Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.7.2007 09:10

Co je to za plemeno? Pozná to někdo? Už se těším na rýpaly.

28.7.2007 09:13

krokodyl napsal(a):

Bílej boxerek

28.7.2007 09:20

dejna napsal(a):
Bílej boxerek

bílý boxer a je moc krásný ... jak je starý?

28.7.2007 09:45

mikka napsal(a):
bílý boxer a je moc krásný ... jak je starý?

jojo..bílej boxer........a určitě jste krokodýlku čekal opět...že bílí jsou špatní...atd.....mě se moc líbí....

28.7.2007 10:17

sabina napsal(a):
jojo..bílej boxer........a určitě jste krokodýlku čekal opět...že bílí jsou špatní...atd.....mě se moc líbí....

hm, já bych tam viděla šmrncnutou doginu . krokodýlku, napište copak to máte. ale vypadá pěkně

28.7.2007 10:32

zezacha napsal(a):
hm, já bych tam viděla šmrncnutou doginu . krokodýlku, napište copak to máte. ale vypadá pěkně

Já tam taky vidím dogu, ale nejsem odborník

cobli

28.7.2007 10:48
cobli

lmusa napsal(a):
Já tam taky vidím dogu, ale nejsem odborník

jeto Němec ( něm.boxer x něm.doga )

28.7.2007 11:25

cobli napsal(a):
jeto Němec ( něm.boxer x něm.doga )

a co tak americký buldog x německá doga

28.7.2007 11:30

lmusa napsal(a):
a co tak americký buldog x německá doga

Je to čistý bílý boxer. A bude mu pět měsíců.

cobli

28.7.2007 13:24
cobli

krokodyl napsal(a):
Je to čistý bílý boxer. A bude mu pět měsíců.

Tak snad jsme neurazili Je krásnej ! Jak se jmenuje ?

29.7.2007 07:41

cobli napsal(a):
Tak snad jsme neurazili Je krásnej ! Jak se jmenuje ?

Určitě jste neurazili. Jmenuje se Igi.

29.7.2007 13:41

krokodyl napsal(a):
Určitě jste neurazili. Jmenuje se Igi.

Ahojda,je krásnej!!!!!!!A neni hluchej??Já mám Bulterierku bílou s flekama a je bohužel hluchá!!ale vybrala jsem si jí už jako 10 denní mimi a tak jsem to nevzdala a je to moje štěstí!!!

29.7.2007 14:57

pupulu napsal(a):
Ahojda,je krásnej!!!!!!!A neni hluchej??Já mám Bulterierku bílou s flekama a je bohužel hluchá!!ale vybrala jsem si jí už jako 10 denní mimi a tak jsem to nevzdala a je to moje štěstí!!!

Ne ne, hluchej neni. Jen trochu vyčůranej. Když nechce, tak neslyší. Ale když mi třeba v kuchyni spadne za zem rohlík a on je v jiném pokoji, tak to slyší velmi rychle a ještě rychlejš je u něj. Takhe si hrál s maminou když jsme ji po měsíci a půl navštívili.Je hrozně živej.

29.7.2007 18:52

krokodyl napsal(a):
Ne ne, hluchej neni. Jen trochu vyčůranej. Když nechce, tak neslyší. Ale když mi třeba v kuchyni spadne za zem rohlík a on je v jiném pokoji, tak to slyší velmi rychle a ještě rychlejš je u něj. Takhe si hrál s maminou když jsme ji po měsíci a půl navštívili.Je hrozně živej.

Tak to má štěstí!!Je krásnej!Naše Bíba má kámošku čivaví posílám a rozuměj si skvěle,ještě mám NO 14.let a P.Krysařici-14.let a všichni jsou kámošky!!Jsou to naše dětičky!!A uměj si nás vycvičit!!

29.7.2007 21:26

pupulu napsal(a):
Tak to má štěstí!!Je krásnej!Naše Bíba má kámošku čivaví posílám a rozuměj si skvěle,ještě mám NO 14.let a P.Krysařici-14.let a všichni jsou kámošky!!Jsou to naše dětičky!!A uměj si nás vycvičit!!

Igi má taky doma kámošku. Jsou jí tři roky.Taky si skvěle rozumí.

30.7.2007 11:09

krokodyl napsal(a):
Igi má taky doma kámošku. Jsou jí tři roky.Taky si skvěle rozumí.

Jo jsou to miláčkové,Naši psiska maj ještě kocouřího kámoše a jednu tří metrovou kámošku Boženku!Posílám:

30.7.2007 11:10

pupulu napsal(a):
Jo jsou to miláčkové,Naši psiska maj ještě kocouřího kámoše a jednu tří metrovou kámošku Boženku!Posílám:

A ještě kámoše Karla!

30.7.2007 11:30

pupulu napsal(a):
A ještě kámoše Karla!

Tak koucoura jsme u pesanů měli taky, ale kvůli miminu jsme ho museli dát pryč. Hady taky máme, ale těch je doma asi 25 a tak by bylo moc fotek. Tak jen jednu.

