Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.8.2007 23:00

ANKETA:napiste plemeno psa,vek a ak mate,aj fotku hafa+znacku granul,konzerv,s ktorou znackou ste boli/neboli spokojni.Resp. ak davate prednost domacej strave,poradte nejake chutne psie specialitky

Takze zacinam,5-rocna dalmoska,krmime granulami Trainer,zatial vyhovuju skvele,mrsina je plna energie a ma peknu srstale chystame sa prejst na nejake tie kombinacie aj s varou

4.8.2007 10:59

kari napsal(a):
ANKETA:napiste plemeno psa,vek a ak mate,aj fotku hafa+znacku granul,konzerv,s ktorou znackou ste boli/neboli spokojni.Resp. ak davate prednost domacej strave,poradte nejake chutne psie specialitky

Takze zacinam,5-rocna dalmoska,krmime granulami Trainer,zatial vyhovuju skvele,mrsina je plna energie a ma peknu srstale chystame sa prejst na nejake tie kombinacie aj s varou

17 měsíční Bordeauxská doga - pes,
Krmíme granule Kronch a už bych nevyměnila. Pes je alergik, takže rybička nám dělá dobře...hlavně srsti a vitalitě! Pořád je usmátý!

4.8.2007 11:21

sabina napsal(a):
17 měsíční Bordeauxská doga - pes,
Krmíme granule Kronch a už bych nevyměnila. Pes je alergik, takže rybička nám dělá dobře...hlavně srsti a vitalitě! Pořád je usmátý!

4- rocna krizenka nemeckeho spica, 17 kg
koli miernej nadvahe som krmila granulami Delikan Special lenze tie nie su take kvalitne tak chceme prejst na Delikan Supra alebo Bento Cronen obe som vyskusala - pre stredne nenarocne plemena su vyborne.

4.8.2007 11:27

kari napsal(a):

maso, ryby, zvěřina, kosti, sýry, vejce, tvaroh, ovoce, zelenina ........1x týdně večer ( krmím 2x denně) granule Orijen......nestěžují si

4.8.2007 12:51

mac1 napsal(a):
maso, ryby, zvěřina, kosti, sýry, vejce, tvaroh, ovoce, zelenina ........1x týdně večer ( krmím 2x denně) granule Orijen......nestěžují si

Krmím tak , jak to výrobci granulí nedopuručují.Dávám granule kanadské výroby a ty míchám s masem-syrová krůta nebo vařené drůbeží s mrkví,podotýkám pro různé kritiky, že takto krmím dospělé jedince/ a s úspěchy/.

4.8.2007 13:19

kari napsal(a):

Skoropitbul - Acana premium adult. Nasypano ma porad a zere kdy chce a kolik chce. :-)
Jinak zustanem asi verni, dokud to pujde. Pes je alergik a nemam moc odvahu zkouset neco jinyho.

4.8.2007 13:48

cone napsal(a):
Krmím tak , jak to výrobci granulí nedopuručují.Dávám granule kanadské výroby a ty míchám s masem-syrová krůta nebo vařené drůbeží s mrkví,podotýkám pro různé kritiky, že takto krmím dospělé jedince/ a s úspěchy/.

Mám dva boxíky a dva ang.buldoky a také kombinuji.Jsou ve skvělé formě.Je ovšem pravda,že z převážné většiny vařím,byla jsem tak zvyklá z doby,kdy se nám mohlo o granulích jen zdát.Pesanům chutná a prospívají a mě to baví.

4.8.2007 13:49

impact napsal(a):
Skoropitbul - Acana premium adult. Nasypano ma porad a zere kdy chce a kolik chce. :-)
Jinak zustanem asi verni, dokud to pujde. Pes je alergik a nemam moc odvahu zkouset neco jinyho.

Pikardský ovčák,10 měsíců,28 kg,krmím Nutra Nuggets,spokojenost na obou stranách

4.8.2007 14:46

klarazelenkova napsal(a):
Pikardský ovčák,10 měsíců,28 kg,krmím Nutra Nuggets,spokojenost na obou stranách

Jee no vidim ze bordeaux dogy su u vas celkom rozsirene ze?su to krasne psy,vzdy sa mi pacili

Samozrejme Sare chuti taktiez ovocie,kupujeme rozne doplnky ako kosticky,sama papa strapce hrozna v zahrade,jablcka ci maliny,miluje kyslu kapustutakze vitaminov ma hadam dost

4.8.2007 18:27

kari napsal(a):

labradorsky retrivr, 9 let- krmime Hills a i varime a hafanovi to vyhovuje..nikdy nevydrzel zrat jen granule,tak kombinujem,ac se to teda pry nema

4.8.2007 19:32

misa napsal(a):
labradorsky retrivr, 9 let- krmime Hills a i varime a hafanovi to vyhovuje..nikdy nevydrzel zrat jen granule,tak kombinujem,ac se to teda pry nema

Zlatý retriever 10 měsíců - Eukanuba Puppy large, kříženec 2 roky - Eukanuba Small
Navíc všemožný ovoce a zeleninu, občas maso,tvaroh, piškoty, suchej rohlík...Ale nejvíc to ovoce a zeleninu a maso...
Doga ( není moje ) 1,5 roku - granule Branto Kronen pro štěňata obřích plemen...A všechno možný okolo (ovoce, zelenina, pacholíky, piškoty...)

4.8.2007 21:18

kari napsal(a):

7měs. labrador, má něco přes 22 kilo a krmíme Nutro Choice Puppy Large Breed, zatím spokojenost na obou stranách . No a jinak ještě baští mrkev, hlávk. a ledovej salát, čínský zelí, hrášek, jahody, meruňky, nektarinky apod, občas dostane kousek kuřátka

4.8.2007 21:59

kari napsal(a):

Skoro roční choďanda - šílenec, výletník a agiliťák - krmíme Eagle Pack Puppy. Předtím Pro Plan Puppy, ale nepřibírala po něm. Po Eaglu se aspoň trochu spravila. Po obojím super srst, pevné bobky. Teď plánujeme přechod na nějakou zátěžovku.

4.8.2007 22:02

efka napsal(a):
Skoro roční choďanda - šílenec, výletník a agiliťák - krmíme Eagle Pack Puppy. Předtím Pro Plan Puppy, ale nepřibírala po něm. Po Eaglu se aspoň trochu spravila. Po obojím super srst, pevné bobky. Teď plánujeme přechod na nějakou zátěžovku.

Jo a kromě granulí ještě jablka, banány (dostává od nás), třešně, maliny, borůvky (co nasbírá) a příležitostně mouchy, můry, motýli a žížaly

4.8.2007 22:07

efka napsal(a):
Jo a kromě granulí ještě jablka, banány (dostává od nás), třešně, maliny, borůvky (co nasbírá) a příležitostně mouchy, můry, motýli a žížaly

LR fena 30 měsíců. Momentálně na Purině Pro Plan Puppy losos a rýže, normálně Pro Plan Performance nebo Pro Plan Adult losos a rýže.

5.8.2007 08:52

kari napsal(a):

Maso - vařené, kuřecí, hovězí, ryby atd. , někdy mají syrové srdce a maso vůbec. Sýr, vajíčko...Nemusí teda syrové ryby a kuřecí syrové nedáváme. K tomu zeleninu, vločky, těstoviny, rýži....prostě klasika. taky rádi suchý chleba a rohlíky..kradou to koni nasušené
Taky dávám koni lněné semínko a klukům jsem ho začala dávat od jara taky a mají špičkovou srst!
Jinak občas dostanou přípravek na zdravé klouby, vitamíny a milerály...ale neberou to denně pořád.
Granule máme..momentálně Brit - baští to mlaďoch na snídani, večer dostávají oba vařené. Granule bereme jen když někam jedeme, případně jednou za čas, když se nestihne navařit, tak dostanou granule. Je to taková nouzovka, uznávám, že je to pohodlné, ale psi jsou psi a já bych taky nechtěla celý život jíst stravu pro kosmonauty, takže vaříme odjakživa a psi jsou krásní, dobře živení, zdraví a silní ve výborné kondici a mají skvělou srst.. .prostě normální pes.
Konzervy nemají zrovna v lásce, hlavně ten starší je nemusí
Včera měli pořádné kosti a byli nadšení, takže zuby mají co dělat

5.8.2007 09:05

kari napsal(a):

Krmíme ProPac - superpremium pro malá plemena a BO malinois krmíme Chicopee.

5.8.2007 10:49

lucky napsal(a):
Maso - vařené, kuřecí, hovězí, ryby atd. , někdy mají syrové srdce a maso vůbec. Sýr, vajíčko...Nemusí teda syrové ryby a kuřecí syrové nedáváme. K tomu zeleninu, vločky, těstoviny, rýži....prostě klasika. taky rádi suchý chleba a rohlíky..kradou to koni nasušené
Taky dávám koni lněné semínko a klukům jsem ho začala dávat od jara taky a mají špičkovou srst!
Jinak občas dostanou přípravek na zdravé klouby, vitamíny a milerály...ale neberou to denně pořád.
Granule máme..momentálně Brit - baští to mlaďoch na snídani, večer dostávají oba vařené. Granule bereme jen když někam jedeme, případně jednou za čas, když se nestihne navařit, tak dostanou granule. Je to taková nouzovka, uznávám, že je to pohodlné, ale psi jsou psi a já bych taky nechtěla celý život jíst stravu pro kosmonauty, takže vaříme odjakživa a psi jsou krásní, dobře živení, zdraví a silní ve výborné kondici a mají skvělou srst.. .prostě normální pes.
Konzervy nemají zrovna v lásce, hlavně ten starší je nemusí
Včera měli pořádné kosti a byli nadšení, takže zuby mají co dělat

Jsou to krasavci.

