Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.2.2006 11:59

Prosím o nějaké fotky těchto pejsků.

23.1.2006 15:50

lucikk napsal(a):

tak já jsem něco dám ale doufám že se někdo přidá Aussi -Australák je super plemeno tak se přidejte .

23.1.2006 15:51

lucikk napsal(a):

další

23.1.2006 15:52

lucikk napsal(a):

a zase

23.1.2006 15:53

lucikk napsal(a):

a naposled je to barva tri color

24.1.2006 12:28

gil napsal(a):
tak já jsem něco dám ale doufám že se někdo přidá Aussi -Australák je super plemeno tak se přidejte .

Jé a co je to za pejska (fenečku?). Je škoda, že sem skoro nikdo nepíše...

24.1.2006 12:35

lucikk napsal(a):

Tak k nim něco napište. Ať jsem chytřejší . To je hlídací plemeno? Asi ne že? Vypadá krásně.

24.1.2006 13:19

chibet napsal(a):
Tak k nim něco napište. Ať jsem chytřejší . To je hlídací plemeno? Asi ne že? Vypadá krásně.

je to ovčácké plemeno, vzhledově ho někteří lidé zaměňují s borderkou. V zemi původu USA měli za úkol i hlídání, jsou to velmi inteligentní psi - velmi se hodí pro sportovní kynologii, záchanařinu, pasení, obedienci, mondioring, agility, .....

24.1.2006 17:01

chibet napsal(a):

No hlavní účel tohoto plemene je na hlídání stáda hlavně oveček ale v USA ho mají na rančích jako pracovní plemeno . Je to velice živé psisko a potřebuje hodně moc pohybu. Jinak se hodí na vše co už tu bylo napsáno Záchranář atd..., a z vlastní zkušenosti mohu říct že i velice dobře hlída a miluje děti

24.1.2006 17:03

alicej napsal(a):
Jé a co je to za pejska (fenečku?). Je škoda, že sem skoro nikdo nepíše...

Je to fenečka a na fotečkách má 2,5 měsíce a je to pěkný rarach. Taky mě mrzí že se málo lidí zapojí ale co naděláme :-( snad se to rozjede

24.1.2006 18:22

lucikk napsal(a):

Tak já sem taky hodím nějaké fotky, i když hodně je jich na webu. Tyhle jsou nejaktualnější, z víkendu. Pejsek se jmenuje Black Verlain a je mu přes dva roky.

24.1.2006 18:23

alicej napsal(a):
Tak já sem taky hodím nějaké fotky, i když hodně je jich na webu. Tyhle jsou nejaktualnější, z víkendu. Pejsek se jmenuje Black Verlain a je mu přes dva roky.

Další z lesa

25.1.2006 20:44

alicej napsal(a):
Další z lesa

Mužu poprosit o ty www. stránečky moc děkuji . A pesan je moc pěknej

25.1.2006 21:40

gil napsal(a):
Mužu poprosit o ty www. stránečky moc děkuji . A pesan je moc pěknej

Stranky maji adresu www.black.unas.cz :-)

eluska

26.1.2006 09:32
eluska

gil napsal(a):

Zdravím a jsem ráda,že se tu prezentují naši miláčci aussici.Pokusím se sem průběžně přidat fota ať je lidé lépe poznají a jinak se mohou podívat na 4 aussies na www.oddiamantovereky.cz

eluska

26.1.2006 09:39
eluska

eluska napsal(a):
Zdravím a jsem ráda,že se tu prezentují naši miláčci aussici.Pokusím se sem průběžně přidat fota ať je lidé lépe poznají a jinak se mohou podívat na 4 aussies na www.oddiamantovereky.cz

Zde jsou ještě štěnátka když byla malá.

26.1.2006 09:48

lucikk napsal(a):

Určite přidávejte fotky. Jsou vážně krásní! Ale bylo by moc a moc fajn, kdyby jste k nim pokaždé něco napsali. Třeba co s ním děláte, jaké máte problémy, co je na nich suprové...

