lucikk
napsal(a):
Prosím o nějaké fotky těchto pejsků.
tak já jsem něco dám ale doufám že se někdo přidá Aussi -Australák je super plemeno tak se přidejte .
lucikk
napsal(a):
a naposled je to barva tri color
chibet
napsal(a):
Tak k nim něco napište. Ať jsem chytřejší . To je hlídací plemeno? Asi ne že? Vypadá krásně.
je to ovčácké plemeno, vzhledově ho někteří lidé zaměňují s borderkou. V zemi původu USA měli za úkol i hlídání, jsou to velmi inteligentní psi - velmi se hodí pro sportovní kynologii, záchanařinu, pasení, obedienci, mondioring, agility, .....
chibet
napsal(a):
Tak k nim něco napište. Ať jsem chytřejší . To je hlídací plemeno? Asi ne že? Vypadá krásně.
No hlavní účel tohoto plemene je na hlídání stáda hlavně oveček ale v USA ho mají na rančích jako pracovní plemeno . Je to velice živé psisko a potřebuje hodně moc pohybu. Jinak se hodí na vše co už tu bylo napsáno Záchranář atd..., a z vlastní zkušenosti mohu říct že i velice dobře hlída a miluje děti
lucikk
napsal(a):
Tak já sem taky hodím nějaké fotky, i když hodně je jich na webu. Tyhle jsou nejaktualnější, z víkendu. Pejsek se jmenuje Black Verlain a je mu přes dva roky.
alicej
napsal(a):
Tak já sem taky hodím nějaké fotky, i když hodně je jich na webu. Tyhle jsou nejaktualnější, z víkendu. Pejsek se jmenuje Black Verlain a je mu přes dva roky.
Další z lesa
gil
napsal(a):
Mužu poprosit o ty www. stránečky moc děkuji . A pesan je moc pěknej
Stranky maji adresu www.black.unas.cz :-)
eluska

gil
napsal(a):
tak já jsem něco dám ale doufám že se někdo přidá Aussi -Australák je super plemeno tak se přidejte .
Zdravím a jsem ráda,že se tu prezentují naši miláčci aussici.Pokusím se sem průběžně přidat fota ať je lidé lépe poznají a jinak se mohou podívat na 4 aussies na www.oddiamantovereky.cz
eluska

eluska
napsal(a):
Zdravím a jsem ráda,že se tu prezentují naši miláčci aussici.Pokusím se sem průběžně přidat fota ať je lidé lépe poznají a jinak se mohou podívat na 4 aussies na www.oddiamantovereky.cz
Zde jsou ještě štěnátka když byla malá.
eva nohelova
napsal(a):
Určite přidávejte fotky. Jsou vážně krásní! Ale bylo by moc a moc fajn, kdyby jste k nim pokaždé něco napsali. Třeba co s ním děláte, jaké máte problémy, co je na nich suprové...
na www.aussies.wz.cz můžete vidět dvě redtri holky
alicej
napsal(a):
Další z lesa
Tohle je náš kamarád Emirek...Je to tajná láska naší feňule Prožívá teď pubertu, ale jinak je to zlato a kamarád se všema....Běhá taky coursing a moc mu to jde!
(snad nebude paničce vadit, že ho sem dávám)
eluska

gil
napsal(a):
Prosím o další příspěvky do tohoto tématu přece nás co máme toto úžasné plemeno není tak málo tak prosím pochlubte se svými pejsky moc děkuji za každy příspěvek sem
Australáček ARAMIS BLUEod Diamantové řeky má již nové pánečky i své stránky-odmalička až doteď,jak se mu věnují.--------http://aramisoddiamantovereky.wz.cz
eluska
napsal(a):
Australáček ARAMIS BLUEod Diamantové řeky má již nové pánečky i své stránky-odmalička až doteď,jak se mu věnují.--------http://aramisoddiamantovereky.wz.cz
Nějak nám tady diskuze o australáčcích usla :(
Toto je naše Evička - není krásná ?!
alma
napsal(a):
Nějak nám tady diskuze o australáčcích usla :(
Toto je naše Evička - není krásná ?!
Tak já se teším na pokec a tady to nějak spí!
Posílám další fotku naší Evule.
lucikk
napsal(a):
Tak já taky přidám jednu fotečku jen škoda že je tu tak mrtvo. Tak to je prostě super že se tak vyhrává (tak rosteme)
eluska