5.8.2007 19:30

airin napsal(a):
Krmíme ProPac - superpremium pro malá plemena a BO malinois krmíme Chicopee.

WHWT 9,6kg,
výborná zkušenost s Royalem Canin pro westíky, nyní Eukanuba pro westíky... sem tam kureci maso, chrupavky.

Spatna zkusenost s Calibrum - moc nam nechutna a i srst se zhorsila
Protoze muj pesan mel velke problemy se zubnim kamenem (ktery mel tendenci prechazet k zanetum) a veterinar uz nedoporucil dalsi uspani kvuli cisteni, pouzivame hodne greenies. - "zubní kartácky pro psy s chlorofilem" výborná spokojenost na obou stranach, psík je miluje a zoubky ma jako z alabastru

5.8.2007 20:13

kari napsal(a):

Máme 4 měsíční štěně pitbullíka, fenečku. Krmíme Acanou a sem tam jí udělám rýží s masem (kuřecí žaludky, srdce) i když dnes mi bylo od pána přes výživu řečeno, že to není potřeba, že Acana je perfektní strava a má vše co pes potřebuje. Zbytečně si jen zvyká na něco jiného a pak přestane žrát granule, což se nám i párkrát stalo, naštěstí je to ale aktivní štěně, tak nedržela hladovku dlouho... Acanu doporučuji!!!

tibetak

5.8.2007 20:25
tibetak

boa a redsnake napsal(a):
Máme 4 měsíční štěně pitbullíka, fenečku. Krmíme Acanou a sem tam jí udělám rýží s masem (kuřecí žaludky, srdce) i když dnes mi bylo od pána přes výživu řečeno, že to není potřeba, že Acana je perfektní strava a má vše co pes potřebuje. Zbytečně si jen zvyká na něco jiného a pak přestane žrát granule, což se nám i párkrát stalo, naštěstí je to ale aktivní štěně, tak nedržela hladovku dlouho... Acanu doporučuji!!!

Mám čtyřčlennou smečku (leonberger, 2 retrívři a tibeťák) a ještě tu mám momentálně na hlídání čivavu.Krmím velké krmivem First Class a malé střídavě Acana Purina PP.

5.8.2007 20:31

tibetak napsal(a):
Mám čtyřčlennou smečku (leonberger, 2 retrívři a tibeťák) a ještě tu mám momentálně na hlídání čivavu.Krmím velké krmivem First Class a malé střídavě Acana Purina PP.

5 měsíční štěně boxera a krmíme K9. Před tím jsme měli Eukanubu, ale vytáhl moc do vejšky a nepřibíral.

5.8.2007 21:20

kari napsal(a):

U nás krmíme Eukanubou a Royal Caninem, jak koho, každý má jiný druh. Někteří žerou Eukanubu Adult Medium Breed - malé granulky nám nevyhovují, psi je polykají, místo aby kousali, takže mají větší pro střeďáky a někteří Eukanubu Cockerspaniel, ta je malá a tu mají právě ty, kteří umí kousat i malé granulky nebo ti, co momentálně jezdí na výstavy a potřebují být trošku v srsti. Někteří naopak dostávají Royal Canin Yorkshire terrier nebo Adult Mini, zkrátka každému co sedí nejlíp. Citlivec citlivej má Eukanubu Sensitive Skin na kůži a srst a hubeňour hubenej nám konečně přibral po Eukanubě Jogging and Agility, nic na něj nefungovalo - knedlíky, maso, sádlo, různé granule, až tyhle nové Eukanuby. Štěňátka krmíme Eukanubou a Royalem pro puppiny malých plemen, mícháme, dále takhle pokračujeme asi do 6 měsíců a potom přechází jen na Eukanubu. Jinak mimo granulí, což je základ, dostávají i maso - hovězí, ryby, kuřecí, vnitřnosti - maso vařené i syrové, vnitřnosti jen vařené, sem tam nějakou konzervu a jinak "co zbyde" - maso, přílohy, rohlíky,salám, to všechno sežerou a na zahradě se obsluhují sami a žerou doslova všechno - rybíz, třešně, švestky, mrkev, jablka, salát, rajčata ....

6.8.2007 07:19

kari napsal(a):

Krmim zátěžovou Acanou, jsem s ní spokojena. Voříška s ní krmím už 4 roky a ovčandu od roka tj. 1,5 roku. Pro acanu jsem se rozhodla kvůli kloubní výživě. Hafanům chutná, mají po ní hezkou srst a spravná hovínka.

6.8.2007 12:24

kari napsal(a):

Syrovým hovězím, občas uvařeným vepřovým, občas nějaké vnitřnosti (srdíčko, jazyk, játra), taky uvařené. Na kuřecí má bobánek bohužel nesnášenlivost. K tomu vločky, rýži, těstoviny, cous-cous, zeleninu, vajíčko, sýr, ovoce,... Ráno dostaně občas granule Trainer.