26.1.2006 11:00

eva nohelova napsal(a):
Určite přidávejte fotky. Jsou vážně krásní! Ale bylo by moc a moc fajn, kdyby jste k nim pokaždé něco napsali. Třeba co s ním děláte, jaké máte problémy, co je na nich suprové...

na www.aussies.wz.cz můžete vidět dvě redtri holky

27.1.2006 18:26

alicej napsal(a):
Další z lesa

Tohle je náš kamarád Emirek...Je to tajná láska naší feňule Prožívá teď pubertu, ale jinak je to zlato a kamarád se všema....Běhá taky coursing a moc mu to jde!
(snad nebude paničce vadit, že ho sem dávám)

31.1.2006 09:02

lucikk napsal(a):

Prosím o další příspěvky do tohoto tématu přece nás co máme toto úžasné plemeno není tak málo tak prosím pochlubte se svými pejsky moc děkuji za každy příspěvek sem

eluska

7.2.2006 10:55
eluska

gil napsal(a):
Prosím o další příspěvky do tohoto tématu přece nás co máme toto úžasné plemeno není tak málo tak prosím pochlubte se svými pejsky moc děkuji za každy příspěvek sem

Australáček ARAMIS BLUEod Diamantové řeky má již nové pánečky i své stránky-odmalička až doteď,jak se mu věnují.--------http://aramisoddiamantovereky.wz.cz

17.2.2006 11:59

eluska napsal(a):
Australáček ARAMIS BLUEod Diamantové řeky má již nové pánečky i své stránky-odmalička až doteď,jak se mu věnují.--------http://aramisoddiamantovereky.wz.cz

Nějak nám tady diskuze o australáčcích usla :(

Toto je naše Evička - není krásná ?!

13.3.2006 11:21

alma napsal(a):
Nějak nám tady diskuze o australáčcích usla :(

Toto je naše Evička - není krásná ?!

Tak já se teším na pokec a tady to nějak spí!

Posílám další fotku naší Evule.

13.3.2006 15:40

lucikk napsal(a):

vcera vam australacek vyhral najvacsiu vystavu psov CRUFT'S DOG SHOW v GB, bol prekraaaasny

14.3.2006 13:24

lucikk napsal(a):

Tak já taky přidám jednu fotečku jen škoda že je tu tak mrtvo. Tak to je prostě super že se tak vyhrává (tak rosteme)

eluska

15.3.2006 08:09
eluska

lucikk napsal(a):

STÁLE JE NÁS MÁLO,ALE JEŠTĚ PÁR FOTEČEK AUSSIES a pro větší fotogalerii ,co vše umí a jaká je s nimi legrace můžete navštívit www.oddiamantovereky.cz

eluska

15.3.2006 08:11
eluska

lucikk napsal(a):

další

eluska

15.3.2006 08:14
eluska

lucikk napsal(a):

další

eluska

15.3.2006 08:22
eluska

eluska napsal(a):
další

další

15.3.2006 13:30

eluska napsal(a):
další

Včera jsem zahlédla v televizi na ČT 24 ukázku z výstavy psů v Anglii - bylo to beze slov a vítěz pes jehož plemeno jsem si nevzpomněla. Jdu na net, kouknu na název tohoto fora, aha jasně to byl australský ovčák, a fotečky mi to potvrdily. Jsou moc hezcí.

16.3.2006 19:07

gil napsal(a):
Tak já taky přidám jednu fotečku jen škoda že je tu tak mrtvo. Tak to je prostě super že se tak vyhrává (tak rosteme)

Kolik má fenka teď měsíců?Ani jsi nenapsala jak se jmenuje. K majitelům černých trikolórů: Myslí si někdy kolemjdoucí, že máte štěně Berňáka? O nás jo, a dokonce i ti co mají berňáka

17.3.2006 18:55

richterova eva napsal(a):
Včera jsem zahlédla v televizi na ČT 24 ukázku z výstavy psů v Anglii - bylo to beze slov a vítěz pes jehož plemeno jsem si nevzpomněla. Jdu na net, kouknu na název tohoto fora, aha jasně to byl australský ovčák, a fotečky mi to potvrdily. Jsou moc hezcí.

Nemáte někdo fotku toho pejska co to vyhral ?
Na internetu to nemuzu nikde najit .......

17.3.2006 21:02

krai napsal(a):
Nemáte někdo fotku toho pejska co to vyhral ?
Na internetu to nemuzu nikde najit .......

tu ho mas

http://www.the-kennel-club.org.uk/crufts/cruftsframe.html

mam to i natocene na videu, veeelmi sme mu fandili, z toho psa vyzaroval obrovsky charakter

20.3.2006 17:04

bonita napsal(a):
tu ho mas

http://www.the-kennel-club.org.uk/crufts/cruftsframe.html

mam to i natocene na videu, veeelmi sme mu fandili, z toho psa vyzaroval obrovsky charakter

Díky je opravdu nadherny

28.3.2006 23:04

lucikk napsal(a):

Ahojte aussici!!!! Super, ze som vas nasla, tak sa pripajam s nasou Sydney - mame ju este len par dni a uz teraz by sme zanic na svete nemenili . Na fotke ma 7 tyzdnov.