lucikk
napsal(a):
STÁLE JE NÁS MÁLO,ALE JEŠTĚ PÁR FOTEČEK AUSSIES a pro větší fotogalerii ,co vše umí a jaká je s nimi legrace můžete navštívit www.oddiamantovereky.cz
eluska

eluska

eluska

gil
napsal(a):
Tak já taky přidám jednu fotečku jen škoda že je tu tak mrtvo. Tak to je prostě super že se tak vyhrává (tak rosteme)
Kolik má fenka teď měsíců?Ani jsi nenapsala jak se jmenuje. K majitelům černých trikolórů: Myslí si někdy kolemjdoucí, že máte štěně Berňáka? O nás jo, a dokonce i ti co mají berňáka
richterova eva
napsal(a):
Včera jsem zahlédla v televizi na ČT 24 ukázku z výstavy psů v Anglii - bylo to beze slov a vítěz pes jehož plemeno jsem si nevzpomněla. Jdu na net, kouknu na název tohoto fora, aha jasně to byl australský ovčák, a fotečky mi to potvrdily. Jsou moc hezcí.
Nemáte někdo fotku toho pejska co to vyhral ?
Na internetu to nemuzu nikde najit .......
krai
napsal(a):
Nemáte někdo fotku toho pejska co to vyhral ?
Na internetu to nemuzu nikde najit .......
tu ho mas
http://www.the-kennel-club.org.uk/crufts/cruftsframe.html
mam to i natocene na videu, veeelmi sme mu fandili, z toho psa vyzaroval obrovsky charakter
lucikk
napsal(a):
Ahojte aussici!!!! Super, ze som vas nasla, tak sa pripajam s nasou Sydney - mame ju este len par dni a uz teraz by sme zanic na svete nemenili . Na fotke ma 7 tyzdnov.
lucikk
napsal(a):
Kde ste vsetci australaci, tak som sa tesila a tu je tak mrrrtvo :(
Som sa chcela poradit, krmim nase 8 tyzdnove stendo royal canin medium junior a netusim kolko je taka primerana denna davka. Na obale pisu 200g - mala mi to sice zozerie, ale musim ju trosku prehovarat. Nie je to vela? Dakujem za rady, ja som mala pred tym koliu a ta mi na granulky ani nepozrela, tak som uplne neskusena...a nechcem urobit opat tu chybu, ze si zo psa vychovam najvacsieho fajnsmekra
alicej
napsal(a):
Kolik má fenka teď měsíců?Ani jsi nenapsala jak se jmenuje. K majitelům černých trikolórů: Myslí si někdy kolemjdoucí, že máte štěně Berňáka? O nás jo, a dokonce i ti co mají berňáka
Jo jo jsem to zapoměla tak jmenuje se Phoebe a na té fotečce má 5 měsíců a co se týká Berňáka tak jooo stále a stále se pletou ale už jsem si zvykla . Posílám aktuální fotečku tady ji je něco málo přes 6 měsíců.
alicej
napsal(a):
A ještě jedna běhací
alicej
napsal(a):
a tady je v celé své kráse a hlavně stojící
lilina
napsal(a):
Kde ste vsetci australaci, tak som sa tesila a tu je tak mrrrtvo :(
Som sa chcela poradit, krmim nase 8 tyzdnove stendo royal canin medium junior a netusim kolko je taka primerana denna davka. Na obale pisu 200g - mala mi to sice zozerie, ale musim ju trosku prehovarat. Nie je to vela? Dakujem za rady, ja som mala pred tym koliu a ta mi na granulky ani nepozrela, tak som uplne neskusena...a nechcem urobit opat tu chybu, ze si zo psa vychovam najvacsieho fajnsmekra
Dnes složila Evička (Laverton Bilitis) zkoušku ZOP !
Na to, že má tři roky, máme ji chvíli a cvičíme jen měsíc je to super !!!!!
eluska

