Prodám dva 15 kg pytle tohoto krmiva....Jsou úplně nové neotevřené. Cena 1200 Kč za pytel ( i s poštovným). Pošlu na dobírku po celé ČR a nebo dovezu až domů v Praze a blízkém okolí. email: tomas.patak@seznam.cz tel. 777073170
Je to velmi kvalitní krmivo, ale náš pejsek má na něj bohužel alergii.....kuřecí maso pro něj není vhodné.
tapinka85
napsal(a):
Prodám dva 15 kg pytle tohoto krmiva....Jsou úplně nové neotevřené. Cena 1200 Kč za pytel ( i s poštovným). Pošlu na dobírku po celé ČR a nebo dovezu až domů v Praze a blízkém okolí. email: tomas.patak@seznam.cz tel. 777073170
Je to velmi kvalitní krmivo, ale náš pejsek má na něj bohužel alergii.....kuřecí maso pro něj není vhodné.
Ahoj jak žiješ vůbec??? a kterej je alergickej..chudáci..kluci
sabina
napsal(a):
Ahoj Saby
no ale tovíš, jde to.....alergii má Bentley....
Jedna známá mi poradila, aby jsem zkusili eukanubu a on nám na ní Bentley dostal alergii. Rozdrbal si hlavu, měl tam strupy a ve slabinách se mu udělala vyrážka a dostal zánět d uší....no prostě kuřecí maso nám dělá pěknou paseku....jsme zase na kronchi a už mě nikdo od něj neodradí....Fakt nikdy více
Až bude trochu víc času, tak zasejc musíme poklábosit na bordexuských dogách Mám i nové fotky obou mezulánů
A jak u tebe?
tapinka85
napsal(a):
Ahoj Saby
no ale tovíš, jde to.....alergii má Bentley....
Jedna známá mi poradila, aby jsem zkusili eukanubu a on nám na ní Bentley dostal alergii. Rozdrbal si hlavu, měl tam strupy a ve slabinách se mu udělala vyrážka a dostal zánět d uší....no prostě kuřecí maso nám dělá pěknou paseku....jsme zase na kronchi a už mě nikdo od něj neodradí....Fakt nikdy více
Až bude trochu víc času, tak zasejc musíme poklábosit na bordexuských dogách Mám i nové fotky obou mezulánů
A jak u tebe?
Jojo...my jsme u Kronche taky a nehnem se z něj!!! Držíme se pěkně...k tomu Kronchi dáváme Giom na MEGA III na srst...a pohodá...výborný...nemáme problém! Chystáme se na RTG a EKG..tak pak budem dávat vědět..to ale až tak za dva tři měsíce!
To je mi líto...že Bentley....takhle dopadl...nojo...no! Ještě že ten Kronch máme..co? Přihoď fotku....
Taky z vychajdy s Burrítíma a Malvíníma
sabina
napsal(a):
Tak tady jedna z prochajdy
tapinka85
napsal(a):
No a teď poslední.....čekání na míček
sou sladcí...fakt My taky byli navštívit ,,brášku,, Dominga