kapusta
napsal(a):
Ahoj zajímalo by mě čím krmíte vaše štěňátka a jak jsou stará. Mohla bych tady třeba najít něco čím spestřit jídelníček tomu mýmu prckovi
Ahoj!Já dávala miminum mléko od BOSCH a z toho jsem jim rozmíchala piškoty a nebo dětskou instantní krupičnou kaši.Rozmáčený granule,bílý jogurt přislazený glukozou,nebo tvaroh přislazeýj glukozou.Rozmixované na jemno maso s mlíkem od bosche.Potom když už kousaly tak nahrubějc.Ještě nebyla špatná zakysaná smetana přislazená glukozou.Ale i kuřecí maso s rýží.Tak různě podle fantazie
kapusta
napsal(a):
Ahoj zajímalo by mě čím krmíte vaše štěňátka a jak jsou stará. Mohla bych tady třeba najít něco čím spestřit jídelníček tomu mýmu prckovi
Já té naší nezbědě ze začátku sem tam koupila pribináček, který ale není nejlevnější, tak mi pak poradili tvaroh s vaječným žloutkem. Po tom by se ujedla... Nebo třeba těstoviny s vaječným žloutkem, to taky miluje. Uvařené vepřové srdce, nebo kuřecí žaludky, s rýží... Sem tam bílý jogurt-dáváme si napůl :-D miluje ho a strašně ráda si pak hraje s kelímkem, dokud není na padrť, vždyky sní jogurt a hrdě si odnese prázdný kelímek do pelíšku a máme tak na 10 minut pokoj :-D
Když jsem jí dělala srdce nebo žaludky s rýží, tak jsem jí to zamýchala, a ještě jsem do toho trochu přidala vody z masa, bylo to takové trochu polívkové... moc jí to chutnalo...
Ale dávám to opravdu jen občas, jinak krmíme granulema-Acanou pro střední pejsky. Jsme spokojení!
Jo, Nikča má teď 4 a půl měsíce, ale takhle ji krmím od dvou měsíců... (ne pravidelně, teď třeba nic dlouho nedostala, krom těstovin s vajíčkem, nebo i samotné vajíčko, sem tam trochu s glukózou, ale má ráda i samotné)
boa a redsnake
napsal(a):
Já té naší nezbědě ze začátku sem tam koupila pribináček, který ale není nejlevnější, tak mi pak poradili tvaroh s vaječným žloutkem. Po tom by se ujedla... Nebo třeba těstoviny s vaječným žloutkem, to taky miluje. Uvařené vepřové srdce, nebo kuřecí žaludky, s rýží... Sem tam bílý jogurt-dáváme si napůl :-D miluje ho a strašně ráda si pak hraje s kelímkem, dokud není na padrť, vždyky sní jogurt a hrdě si odnese prázdný kelímek do pelíšku a máme tak na 10 minut pokoj :-D
Když jsem jí dělala srdce nebo žaludky s rýží, tak jsem jí to zamýchala, a ještě jsem do toho trochu přidala vody z masa, bylo to takové trochu polívkové... moc jí to chutnalo...
Ale dávám to opravdu jen občas, jinak krmíme granulema-Acanou pro střední pejsky. Jsme spokojení!
Jo, Nikča má teď 4 a půl měsíce, ale takhle ji krmím od dvou měsíců... (ne pravidelně, teď třeba nic dlouho nedostala, krom těstovin s vajíčkem, nebo i samotné vajíčko, sem tam trochu s glukózou, ale má ráda i samotné)
díky já si totiž za pár dní dovedu dvou měsíční miminko.. tak jsem chtěla vědět co asi tak mu dávat
kapusta
napsal(a):
díky já si totiž za pár dní dovedu dvou měsíční miminko.. tak jsem chtěla vědět co asi tak mu dávat
...ráno taveňák, pribináček nebo trochu jogurtu s vločkami, na poledne maso (někdy vařené, někdy syrové) s přílohou a se zeleninou (kuřecí, hovězí, mleté, svalovinu i vnitřnosti, třeba srdce či žaludky), večer granule s vývarem, občas uvařím veřovou nožičku a dám na okousávání, vývar použiji na granule..
dav
napsal(a):
...ráno taveňák, pribináček nebo trochu jogurtu s vločkami, na poledne maso (někdy vařené, někdy syrové) s přílohou a se zeleninou (kuřecí, hovězí, mleté, svalovinu i vnitřnosti, třeba srdce či žaludky), večer granule s vývarem, občas uvařím veřovou nožičku a dám na okousávání, vývar použiji na granule..
my davali pribinacek, obcas eidem, hovezi maso, kureci maso, zaludky,srdicka (to vse v kombuinaci s ovesnyma vlockama nebo ryzi...mrkev (po ty se pmohl utlouct) a sem tam steneci pasticku. jinak royalky pro stenatka. jo a prispevek vys.. tavenak... ja bych ho nedavala kvuli obsahu soli (je nezdravy i pro cloveka, ale kdyz on je tak dobry)
kapusta
napsal(a):
My jsme ještě pětitýdenní prckové a teprve začínáme přikrmovat, ale protože je nás devět, nemá to panička lehké. Mléko (sušené psí) s piškotama, to je mňamka, kuřecí maso s rýží nebo těstovinami, panička zkusila krůtí srdce a šlo to. Taky zkusila kapsičky Junior, po těch se jen zaprášilo. Bylo na nich, že jsou od 4 týdnů, no bříško nás nebolelo. Najíždíme na granule, zítra nám přivezou 15tikilové balení...
hankad
napsal(a):
My už máme odrostlé "štěňátko", ale krmili jsme a krmíme ProPlanem a myslím si, že je super - jinak dáváme sem tam pacholíky a sýry
Já krmím nutro choice puppy, ale často to střídáme s kuřecím masíčkem s rýží, mrkví, oves.vločkama nebo těstovinama, taky mu hrozně chutná tvaroh s banánem.....ono mu vlastně chutná úplně všechno
dav
napsal(a):
Ten taveňák dávejte jenom občas! Četla jsem, že obsahuje nějakou látku (myslím fosforečnany), která se používá při výrobě, ale je velmi nevhodná pro mladé organismy. Neměl by se proto dávat příliš často ani dětem (je to trochu paradox, uvědomím-li si, co se před nedávnem tvrdilo o zdravých svačinách pro děti...). Přiznávám, že si nepamatuju přesné podrobnosti toho článku, ale pokusím se ho najít.
Lucie