28.3.2006 23:12

lucikk napsal(a):

A este jedna

31.3.2006 14:32

lucikk napsal(a):

Kde ste vsetci australaci, tak som sa tesila a tu je tak mrrrtvo :(

Som sa chcela poradit, krmim nase 8 tyzdnove stendo royal canin medium junior a netusim kolko je taka primerana denna davka. Na obale pisu 200g - mala mi to sice zozerie, ale musim ju trosku prehovarat. Nie je to vela? Dakujem za rady, ja som mala pred tym koliu a ta mi na granulky ani nepozrela, tak som uplne neskusena...a nechcem urobit opat tu chybu, ze si zo psa vychovam najvacsieho fajnsmekra

1.4.2006 10:41

alicej napsal(a):
Kolik má fenka teď měsíců?Ani jsi nenapsala jak se jmenuje. K majitelům černých trikolórů: Myslí si někdy kolemjdoucí, že máte štěně Berňáka? O nás jo, a dokonce i ti co mají berňáka

Jo jo jsem to zapoměla tak jmenuje se Phoebe a na té fotečce má 5 měsíců a co se týká Berňáka tak jooo stále a stále se pletou ale už jsem si zvykla . Posílám aktuální fotečku tady ji je něco málo přes 6 měsíců.

1.4.2006 10:57

alicej napsal(a):

A ještě jedna běhací

1.4.2006 10:58

alicej napsal(a):

a tady je v celé své kráse a hlavně stojící

16.4.2006 14:54

lilina napsal(a):
Kde ste vsetci australaci, tak som sa tesila a tu je tak mrrrtvo :(

Som sa chcela poradit, krmim nase 8 tyzdnove stendo royal canin medium junior a netusim kolko je taka primerana denna davka. Na obale pisu 200g - mala mi to sice zozerie, ale musim ju trosku prehovarat. Nie je to vela? Dakujem za rady, ja som mala pred tym koliu a ta mi na granulky ani nepozrela, tak som uplne neskusena...a nechcem urobit opat tu chybu, ze si zo psa vychovam najvacsieho fajnsmekra

Dnes složila Evička (Laverton Bilitis) zkoušku ZOP !

Na to, že má tři roky, máme ji chvíli a cvičíme jen měsíc je to super !!!!!

18.4.2006 15:32

alma napsal(a):
Dnes složila Evička (Laverton Bilitis) zkoušku ZOP !

Na to, že má tři roky, máme ji chvíli a cvičíme jen měsíc je to super !!!!!

JEEJ obrovskaaaaaa gratulacia, je to krasny uspech. Tak drzime Evicke palceky, nech sa jej takto krasne dari aj nadalej!!!

18.4.2006 20:27

lucikk napsal(a):

tak to je prostě super moc gratuluje a mnoho a mnoho dalších tak skvělích úspěchů

19.4.2006 10:12

gil napsal(a):
tak to je prostě super moc gratuluje a mnoho a mnoho dalších tak skvělích úspěchů

Děkujeme za gratulace !

7.5.2006 budeme v Bánské bystřici. Tak nám držte palečky

eluska

30.4.2006 12:35
eluska

lucikk napsal(a):

ZDRAVÍ VÁS NOVÁ ŠTĚŇÁTKA OD DIAMANTOVÉ ŘEKY-VRH ---B

21.5.2006 22:29

eluska napsal(a):
ZDRAVÍ VÁS NOVÁ ŠTĚŇÁTKA OD DIAMANTOVÉ ŘEKY-VRH ---B

Evička dnes složila další zkoušku ! K ZOP přidala ZZO a na známku výborně !!

22.6.2006 07:20

lucikk napsal(a):

Teda něják nám to tu umřelo co nového pochlubte se !!!! A přidávám jsem foto štěňátek .

23.6.2006 11:45

gil napsal(a):
Teda něják nám to tu umřelo co nového pochlubte se !!!! A přidávám jsem foto štěňátek .

