Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.8.2007 23:06

Tak když už hádáme tak to rozjedem ne???
tak něco pro zahřátí...

7.8.2007 23:11

andelaskoloudova napsal(a):
tak něco pro zahřátí...

2/

7.8.2007 23:24

tak něco pro zahřátí...

1) český strakatý pes aneb Horákův laboratorní

7.8.2007 23:25

2/

2) malý pinč

8.8.2007 08:46

lerry napsal(a):
1) český strakatý pes aneb Horákův laboratorní

souhlasím s lerry

8.8.2007 08:47

tak něco pro zahřátí...

A co takhle napsat i jméno?

8.8.2007 08:49

aktak napsal(a):
A co takhle napsat i jméno?

Gloria nebo Chrpa?

8.8.2007 09:05

aktak napsal(a):
Gloria nebo Chrpa?

Souhlas s Lerry a Nožkou

8.8.2007 09:30

tak něco pro zahřátí...

1/ mate dobre a je to Gloria (Mary)
2/ je blbe, je to Prazsky krysarik

8.8.2007 09:55

Omlouvám se ale musím v zájmu šíření povědomí o tom JAK vypadá trpasličí pinč přidat nějaký obrázek.
Moc mě mrzí že si lidí pinče stále pletou s krysaříkem. Jsou to dvě velmi rozdílná plemena.
Tohle je moje červená holčička 6 měsíců stará na fotce.

8.8.2007 09:57

alena napsal(a):
Omlouvám se ale musím v zájmu šíření povědomí o tom JAK vypadá trpasličí pinč přidat nějaký obrázek.
Moc mě mrzí že si lidí pinče stále pletou s krysaříkem. Jsou to dvě velmi rozdílná plemena.

A jeden černý pejsek - 11 měsíců stár. Bohužel není můj .

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.8.2007 11:43

2 - fakt pražský krysařík?? A mají ti pejsci PP??

8.8.2007 11:48

alena napsal(a):

no priznavam ze ta nejvetsi je prerostla a bez PP, ale ti dva dalsi zcela odpovidaji standardu...

8.8.2007 11:57

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

3/

8.8.2007 12:00

3/

3) labrador

8.8.2007 12:29

no priznavam ze ta nejvetsi je prerostla a bez PP, ale ti dva dalsi zcela odpovidaji standardu...

Moc se mi to nezdá, možná mám špatné oko... A mají i ti dva PP?

8.8.2007 13:14

Pražský krysařík s klopeným uchem???

8.8.2007 13:20

lerry napsal(a):
Pražský krysařík s klopeným uchem???

Proto se ptám na ten PP...

8.8.2007 15:50

tak něco pro zahřátí...

Tak jestli už jste zahřátí, můžete mi pomoct s naším psem? Je to asi 3 letá fenka z útulku, máme ji měsíc a půl. Podle všeho je to kříženec stafbula. Ale s čím??
Váží tak bajvoko 13 kg a měří....podkolena

8.8.2007 15:51

tadik napsal(a):
Tak jestli už jste zahřátí, můžete mi pomoct s naším psem? Je to asi 3 letá fenka z útulku, máme ji měsíc a půl. Podle všeho je to kříženec stafbula. Ale s čím??
Váží tak bajvoko 13 kg a měří....podkolena

8.8.2007 16:18

tadik napsal(a):

Není z Plzně ?

8.8.2007 16:22

atika napsal(a):
Není z Plzně ?

je

8.8.2007 16:25

Proto se ptám na ten PP...

Možná je to pražský krysařík křížený s pinčem - bohužel je to teď hodně časté pak se to prodá podle toho co sháníte, chcete pinče - je to pinč, no a když krysaříka, je to krysařík... Já mám doma také pinče (je bez PP, ale naštěstí vypadá jako pinč a výška i váha jsou také podle standardu)

8.8.2007 16:28

tadik napsal(a):
ty ji znáš ???

Někdy tam chodím venčit a když jsem tam byla naposledy, tak ji nějací mladí lidé brali na prochajdu. Měla sice košík, ale vždy ho tak během minuty sundala. Nebyli jste to nakonec vy ? Bylo to tuším koncem června. Jmenovala se tam Janča ne?

8.8.2007 16:37

atika napsal(a):
Někdy tam chodím venčit a když jsem tam byla naposledy, tak ji nějací mladí lidé brali na prochajdu. Měla sice košík, ale vždy ho tak během minuty sundala. Nebyli jste to nakonec vy ? Bylo to tuším koncem června. Jmenovala se tam Janča ne?

Byli jsme se nan ni podívat 30. 6 a domů šla 31. 6. Jmenovala se Janča a teď je to Anička. U nás košík neměla ani jednou, není to takovej rváč, jakej měla bejt . Sice si občas zavrčí, ale nic horšího. A je prostě skvělá!
Chodíš tam venčit často? Já bych na to asi neměla, všechny psy bych si chtěla odtáhnout domů.

