nada
napsal(a):
Czekan
sourozenci BADOZA
byl to teda úkol vyfotit je dohromady
nada
napsal(a):
sourozenci BADOZA
mimi ŠS
nada
napsal(a):
sourozenci BADOZA
Tady další BADOZA - Allotar
nokamila
napsal(a):
Tady další BADOZA - Allotar
Ještě jedna. Všechny moooc zdravím.
stefifrend
napsal(a):
Zdravím všechny,
Nad´o prosím, nemáte víc našich fotečk? Děkuji
ahojky je to nějak mrtvo, tak jeden Coudy 2,5 měsíce
nada
napsal(a):
mimi ŠS
Dobry den,jsou tu moc krasny fotky,taky nejake pridam.Ja jsem Jitka a mam psa od p.Moravcove.(Coudaka)
kati
napsal(a):
Dobry den,jsou tu moc krasny fotky,taky nejake pridam.Ja jsem Jitka a mam psa od p.Moravcove.(Coudaka)
Coudy dohlizi na praci s Persim,aby jsme nedelali nic spatne.
kati
napsal(a):
Coudy dohlizi na praci s Persim,aby jsme nedelali nic spatne.
zase Coudak
kati
napsal(a):
ahoj Jitko tak tě vítam do spolku
marie m
napsal(a):
ahoj Jitko tak tě vítam do spolku
Dobrej,nechtela jsem otalet,
stefifrend
napsal(a):
Ahojky všem! je tu nějak mrtvo
ahojky, tak Štěpánko dej nějaké foto jak ti mimča rostou
marie m
napsal(a):
ahojky, tak Štěpánko dej nějaké foto jak ti mimča rostou
Ahoj, fotečky mám ze srazu doufám,že se autoři nebudou zlobit
stefifrend
napsal(a):
Ahoj, fotečky mám ze srazu doufám,že se autoři nebudou zlobit
ještě jedna
stefifrend
napsal(a):
Zdravíme z hor
Šťěpánko můžu se prosím zeptat, nač taková mega lana na kavkazí miminka? Docela mě to zarazilo...
bllerkovaci
napsal(a):
Zdravíme z hor
Šťěpánko můžu se prosím zeptat, nač taková mega lana na kavkazí miminka? Docela mě to zarazilo...
Ještě se neznáme?Ne ne ráda to vysvětlmí,jsou to vazáky na koně bohužel jsem nic jiného neměla leda výstavní vodítko na šicku a to by taky asi nebylo ono.Již jsem koupila něco nám úměrnému.Jinak Arča je hodně ostrá ke psům,takže když jdu do města "jen" tak ji někam přivázat za nějakou brnkačku...abych měla problém...raději chodíme bezpečně.Sousedi a lidi z ni maji strach...všichni choději až po druhé straně silnice. dokonce exministr obrany Kynl má strach
stefifrend
napsal(a):
Ještě se neznáme?Ne ne ráda to vysvětlmí,jsou to vazáky na koně bohužel jsem nic jiného neměla leda výstavní vodítko na šicku a to by taky asi nebylo ono.Již jsem koupila něco nám úměrnému.Jinak Arča je hodně ostrá ke psům,takže když jdu do města "jen" tak ji někam přivázat za nějakou brnkačku...abych měla problém...raději chodíme bezpečně.Sousedi a lidi z ni maji strach...všichni choději až po druhé straně silnice. dokonce exministr obrany Kynl má strach
Ne, neznáme se. Na srazy do Žižic nejezdíme, to máme poněkud z ruky a na výstavách jsme vás nikde nepotkali. Jestli to dobře chápu, tak na těch lanech chodíte i do města, aby nebyl problém?
bllerkovaci
napsal(a):
Ne, neznáme se. Na srazy do Žižic nejezdíme, to máme poněkud z ruky a na výstavách jsme vás nikde nepotkali. Jestli to dobře chápu, tak na těch lanech chodíte i do města, aby nebyl problém?