30.7.2007 16:30

krokodyl napsal(a):
Tak koucoura jsme u pesanů měli taky, ale kvůli miminu jsme ho museli dát pryč. Hady taky máme, ale těch je doma asi 25 a tak by bylo moc fotek. Tak jen jednu.

tak to je super!!!!!!!!Ty jsi asi taky dobrej blázen,co?!Mě to řikaj doma furt,že mě ta havět jednou sežere!!!!K tobě bych se fakt chtěla podívat!!!Jaký hady máš??Jen napiš-fotka nemusíš-to bychom tu byli fakt do příštích vánoc!!!!

4.8.2007 23:34

pupulu napsal(a):
tak to je super!!!!!!!!Ty jsi asi taky dobrej blázen,co?!Mě to řikaj doma furt,že mě ta havět jednou sežere!!!!K tobě bych se fakt chtěla podívat!!!Jaký hady máš??Jen napiš-fotka nemusíš-to bychom tu byli fakt do příštích vánoc!!!!

Elaphe bimaculata, Elaphe c. carinata, Elaphe (Pantherophis) g. guttata, Elaphe (Pseudelaphe) flavirufa pardalina, Elaphe (Rhinechis) scalaris, Elaphe (Orthriophis) taeniura friesi, Lampropeltis triangulum hondurensis, Boa constrictor ssp., Corallus hortulanus, Eryx (Gongylophis) colubrinus loveridgei. Vše po párech nebo tria a občas nějaká ty mláďata.

6.8.2007 19:45

krokodyl napsal(a):
Elaphe bimaculata, Elaphe c. carinata, Elaphe (Pantherophis) g. guttata, Elaphe (Pseudelaphe) flavirufa pardalina, Elaphe (Rhinechis) scalaris, Elaphe (Orthriophis) taeniura friesi, Lampropeltis triangulum hondurensis, Boa constrictor ssp., Corallus hortulanus, Eryx (Gongylophis) colubrinus loveridgei. Vše po párech nebo tria a občas nějaká ty mláďata.

Tak to ses dobrej chovatel,jsem proti tobě žabař-já mám jen krajtu tmavou-albino,sklípkana,blavora žlutýho a geko geko!!!!

6.8.2007 20:44

pupulu napsal(a):
Tak to ses dobrej chovatel,jsem proti tobě žabař-já mám jen krajtu tmavou-albino,sklípkana,blavora žlutýho a geko geko!!!!

NUDITE SE?_- Kupte si medvítka mívala!!! hh

6.8.2007 20:57

mathas napsal(a):

Já jsem sice hadař, ale občas jsem i taky žabař. Třeba zrovna teď mám doma malou ropuchu.

7.8.2007 13:48

mathas napsal(a):

jo nudím....medvídka mývala měl brácha....a zas taková zábava s ním není...............bohužel už zemřel............

7.8.2007 19:35

llucinkaa2 napsal(a):
jo nudím....medvídka mývala měl brácha....a zas taková zábava s ním není...............bohužel už zemřel............

Mýval je pěknej hajzlík. Taky bych ho nikdy nechtěla. To radši nosála nebo dvacet psů.

12.8.2007 19:19

krokodyl napsal(a):
Já jsem sice hadař, ale občas jsem i taky žabař. Třeba zrovna teď mám doma malou ropuchu.

Čágo,to my si chceme taky pořídit žabky do zimní zahrady až doděláme barák a bude tam jezýrko!!Jo pokuď jde o mývala tak to jsou svině nevídaný-jednou mě zhryzal tak,že to vypadalo na šití!!To bych nechtěla ani zadarmo!!!

13.8.2007 06:15

krokodyl napsal(a):
Mýval je pěknej hajzlík. Taky bych ho nikdy nechtěla. To radši nosála nebo dvacet psů.

Taky máme bílího boxerka fenku Twiggy takhle sme si ji privezli

13.8.2007 06:16

kubeska napsal(a):
Taky máme bílího boxerka fenku Twiggy takhle sme si ji privezli

POřád jenom spinkala

13.8.2007 06:17

kubeska napsal(a):
POřád jenom spinkala

Mno a ted je z ní velká zlobivá holka

13.8.2007 06:19

kubeska napsal(a):
Mno a ted je z ní velká zlobivá holka

13.8.2007 06:21

kubeska napsal(a):

Jooo a má doma kamosku dalmatina Ta fotka je z doby kdy sme Twiggy privezli ted uz je vetsi než Betina :)

13.8.2007 12:03

kubeska napsal(a):
Jooo a má doma kamosku dalmatina Ta fotka je z doby kdy sme Twiggy privezli ted uz je vetsi než Betina :)

Taky ta vaše bílá boxeří slečna miluje míče? Ten náš, jakmile vidí míč, tak se nezná. Ani na největší ňaminu ho neodvolám. Je to hrůza. Jednou jsme seděli na lavičce a kecali s kamarádama. Najednou se tam oběvili děti s míčem, tak jsem ho připla na vodítko a kolem pasu abych ho nemusela držet. Ale on se rozhodl, že ten míč dostane. Párkrát se mnou škubl, ale asi po čtvrté měl vyhráno. Stáhnul mě z lavičky a táhnum mě za sebou asi tři metry, než jsem se zachytila za strom. Všichni se smáli, jenom já jsem byla docela dost vytočená.

zanetahc

21.8.2007 13:36
zanetahc

krokodyl napsal(a):
Taky ta vaše bílá boxeří slečna miluje míče? Ten náš, jakmile vidí míč, tak se nezná. Ani na největší ňaminu ho neodvolám. Je to hrůza. Jednou jsme seděli na lavičce a kecali s kamarádama. Najednou se tam oběvili děti s míčem, tak jsem ho připla na vodítko a kolem pasu abych ho nemusela držet. Ale on se rozhodl, že ten míč dostane. Párkrát se mnou škubl, ale asi po čtvrté měl vyhráno. Stáhnul mě z lavičky a táhnum mě za sebou asi tři metry, než jsem se zachytila za strom. Všichni se smáli, jenom já jsem byla docela dost vytočená.

omlouvám se, že píši až teď, ale byla jsem na dovolené.
Jo, náš Twiggouš má moc ráda míče, ale nejradši má kameny, to když si nějaký najde, tak už ho nepustí-až doma A taky má ráda vodu-co vy? Twiggy když je ve vodě, tak je celá bez sebe A když jsme s ní na řece, tak to se i pro ty kameny potápí-potopí celou hlavu a vybírá si kamen

21.8.2007 14:18

krokodyl napsal(a):

náš mazel

21.8.2007 18:05

charlina napsal(a):
náš mazel

A poznáte co je toto za rasu?Na této fotce jí jsou 4měsíce a jmenuje se Tara

21.8.2007 18:05

zelviosa napsal(a):
A poznáte co je toto za rasu?Na této fotce jí jsou 4měsíce a jmenuje se Tara

A ještě ...

21.8.2007 19:05

zelviosa napsal(a):
A ještě ...

Tosa inu?

21.8.2007 19:18

darwi napsal(a):
Tosa inu?

Copak je to za psa?

21.8.2007 19:53

monigues napsal(a):
Copak je to za psa?

Kříženec dobrmana?

21.8.2007 21:15

nadja napsal(a):
Kříženec dobrmana?

že by bauceron? nebo kříženec...?

21.8.2007 21:19

rude napsal(a):
že by bauceron? nebo kříženec...?

Ano kříženec Dobrmana a německého ovčaka,ale je docela podobný beauceronovi , že?

21.8.2007 21:20

zelviosa napsal(a):
A ještě ...

Rhodérský ridgeback?

22.8.2007 08:52

jessie napsal(a):
Rhodérský ridgeback?

Taky bych to viděla na Ridgebacka. Ten náš má taky rád vodu, ale máme u baráku jen mělkou řeku, takže si moc nezaplave. Jsou to miláčkové. Dnes se mi vyválel v tom největšim bahně co mohl najít. Myslela jsem, že ho přetrhnu. Ještě, že se sám vybělí. Že ho nemusím hned házet do vany. Škoda, že jsem neměla foták. Fotka by byla opravdu zajímavá. Ale určtě to nebylo naposledy.

22.8.2007 19:20

krokodyl napsal(a):
Taky bych to viděla na Ridgebacka. Ten náš má taky rád vodu, ale máme u baráku jen mělkou řeku, takže si moc nezaplave. Jsou to miláčkové. Dnes se mi vyválel v tom největšim bahně co mohl najít. Myslela jsem, že ho přetrhnu. Ještě, že se sám vybělí. Že ho nemusím hned házet do vany. Škoda, že jsem neměla foták. Fotka by byla opravdu zajímavá. Ale určtě to nebylo naposledy.

Tak je to boxer+rotvajler.
vodu zatím nějak nemusí,ale zas se uklidňuji tím,že snad časem,je jí 5měsíců,tak snad...Zatím chodíme na cvičák a musím se ohodnotit,že nám to jde docela fajně,dřív jsem se teda nedokázala tolik odvázat,ale teď už je to fajn a jsem za to ráda Tak přeji mnoho a ještě více super psích zážitků

26.8.2007 14:20

zelviosa napsal(a):
Tak je to boxer+rotvajler.
vodu zatím nějak nemusí,ale zas se uklidňuji tím,že snad časem,je jí 5měsíců,tak snad...Zatím chodíme na cvičák a musím se ohodnotit,že nám to jde docela fajně,dřív jsem se teda nedokázala tolik odvázat,ale teď už je to fajn a jsem za to ráda Tak přeji mnoho a ještě více super psích zážitků

Chteli jste ridgebacka, tak tady ho mate: Moje ani ne 8.tydenni princezna Fame

Přidejte reakci

Přidat smajlík