POSILAM FOTKU SVOJI AUSTRALKY VE VEKU 5 TYDNU,TED UZ MA 1ROK A JE SUPER

23.6.2006 11:48

iveta navratilova napsal(a):
POSILAM FOTKU SVOJI AUSTRALKY VE VEKU 5 TYDNU,TED UZ MA 1ROK A JE SUPER

A TADY UZ MAME ROK

23.6.2006 13:04

A TADY UZ MAME ROK

A DALSI AUSTRALAK

23.6.2006 13:18

A DALSI AUSTRALAK

A DALSI

23.6.2006 15:45

A DALSI

a dalsi aussies

23.6.2006 15:48

a dalsi aussies

to je krasavec bodouci zenich moji aussies

23.6.2006 15:52

to je krasavec bodouci zenich moji aussies

Těhulka !

23.6.2006 15:53

alma napsal(a):
Těhulka !

Těhulka dvě

23.6.2006 15:53

alma napsal(a):
Těhulka dvě

Cofča

23.6.2006 16:09

alma napsal(a):
Cofča

tezka unava po celem dnu driny BROWN GIRL PUELLA FERA

23.6.2006 23:29

lucikk napsal(a):

Jé to je super zase pár nových . A chystáte se někam na nějákou akci ? My teda na pasení tak pak budu informovat kde chytaly stádo . Přidávám foto nacvik Agility

23.6.2006 23:29

lucikk napsal(a):

A tady v prolízačce

24.6.2006 06:29

gil napsal(a):
A tady v prolízačce

a tady pasem kozi

24.6.2006 16:57

a tady pasem kozi

dnesni vystava v brne

24.6.2006 21:44

dnesni vystava v brne

A ZASE BRNO

tibetak

25.6.2006 22:01
tibetak

A ZASE BRNO

Na kolik asi tak přijde štěňátko AO?

26.6.2006 10:53

lucikk napsal(a):

Pridavam nase opice

26.6.2006 10:54

lucikk napsal(a):

A este jednu

27.6.2006 13:06

lilina napsal(a):
A este jednu

Dnes se evičce narodilo 10!!!! malých ausíků!!!!

Jedenácté bohužel bylo moc nalokané plodové vody a již se nám ho nepodařilo oživit

Máme 2 feny redtri
2 psy redtri
3 feny red merle
3 psy redmerle

Porod šel rychle a trval jen od 8.30 do 12.00 !!! Eva byla naprosto samostatná a šikovná

Jsou náááádhernííííí tři australáčky dostala do péče naše borderka Alma, která má svých "jen" 6

www.aussies.wz.cz

27.6.2006 14:21

alma napsal(a):
Dnes se evičce narodilo 10!!!! malých ausíků!!!!

Jedenácté bohužel bylo moc nalokané plodové vody a již se nám ho nepodařilo oživit

Máme 2 feny redtri
2 psy redtri
3 feny red merle
3 psy redmerle

Porod šel rychle a trval jen od 8.30 do 12.00 !!! Eva byla naprosto samostatná a šikovná

Jsou náááádhernííííí tři australáčky dostala do péče naše borderka Alma, která má svých "jen" 6

www.aussies.wz.cz

A další

27.6.2006 22:13

lucikk napsal(a):

moooooooooooc gratuluji k úspěšnému porodu a ať rostou do krási prci

30.6.2006 16:08

gil napsal(a):
moooooooooooc gratuluji k úspěšnému porodu a ať rostou do krási prci

Díky a tady jsou mimča.

30.6.2006 21:24

alma napsal(a):
Díky a tady jsou mimča.

Nadhera,tolik radosti pohromade.

tibetak

2.7.2006 10:38
tibetak

lucikk napsal(a):

Ráda bych věděla, jak se chová AO ve smečce? Jsou psi dominantní vůči druhým samcům?

10.7.2006 08:01

lucikk napsal(a):

Tak a máme to za sebou pasení dopadlo dá se říct dobře. Zdarně jsme udělaly vlohy .

eluska

14.7.2006 14:47
eluska

gil napsal(a):

Paseme ovečky a jde nám to dobře

eluska

14.7.2006 14:48
eluska

lucikk napsal(a):

Moc nás to baví je hlídat,hlavně ,jak poslouchají

eluska

14.7.2006 14:49
eluska

lucikk napsal(a):

další

23.7.2006 12:00

alma napsal(a):

mimca jsou zlata,ted uvazuji ze si poridim jeste jednu aussinu at je veselo.

23.7.2006 12:02

mimca jsou zlata,ted uvazuji ze si poridim jeste jednu aussinu at je veselo.

