Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.7.2007 19:27

nenapadá Vás někoho hezké jméno na J, ale aby se dalo hodně zdrobňovat a bylo vhodný na novofundlandskýho psa?

28.7.2007 22:13

rude napsal(a):
nenapadá Vás někoho hezké jméno na J, ale aby se dalo hodně zdrobňovat a bylo vhodný na novofundlandskýho psa?

Jack,Jonáš,Jerry,Jupík...

29.7.2007 08:48

mikka napsal(a):
Jack,Jonáš,Jerry,Jupík...

Jura (Jurášek)...a možná by se mi pro takového psa líbilo říkat mu Jiříček:-) ani nevím proč. Nebo Jožin

29.7.2007 10:14

rude napsal(a):

Přítel měl psa, který se jmenoval Jinno (džino). Moc moc pěkný jméno

29.7.2007 10:58

slecnanikdo napsal(a):
Přítel měl psa, který se jmenoval Jinno (džino). Moc moc pěkný jméno

Jerome....

29.7.2007 11:13

rude napsal(a):

Junior, Jumbo, Jesper

29.7.2007 12:47

pigie napsal(a):
Junior, Jumbo, Jesper

My máme Justin, ale je to fenka - i když jako klučičí jméno by to šlo taky...

29.7.2007 13:01

rude napsal(a):

Jonáš

29.7.2007 13:50

renie napsal(a):
Jonáš

Jeremi(džeremi)Justin,..

29.7.2007 14:09

pupulu napsal(a):
Jeremi(džeremi)Justin,..

Jarrode, Jocker, Jasmin, Jumbo, Jerry, Jackpot, Juan, Jimenez.

29.7.2007 15:12

rude napsal(a):

Joe

29.7.2007 19:24

rude napsal(a):

Já jsem měla Bernského salašnického psa a jmenoval se Johny. Dá se to i zdrobnělit - Johnánek, Johnýsek, Johnynka

29.7.2007 19:46

daniela napsal(a):
Já jsem měla Bernského salašnického psa a jmenoval se Johny. Dá se to i zdrobnělit - Johnánek, Johnýsek, Johnynka

Všechno jsou to fajn jména, ale furt to není ono, začal se mi líbit Lexus, Lex , Lexík... co vy na to? předtím by samo muselo být jméno na j. Jean Lexus

29.7.2007 21:46

rude napsal(a):
Všechno jsou to fajn jména, ale furt to není ono, začal se mi líbit Lexus, Lex , Lexík... co vy na to? předtím by samo muselo být jméno na j. Jean Lexus

tak to potom můžeš vymyslet cokoliv a dát před to J.

29.7.2007 22:48

sydney napsal(a):
tak to potom můžeš vymyslet cokoliv a dát před to J.

Junkers,Jumper,Julius,Julio,Jukio,Juan,.

Jasquin,Joseph,José,Joschka,Jork,Jorg,Jordan,

Jonáš,Jonas,Jonatan, Jomer,Jolly,
Joker,Joker,Joke,John,JOHANNSTRAUSS,Johann,

29.7.2007 22:49

asteka napsal(a):
Junkers,Jumper,Julius,Julio,Jukio,Juan,.

Jasquin,Joseph,José,Joschka,Jork,Jorg,Jordan,

Jonáš,Jonas,Jonatan, Jomer,Jolly,
Joker,Joker,Joke,John,JOHANNSTRAUSS,Johann,

Jogerr,Joe,Jim,Jill,Jige,Jewel,

Jerry,Jeremy,Jenar,Jemiro,

Jemiro,Jegor,Jeffrey,Jefe,Jeep,.

29.7.2007 22:49

asteka napsal(a):
Jogerr,Joe,Jim,Jill,Jige,Jewel,

Jerry,Jeremy,Jenar,Jemiro,

Jemiro,Jegor,Jeffrey,Jefe,Jeep,.

Jat,Jasso,Jasonn,Jago,Jagill,Jajsan,Jambo.

Omlouvám se ale nešlo mi to odeslat v celku. Tak trošku jmen které dali majitelé štěnátkům našeho plemene.

30.7.2007 09:11

asteka napsal(a):
Jat,Jasso,Jasonn,Jago,Jagill,Jajsan,Jambo.

Omlouvám se ale nešlo mi to odeslat v celku. Tak trošku jmen které dali majitelé štěnátkům našeho plemene.

no asi to tak dopadne, že to bude něco uplně jiného a předtím něco na J.
Jean Lexus.... přítelovi se to ale moc nezamlouvá.ach joooo....

30.7.2007 10:02

rude napsal(a):
no asi to tak dopadne, že to bude něco uplně jiného a předtím něco na J.
Jean Lexus.... přítelovi se to ale moc nezamlouvá.ach joooo....

tak ať přítel vymyslí tu "předponu" na J...
A nebo, ať žijou kompromisy - napište každý tři až pět jmen, pak si to vyměňte a vyberte každý jedno jméno které se vám z těch návrhů líbí a pak si to tak dlouho představujte, že by se tak pejsek jmenoval, až jeden z vás řekne - jo, to by šlo:-)
A hlavně se nepoperte

30.7.2007 10:23

sydney napsal(a):
tak ať přítel vymyslí tu "předponu" na J...
A nebo, ať žijou kompromisy - napište každý tři až pět jmen, pak si to vyměňte a vyberte každý jedno jméno které se vám z těch návrhů líbí a pak si to tak dlouho představujte, že by se tak pejsek jmenoval, až jeden z vás řekne - jo, to by šlo:-)
A hlavně se nepoperte

s ním to nemůžu vymýšlet, potřebuje nestrannou osobu, z oboru, on psům nerozumí, takže nemá ponětíjak se psi vůbec můžou jmenovat.

30.7.2007 18:02

rude napsal(a):
s ním to nemůžu vymýšlet, potřebuje nestrannou osobu, z oboru, on psům nerozumí, takže nemá ponětíjak se psi vůbec můžou jmenovat.

A co třeba Jimbo (Džimbo) . Dál mě napadá Jogy, Jersey (Chresei, Cherouš, cherda, ...), Jim, ....Ale nejvíc se mi líbí Jimbo!

30.7.2007 20:19

majdrous napsal(a):
A co třeba Jimbo (Džimbo) . Dál mě napadá Jogy, Jersey (Chresei, Cherouš, cherda, ...), Jim, ....Ale nejvíc se mi líbí Jimbo!

když já se nechci vzdát toho Lexe, pokud by to šlo tak: J' Lexus .
Lexík, Lex...no není to hezký?
J' Lexus od Trojské skály....

30.7.2007 20:54

rude napsal(a):
když já se nechci vzdát toho Lexe, pokud by to šlo tak: J' Lexus .
Lexík, Lex...no není to hezký?
J' Lexus od Trojské skály....

hojík... náš had-hroznýš se jmenuje Lex (původně Alex, teď už prostě jen Lex) Lexík.. Lexus je moje nej tetovací a piercingové studio.. A J´Lexus (džej lexus) se mi zdá přijatelné :-) máš můj souhlas :-)
řeším podobnou věc, chci pejska s pp, a už teď se děsím toho, jaké jméno budu muset vymýšlet :-( mno uvidíme :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík