asteka
napsal(a):
Jat,Jasso,Jasonn,Jago,Jagill,Jajsan,Jambo.
Omlouvám se ale nešlo mi to odeslat v celku. Tak trošku jmen které dali majitelé štěnátkům našeho plemene.
no asi to tak dopadne, že to bude něco uplně jiného a předtím něco na J.
Jean Lexus.... přítelovi se to ale moc nezamlouvá.ach joooo....
rude
napsal(a):
no asi to tak dopadne, že to bude něco uplně jiného a předtím něco na J.
Jean Lexus.... přítelovi se to ale moc nezamlouvá.ach joooo....
tak ať přítel vymyslí tu "předponu" na J...
A nebo, ať žijou kompromisy - napište každý tři až pět jmen, pak si to vyměňte a vyberte každý jedno jméno které se vám z těch návrhů líbí a pak si to tak dlouho představujte, že by se tak pejsek jmenoval, až jeden z vás řekne - jo, to by šlo:-)
A hlavně se nepoperte
sydney
napsal(a):
tak ať přítel vymyslí tu "předponu" na J...
A nebo, ať žijou kompromisy - napište každý tři až pět jmen, pak si to vyměňte a vyberte každý jedno jméno které se vám z těch návrhů líbí a pak si to tak dlouho představujte, že by se tak pejsek jmenoval, až jeden z vás řekne - jo, to by šlo:-)
A hlavně se nepoperte
s ním to nemůžu vymýšlet, potřebuje nestrannou osobu, z oboru, on psům nerozumí, takže nemá ponětíjak se psi vůbec můžou jmenovat.
rude
napsal(a):
když já se nechci vzdát toho Lexe, pokud by to šlo tak: J' Lexus .
Lexík, Lex...no není to hezký?
J' Lexus od Trojské skály....
hojík... náš had-hroznýš se jmenuje Lex (původně Alex, teď už prostě jen Lex) Lexík.. Lexus je moje nej tetovací a piercingové studio.. A J´Lexus (džej lexus) se mi zdá přijatelné :-) máš můj souhlas :-)
řeším podobnou věc, chci pejska s pp, a už teď se děsím toho, jaké jméno budu muset vymýšlet :-( mno uvidíme :-)