Ahoj, zakládám toto téma, páč jem nikde nenašla žádné o Zlatých retrievrech.
pochlubte se s vímiy miláčky. Já mám doma roční zlaťandu. Je to prostě miláček. Taky ti vaši milují vodu?
dzinecek
napsal(a):
pochlubte se s vímiy miláčky. Já mám doma roční zlaťandu. Je to prostě miláček. Taky ti vaši milují vodu?
A ještě jedna ve vodičce!
dzinecek
napsal(a):
A ještě jedna ve vodičce!
Ahoj máme doma už léta taky zlatýho:)Jmenuje se Cézar a letos o prazdninach mu bylo už 9 let, ale psychicky je na tom pořád dobře, chová se jak štěně skoro. Klouby zatím taky v pohodě, dáváme mu Chassoton.¨
Tady Cézarek jako roční zhruba..
jimmo
napsal(a):
Ahoj máme doma už léta taky zlatýho:)Jmenuje se Cézar a letos o prazdninach mu bylo už 9 let, ale psychicky je na tom pořád dobře, chová se jak štěně skoro. Klouby zatím taky v pohodě, dáváme mu Chassoton.¨
Tady Cézarek jako roční zhruba..
Tady cca 2 roky. Mě si nevšímejte:) a omluvte kvalitu, je to nascanovaný
jimmo
napsal(a):
Tady cca 2 roky. Mě si nevšímejte:) a omluvte kvalitu, je to nascanovaný
Tady asi 4-5 let.
jimmo
napsal(a):
Tady asi 4-5 let.
A tady už starší pán řádně prošedivělý, ale duší pořád mlaďoch....nikdy na něj nedám dopustit, vlastně se mnou vyrůstal mám ho od svych 10ti let.
jimmo
napsal(a):
A tady už starší pán řádně prošedivělý, ale duší pořád mlaďoch....nikdy na něj nedám dopustit, vlastně se mnou vyrůstal mám ho od svych 10ti let.
....
jimmo
napsal(a):
Tenhle pes by opravdu neublizil....ani kocce
A tady ho chudáka týrali, oni ho vykoupali, chudáček mokrý pes. Všimnětě si toho výrazu
Už končim, připojte se ...........
jimmo
napsal(a):
A tady ho chudáka týrali, oni ho vykoupali, chudáček mokrý pes. Všimnětě si toho výrazu
Už končim, připojte se ...........
Tak tenhle pejsek je jedněch známých.. Ale nějak mi vůbec není sympatickej.. Ale možná to bude tím že ho mají na dvoře a vůbec se o něho nestarají a on strašně smrdí... A taky slintá ale to asi každej pes
kapusta
napsal(a):
Tak tenhle pejsek je jedněch známých.. Ale nějak mi vůbec není sympatickej.. Ale možná to bude tím že ho mají na dvoře a vůbec se o něho nestarají a on strašně smrdí... A taky slintá ale to asi každej pes
Tady taky Berny
jimmo
napsal(a):
to se mi ani nechce věřit, že už tu víc majitelů zlaťáků není.....asi vychází z módy
No to mi pověz.. tady u nás v Habroví aokolí Rychnova nad Kněžnou má hodně lidí zlaťáčky!!
dzinecek
napsal(a):
No to mi pověz.. tady u nás v Habroví aokolí Rychnova nad Kněžnou má hodně lidí zlaťáčky!!
Já jsem z Prahy a okolí....tady jich je fakt moc. Nejdřív mi přišlo, že už ho má snad každá rodina....ale teď se mi fkat zdá, že vychází z tý módy...
dzinecek
napsal(a):
ahoj,tak mi jsme z Jistebníku(severní Morava) máme doma 3 letou fenku,ted snad bude mít štěnátka,je to náš miláček.tady s mojim synem při dovádění
dzinecek
napsal(a):
tady asi v necelých dvou letech.
causinka2
napsal(a):
tady asi v necelých dvou letech.
Jeziský.. ta je krásná .. krasavice!
Bonnie asi měsic stará!
dzinecek
napsal(a):
Jeziský.. ta je krásná .. krasavice!
Bonnie asi měsic stará!
Ahoj, já mam taky zlatou holku, jmenuje se Gwen Artesia Bohemica a je jí 10 měsíců.
Je fakt, že co jsem zlaťáka neměla, viděla jsem je na každém kroku a teď když ho mám taky, žádné nepotkáváme... Oni asi vážně ubívají.
hlozi
napsal(a):
Ahoj, já mam taky zlatou holku, jmenuje se Gwen Artesia Bohemica a je jí 10 měsíců.
