Sháníme křížence :o)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.8.2007 12:48

Zdravím!
Sestřenka shání do bytu pejska, křížence (nejlépe bígla s něčím, stejně velkým). Starého max. do jednoho roku (ale nejraději štěndo) a jen pejska, fenku neee. Nevíte náhodou o nějakém?
Díky.

12.8.2007 13:32

eavy napsal(a):
Zdravím!
Sestřenka shání do bytu pejska, křížence (nejlépe bígla s něčím, stejně velkým). Starého max. do jednoho roku (ale nejraději štěndo) a jen pejska, fenku neee. Nevíte náhodou o nějakém?
Díky.

Skuste utulky, tam bude takych hafanov dost

12.8.2007 13:48

die3 napsal(a):
Skuste utulky, tam bude takych hafanov dost

A nechtěla černýho krásnýho 11 měsíčního pitíka?

12.8.2007 13:49

eliska84 napsal(a):
A nechtěla černýho krásnýho 11 měsíčního pitíka?

To je on,Rasty

12.8.2007 13:59

eavy napsal(a):
Zdravím!
Díky.

Tady je přímo na moderce nabídka na křížence:
https://www.ifauna.cz/ rubriky/mdiskuse/show.php? tema=229037&r=7&m=13&page=1 (bez mezer)

jinak vím ještě o křížencích otec beardedka, matka labradorXdobrman

12.8.2007 14:38

emiel napsal(a):
Tady je přímo na moderce nabídka na křížence:
https://www.ifauna.cz/ rubriky/mdiskuse/show.php? tema=229037&r=7&m=13&page=1 (bez mezer)

jinak vím ještě o křížencích otec beardedka, matka labradorXdobrman

Emiel díky, ale ti jsou moc velcí

12.8.2007 14:40

eliska84 napsal(a):
To je on,Rasty

Elis, jak je velký, či spíše jak bude velký, až dospěje? Oni chtějí pesana do bytu, vel. tak plus nimus bígla

12.8.2007 16:12

eavy napsal(a):
Emiel díky, ale ti jsou moc velcí

http://www.utulek-sarka.estranky.cz/ Na těchto stránkách jsem viděl krásného křížence kavalírka s buldočkem...Přeji šťastnou ruku při výběru

12.8.2007 18:54

dav napsal(a):
http://www.utulek-sarka.estranky.cz/ Na těchto stránkách jsem viděl krásného křížence kavalírka s buldočkem...Přeji šťastnou ruku při výběru

jednoznacne sa popozerajte po utulkoch...

12.8.2007 21:42

eliska84 napsal(a):

Ahojda,
to mě zaujalo. Ty dáváš pryč tak krásného pejska???
Možná mi můžeš zkusit napsat na e-mail snowmouska@seznam.cz, docela by mě zajímalo proč a tak... máme doma fenečku a chceme si pořídit ještě kamaráda :-)

13.8.2007 10:54

eavy napsal(a):
Zdravím!
Díky.

Ahojky,
právě přítel našel na poli dvě odložená štěnátka, jedno jsem si hned zamilovala já :-D a druhé zatím hledá majitele. Je bílo-hnědé, tipla bych to na kříženinu se špicem. Je to malá chlupatá kulička. Bohužel nemám v práci foťák, takže jak budu doma, můžu sem nějaké vložit... Bude menšího vzrůstu, momentálně jsou mu tak cca 2 měsíce :-)
Jde jen o to, odkud jste. My jsem z okolí Českého Krumlova, a za dva týdny jedem na dovolenou směr Brno-Zlín. Jinak pokud by to bylo někde poblíž Krumlova, resp Jihočeský kraj, za cenu benzínu by nemusel být problém ho někam dovézt ...
Bylo by to fajn, kdyby se ho někdo ujal.
Může mě kontaktovat na mail snowmouska@seznam.cz, nebo icq 316283451, nebo pak tlf 774 994 920. Ahoj Tina

13.8.2007 11:30

eavy napsal(a):
Zdravím!
Díky.

Ahojda, nevím odkud jsi, ale na netu jsem našla malé bíglíky v útulku. www.utulek-sarka.estranky.cz

Tak se tam mrkni!

13.8.2007 11:32

slecnanikdo napsal(a):
Ahojda, nevím odkud jsi, ale na netu jsem našla malé bíglíky v útulku. www.utulek-sarka.estranky.cz

Tak se tam mrkni!

Tady je foto kříženečků. Ještě nedávno tam byla i jejich mamina - čistokrevná bíglice, ale už si ji asi někdo vzal

13.8.2007 12:34

eavy napsal(a):
Zdravím!
Díky.

Všem díky za tipy. Přepošlu je sestřence

Přidejte reakci

Přidat smajlík