6.8.2007 15:41

kari napsal(a):

Neapolsky mastin - 3 mesice: 3x denne granule ProPlan - pro stenata obrich plemen. No.. nevim jestli se mi zda.. ale roste moc rychle, tak nevim jestli to nezpusobuji granule :-(

6.8.2007 16:02

nath napsal(a):
Neapolsky mastin - 3 mesice: 3x denne granule ProPlan - pro stenata obrich plemen. No.. nevim jestli se mi zda.. ale roste moc rychle, tak nevim jestli to nezpusobuji granule :-(

Taky jsem měla ten problém,tito obři rostou přímo před očima.Mastina jsem měli,ted mám komondora,(jak uz jsem psala,)krmila jsem Royal Canin Baby Giant,a taky rostl přímo před očima,a říkala jsem si,jestli je to vůbec možné.Já myslím,že krmíš správně-tj.správným krmivem

6.8.2007 16:41

kari napsal(a):

Pyrenejský horský pes, 5 let- syrové maso (převážně zvěřina, taky hovězí srdce, jazyky, syrové dršťky, hrtany, kuřecí krky), kloubové kosti, vepřové nožky, ovesné vločky, mrkev, sušené kopřivy. Občas vařené vnitřnosti- játra, srdce, plíce, ledvinky. Tvrdé rohlíky. Granule nejí a já nevěřím té chemii, která v tom je.

6.8.2007 19:29

sona1 napsal(a):
Pyrenejský horský pes, 5 let- syrové maso (převážně zvěřina, taky hovězí srdce, jazyky, syrové dršťky, hrtany, kuřecí krky), kloubové kosti, vepřové nožky, ovesné vločky, mrkev, sušené kopřivy. Občas vařené vnitřnosti- játra, srdce, plíce, ledvinky. Tvrdé rohlíky. Granule nejí a já nevěřím té chemii, která v tom je.

Hovawarti -pes 2,5 roku, 37 kg a fena 3,5 roku 32kg.Krmíme BOSCHem a velká spokojenost. Občas zalívám vývarem z kostí,někdy přidávám žloutek.Jako pamlsek tvrdý nakrájený chleba.Někdy také přidávám vařené hovězí ořezky.

6.8.2007 20:02

kari napsal(a):

Naše roční bulička a 14 letá NO papají zásadně Gilpu Kenel!!Už jsem měla hodně granulí,ale tyto jsou nej!!!!!!Jsou v tom i mlži nebo co na klouby pro tu starou hlavně!!!A naše juniorka 3 měs.čivava papá taky Gilpu-ale pro štěňata mini plemen!!!

6.8.2007 22:36

pupulu napsal(a):
Naše roční bulička a 14 letá NO papají zásadně Gilpu Kenel!!Už jsem měla hodně granulí,ale tyto jsou nej!!!!!!Jsou v tom i mlži nebo co na klouby pro tu starou hlavně!!!A naše juniorka 3 měs.čivava papá taky Gilpu-ale pro štěňata mini plemen!!!

převážně syrový maso + přílohy,občas vnitřnosti,zeleninu+ přidáváme vitamíny.když neni čas vařit,tak občas granule.ale to on radši drží protestní hladovku.i když občas si je dá dobrovolně.nějak se v něm nevyznám,co se žrádla týče... ale čubinu před nim sme krmili úplně stejě a dožila se ve zdraví 12let apak jí zklátila nemoc a bylo...

7.8.2007 11:54

kari napsal(a):

Máme dvouletou fenku Bišona plyšona, po vleklých střevních problémech jsem jí rok vařila. Letos jsem (po roce vaření) vyzkoušela granule Eagle Pack Holistics Select (Duck and Oatmeal). Fakt jsem žasla jak malé ty granule chutnají a hlavně - má po nich super bobečky. Když jsem jí po třech týdnech uvařila masíčko, rýži a zeleninku, tak se v tom tak šťourala a hledala granule. Nechápu to. Takže teď granulujeme - Eagle Pack.

7.8.2007 14:37

lovedog napsal(a):
Máme dvouletou fenku Bišona plyšona, po vleklých střevních problémech jsem jí rok vařila. Letos jsem (po roce vaření) vyzkoušela granule Eagle Pack Holistics Select (Duck and Oatmeal). Fakt jsem žasla jak malé ty granule chutnají a hlavně - má po nich super bobečky. Když jsem jí po třech týdnech uvařila masíčko, rýži a zeleninku, tak se v tom tak šťourala a hledala granule. Nechápu to. Takže teď granulujeme - Eagle Pack.

podpoříme bx kamarády:-)
pes 4roky a fena 2,5let Trainer + přílohy se syrovým masem

7.8.2007 14:38

krokodyl napsal(a):
5 měsíční štěně boxera a krmíme K9. Před tím jsme měli Eukanubu, ale vytáhl moc do vejšky a nepřibíral.