lucikk
napsal(a):
ZDRAVÍ VÁS NOVÁ ŠTĚŇÁTKA OD DIAMANTOVÉ ŘEKY-VRH ---B
eluska
napsal(a):
ZDRAVÍ VÁS NOVÁ ŠTĚŇÁTKA OD DIAMANTOVÉ ŘEKY-VRH ---B
Evička dnes složila další zkoušku ! K ZOP přidala ZZO a na známku výborně !!
lucikk
napsal(a):
Teda něják nám to tu umřelo co nového pochlubte se !!!! A přidávám jsem foto štěňátek .
gil
napsal(a):
Teda něják nám to tu umřelo co nového pochlubte se !!!! A přidávám jsem foto štěňátek .
POSILAM FOTKU SVOJI AUSTRALKY VE VEKU 5 TYDNU,TED UZ MA 1ROK A JE SUPER
iveta navratilova
napsal(a):
POSILAM FOTKU SVOJI AUSTRALKY VE VEKU 5 TYDNU,TED UZ MA 1ROK A JE SUPER
A TADY UZ MAME ROK
iveta navratilova
napsal(a):
a dalsi aussies
to je krasavec bodouci zenich moji aussies
iveta navratilova
napsal(a):
to je krasavec bodouci zenich moji aussies
Těhulka !
alma
napsal(a):
Cofča
tezka unava po celem dnu driny BROWN GIRL PUELLA FERA
lucikk
napsal(a):
Jé to je super zase pár nových . A chystáte se někam na nějákou akci ? My teda na pasení tak pak budu informovat kde chytaly stádo
. Přidávám foto nacvik Agility
lucikk
napsal(a):
A tady v prolízačce
tibetak

iveta navratilova
napsal(a):
A ZASE BRNO
Na kolik asi tak přijde štěňátko AO?
lucikk
napsal(a):
Pridavam nase opice
lilina
napsal(a):
A este jednu
Dnes se evičce narodilo 10!!!! malých ausíků!!!!
Jedenácté bohužel bylo moc nalokané plodové vody a již se nám ho nepodařilo oživit
Máme 2 feny redtri
2 psy redtri
3 feny red merle
3 psy redmerle
Porod šel rychle a trval jen od 8.30 do 12.00 !!! Eva byla naprosto samostatná a šikovná
Jsou náááádhernííííí tři australáčky dostala do péče naše borderka Alma, která má svých "jen" 6
www.aussies.wz.cz
alma
napsal(a):
Dnes se evičce narodilo 10!!!! malých ausíků!!!!
Jedenácté bohužel bylo moc nalokané plodové vody a již se nám ho nepodařilo oživit
Máme 2 feny redtri
2 psy redtri
3 feny red merle
3 psy redmerle
Porod šel rychle a trval jen od 8.30 do 12.00 !!! Eva byla naprosto samostatná a šikovná
Jsou náááádhernííííí tři australáčky dostala do péče naše borderka Alma, která má svých "jen" 6
www.aussies.wz.cz
A další
gil
napsal(a):
moooooooooooc gratuluji k úspěšnému porodu a ať rostou do krási prci
Díky a tady jsou mimča.
tibetak

lucikk
napsal(a):
Ráda bych věděla, jak se chová AO ve smečce? Jsou psi dominantní vůči druhým samcům?
lucikk
napsal(a):
Tak a máme to za sebou pasení dopadlo dá se říct dobře. Zdarně jsme udělaly vlohy .
eluska