8.8.2007 16:47

tadik napsal(a):
Byli jsme se nan ni podívat 30. 6 a domů šla 31. 6. Jmenovala se Janča a teď je to Anička. U nás košík neměla ani jednou, není to takovej rváč, jakej měla bejt . Sice si občas zavrčí, ale nic horšího. A je prostě skvělá!
Chodíš tam venčit často? Já bych na to asi neměla, všechny psy bych si chtěla odtáhnout domů.

Chodím jen občas,protože mám sama dva psy - jeden je právě z plzeňského útulku, tak se snažím být co nejvíc s nimi venku a vzhledem k tomu, že pracuji, tak ten čas od 13. do 16.00 hod. moc nestíhám. Tak spíš jen občas o víkendu, když jsou třeba psíci na chatě a já zůstanu z nějakého důvodu doma, tak tam zamířím. Jasně že je mi jich hrozně líto, ale oni mají z té prochajdy takovou radost a minule jsem stačila vzít tři. Pořád je pak hlídám na stránkách a mám děsnou radost, když nějaký najde domov. Ale teď moc neubývají, jako kdyby nikdo v létě nechtěl pejsky. Chodíme tam i na vánoce, prostě když to jde. A samo se snažme občas přispět. Kdyby je tak člověk moh odvést všechny, no jo , ale v bytě jsou dva tak akorát. Vy tam vůbec nechodíte, našli jste ji na netu ?

8.8.2007 16:55

atika napsal(a):
Chodím jen občas,protože mám sama dva psy - jeden je právě z plzeňského útulku, tak se snažím být co nejvíc s nimi venku a vzhledem k tomu, že pracuji, tak ten čas od 13. do 16.00 hod. moc nestíhám. Tak spíš jen občas o víkendu, když jsou třeba psíci na chatě a já zůstanu z nějakého důvodu doma, tak tam zamířím. Jasně že je mi jich hrozně líto, ale oni mají z té prochajdy takovou radost a minule jsem stačila vzít tři. Pořád je pak hlídám na stránkách a mám děsnou radost, když nějaký najde domov. Ale teď moc neubývají, jako kdyby nikdo v létě nechtěl pejsky. Chodíme tam i na vánoce, prostě když to jde. A samo se snažme občas přispět. Kdyby je tak člověk moh odvést všechny, no jo , ale v bytě jsou dva tak akorát. Vy tam vůbec nechodíte, našli jste ji na netu ?

Taky tam chodíme každý Vánoce, vždycky s bednou piškotů. Aničku jsme si vybrali na netu. Líbila se nám ona a ještě Vendulka - krásná pitbulice, Ale s Aničkou jsme si tak vzájemně padli do oka, že bylo na první pohled jasný, že je naše . Taky pořád koukam na nabídku pejsků a raduju se, když nějakej zmizí.

8.8.2007 17:04

tadik napsal(a):
Taky tam chodíme každý Vánoce, vždycky s bednou piškotů. Aničku jsme si vybrali na netu. Líbila se nám ona a ještě Vendulka - krásná pitbulice, Ale s Aničkou jsme si tak vzájemně padli do oka, že bylo na první pohled jasný, že je naše . Taky pořád koukam na nabídku pejsků a raduju se, když nějakej zmizí.

No je vidět, že je spokojená a že se jí u vás líbí, to je moc fajn, že jste se našli. Já bych tu mojí příšerku taky nedala, vybral si mě sám a už jsem ho tam nedokázala nechat i když jsem původně šla pro úplně jiného pejska. Prostě mi podal packu přes mříže a ty oči jsem viděla celou dobu co jsem procházela útulek. Takže jsem nakonec zamířila zpátky k němu a hned jsem ho odvedla. Už ho mám tři roky a je to můj závisláček. Jen mě mrzí, že na stránkách zrušili "napište nám", přece jen se tam občas ozval nějaký nový majitel a něco jsme se o psíkách dověděli. Ale chápu, že to bylo asi časově dost náročné. Ale je to škoda. Zatím se loučím, jdu psíkům dělat baštu. Mějte se s Aničkou moc fajn. Jana.

8.8.2007 19:24

tak něco pro zahřátí...

S pp nejsou ale ta mensi (ve prostred) odpovida zcela standardu ta nejvetsi je prerstla do velikosti pince a ten cernej nevim, nemerila jsem ho ani nevazila...

a 3/ je labrador ;o)

8.8.2007 21:38

atika napsal(a):
No je vidět, že je spokojená a že se jí u vás líbí, to je moc fajn, že jste se našli. Já bych tu mojí příšerku taky nedala, vybral si mě sám a už jsem ho tam nedokázala nechat i když jsem původně šla pro úplně jiného pejska. Prostě mi podal packu přes mříže a ty oči jsem viděla celou dobu co jsem procházela útulek. Takže jsem nakonec zamířila zpátky k němu a hned jsem ho odvedla. Už ho mám tři roky a je to můj závisláček. Jen mě mrzí, že na stránkách zrušili "napište nám", přece jen se tam občas ozval nějaký nový majitel a něco jsme se o psíkách dověděli. Ale chápu, že to bylo asi časově dost náročné. Ale je to škoda. Zatím se loučím, jdu psíkům dělat baštu. Mějte se s Aničkou moc fajn. Jana.

Zrušili? Nedávno jsem si tam nějaké dopisy četla....to je škoda. To si tě psisko vybralo hezky!! Taky se mějte fajn, ahoj. Markéta

9.8.2007 07:12

S pp nejsou ale ta mensi (ve prostred) odpovida zcela standardu ta nejvetsi je prerstla do velikosti pince a ten cernej nevim, nemerila jsem ho ani nevazila...

a 3/ je labrador ;o)

Myslela jsem si, že nejsou s PP. Ani ta nejmenší nevypadá jak krysařík, je mi líto. Tvoje odpověď, že jsou to tři pražští krysaříci je tudíž pro neznalé zavádějící. Nelze se v tomto případě zeptat, jakého jsou plemene, protože jsou to kříženci (nemají PP - tedy prokázaný původ, a nelze o nich říct, že jsou to představitelé určitého plemene), ale z jakých plemen zřejmě vznikli.

9.8.2007 07:27

Myslela jsem si, že nejsou s PP. Ani ta nejmenší nevypadá jak krysařík, je mi líto. Tvoje odpověď, že jsou to tři pražští krysaříci je tudíž pro neznalé zavádějící. Nelze se v tomto případě zeptat, jakého jsou plemene, protože jsou to kříženci (nemají PP - tedy prokázaný původ, a nelze o nich říct, že jsou to představitelé určitého plemene), ale z jakých plemen zřejmě vznikli.

Clovek tu chce udelat trochu zabavy a ty se do nej tak pustis... hmm

9.8.2007 07:35

tak něco pro zahřátí...

Tak taky posílám fotku na uhádnutí
Kříženec čeho s čím?
Fenka, 2 roky stará...

9.8.2007 07:53

jessie napsal(a):
Tak taky posílám fotku na uhádnutí
Kříženec čeho s čím?
Fenka, 2 roky stará...

Na té fotce není poznat jak je veliká,ale typovala bych to na rotvíka+nějakej bull.

9.8.2007 08:14

jablunka napsal(a):
Na té fotce není poznat jak je veliká,ale typovala bych to na rotvíka+nějakej bull.

A co kříženec dobrmana nebo beacerona?

9.8.2007 08:31

nath napsal(a):
Clovek tu chce udelat trochu zabavy a ty se do nej tak pustis... hmm

Když zcela vážně dotyčná tvrdí, že jde o čistokrevné psy, tak se mi to nelíbí. Zábava může být i bez mystifikací ostatních.

9.8.2007 08:32

nadja napsal(a):
A co kříženec dobrmana nebo beacerona?

Rotvík s ovčounem?

9.8.2007 08:35

asteka napsal(a):
Rotvík s ovčounem?

A co jsem já??Na fotu mi jsou 4týdny,a vážil jsem už 3 Kg.

9.8.2007 08:55

asteka napsal(a):
A co jsem já??Na fotu mi jsou 4týdny,a vážil jsem už 3 Kg.

Tak to bude dinosaurus...........

9.8.2007 09:24

jablunka napsal(a):
Tak to bude dinosaurus...........

A co tohle štěňátko. Co to asi je??

9.8.2007 09:26

krokodyl napsal(a):
A co tohle štěňátko. Co to asi je??

ještě jedna. A za chvíli bude fotka dospělé.

9.8.2007 09:51

krokodyl napsal(a):
ještě jedna. A za chvíli bude fotka dospělé.

Čistokrevnej voříšek?????

9.8.2007 09:54

jablunka napsal(a):
Čistokrevnej voříšek?????

JOOOOOOOO,

9.8.2007 10:02

krokodyl napsal(a):
JOOOOOOOO,

Ale je hezoučká.

9.8.2007 10:07

jablunka napsal(a):
Ale je hezoučká.

Jo dinosaurus německá doga přece!!

9.8.2007 10:21

asteka napsal(a):

Hezká možná je, ale pěkně vychcaná a rozmazlená.A je to strašnej neurotik. Musí stále něco dělat. Je k neutahání. Když nic nedělá, tak si z nudy kouše tlapky nebo si drbe ucho až do krve. Ale častěji zůstává jen u těch tlapek.

9.8.2007 11:50

asteka napsal(a):

Tak to bude ten nejhezčí dinosaurus co znám.

9.8.2007 11:56

tak něco pro zahřátí...

A co za plemeno je tohle? Je to 2 měsíce staré s PP

9.8.2007 12:09

nadja napsal(a):

Akita?
V té bílé ušatce vidím bulteriéra, ale možná to je tou barvou a stojatýma ušima... Je pěkná, a podle kukuče dobrý dareboš. (Asi bych ji vydávala za jediného zástupce vyhynulého plemene bílý teriér, ze kterých se bulíci skutečně šlechtili.)
Lucie

9.8.2007 12:09

pinoha napsal(a):
Akita?
V té bílé ušatce vidím bulteriéra, ale možná to je tou barvou a stojatýma ušima... Je pěkná, a podle kukuče dobrý dareboš. (Asi bych ji vydávala za jediného zástupce vyhynulého plemene bílý teriér, ze kterých se bulíci skutečně šlechtili.)
Lucie

Čau Čau? hh

9.8.2007 12:10

mathas napsal(a):
Čau Čau? hh

Akita Inu?

9.8.2007 12:14

misha napsal(a):
Akita Inu?

jasně akita

9.8.2007 12:15

nadja napsal(a):

Taky bych to viděla na akitku.

9.8.2007 12:16

tak něco pro zahřátí...

A čípak jsou tyhle nožičky ?

9.8.2007 12:24

nadja napsal(a):
A čípak jsou tyhle nožičky ?

Bauceronský! Prozradil Vás ten dráp navíc. :-))
Lucie

9.8.2007 12:36

pinoha napsal(a):
Akita?
Lucie

To by bylo dobrý !!
Děkuju za tip!!

9.8.2007 13:25

pinoha napsal(a):
Bauceronský! Prozradil Vás ten dráp navíc. :-))
Lucie

jj souhlas jsou to krásný bauceronský šněněcí pacinky

9.8.2007 14:08

tak něco pro zahřátí...

A copak je tohle za bahňáka? Jednoduchá otázka že

9.8.2007 14:12

misule napsal(a):
A copak je tohle za bahňáka? Jednoduchá otázka že

Jéje,lablačuník..........

9.8.2007 14:21

tadik napsal(a):
To by bylo dobrý !!
Děkuju za tip!!

Cha, takhle zblízka je to úplně jasný bílý teriér!!! Požádejte o registraci. :-)
Lucie

9.8.2007 15:04

mikka napsal(a):
jj souhlas jsou to krásný bauceronský šněněcí pacinky

jjo, jsou to tlapinky beaucerona

9.8.2007 15:35

tak něco pro zahřátí...

A ještě jednou - co je tohle??

9.8.2007 16:47

nadja napsal(a):

Zakrnelej rotvajler hh

9.8.2007 17:28

asteka napsal(a):
Rotvík s ovčounem?

Pěkně
RTW + NO

A ještě jedna hádanka!

9.8.2007 17:47

nadja napsal(a):

Pražský krysařík :)

9.8.2007 18:31

misule napsal(a):

Kdopak jsem??

9.8.2007 19:05

luucka napsal(a):
Kdopak jsem??

Musterlandský ohař???

9.8.2007 19:41

misule napsal(a):

Jasně, je to pražský krysařík

10.8.2007 13:47

sabina napsal(a):
Musterlandský ohař???

jj malý münsterlandský ohař

11.8.2007 21:01

nadja napsal(a):
Jasně, je to pražský krysařík

a kdopak pozná toto plemeno? (6 měsíců,1rok a 5 let)

11.8.2007 21:57

benino napsal(a):
a kdopak pozná toto plemeno? (6 měsíců,1rok a 5 let)

Nova scotia duck tolling retriever!

11.8.2007 22:08

roony napsal(a):
Nova scotia duck tolling retriever!

souhlas s Roony

11.8.2007 22:43

sabina napsal(a):
souhlas s Roony

Taktéž souhlasím.

11.8.2007 22:46

asteka napsal(a):
Taktéž souhlasím.

A co jsem já???Předem píši že dinosaurus ani poník nejsem!!!

11.8.2007 22:47

asteka napsal(a):
A co jsem já???Předem píši že dinosaurus ani poník nejsem!!!

A já jsemjeho brácha!

11.8.2007 22:55

asteka napsal(a):
Taktéž souhlasím.

no tak jasne ze toller

11.8.2007 22:57

die3 napsal(a):
no tak jasne ze toller

ten toller- to je k tomu beninovi, aby sme se pochopili

Přidejte reakci

Přidat smajlík