Ahoj takhle je to správně. U velkých a obřích plemen se doporučuje aby pejskové rostli ale moc nepřibírali, zdůvodu aby kosti a klouby nebyli zbytečně zatěžováni svalovou hmotou. Až pejskovi bude cca rok tak přejdete na normální a on se nasvalí.

7.8.2007 15:13

helenar napsal(a):
podpoříme bx kamarády:-)
pes 4roky a fena 2,5let Trainer + přílohy se syrovým masem

Další Brodina do smečky................pes, 8 měsíců, Purina Pro Plan Puppy Large Breet Robust + čas od času vaření hovězí maso s rýží a nějaká ta zelenina

3.9.2007 10:32

kari napsal(a):

Border kolie - 15měsíců. Krmíme od štěnda ProPlanem a myslím si, že je to velmi dobré krmivo.
Jinak zkoušeli jsme i Acanu, ale ta našemu Kučimu nevyhovovala.

3.9.2007 12:51

hankad napsal(a):
Border kolie - 15měsíců. Krmíme od štěnda ProPlanem a myslím si, že je to velmi dobré krmivo.
Jinak zkoušeli jsme i Acanu, ale ta našemu Kučimu nevyhovovala.

Německá doga, skoro dva a půl roku. Původně krmená Acanou puppy large breed, ale po změně receptury začaly průjmy. Teď baští Fitmin Maxi maitenance a vše v pohodě. Maso nedostává vůbec, jednou týdně jogurt, sem tam sýry, jinak spousty psích pochoutek jako vepřové ouško, hovězí kost, Candiesky atd... Krmení má k dispozici neustále. (Je to ta sedící)

3.9.2007 13:25

lilith1 napsal(a):
Německá doga, skoro dva a půl roku. Původně krmená Acanou puppy large breed, ale po změně receptury začaly průjmy. Teď baští Fitmin Maxi maitenance a vše v pohodě. Maso nedostává vůbec, jednou týdně jogurt, sem tam sýry, jinak spousty psích pochoutek jako vepřové ouško, hovězí kost, Candiesky atd... Krmení má k dispozici neustále. (Je to ta sedící)

Mi krmíme PRO Formance

3.9.2007 16:18

simona napsal(a):
Mi krmíme PRO Formance

Purina Pro Plan, kuřecí nebo losos

3.9.2007 20:36

aknel napsal(a):
Purina Pro Plan, kuřecí nebo losos

Malej 3 mesíční novofundlanďan dostává veřené kuřecí, hovězí, olejovky, vajíčka, sýr, přílohy rýži, těstoviny, vločky. Papá a roste jak rambo
3 letej novofundlanďan to samé, ale i vepřové jazyky, dršťky, vepřové nožičky, žlázky sušené a piškotky
Když není maso dostává Royal Canin, hrozně mu chutná, jako jedny z mála granulí žere.

3.9.2007 21:55

rude napsal(a):
Malej 3 mesíční novofundlanďan dostává veřené kuřecí, hovězí, olejovky, vajíčka, sýr, přílohy rýži, těstoviny, vločky. Papá a roste jak rambo
3 letej novofundlanďan to samé, ale i vepřové jazyky, dršťky, vepřové nožičky, žlázky sušené a piškotky
Když není maso dostává Royal Canin, hrozně mu chutná, jako jedny z mála granulí žere.

po vyzkoušení mnoha granulí vaříme takže pesan baští maso(kuřecí,hovězí,rybí ,vnitřnosti... + střídáme vločky,těstoviny,rýži(tu moc nemusí),vajíčka,občas tvaroh a přidáváme do toho vitamínky a pes konečně přibírá,přestává vypadat,jak chodící kostra a moc mu to svědčí.a občas když nestihnem uvařit,tak má granule.buď ACANU nebo K9 a spokojenost na obou stranách

3.9.2007 23:46

ferdice napsal(a):
po vyzkoušení mnoha granulí vaříme takže pesan baští maso(kuřecí,hovězí,rybí ,vnitřnosti... + střídáme vločky,těstoviny,rýži(tu moc nemusí),vajíčka,občas tvaroh a přidáváme do toho vitamínky a pes konečně přibírá,přestává vypadat,jak chodící kostra a moc mu to svědčí.a občas když nestihnem uvařit,tak má granule.buď ACANU nebo K9 a spokojenost na obou stranách

Číňani, 1 krysařík a stoletý pudl
celý den máme v misce granule / RC, Eukanuba, Eagle Pack
večer syrové maso s přílohou, vařené nebo konzerva / nyní nám chutná Rinti, Canidae, Green fish, Bozita, Grand a německé Pedigree...
nejhorší je asi české Pedigree a většina "supermarketovek"
byla jsem docela překvapená konzervou DM a Hypernova, které jsem koupila jako tester :-))) čekala jsem větší šlichtu