Aroušek určitě.Ono to vypadá,že je to extrém,ale je to jen bavlněný!Takže zase tolik pevný to není....Jinak ano do města když potřebuju uvázat před krám určitě raději "bezpečně" Arča se dokáže pořádně rozbejčit.Nesnese kolem sebe velký hafany.Fakt to tak pevný "lano" není jen to tak hrozně vypadá.Nylon je o mnoho víc pevnější
stefifrend
napsal(a):
Aroušek určitě.Ono to vypadá,že je to extrém,ale je to jen bavlněný!Takže zase tolik pevný to není....Jinak ano do města když potřebuju uvázat před krám určitě raději "bezpečně" Arča se dokáže pořádně rozbejčit.Nesnese kolem sebe velký hafany.Fakt to tak pevný "lano" není jen to tak hrozně vypadá.Nylon je o mnoho víc pevnější
ahojky, tak ze včerejší návštěvy severu Casmína a Cynthia BB
marie m
napsal(a):
ahojky, tak ze včerejší návštěvy severu Casmína a Cynthia BB
a jěště Armín Něžný Obr
marie m
napsal(a):
a jěště Armín Něžný Obr
velký ochránce našich holčiček Inar RF
nada
napsal(a):
Czekan
Takhle jsme se včera vrátili z procházky. Poté, co trošku prohnala s mým tichým souhlasem motorkáře, likvidujícího les se trošku schladila v potůčku
nada
napsal(a):
Czekan
A synátor, který ji ležící v kališti s radostí přelézal a přeskakoval.
nada
napsal(a):
Czekan
Všechny móóc zdravím
Tak se mi zdá, že bude letos asi pořádná zima. Můj nežravec Sára se až neuvěřitelně rozežrala (o Báře a klukách nemluvě, ti jsou žravci celej rok )
Štěpánko, kde jsi ty vazáky pro koně koupila? Já mívala pro koníka také takový a byl super do ruky, neklouzal a ani nepálil kůži, a že se mi na něm koník nazlobil. Pak se mi ztratil a od té doby jsem je v obchodech neviděla.
Díky.
nada
napsal(a):
Czekan
Nadi, prosím pošleš mi fotky ze srazu (teda jestli si fotila)? Nějaký takový výběr, pokud možno (všehochuť). Moc děkuji.
pvc
napsal(a):
A už fakt poslední - torpédo
Ahoj,vazáky z bavlny jsou fajn,oni jsou jak hadr na podlahu...takže kdyby šlo o to vzít za to jednou...tak je to na dvě půlky.Maji karabinu z nějaké slitiny,docela velká a vypadá kvalitně.Jen,ale zdůrazňuji,že i na koně jsou pouze k převedení koně do výběhu nebo na procházku.Než jsme pořídili rodinu,měla jsem dostinahdu.V Jindřichově Hradci je krámek jmenuje se ZEPO a maji tam kompletně všechnu výbavu na koně,ale i na krávy a teleta.Tam maji i tyhle vazáky a i na úvaz telecí obojky s pevným úvazem a pak ten celej zelenej,jemnější.Na srazu se ptali lidičky...dvěma paním jsem slíbila,že koupím a pošlu na dobírku domů.Fakturu co jsem měla,jsem vyhodila.Nenapadlo mi,že by se lidi tolik ptali...ale zkusím sehnat kontakt na telefon,třeba by poslali i oni na dobírku.Jsou to soukromníci v celku dost ochotní.Juknu do seznamu....
stefifrend
napsal(a):
Ahoj,vazáky z bavlny jsou fajn,oni jsou jak hadr na podlahu...takže kdyby šlo o to vzít za to jednou...tak je to na dvě půlky.Maji karabinu z nějaké slitiny,docela velká a vypadá kvalitně.Jen,ale zdůrazňuji,že i na koně jsou pouze k převedení koně do výběhu nebo na procházku.Než jsme pořídili rodinu,měla jsem dostinahdu.V Jindřichově Hradci je krámek jmenuje se ZEPO a maji tam kompletně všechnu výbavu na koně,ale i na krávy a teleta.Tam maji i tyhle vazáky a i na úvaz telecí obojky s pevným úvazem a pak ten celej zelenej,jemnější.Na srazu se ptali lidičky...dvěma paním jsem slíbila,že koupím a pošlu na dobírku domů.Fakturu co jsem měla,jsem vyhodila.Nenapadlo mi,že by se lidi tolik ptali...ale zkusím sehnat kontakt na telefon,třeba by poslali i oni na dobírku.Jsou to soukromníci v celku dost ochotní.Juknu do seznamu....
Táákžééé našla jsem dokonce jejich internetové stránky!!!! www.sperl-zepo.cz
určitě se podívejte rozhodně je to moc příjemný krámek!
nada
napsal(a):
Czekan
No Verči, já je teda nečistila vůbec, Azzy byl dneska ráno úplně čistý a Mišule na sobě měla takové bahnité camfourky. Tohle vůbec neřeším, buď to nechají na koberci v kuchyni, nebo opadají venku.
A nechávám si jenom jedno - Anušku, Azzy pravděpodobně do konce srpna odejde k novým páníčkům (stěhují se do domku).
pvc
napsal(a):
No Verči, já je teda nečistila vůbec, Azzy byl dneska ráno úplně čistý a Mišule na sobě měla takové bahnité camfourky. Tohle vůbec neřeším, buď to nechají na koberci v kuchyni, nebo opadají venku.
A nechávám si jenom jedno - Anušku, Azzy pravděpodobně do konce srpna odejde k novým páníčkům (stěhují se do domku).
Zdravím všecky,
Maruško, tak Casmína a Cynthia bydlí spolu ? Tak smečku BB opustily a založily s Inarem RF novou
A kde na "severu" bydlí?
A moc se mi líbí i Armín obr, Naďo bude někde k vidění i naživo?
Petro ty prasátka nemají chybu!!!!!!
A Štěpánko, jak píšete, že sousedi maj strach a všichni chodí po druhé straně silnice - tak potkat Vás já, se štěňaty na takovém laně, tak se bojím taky!!!
dargan
napsal(a):
Zdravím všecky,
Maruško, tak Casmína a Cynthia bydlí spolu ? Tak smečku BB opustily a založily s Inarem RF novou
A kde na "severu" bydlí?
A Štěpánko, jak píšete, že sousedi maj strach a všichni chodí po druhé straně silnice - tak potkat Vás já, se štěňaty na takovém laně, tak se bojím taky!!!
no Dášo oni holky oravdu bydlí spolu s Inarem a jěště s pudlem a NO , jsou v Ústí n/labem a Armínek je také v Ústí ale jiné čtvrti s jinými pánečky a pokud se mi včera podařilo ukecat pánečky Armína tak bude na srazíku 15.9. a v Praze na MVP 18.11
marie m
napsal(a):
no Dášo oni holky oravdu bydlí spolu s Inarem a jěště s pudlem a NO , jsou v Ústí n/labem a Armínek je také v Ústí ale jiné čtvrti s jinými pánečky a pokud se mi včera podařilo ukecat pánečky Armína tak bude na srazíku 15.9. a v Praze na MVP 18.11
Maruško tak to máte bezva návštěvy, takhle holky po hromadě! Hm, tak se budu těšit na fotky Armína, srazík v Žižicích a Prahu mám přece jen trochu z ruky.
dargan
napsal(a):
Maruško tak to máte bezva návštěvy, takhle holky po hromadě! Hm, tak se budu těšit na fotky Armína, srazík v Žižicích a Prahu mám přece jen trochu z ruky.
tak jedna pro Dášu Armin NO
dargan
napsal(a):
Zdravím všecky,
A kde na "severu" bydlí?
ne ne já myslím gestikulaci naší Arči když někdo jde kolem
Jinak ty vazáky jsou moc příjemný do ruky Kdo nevzkouší,neuvěří
stefifrend
napsal(a):
ne ne já myslím gestikulaci naší Arči když někdo jde kolem
Jinak ty vazáky jsou moc příjemný do ruky Kdo nevzkouší,neuvěří
Obr je moc hezký, bílé nožky já můžu!
Štěpánko věřím že vazáky jsou do ruky příjemný, ale jestli se Aranka mračí na kolemjdoucí a Vy to řešíte kosmeticky = lanem (jako aby se kolemjdoucí nebáli, protože ten vazák nerupne) , tak nevím nevím ... opravdu se těm kolemjdoucím nedivím
dargan
napsal(a):
Obr je moc hezký, bílé nožky já můžu!
