Kam na dovolenou se pesem, vých. čechy - poradíte?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.7.2007 23:26

Ahoj <br>
Rád bych jel na pár dní vypadnout od práce, a to včetně mojí 3letý zl. retrívřice... jenže nevím kam. Proto bych uvítal, kdyby mně někdo z vás moh dát tip. Jsem z východu, :) konkrétně okr. Náchod. Protože ale pojedu autem, nevadí trochu vzdálenější lokalita , ale omezil bych to na východní Čechy (kvůli nám oběma ). Představoval bych si kemp s možností koupání (rybník, protože pes, pokud možno ne strmý břeh), stan mám :), s možností stravování (i vlastní vaření, třeba i na ohni :) ), teplá sprcha (nejsme čuníci, že). Stejně tak pokud by se našel další pejskař, řešící podobnej problém (retrívr výhodou ), rád se chytnu s ním. Termín je poměrně libovolnej. Vzhledem k tomu, že mám práci jako koníčka :-D se můžu uvolnit kdykoli. Vím, že jsem si vzpoměl dost pozdě, ale třeba eště něco najdu

díky za tipy nebo nabídky na společnou dovču ;)

P.S. je mně 26

25.7.2007 09:56

j a y napsal(a):
Ahoj <br>
Rád bych jel na pár dní vypadnout od práce, a to včetně mojí 3letý zl. retrívřice... jenže nevím kam. Proto bych uvítal, kdyby mně někdo z vás moh dát tip. Jsem z východu, :) konkrétně okr. Náchod. Protože ale pojedu autem, nevadí trochu vzdálenější lokalita , ale omezil bych to na východní Čechy (kvůli nám oběma ). Představoval bych si kemp s možností koupání (rybník, protože pes, pokud možno ne strmý břeh), stan mám :), s možností stravování (i vlastní vaření, třeba i na ohni :) ), teplá sprcha (nejsme čuníci, že). Stejně tak pokud by se našel další pejskař, řešící podobnej problém (retrívr výhodou ), rád se chytnu s ním. Termín je poměrně libovolnej. Vzhledem k tomu, že mám práci jako koníčka :-D se můžu uvolnit kdykoli. Vím, že jsem si vzpoměl dost pozdě, ale třeba eště něco najdu

P.S. je mně 26

Ahoj, východní čechy.. nevím. Ale jeden úplně super kemp je u Tábora. www.knizecirybnik.cz Koukni na to! Je v lese, chatky i stan, je tam rybník, restaurace, stánky. Ceny lidový. My tam jedem

26.7.2007 00:21

mno neni voda... a nejhorší je, že to už můžu bejt doma a zadarmo protože bydlím asitak 4 km odtud :) na druhou stranu je pravda, že jsem tam eště nebyl a nemaj draho .)

26.7.2007 13:53

j a y napsal(a):
Ahoj <br>

P.S. je mně 26

Ahoj, co zkusit Mladkov??je to asi 60 km od HK, jede se přes Žamberk a je to vesnice za Pastvinama, je tam krásně, samý lesy a louky, řeka je tam taky.....ubytování najdeš na http://www.ubytovani-kotyzovi.unas.cz/ , sice jsme tam nebydleli, nevím estli to funguje (ale asi jo:-)), ale paní majitelka má chovnou stanici labradorů (my od ní máme půlročního špunta), takže by vás s pejsandou určitě uvítali. Jsou to moc příjemní lidé, mají dvě labradorky, takže by jste si to určitě užili

26.7.2007 14:48

martaaa napsal(a):
Ahoj, co zkusit Mladkov??je to asi 60 km od HK, jede se přes Žamberk a je to vesnice za Pastvinama, je tam krásně, samý lesy a louky, řeka je tam taky.....ubytování najdeš na http://www.ubytovani-kotyzovi.unas.cz/ , sice jsme tam nebydleli, nevím estli to funguje (ale asi jo:-)), ale paní majitelka má chovnou stanici labradorů (my od ní máme půlročního špunta), takže by vás s pejsandou určitě uvítali. Jsou to moc příjemní lidé, mají dvě labradorky, takže by jste si to určitě užili

Můžu potvrdit, že v okolí Mladkova je super příroda, moc civilizace tu nečekejte. Je tam docela supr spojení i vlakem, rychlík z Prahy a Týniště staví v Lichkově, což je jedna obec za Mladkovem (v Mladkově staví jen osobáky). A jsou tam super možnosti na výlet, mj. Suchý vrch, klášter v Králíkách, Jablonné nad Orlicí, Letohrad... Mám kousek odtamtud tetu, kdyby neměla akitu, hned jsem u ní se svým pesanem aspoň na týden.

27.7.2007 07:36

j a y napsal(a):
Ahoj <br>

P.S. je mně 26

A to je vtip? To musíš být hodně zoufalej..... A proč vyžaduješ vodu když neplaveš?????? Jo, srry, pro čubu, jasný

27.7.2007 15:14

kockanezna napsal(a):
A to je vtip? To musíš být hodně zoufalej..... A proč vyžaduješ vodu když neplaveš?????? Jo, srry, pro čubu, jasný

proč ze sebe musíš dělat dorotu?

27.7.2007 17:34

j a y napsal(a):
proč ze sebe musíš dělat dorotu?

co Seč u Chrudimi?

Přidejte reakci

Přidat smajlík