gil
napsal(a):
Paseme ovečky a jde nám to dobře
eluska

lucikk
napsal(a):
Moc nás to baví je hlídat,hlavně ,jak poslouchají
eluska

alma
napsal(a):
mimca jsou zlata,ted uvazuji ze si poridim jeste jednu aussinu at je veselo.
iveta navratilova
napsal(a):
mimca jsou zlata,ted uvazuji ze si poridim jeste jednu aussinu at je veselo.
alma
napsal(a):
Ahojky,
tak neváhej, máme ještě nějaké volné. Třeba druhou redtri holku? Nebo kluka? Ten je volný jak redtri, tak red merle. A měla bys ho nepříbuzného na svou feňuli.
brala bych hned ale ted nemuzu nejsou penize,az na jaro bych chtela merlacku.
lucikk
napsal(a):
Zdravime aussiekov
biloňovajustýnka

lilina
napsal(a):
Zdravime aussiekov
Mám taky australáčka a je z Kamilkové zahrádky Afron. Pokoušela jsem se poslat fotku, ale nejde mi to.
sabina
napsal(a):
Chci se zeptat Ivety Navrátilové, jak jí u její fenečky dopadla ta srst?
srst je krásně lesklá ale podle ostatních je ji málo,tak uvidím jak to bude dál přes zimu ji nechám venku (to chci vidět) prej to pomuže,že krásně obroste.Fotka z min.týdne.
iveta navratilova
napsal(a):
srst je krásně lesklá ale podle ostatních je ji málo,tak uvidím jak to bude dál přes zimu ji nechám venku (to chci vidět) prej to pomuže,že krásně obroste.Fotka z min.týdne.
jo, taky jsem slyšela, že venek prospívá. Kamoška to takhle dělala s něm.ovčákem a Akitu Inu...Ta byla po kastraci totálně bez srsti....
biloňovajustýnka
napsal(a):
Mám taky australáčka a je z Kamilkové zahrádky Afron. Pokoušela jsem se poslat fotku, ale nejde mi to.
Huraaa, tak som nasla niekoho z Kamilkovej, nasa Ambra (doma Sydney) je Afronova sestricka, strasne moc som zvedava na jeho fotecku, prosim. Ako sa vam dari?
lilina
napsal(a):
Huraaa, tak som nasla niekoho z Kamilkovej, nasa Ambra (doma Sydney) je Afronova sestricka, strasne moc som zvedava na jeho fotecku, prosim. Ako sa vam dari?
Taky jsem ráda, že jsem Vás našla!!!!!
Fotky Vám můžu poslat e-mailem, když mi napíšete na sebe kontkat. Můj mail je Justynka-Radka@seznam.cz.
biloňovajustynka
napsal(a):
Taky jsem ráda, že jsem Vás našla!!!!!
Fotky Vám můžu poslat e-mailem, když mi napíšete na sebe kontkat. Můj mail je Justynka-Radka@seznam.cz.
Jéééé mě se podařilo najít další fotku s málo kB! Na této fotce je Lucka (manželova sestřenka, která má taky australáka Emíra) s Endží.
lucikk
napsal(a):
Chtěla jsem se zeptat zda někdo nejěděte na Agility tábor ? A kam ? Díky
janak
napsal(a):
Pokud by někdo měl fotku blue merle s modrýma očima budu moc ráda, když ji sem dáte.
Toto je fenečka ale má teda jen jedno modré a je na prodej kdyby náhodou
janak
napsal(a):
Pokud by někdo měl fotku blue merle s modrýma očima budu moc ráda, když ji sem dáte.
A tady jsou obě ale ten už je bohužel prodaný a byl to pejsek
janak
napsal(a):
Pejsek je nádherný.
A kolik tak stojí ta fenečka??
Snad to nebude znít moc tvrdě - ale jenom doufám, že si zájemci o štěně australského ovčáka (i jakéhokoliv jiného plemene) zjišťují hlavně dostatek informací o povaze těchto pejsků, stejně jako o povaze případných rodičů svého dlouholetého společníka, jejich zdraví a také o osobě chovatele.
A snad také zvážili, jestli budou schopni poskytnout tomuhle velice aktivnímu stvoření všechno co potřebuje.
Australák rozhodně nebude úplně spokojený, když mu budete vykládat jak má krásně modré oči, když ho nebude zaměstnávat nějakou smysluplnou činností.....
emirkova
napsal(a):
Snad to nebude znít moc tvrdě - ale jenom doufám, že si zájemci o štěně australského ovčáka (i jakéhokoliv jiného plemene) zjišťují hlavně dostatek informací o povaze těchto pejsků, stejně jako o povaze případných rodičů svého dlouholetého společníka, jejich zdraví a také o osobě chovatele.
A snad také zvážili, jestli budou schopni poskytnout tomuhle velice aktivnímu stvoření všechno co potřebuje.
Australák rozhodně nebude úplně spokojený, když mu budete vykládat jak má krásně modré oči, když ho nebude zaměstnávat nějakou smysluplnou činností.....
Plny suhlas. Pred nasou australackou som mala dlhosrstu koliu - tiez ovciarske pracovne plemeno a musim povedat, ze co sa temperamentu tyka, je to 1000 a 1. Nasa fenecka je zive striebro a bez aktivit by bola smutna k smrti . Zaobstaravacia cena je skutocne nezaujimava polozka v porovnani s kvalitnym psim zivotom.
emirkova
napsal(a):
Ono to je samozřejmostí, že když bych si chtěla pořídit jakékoliv plemeno, tak si vše o něm zjistím(povahu rodičů, zdraví a určitě i chovatele).Nikdy bych si nepořídila psa, o kterém bych nic nevěděla a nedokázala bych mu dopřát co potřebuje.
V budoucnu bych se chtěla aktivně věnovat agility ale i jiným psím sportům, takže se dívám po aktivních a hlavně inteligentních psech.Ze všech nejvíce se mi zalíbil jak povahou, tak vzhledově Australský ovčák.Určitě bych si psa nepořídila jen kvůli tomu, že má modré oči.
janak
napsal(a):
Ono to je samozřejmostí, že když bych si chtěla pořídit jakékoliv plemeno, tak si vše o něm zjistím(povahu rodičů, zdraví a určitě i chovatele).Nikdy bych si nepořídila psa, o kterém bych nic nevěděla a nedokázala bych mu dopřát co potřebuje.
V budoucnu bych se chtěla aktivně věnovat agility ale i jiným psím sportům, takže se dívám po aktivních a hlavně inteligentních psech.Ze všech nejvíce se mi zalíbil jak povahou, tak vzhledově Australský ovčák.Určitě bych si psa nepořídila jen kvůli tomu, že má modré oči.
Tady máš rovnou 2 blue merláky
janak
napsal(a):
V tom případě gratuluju k výběru tohoto skvělého plemene:-))
Asi bysme se všichni divili, pro kolik lidí vůbec není samozřejmostí zjišťovat si nějaké informace o budoucím dalším členovi rodiny...
Myslím, že agility je ideální způsob vyžití pro takové chytrolíny jako jsou australáčci. Každopádně je to aspoň na chvilinku unaví:-))))
Ještě k té ceně - ceny jsou smluvní a myslím, že když se zodpovědnému chovateli budete jevit jako ideální majitel jeho "dítěte", tak se vždycky domluvíte.
emirkova
napsal(a):
V tom případě gratuluju k výběru tohoto skvělého plemene:-))
Asi bysme se všichni divili, pro kolik lidí vůbec není samozřejmostí zjišťovat si nějaké informace o budoucím dalším členovi rodiny...
Myslím, že agility je ideální způsob vyžití pro takové chytrolíny jako jsou australáčci. Každopádně je to aspoň na chvilinku unaví:-))))
Ještě k té ceně - ceny jsou smluvní a myslím, že když se zodpovědnému chovateli budete jevit jako ideální majitel jeho "dítěte", tak se vždycky domluvíte.
A co takhle red merle s modrými kukadly ??
eluska

iveta navratilova
napsal(a):
Nášeho nového miláčka už budeme mít doma za 48 hodin.Dcerku Cukana - Assasin(ČIKY)Zde je od malička do 5 týdnů.
eluska