23.7.2006 22:28

Ahojky,

tak neváhej, máme ještě nějaké volné. Třeba druhou redtri holku? Nebo kluka? Ten je volný jak redtri, tak red merle. A měla bys ho nepříbuzného na svou feňuli.

24.7.2006 08:49

alma napsal(a):
Ahojky,

tak neváhej, máme ještě nějaké volné. Třeba druhou redtri holku? Nebo kluka? Ten je volný jak redtri, tak red merle. A měla bys ho nepříbuzného na svou feňuli.

brala bych hned ale ted nemuzu nejsou penize,az na jaro bych chtela merlacku.

25.7.2006 06:31

brala bych hned ale ted nemuzu nejsou penize,az na jaro bych chtela merlacku.

Sice australáky nemám,ale moc se mi tohle plemeno líbí.Jsou tu krásné fotečky

25.7.2006 11:00

lucikk napsal(a):

Zdravime aussiekov

biloňovajustýnka

27.7.2006 23:51
biloňovajustýnka

lilina napsal(a):
Zdravime aussiekov

Mám taky australáčka a je z Kamilkové zahrádky Afron. Pokoušela jsem se poslat fotku, ale nejde mi to.

28.7.2006 08:37

biloňovajustýnka napsal(a):
Mám taky australáčka a je z Kamilkové zahrádky Afron. Pokoušela jsem se poslat fotku, ale nejde mi to.

Chci se zeptat Ivety Navrátilové, jak jí u její fenečky dopadla ta srst?

28.7.2006 08:45

sabina napsal(a):
Chci se zeptat Ivety Navrátilové, jak jí u její fenečky dopadla ta srst?

srst je krásně lesklá ale podle ostatních je ji málo,tak uvidím jak to bude dál přes zimu ji nechám venku (to chci vidět) prej to pomuže,že krásně obroste.Fotka z min.týdne.

28.7.2006 08:49

srst je krásně lesklá ale podle ostatních je ji málo,tak uvidím jak to bude dál přes zimu ji nechám venku (to chci vidět) prej to pomuže,že krásně obroste.Fotka z min.týdne.

jo, taky jsem slyšela, že venek prospívá. Kamoška to takhle dělala s něm.ovčákem a Akitu Inu...Ta byla po kastraci totálně bez srsti....

28.7.2006 10:42

biloňovajustýnka napsal(a):

Huraaa, tak som nasla niekoho z Kamilkovej, nasa Ambra (doma Sydney) je Afronova sestricka, strasne moc som zvedava na jeho fotecku, prosim. Ako sa vam dari?

28.7.2006 14:10

lilina napsal(a):
Huraaa, tak som nasla niekoho z Kamilkovej, nasa Ambra (doma Sydney) je Afronova sestricka, strasne moc som zvedava na jeho fotecku, prosim. Ako sa vam dari?

Taky jsem ráda, že jsem Vás našla!!!!!
Fotky Vám můžu poslat e-mailem, když mi napíšete na sebe kontkat. Můj mail je Justynka-Radka@seznam.cz.

28.7.2006 14:18

biloňovajustynka napsal(a):
Taky jsem ráda, že jsem Vás našla!!!!!
Fotky Vám můžu poslat e-mailem, když mi napíšete na sebe kontkat. Můj mail je Justynka-Radka@seznam.cz.

Jéééé mě se podařilo najít další fotku s málo kB! Na této fotce je Lucka (manželova sestřenka, která má taky australáka Emíra) s Endží.

29.7.2006 08:26

lucikk napsal(a):

Chtěla jsem se zeptat zda někdo nejěděte na Agility tábor ? A kam ? Díky

29.7.2006 17:31

gil napsal(a):
Chtěla jsem se zeptat zda někdo nejěděte na Agility tábor ? A kam ? Díky

Chtěla bych se zeptat kolik přibližně stojí štěně AO?
Moc se mi líbí barva blue merle s modrýma očima, tak by mě zajímalo, jak se u tohoto plemene a barvy pohybují ceny štěňat?? Děkuji moc.

30.7.2006 15:09

janak napsal(a):
Chtěla bych se zeptat kolik přibližně stojí štěně AO?
Moc se mi líbí barva blue merle s modrýma očima, tak by mě zajímalo, jak se u tohoto plemene a barvy pohybují ceny štěňat?? Děkuji moc.

Pokud by někdo měl fotku blue merle s modrýma očima budu moc ráda, když ji sem dáte.

31.7.2006 08:48

janak napsal(a):
Pokud by někdo měl fotku blue merle s modrýma očima budu moc ráda, když ji sem dáte.

Toto je fenečka ale má teda jen jedno modré a je na prodej kdyby náhodou

31.7.2006 08:51

janak napsal(a):

A tady jsou obě ale ten už je bohužel prodaný a byl to pejsek

31.7.2006 10:25

gil napsal(a):
A tady jsou obě ale ten už je bohužel prodaný a byl to pejsek

Pejsek je nádherný.
A kolik tak stojí ta fenečka??

31.7.2006 14:02

janak napsal(a):
Pejsek je nádherný.
A kolik tak stojí ta fenečka??

Snad to nebude znít moc tvrdě - ale jenom doufám, že si zájemci o štěně australského ovčáka (i jakéhokoliv jiného plemene) zjišťují hlavně dostatek informací o povaze těchto pejsků, stejně jako o povaze případných rodičů svého dlouholetého společníka, jejich zdraví a také o osobě chovatele.
A snad také zvážili, jestli budou schopni poskytnout tomuhle velice aktivnímu stvoření všechno co potřebuje.
Australák rozhodně nebude úplně spokojený, když mu budete vykládat jak má krásně modré oči, když ho nebude zaměstnávat nějakou smysluplnou činností.....

31.7.2006 14:47

emirkova napsal(a):
Snad to nebude znít moc tvrdě - ale jenom doufám, že si zájemci o štěně australského ovčáka (i jakéhokoliv jiného plemene) zjišťují hlavně dostatek informací o povaze těchto pejsků, stejně jako o povaze případných rodičů svého dlouholetého společníka, jejich zdraví a také o osobě chovatele.
A snad také zvážili, jestli budou schopni poskytnout tomuhle velice aktivnímu stvoření všechno co potřebuje.
Australák rozhodně nebude úplně spokojený, když mu budete vykládat jak má krásně modré oči, když ho nebude zaměstnávat nějakou smysluplnou činností.....

Plny suhlas. Pred nasou australackou som mala dlhosrstu koliu - tiez ovciarske pracovne plemeno a musim povedat, ze co sa temperamentu tyka, je to 1000 a 1. Nasa fenecka je zive striebro a bez aktivit by bola smutna k smrti . Zaobstaravacia cena je skutocne nezaujimava polozka v porovnani s kvalitnym psim zivotom.

31.7.2006 14:53

emirkova napsal(a):

Ono to je samozřejmostí, že když bych si chtěla pořídit jakékoliv plemeno, tak si vše o něm zjistím(povahu rodičů, zdraví a určitě i chovatele).Nikdy bych si nepořídila psa, o kterém bych nic nevěděla a nedokázala bych mu dopřát co potřebuje.
V budoucnu bych se chtěla aktivně věnovat agility ale i jiným psím sportům, takže se dívám po aktivních a hlavně inteligentních psech.Ze všech nejvíce se mi zalíbil jak povahou, tak vzhledově Australský ovčák.Určitě bych si psa nepořídila jen kvůli tomu, že má modré oči.

1.8.2006 09:42

janak napsal(a):
Ono to je samozřejmostí, že když bych si chtěla pořídit jakékoliv plemeno, tak si vše o něm zjistím(povahu rodičů, zdraví a určitě i chovatele).Nikdy bych si nepořídila psa, o kterém bych nic nevěděla a nedokázala bych mu dopřát co potřebuje.
V budoucnu bych se chtěla aktivně věnovat agility ale i jiným psím sportům, takže se dívám po aktivních a hlavně inteligentních psech.Ze všech nejvíce se mi zalíbil jak povahou, tak vzhledově Australský ovčák.Určitě bych si psa nepořídila jen kvůli tomu, že má modré oči.

Tady máš rovnou 2 blue merláky

1.8.2006 10:24

biloňovajustynka napsal(a):
Jéééé mě se podařilo najít další fotku s málo kB! Na této fotce je Lucka (manželova sestřenka, která má taky australáka Emíra) s Endží.

Dobrý den děkuji za email, bohužel mi nejde poslat na Vaši emailovou adresu. Ale ještě to zkouším, tak se to snad podaří

1.8.2006 11:18

janak napsal(a):

V tom případě gratuluju k výběru tohoto skvělého plemene:-))

Asi bysme se všichni divili, pro kolik lidí vůbec není samozřejmostí zjišťovat si nějaké informace o budoucím dalším členovi rodiny...

Myslím, že agility je ideální způsob vyžití pro takové chytrolíny jako jsou australáčci. Každopádně je to aspoň na chvilinku unaví:-))))

Ještě k té ceně - ceny jsou smluvní a myslím, že když se zodpovědnému chovateli budete jevit jako ideální majitel jeho "dítěte", tak se vždycky domluvíte.

3.8.2006 10:26

emirkova napsal(a):
V tom případě gratuluju k výběru tohoto skvělého plemene:-))

Asi bysme se všichni divili, pro kolik lidí vůbec není samozřejmostí zjišťovat si nějaké informace o budoucím dalším členovi rodiny...

Myslím, že agility je ideální způsob vyžití pro takové chytrolíny jako jsou australáčci. Každopádně je to aspoň na chvilinku unaví:-))))

Ještě k té ceně - ceny jsou smluvní a myslím, že když se zodpovědnému chovateli budete jevit jako ideální majitel jeho "dítěte", tak se vždycky domluvíte.

A co takhle red merle s modrými kukadly ??

3.8.2006 10:26

alma napsal(a):
A co takhle red merle s modrými kukadly ??

akorát při zmenšení fotky nejde vidět, že jsou modré

4.8.2006 13:57

alma napsal(a):
akorát při zmenšení fotky nejde vidět, že jsou modré

6.8.2006 12:29

Těžká unava po celodenním jančení.

6.8.2006 12:31

Těžká unava po celodenním jančení.

eluska

9.8.2006 22:56
eluska

Nášeho nového miláčka už budeme mít doma za 48 hodin.Dcerku Cukana - Assasin(ČIKY)Zde je od malička do 5 týdnů.

eluska

9.8.2006 22:58
eluska

eluska napsal(a):
Nášeho nového miláčka už budeme mít doma za 48 hodin.Dcerku Cukana - Assasin(ČIKY)Zde je od malička do 5 týdnů.

další

eluska

9.8.2006 23:00
eluska

eluska napsal(a):
další

Tady jsem menší

eluska

9.8.2006 23:01
eluska

eluska napsal(a):
Tady jsem menší

A tady jsem úplně malinkatá

14.8.2006 11:07

lucikk napsal(a):

Ahojky, chystate sa niekto na MVP Bratislava s Vasimi aussikmi? Hrozne radi by sme Vas tam prisli pozriet

14.8.2006 13:18

lilina napsal(a):
Ahojky, chystate sa niekto na MVP Bratislava s Vasimi aussikmi? Hrozne radi by sme Vas tam prisli pozriet

to je nádherné plemeno!!!:)

22.10.2006 10:58

nozka napsal(a):
to je nádherné plemeno!!!:)

Je to úplně boží plemeno!!
Nemáte někdo ještě nějaké fotečky???

22.10.2006 19:45

janak napsal(a):
Je to úplně boží plemeno!!
Nemáte někdo ještě nějaké fotečky???

Milují vodu

22.10.2006 19:45

alma napsal(a):
Milují vodu

Opravdu milují

22.10.2006 19:46

alma napsal(a):
Opravdu milují

And Indian Girl Svěží vítr alias Majla

22.10.2006 19:46

alma napsal(a):
And Indian Girl Svěží vítr alias Majla

Skupinka Svěží vítr

22.10.2006 19:47

alma napsal(a):
Skupinka Svěží vítr

Atrey Svěží vítr

22.10.2006 20:54

alma napsal(a):
Opravdu milují

Vycházka bez vody je poloviční vycházka

24.10.2006 19:53

lucikk napsal(a):

Ahojki, tak ja tady přidám pár foteček našich australských holčiček

24.10.2006 19:57

lucikk napsal(a):

Nase Anani Taino Acro Shallow River´s alias Cherry

24.10.2006 20:00

lucikk napsal(a):

Naše Express Delivery Del Whymmper Delle G. Jorasses alias Deli

24.10.2006 20:03

lucikk napsal(a):

Malá Cherry umí jezdit i na koni

24.10.2006 20:05

lucikk napsal(a):

Tohle si Cherry odvezla s Bosny a Hercegoviny! :o)
2xCAJC
BIS Junior 3 a BIS JUNIOR
a titul Juniorsampion Bosny a Hercegoviny

24.10.2006 20:06

lucikk napsal(a):

Malá Delinka :o)

24.10.2006 20:07

lucikk napsal(a):

Deli - hlava

24.10.2006 20:11

lucikk napsal(a):

Já a naše holčičky :o)
Klubová výstava Prostějov 2006!

24.10.2006 20:12

lucikk napsal(a):

Náš budoucí přírůstek :o)

24.10.2006 20:53

lucikk napsal(a):

můžete se podívat na www.greatlady.wz.cz

29.10.2006 11:16

miusura napsal(a):
můžete se podívat na www.greatlady.wz.cz

Ruby a Karamelka

29.10.2006 20:48

jindriska napsal(a):
Ruby a Karamelka

Podzimní Australský ovčák:-)

30.10.2006 17:41

lucikk napsal(a):

Naše štěňátka

2.11.2006 16:38

lucikk napsal(a):

Sydney a more

2.11.2006 17:18

lilina napsal(a):
Sydney a more

A co rikala na slanou vodu? celkem by me zajimalo jak by se na to zatvaril Black

2.11.2006 18:54

lilina napsal(a):
Sydney a more

Beckie zdraví Sydney. Je to její Babička

3.11.2006 23:50

lilina napsal(a):

jsem moc ráda že jsem sem zavítala. Mám Arwena z Kamilkové zahrady. Napište mi maila, jak se mají Arwenovi (teda u nás je to Šajn) sourozenci a jestli vám taky dělají takovou radost S.B.

6.11.2006 09:57

alicej napsal(a):
A co rikala na slanou vodu? celkem by me zajimalo jak by se na to zatvaril Black

No, slana voda ju az tak nezaujala, ale prvy den nam stale jedla piesok (potom sme zbierala kvanta pieskovych hovienok :o). Syd by za plavanie aj zivot polozila, ked sme sa prechadzali po plazi, tak ona plavala popri nas, morska voda k tomu perfektne nadnasa, citila sa v nej ako doma. A perfektne sa naucila preskakovat vlny, potom co ju asi 2-3 krat zavalili :o). Doporucujem!!!

6.11.2006 10:00

puella napsal(a):
Beckie zdraví Sydney. Je to její Babička

Jeej, dakujeme za pozdrav, prave Beckie bola pre mna inspiraciou pre najdenie redtri fenecky aussika . Povodne som totiz uvazovala nad rovnako sfarbenou borderkou .

eluska

6.11.2006 10:20
eluska

lilina napsal(a):
Jeej, dakujeme za pozdrav, prave Beckie bola pre mna inspiraciou pre najdenie redtri fenecky aussika . Povodne som totiz uvazovala nad rovnako sfarbenou borderkou .

Máme 6 radostí dnes se nám narodilo 6 štěňátek ve stanici od Diamantové řeky 3 holčičky a 3 kluci v barvách černý tricolor a blue-merle s krásným zlatým pálením.Foto bude večer.Zdravíme všechny fandy ausíků.

25.11.2006 11:06

lucikk napsal(a):

Tak hlásím, že v Diamantové řece se narodilo Afroditce 8 krásných miminek (4 fenky a 4 pejsci) v barvách červený tricolor, blue-merle a red-merle.

25.11.2006 11:08

lucikk napsal(a):

Tak hlásíme, že v Diamantové řece se narodilo Afroditce 8 miminek - 4 pajsci a 4 holčičky v barvách červený tricolor, bluemerle a redmerle.

25.11.2006 11:11

airin napsal(a):
Tak hlásíme, že v Diamantové řece se narodilo Afroditce 8 miminek - 4 pajsci a 4 holčičky v barvách červený tricolor, bluemerle a redmerle.

Tak a tady je naše ausinka Caroll Pearls od Diamantové řeky !!!

12.8.2013 19:21
field

XXX.XXX.216.249

Tak tohohle pinďu bych brala hned ! smajlík

13.8.2013 10:07
noemi

XXX.XXX.11.164

field napsal(a):
Tak tohohle pinďu bych brala hned ! smajlík

Až na to, že "pinďa" už bude mít zhruba 7let smajlík.

13.8.2013 16:42
field

XXX.XXX.216.249

To mi došlo taky když vidím, že fotka je z roku 2006. smajlík i tak musí být krásnej

14.8.2013 09:21
zuzina

XXX.XXX.169.86

field napsal(a):
To mi došlo taky když vidím, že fotka je z roku 2006. smajlík i tak musí být krásnej

Hlavně ten Pinďa je ta Pinďa a je maminkou mého 4,5 letého broučka

Přidejte reakci

Přidat smajlík