5.9.2007 15:52

black napsal(a):
Číňani, 1 krysařík a stoletý pudl
celý den máme v misce granule / RC, Eukanuba, Eagle Pack
večer syrové maso s přílohou, vařené nebo konzerva / nyní nám chutná Rinti, Canidae, Green fish, Bozita, Grand a německé Pedigree...
nejhorší je asi české Pedigree a většina "supermarketovek"
byla jsem docela překvapená konzervou DM a Hypernova, které jsem koupila jako tester :-))) čekala jsem větší šlichtu

My jsme přešli od granulí Acana v loňském roce na syrové a vařené maso, zeleninu, ovoce, občas kyselé zelí, vločky, kopřivy,extrudované těstoviny, pribináky, tvaroh, syrová vejce i se skořápkou atd. Dvakrát týdně roboran, denně mořské řasy. Psům chutná a svědčí jim to
Francouzští buldočci 3,5 a 2 roky.

6.9.2007 10:36

richterova eva napsal(a):
My jsme přešli od granulí Acana v loňském roce na syrové a vařené maso, zeleninu, ovoce, občas kyselé zelí, vločky, kopřivy,extrudované těstoviny, pribináky, tvaroh, syrová vejce i se skořápkou atd. Dvakrát týdně roboran, denně mořské řasy. Psům chutná a svědčí jim to
Francouzští buldočci 3,5 a 2 roky.

PROFormance

7.9.2007 14:14

simona napsal(a):
PROFormance

štěně bernského salašnického pejska, necelé dva měsíce- granulky pro štěňata velkých plemen Royal Canin, kuřecí maso, tvaroh a jogurt s piškoty

7.9.2007 14:47

marky88 napsal(a):
štěně bernského salašnického pejska, necelé dva měsíce- granulky pro štěňata velkých plemen Royal Canin, kuřecí maso, tvaroh a jogurt s piškoty

17 letý malý hladkosrstý pinč, váha 7 kg : celý život dostával vařené kuřecí,hovězí nebo rybí maso s přílohou plus sem tam granule pro plan . Te má ledvinovou dietu tak mu kupujeme u veterináře spešl granule a konzervy (název takhle z hlavy nevim) plus ráno a večer dostane 5 piškotů s vločkama zalitých vodou...

7.9.2007 14:52

mikka napsal(a):
17 letý malý hladkosrstý pinč, váha 7 kg : celý život dostával vařené kuřecí,hovězí nebo rybí maso s přílohou plus sem tam granule pro plan . Te má ledvinovou dietu tak mu kupujeme u veterináře spešl granule a konzervy (název takhle z hlavy nevim) plus ráno a večer dostane 5 piškotů s vločkama zalitých vodou...

jo a jestli jsem se stravou spokojena? To, že v jeho věku muže stále běhat,nebolí ho klouby a podobně mluví za vše

7.9.2007 16:57

mikka napsal(a):
jo a jestli jsem se stravou spokojena? To, že v jeho věku muže stále běhat,nebolí ho klouby a podobně mluví za vše

Mikkečko velká gratulace, ještě hodně štastných let

10.9.2007 10:10

simona napsal(a):
PROFormance

9 měsíční fenka Maďarského ohaře - štěněčí Fitmin. Už jsme toho vyzkoušeli dost, ale teď jsme spokojení

11.9.2007 08:55

kari napsal(a):

Už asi 10 let krmím Ankou, a nemůžu na ni říci křivé slovo, řekla bych dobrá kvalita za dobrou cenu. Základní psí osazenstvo - pes RR 9 let, jezevčice 14 let, kříženečka 3 roky, a k tomu 1 - 2 psi na výcvik, většinou retrívři. U cvičených psů se dělají pravidelně krevní testy, vždy v pořádku.

13.9.2007 15:36

rika napsal(a):
Už asi 10 let krmím Ankou, a nemůžu na ni říci křivé slovo, řekla bych dobrá kvalita za dobrou cenu. Základní psí osazenstvo - pes RR 9 let, jezevčice 14 let, kříženečka 3 roky, a k tomu 1 - 2 psi na výcvik, většinou retrívři. U cvičených psů se dělají pravidelně krevní testy, vždy v pořádku.

Fenka american bulldog /tehčí typ /...2roky a 4měsíce......60cm...45kg....krmíme gran.Nutro CHoice -jehněčí řada pro dosp. psy velkých plemen../před tím štěněčí řadou/...na úplném začátku to byl Hils , ale moc nám neseděl....s Nutrem maximální spokojenost......

14.9.2007 22:04

krokodyl napsal(a):

jeee to je nadherny :-) to hnedy ucho. Diky bohu ze zakazali utracet bila stenata boxeru :-))

17.9.2007 20:50

kari napsal(a):

Bišonek, sedm měsíců, momentálně Pro Pac Performance Puppy. Zatím jsem spokojená. Předtím jsem krmila značkou Fitmin a nevyhovoval.

18.9.2007 10:31

kari napsal(a):

Americký staford, rok a 3 měsíce. Krmíme Bento Kronen, teprve necelý měsíc, ale lepší krmení jsme neměli (a to jsem krmila Royal, Eukanubu, K9). Krásná srst, malé exkrementy a dávkování skoro menší než u Eukanuby a psovi to bohatě stačí. Nemůžu si stěžovat!! (fotka mi nejde vložit, protože nefunguje USB na počítači)

21.9.2007 11:02

astlolita napsal(a):
Americký staford, rok a 3 měsíce. Krmíme Bento Kronen, teprve necelý měsíc, ale lepší krmení jsme neměli (a to jsem krmila Royal, Eukanubu, K9). Krásná srst, malé exkrementy a dávkování skoro menší než u Eukanuby a psovi to bohatě stačí. Nemůžu si stěžovat!! (fotka mi nejde vložit, protože nefunguje USB na počítači)

čauky....jsme 11ti měsíční KAO a papáme Chicopee pro štěnata velkých plemen......a další pesan (americký stafordský teriér křížený s bullteriérem,11let)papá taky Chicopee.....moc jim to chutná........na fotce Karin

21.9.2007 11:04

llucinkaa2 napsal(a):
čauky....jsme 11ti měsíční KAO a papáme Chicopee pro štěnata velkých plemen......a další pesan (americký stafordský teriér křížený s bullteriérem,11let)papá taky Chicopee.....moc jim to chutná........na fotce Karin

a tady ještě Molinka....molča je ta krátkosrstá....bohužel nemám novější foto......to chlupaty je Karin když jí byly cca 4 měsíce....

21.9.2007 12:59

kari napsal(a):

4 čivavy dostávají Trainer small puppy, sem tam do toho masíčko (srdce, hovězí) někdy maso s přílohou. Australský honácký pes, malinois a NO dostávají syrové drůbeží, hovězí, vemeno, vnitřnosti + rýže, těstoviny, vločky, syrová zelenina, roboran a kozí mléko. Když nestihnu navařit, nebo jsme pryč mají granule Trainer podle toho jestli jsou březí, nebo v zátěži atd.
Čivkám přidávám vitamínky hlavně když jsou malé miminka.
Velká spokojenost s vařenou stravou, nedělá jim žádný problém sem tam granule.

21.9.2007 13:27

kari napsal(a):

čínský chocholatý pes- labutěnka - 4 roky. doteď jsme byli na Roayl Canin, teď asi dva dny papáme Eagle Pack Natural páč mu Royal přestával chutnat a taky jsou Eagly nejspíš kvalitnější zatím sleduju jen větší množství bobků, ale jsou tuhé a začal více pít.jinak přilepšujeme pribiňáčkama, masíčkem, rybičkou, ze zeleninky : kedlubna,hrášek,ředkvička..

21.9.2007 13:28

kiwi napsal(a):
čínský chocholatý pes- labutěnka - 4 roky. doteď jsme byli na Roayl Canin, teď asi dva dny papáme Eagle Pack Natural páč mu Royal přestával chutnat a taky jsou Eagly nejspíš kvalitnější zatím sleduju jen větší množství bobků, ale jsou tuhé a začal více pít.jinak přilepšujeme pribiňáčkama, masíčkem, rybičkou, ze zeleninky : kedlubna,hrášek,ředkvička..

mamuta nekrmíme, ještě by vyrostl

21.9.2007 14:04

kari napsal(a):

4 kavkazáci
Přes léto granule - Brit
Od podzimu do jara - vařené maso od Vetamixu a z jatek, plus granule.
Celoročně - Alavis, buvolí kostičky, vepřová a hovězí sušená ouška, velké hovězí a vepřové kosti, lipánky, jogurty, vajíčka,... - obrovská spotřeba

2 ovčáci
Celoročně granule, plus maso od podzimu do jara, Alavis, hovězí a vepřové kosti, spoustu psích dobrot...

2 ovčandy
Celoročně granule, plus maso od podzimu do jara, Gelacan v tabletkách a spoustu psích dobrot. Stará fenka navíc Jack Roll (polosuché krmivo-lehce rozkousatelné a velmi chutné)

21.9.2007 15:47

kari napsal(a):

Mám pejsky 3, na fotce černá fenka a štěně asiata a štěně kavkazáka, krmím vařenou stravou, štěňata 4x denně,kozí mlíčko, čerstvé žloutky, sýry, peču ovesné palačinky s tvarohem, přislazuji medem nebo glukopurem, syrovou koninu, vařené nožky, hovězí srdíčko dušené v rýži, s těstovinami, pokaždé s velkou cibulí, mrkví a ostatní kořenovou zeleninou, do rizota přidávám syrový rozdrcený česnek, pokaždé jim teplá večeře voní jinak. Vařím dle dr, Ireny Sehnerové a své hlavy,"kořením "pouze bylinkami,majoránka, petržel, oregáno, pažitka, celerový list, kopr.....Vitamíny a minerály přidávám, od Caniny, dle návodu výrobce.Jídlo jim krásně voní, všichni jsme zdraví, srst přenádherná-mořské řasy v prášku(další hromada stopových prvků), dělám to pro ně ráda,nedovedu si představit, že bych jim dávala granule, manželovi taky necpu chemii-polystyrénovy chleby apod.

21.9.2007 15:54

corinka napsal(a):
Mám pejsky 3, na fotce černá fenka a štěně asiata a štěně kavkazáka, krmím vařenou stravou, štěňata 4x denně,kozí mlíčko, čerstvé žloutky, sýry, peču ovesné palačinky s tvarohem, přislazuji medem nebo glukopurem, syrovou koninu, vařené nožky, hovězí srdíčko dušené v rýži, s těstovinami, pokaždé s velkou cibulí, mrkví a ostatní kořenovou zeleninou, do rizota přidávám syrový rozdrcený česnek, pokaždé jim teplá večeře voní jinak. Vařím dle dr, Ireny Sehnerové a své hlavy,"kořením "pouze bylinkami,majoránka, petržel, oregáno, pažitka, celerový list, kopr.....Vitamíny a minerály přidávám, od Caniny, dle návodu výrobce.Jídlo jim krásně voní, všichni jsme zdraví, srst přenádherná-mořské řasy v prášku(další hromada stopových prvků), dělám to pro ně ráda,nedovedu si představit, že bych jim dávala granule, manželovi taky necpu chemii-polystyrénovy chleby apod.

Jsem zapomněla na čtvrtého - yorka 10 let - ten baští kuřecí s rýží a zeleninou a jak mu pane chutná, ale jenom vařené.

21.9.2007 16:42

corinka napsal(a):
Jsem zapomněla na čtvrtého - yorka 10 let - ten baští kuřecí s rýží a zeleninou a jak mu pane chutná, ale jenom vařené.

Ahoj Cori, také vařím pro malou fundlačku a mám dotaz. Můžeš napsat, jestli lze sehnat nějakou příručku od dr. Sehnerové na vaření? Jinak starší medvědici mám na granulích, ale musím říct, že mám též lepší pocit z vaření. Malá medvědice roste přesně podle učebnice a hlavně vím, co dávám. Díky za odpověď.

2.4.2008 21:38

matilda napsal(a):
Ahoj Cori, také vařím pro malou fundlačku a mám dotaz. Můžeš napsat, jestli lze sehnat nějakou příručku od dr. Sehnerové na vaření? Jinak starší medvědici mám na granulích, ale musím říct, že mám též lepší pocit z vaření. Malá medvědice roste přesně podle učebnice a hlavně vím, co dávám. Díky za odpověď.

Tak prešli sme na Hill´s ligth, máme zatiaľ mesiac. Vidia sa veľmi dobré, uvidím ako ďalej. vyzerá to ze na nich zostaneme.

3.4.2008 08:49

kari napsal(a):

Krmím Troll Extrem a Eagle pack Power+Vetamix(krůtí ořez,hovězí svalovina,srdce,stehna s rýží).Přidávám Pangamin a mořs.řasy Ascophyllum Nodosum od fa Alg-Börje.Občas též piškoty,suché pečivo,jablka a ořechy si sbírá sama,tvaroh nebo jogurt.Čuba je zatím(klepu na dřevo)bez jakýchkoliv zdravot.problémů,aktivní,nasvalená,ve velmi dobré kondici.

3.4.2008 09:03

kari napsal(a):

10 měsíční border kolie, Krmíme Purinou Dog Chow a jsme spokojeni. Předtím jsme měli Acanu, ale tak Connymu nechutnala...

3.4.2008 10:20

conny napsal(a):
10 měsíční border kolie, Krmíme Purinou Dog Chow a jsme spokojeni. Předtím jsme měli Acanu, ale tak Connymu nechutnala...

2 roky, pitbull, syrové maso a občas Giom nějaké vitamínky-když si vzpomenu nebo když to pes dobrovolně sežere :-)

3.4.2008 15:43

mucholabka napsal(a):
2 roky, pitbull, syrové maso a občas Giom nějaké vitamínky-když si vzpomenu nebo když to pes dobrovolně sežere :-)

Krmím stále vařeným s přílohou, střídám se syrovým hovězím, kuřecím,koňským. Přidávám všechnu možnou zeleninu a vitamíny a minerály od Caniny,kluci neprotestují, dnes už mají asiat-14 měsíců, kavkzák 12,5 měsíce.

Přidejte reakci

Přidat smajlík