eluska
napsal(a):
Nášeho nového miláčka už budeme mít doma za 48 hodin.Dcerku Cukana - Assasin(ČIKY)Zde je od malička do 5 týdnů.
další
eluska

eluska

lucikk
napsal(a):
Ahojky, chystate sa niekto na MVP Bratislava s Vasimi aussikmi? Hrozne radi by sme Vas tam prisli pozriet
janak
napsal(a):
Je to úplně boží plemeno!!
Nemáte někdo ještě nějaké fotečky???
Milují vodu
alma
napsal(a):
And Indian Girl Svěží vítr alias Majla
Skupinka Svěží vítr
alma
napsal(a):
Opravdu milují
Vycházka bez vody je poloviční vycházka
lucikk
napsal(a):
Ahojki, tak ja tady přidám pár foteček našich australských holčiček
lucikk
napsal(a):
Nase Anani Taino Acro Shallow River´s alias Cherry
lucikk
napsal(a):
Naše Express Delivery Del Whymmper Delle G. Jorasses alias Deli
lucikk
napsal(a):
Malá Cherry umí jezdit i na koni
lucikk
napsal(a):
Tohle si Cherry odvezla s Bosny a Hercegoviny! :o)
2xCAJC
BIS Junior 3 a BIS JUNIOR
a titul Juniorsampion Bosny a Hercegoviny
lucikk
napsal(a):
Malá Delinka :o)
lucikk
napsal(a):
Já a naše holčičky :o)
Klubová výstava Prostějov 2006!
lucikk
napsal(a):
Náš budoucí přírůstek :o)
lucikk
napsal(a):
můžete se podívat na www.greatlady.wz.cz
miusura
napsal(a):
můžete se podívat na www.greatlady.wz.cz
Ruby a Karamelka
lilina
napsal(a):
Sydney a more
Beckie zdraví Sydney. Je to její Babička
lilina
napsal(a):
jsem moc ráda že jsem sem zavítala. Mám Arwena z Kamilkové zahrady. Napište mi maila, jak se mají Arwenovi (teda u nás je to Šajn) sourozenci a jestli vám taky dělají takovou radost
S.B.
alicej
napsal(a):
A co rikala na slanou vodu? celkem by me zajimalo jak by se na to zatvaril Black
No, slana voda ju az tak nezaujala, ale prvy den nam stale jedla piesok (potom sme zbierala kvanta pieskovych hovienok :o). Syd by za plavanie aj zivot polozila, ked sme sa prechadzali po plazi, tak ona plavala popri nas, morska voda k tomu perfektne nadnasa, citila sa v nej ako doma. A perfektne sa naucila preskakovat vlny, potom co ju asi 2-3 krat zavalili :o). Doporucujem!!!
puella
napsal(a):
Beckie zdraví Sydney. Je to její Babička
Jeej, dakujeme za pozdrav, prave Beckie bola pre mna inspiraciou pre najdenie redtri fenecky aussika . Povodne som totiz uvazovala nad rovnako sfarbenou borderkou
.
eluska

lilina
napsal(a):
Jeej, dakujeme za pozdrav, prave Beckie bola pre mna inspiraciou pre najdenie redtri fenecky aussika . Povodne som totiz uvazovala nad rovnako sfarbenou borderkou
.
Máme 6 radostí dnes se nám narodilo 6 štěňátek ve stanici od Diamantové řeky 3 holčičky a 3 kluci v barvách černý tricolor a blue-merle s krásným zlatým pálením.Foto bude večer.Zdravíme všechny fandy ausíků.
airin
napsal(a):
Tak hlásíme, že v Diamantové řece se narodilo Afroditce 8 miminek - 4 pajsci a 4 holčičky v barvách červený tricolor, bluemerle a redmerle.
Tak a tady je naše ausinka Caroll Pearls od Diamantové řeky !!!
field
napsal(a):
To mi došlo taky když vidím, že fotka je z roku 2006. i tak musí být krásnej
Hlavně ten Pinďa je ta Pinďa a je maminkou mého 4,5 letého broučka