tak to je muj Waring z Vlci stepi..rikame muj Varosu,Vari,dedy,pako a je toho vic je mu uz 9 takze se radi mezi stariky,ale energie ma porad na rozdavani,v tomhle je stejny jako zamlada a taky strasne rad cokoliv nici,hlavne v noci kdyz nemuze byt pristizen pri cinu a rano se tvari "ja nic ja muzikant" a taky je problem ho vyfotit normalne

ziiivame

19.7.2007 12:23

majdrous napsal(a):

Krásné fotky
Večer napíšu mailíka

Jak Vaši pejsani snáší horko? Naše holky leží na dlažbě pod vrbou, stále pijou a čas od času přijdou k oknu, my vyjdeme, polejeme vodou z hadice a oni zase spí. Když přejde nejhorší vedro, jdeme se koupat

19.7.2007 17:47

jessie napsal(a):
Krásné fotky
Večer napíšu mailíka

Jak Vaši pejsani snáší horko? Naše holky leží na dlažbě pod vrbou, stále pijou a čas od času přijdou k oknu, my vyjdeme, polejeme vodou z hadice a oni zase spí. Když přejde nejhorší vedro, jdeme se koupat

Můj dědula (máme ho v bytě) a máme pořád otevřený balkon. I v tom největším vedru jde ven, tam si lehne na slunko a za chvilku jde zase dovnitř. Tam se napije a leží vevnitř... lehá si ke zdím protože ty asi trochu chladí... no a čas od času jde zase ven... Nechápu to.. ještě k tomu když je černý..

No a naše štěňátka ty jsou v rodiným domku na dvoře ( betonový se stínem) tak ty si buď hrají, nebo jsou zalezlé mezi zdí a boudou je tam chládek největší :) A tak se zrovna chci zeptat jestli je normální že štěňata v měsíci ujídají mamince maso z misky a pijí vodu?

A ještě bych chtěla podotknout, že štěňátka mají dvě maminky. jedna totiž porodila štěňata o 14 dní později než ta druhá a porvaly se o ně a roztrhaly je.. :( do té doby na sebe vrčely ale od té doby ji ta vlčice nechala aby od ní ty štěňata pily... Takže ty štěňata jsou odkojeny dvěma fenama ... Snad jste to pochopili

19.7.2007 18:46

kapusta napsal(a):
Můj dědula (máme ho v bytě) a máme pořád otevřený balkon. I v tom největším vedru jde ven, tam si lehne na slunko a za chvilku jde zase dovnitř. Tam se napije a leží vevnitř... lehá si ke zdím protože ty asi trochu chladí... no a čas od času jde zase ven... Nechápu to.. ještě k tomu když je černý..

No a naše štěňátka ty jsou v rodiným domku na dvoře ( betonový se stínem) tak ty si buď hrají, nebo jsou zalezlé mezi zdí a boudou je tam chládek největší :) A tak se zrovna chci zeptat jestli je normální že štěňata v měsíci ujídají mamince maso z misky a pijí vodu?

A ještě bych chtěla podotknout, že štěňátka mají dvě maminky. jedna totiž porodila štěňata o 14 dní později než ta druhá a porvaly se o ně a roztrhaly je.. :( do té doby na sebe vrčely ale od té doby ji ta vlčice nechala aby od ní ty štěňata pily... Takže ty štěňata jsou odkojeny dvěma fenama ... Snad jste to pochopili

Kolikpak je štěňátek? Pokud je jich víc, je pravděpodobné, že už jim nestačí mlíčko od fenky, proto jí lezou do misky a chtějí jíst. Taky chutná maso přece jen o něco lépe než mléko, štěňátka jsou zvědavá a tak je to dobře.
Vodu nám naše mimčo začalo pít, jakmile jsme začali přikrmovat, cc ve 3 týdnech (mělo věčně hlad).

19.7.2007 18:49

kapusta napsal(a):

Chodíte s Vašimi pejsky na cvičák?
Popřípadě kam a jak jste spokojení?