Je fakt, že co jsem zlaťáka neměla, viděla jsem je na každém kroku a teď když ho mám taky, žádné nepotkáváme... Oni asi vážně ubívají.
A ještě jedna ve výstavním postoji...
mrkněte na naše webovky www.gwen-ab.wbs.cz
hlozi
napsal(a):
A ještě jedna ve výstavním postoji...
mrkněte na naše webovky www.gwen-ab.wbs.cz
Ne ne, neubývají !!!!!!!!
Toto je náš slaďoučký Filípek (Bentley Castagnara, stránky http://www.goldenbentley.estranky.cz/ ), dvouměsíční štěnda
sydney
napsal(a):
Ne ne, neubývají !!!!!!!!
Toto je náš slaďoučký Filípek (Bentley Castagnara, stránky http://www.goldenbentley.estranky.cz/ ), dvouměsíční štěnda
...a ještě...:-)
dzinecek
napsal(a):
Taky musíme přiložit. Tady jsou nejzlatější pod sluncem Maxík a Toník...můžete na nás kouknout i na www.zlatychlup.eu
maxton
napsal(a):
Taky musíme přiložit. Tady jsou nejzlatější pod sluncem Maxík a Toník...můžete na nás kouknout i na www.zlatychlup.eu
hele tak teď Maxulka :)
maxton
napsal(a):
No a nakonec Toncek...ale jak říkám na www.zlatychlup.eu mnohem víc :)
maxton
napsal(a):
No a nakonec Toncek...ale jak říkám na www.zlatychlup.eu mnohem víc :)
tady moje Annie (Gwen AB) se svojí ségrou Goldinkou (Gwyneth Goldie AB).
Jestli milují vodu, na to snad nemusím odpovídat....
dzinecek
napsal(a):
Taky si myslím,že jich neubývá,hlavně musí být při všem,co se děje
litanie
napsal(a):
Taky si myslím,že jich neubývá,hlavně musí být při všem,co se děje
,,, a jiní,kvůli bezpečnosti raději takhle
litanie
napsal(a):
,,, a jiní,kvůli bezpečnosti raději takhle
ale i tu vodu můžu a móóóc ráda
litanie
napsal(a):
ale i tu vodu můžu a móóóc ráda
Ahoj, tak přidávám jednu fotku ze včerejška...Byly jsme cvičit na strništích a Annie poprvé vzala bažanta, tak jsem měla šílenou radost..
Nebojte, nezakousla ho, ten už to měl předtim za sebou...
dzinecek
napsal(a):
dzinecek
napsal(a):
zkouším škemrat....
sydney
napsal(a):
detail hlavinky
Roxana GR a Ketty X
www.goldenaspol.estranky.cz
Omlouvám se za kvalitu fotky
freonka
napsal(a):
Roxana GR a Ketty X
www.goldenaspol.estranky.cz
Omlouvám se za kvalitu fotky
...
dzinecek
napsal(a):
maťa

dzinecek
napsal(a):
Kalliope:
Pokud vím, tak světle krémová barva je u retrívrů prostě momentálně moderní Proto jich je tolik. V Evropě se upřednostňuje více i na výstavách, zatímco mimo Evropu, a v Americe jsou zase žádaní právě sytě zlatě zbarvení psi
U Hovíků se třeba sytě zlatá barva udržuje tím, že se kryje i "černou variantou", která je pro budoucí zachování plemene a všech tří barevných rázů důležitá
No, jsou to mé amatérské informace, co jsem tak kde pochytila při četbě a poslechu, víc ti určo řeknou chovatelé zkušení
maťa
napsal(a):
Kalliope:
Pokud vím, tak světle krémová barva je u retrívrů prostě momentálně moderní Proto jich je tolik. V Evropě se upřednostňuje více i na výstavách, zatímco mimo Evropu, a v Americe jsou zase žádaní právě sytě zlatě zbarvení psi
U Hovíků se třeba sytě zlatá barva udržuje tím, že se kryje i "černou variantou", která je pro budoucí zachování plemene a všech tří barevných rázů důležitá
No, jsou to mé amatérské informace, co jsem tak kde pochytila při četbě a poslechu, víc ti určo řeknou chovatelé zkušení
Taky se přidám , naše Kony -sytě zlatě zbarvená.... ,milující vodu
havj
napsal(a):
Taky se přidám , naše Kony -sytě zlatě zbarvená.... ,milující vodu
zimní