Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.8.2007 17:42

Znalci RR - může být s PP i plavý RR?? Nebo myslíte, že je to kříženec? Jen se ptám, potkala jsem ho za plotem jednoho domu.

9.8.2007 17:42

impact napsal(a):
Znalci RR - může být s PP i plavý RR?? Nebo myslíte, že je to kříženec? Jen se ptám, potkala jsem ho za plotem jednoho domu.

9.8.2007 17:43

impact napsal(a):

9.8.2007 17:43

impact napsal(a):

Ještě tam měl kámošku.

10.8.2007 08:22

impact napsal(a):
Ještě tam měl kámošku.

No ja myslím, že může být s PP i takhle světlý. Barva se uvádí od světle pšeničné až k červěně pšeničné. Ale nejsem odborník

10.8.2007 08:24

misha napsal(a):
No ja myslím, že může být s PP i takhle světlý. Barva se uvádí od světle pšeničné až k červěně pšeničné. Ale nejsem odborník

Může to být čistokrevný ridgeback. Hodně světlí jedinci se občas vyskytnou. A tuším v Anglii se dokonce snaží tuto barvu v chovu upevnit.

10.8.2007 11:33

impact napsal(a):
Ještě tam měl kámošku.

Jé, to je Taito a Amálka - mí sousedi!

10.8.2007 11:51

slecnanikdo napsal(a):
Jé, to je Taito a Amálka - mí sousedi!

Znám takhle světlého a velmi úspěšného psa. Teď už je to veterán. Má PP a jak jsem psala v mládí na výstavách velmi úspěšný

10.8.2007 12:33

impact napsal(a):

Dík všem za odpovědi.

Přidejte reakci

Přidat smajlík