My chodíme do Kutné Hory (momentálně nechodíme, Jessie měla štěndo), ale od srpna zase začínáme

19.7.2007 18:58

jessie napsal(a):
Kolikpak je štěňátek? Pokud je jich víc, je pravděpodobné, že už jim nestačí mlíčko od fenky, proto jí lezou do misky a chtějí jíst. Taky chutná maso přece jen o něco lépe než mléko, štěňátka jsou zvědavá a tak je to dobře.
Vodu nám naše mimčo začalo pít, jakmile jsme začali přikrmovat, cc ve 3 týdnech (mělo věčně hlad).

No to je možné, je jich šest.. A ona navíc měla štěňata poprvé. Ale spíš je to v tom že už je ani nechce kojit. Přece už mají dost ostré zoubky a asi se jí to moc nelíbí.

19.7.2007 21:42

kapusta napsal(a):
No to je možné, je jich šest.. A ona navíc měla štěňata poprvé. Ale spíš je to v tom že už je ani nechce kojit. Přece už mají dost ostré zoubky a asi se jí to moc nelíbí.

Já už bych začala s přikrmováním. My jsme měli jedno štěndo a ve 4 týdnech si začalo pomalu zvykat na štěněcí jídlo, v 8 týdnech už bylo na granulkách a tak to i zůstalo

20.7.2007 15:00

kapusta napsal(a):

Přece nás není s labradory takhle málo, posílejte další svoje pejsany

Posílám naše štěňátka - těsně po narození

20.7.2007 17:49

jessie napsal(a):
Přece nás není s labradory takhle málo, posílejte další svoje pejsany

Posílám naše štěňátka - těsně po narození

Naše slečna :-)

20.7.2007 17:59

lucie x napsal(a):
Naše slečna :-)

Krásná slečna a také úspěšná, nemýlím - li se

Tady posílám náš "manželský pár"

20.7.2007 18:01

jessie napsal(a):
Krásná slečna a také úspěšná, nemýlím - li se

Tady posílám náš "manželský pár"

Sluší jim to spolu

Úspěšná?? Jak v čem, záleží, co považujete za úspěch.
Hlavní je, že je zdravá a milá

20.7.2007 19:25

lucie x napsal(a):
Sluší jim to spolu

Úspěšná?? Jak v čem, záleží, co považujete za úspěch.
Hlavní je, že je zdravá a milá

Tak jsem opět tady.
Horko je fakt úmorný, ale Rik to zvládá celkem dobře. Ráno jdem na vycházku a odpoledne trávíme u rybníka, večer padnem do postele a ráno je to nanovo.

Jessie to s taťkem moc sluší , opravdu dokonalý pár!!

Ta hnědá slečna je moc krásná, děláte s ní nějaký retrívří sporty?

A Tady Rik: "Chci do vody!!!"

20.7.2007 19:56

kapusta napsal(a):

Irenka - 2,5 letá slečna

20.7.2007 19:57

petruska napsal(a):
Irenka - 2,5 letá slečna

A jedna aktuální od vody a ze cvičení

20.7.2007 21:17

majdrous napsal(a):
Tak jsem opět tady.
Horko je fakt úmorný, ale Rik to zvládá celkem dobře. Ráno jdem na vycházku a odpoledne trávíme u rybníka, večer padnem do postele a ráno je to nanovo.

Jasně, cvičíme vše možné

21.7.2007 17:43

majdrous napsal(a):
Tak jsem opět tady.

Tak už máme draka pryč, Jessie nabývá nových sil a odpočívá, konečně neokousávána okolím

21.7.2007 19:48

petruska napsal(a):
A jedna aktuální od vody a ze cvičení

Tak u nás v noci byla příšerná bouřka a větr, je zde v okolí úplná spoušť. Stromy popadané a rozlámané, nikam se moc nedá jít, je to fakt děs!

Holkám z dumajzema to moc sluší, labíci jsou skvělí pracanti! A Irenka má rozkošnou tečku na jazýčku .

Pro Barču: Pozdravuj Jessíka, chudák holka, bude jí velký smutno a tobě asi taky, že? Já bych asi nemohla mít štěně, bych ho nikomu nedokázala dát. Tak se holky držte!!!

Posílám sice nepsí fotku, ale tak nějak to u nás všude vypadá ....

22.7.2007 16:36

kapusta napsal(a):

To je náš půlroční Beník

22.7.2007 16:37

martaaa napsal(a):
To je náš půlroční Beník

...a strašně rád se koupe!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík