eliska84
napsal(a):
A nechtěla černýho krásnýho 11 měsíčního pitíka?
To je on,Rasty
eavy
napsal(a):
Zdravím!
Sestřenka shání do bytu pejska, křížence (nejlépe bígla s něčím, stejně velkým). Starého max. do jednoho roku (ale nejraději štěndo) a jen pejska, fenku neee. Nevíte náhodou o nějakém?
Díky.
Tady je přímo na moderce nabídka na křížence:
https://www.ifauna.cz/ rubriky/mdiskuse/show.php? tema=229037&r=7&m=13&page=1 (bez mezer)
jinak vím ještě o křížencích otec beardedka, matka labradorXdobrman
eavy
napsal(a):
Emiel díky, ale ti jsou moc velcí
http://www.utulek-sarka.estranky.cz/ Na těchto stránkách jsem viděl krásného křížence kavalírka s buldočkem...Přeji šťastnou ruku při výběru
eavy
napsal(a):
Zdravím!
Sestřenka shání do bytu pejska, křížence (nejlépe bígla s něčím, stejně velkým). Starého max. do jednoho roku (ale nejraději štěndo) a jen pejska, fenku neee. Nevíte náhodou o nějakém?
Díky.
Ahojky,
právě přítel našel na poli dvě odložená štěnátka, jedno jsem si hned zamilovala já :-D a druhé zatím hledá majitele. Je bílo-hnědé, tipla bych to na kříženinu se špicem. Je to malá chlupatá kulička. Bohužel nemám v práci foťák, takže jak budu doma, můžu sem nějaké vložit... Bude menšího vzrůstu, momentálně jsou mu tak cca 2 měsíce :-)
Jde jen o to, odkud jste. My jsem z okolí Českého Krumlova, a za dva týdny jedem na dovolenou směr Brno-Zlín. Jinak pokud by to bylo někde poblíž Krumlova, resp Jihočeský kraj, za cenu benzínu by nemusel být problém ho někam dovézt ...
Bylo by to fajn, kdyby se ho někdo ujal.
Může mě kontaktovat na mail snowmouska@seznam.cz, nebo icq 316283451, nebo pak tlf 774 994 920. Ahoj Tina
eavy
napsal(a):
Zdravím!
Díky.
Ahojda, nevím odkud jsi, ale na netu jsem našla malé bíglíky v útulku. www.utulek-sarka.estranky.cz
Tak se tam mrkni!
slecnanikdo
napsal(a):
Ahojda, nevím odkud jsi, ale na netu jsem našla malé bíglíky v útulku. www.utulek-sarka.estranky.cz
Tak se tam mrkni!
Tady je foto kříženečků. Ještě nedávno tam byla i jejich mamina - čistokrevná bíglice, ale už si ji asi někdo vzal