Štěpánko věřím že vazáky jsou do ruky příjemný, ale jestli se Aranka mračí na kolemjdoucí a Vy to řešíte kosmeticky = lanem (jako aby se kolemjdoucí nebáli, protože ten vazák nerupne) , tak nevím nevím ... opravdu se těm kolemjdoucím nedivím
Mám pořád pocit,že si nějak nerozumíme Arča si hlídá své a doma!Venku je beránek a pokud se ji někdo nelíbí tak kolem sebe vrčí a nepustí ke mě.nemyslím,že je zabiják a já z ni dělám ještě většího
Jinak je to docela miloučký mímo
Za plotem opravdu vypadá děsivě....To jsem měla na mysli.Na "laně" s ní chodím protože mě vyhovuje dýlka a materiál
stefifrend
napsal(a):
Mám pořád pocit,že si nějak nerozumíme Arča si hlídá své a doma!Venku je beránek a pokud se ji někdo nelíbí tak kolem sebe vrčí a nepustí ke mě.nemyslím,že je zabiják a já z ni dělám ještě většího
Jinak je to docela miloučký mímo
Za plotem opravdu vypadá děsivě....To jsem měla na mysli.Na "laně" s ní chodím protože mě vyhovuje dýlka a materiál
Tak jsme se konečně dočkali žíhance od NadiArmí vypadá fakt moc hezky!
susan
napsal(a):
Ahoj holky - díky za Arminovu pochvalu - musim se přiznat,že se mi taky moc líbí
A za fotky mooooc děkuju Marii
A jinak - co říkáte tomu ,kdyby se na Zbraslav pozval na pátek figurant a proběhl by "mezinárodní" srazík,ke kterému by jsme se asi nikdy nedokopali
.Bylo by to po páteční výstavě - odpoledne ,asi tak 3-4-hodina.Jak se na to tváříte a jakej by byl zájem ???? Myslím,že je to fajn zpestření
Piště co vy na to - prosím
nada
napsal(a):
Ahoj holky - díky za Arminovu pochvalu - musim se přiznat,že se mi taky moc líbí
A za fotky mooooc děkuju Marii
A jinak - co říkáte tomu ,kdyby se na Zbraslav pozval na pátek figurant a proběhl by "mezinárodní" srazík,ke kterému by jsme se asi nikdy nedokopali
.Bylo by to po páteční výstavě - odpoledne ,asi tak 3-4-hodina.Jak se na to tváříte a jakej by byl zájem ???? Myslím,že je to fajn zpestření
Piště co vy na to - prosím
Nado můj názor znáš myslím že by to bylo fajn hlavně pro pesany no a pro nás taky , tak holky pište at se ví jestli pozvat figuranta
cipalka

marie m
napsal(a):
Nado můj názor znáš myslím že by to bylo fajn hlavně pro pesany no a pro nás taky , tak holky pište at se ví jestli pozvat figuranta
Naďo, můj názor taky znáš Dem do teho, ne?
cipalka

susan
napsal(a):
Zuzo, vám ten váš zvěřinec nestačí? Koupili jste chlupáčům pár vlků na hraní?
sn
napsal(a):
Zdravím všechny přítomné
mezinárodní "povahová" soutěž v pátek 28.9. po speciálce BUDE NAJISTO!!! Tak se morálně připravte... Budou "klasické" soutěže NEJ povahy 1. až 4. stupně...
Dalších pár foteček z Blavy (s výsledky z obou dní) je na www.caucasian-zazgiru.net .
Na této je Raskat iz Sok.Gnezda...
kaca
napsal(a):
Ahojky, přidávám pár fotek :o))
pokusím se fotku upravit, doufám že už nebude Barča zrnitá
kaca
napsal(a):
pokusím se fotku upravit, doufám že už nebude Barča zrnitá
Dnešní pubertální řádění
No a myslela jsem ,že na "klubové setkání " bude větší ohlas
dargan
napsal(a):
Naďo, hlásím, že po dnešním Přerově to nebudete mít lehké! Borci co nastoupí za Moravu jsou fakt dobří
no a tak to má být - aspon bude na co koukat
Řecko-římský zápas
nada
napsal(a):
no a tak to má být - aspon bude na co koukat
Řecko-římský zápas
Vážení přátelé,
věnujte pozornost propozicím na již avizované "povahové utkání" Čechy versus Morava, které bude 28.9.2007 ve Zbraslavi po speciální výstavě!!! Informace jsou na klubovém webu KRaAOP
Nepodceňujte přípravu a trénink roztleskávaček
sn
napsal(a):
Vážení přátelé,
věnujte pozornost propozicím na již avizované "povahové utkání" Čechy versus Morava, které bude 28.9.2007 ve Zbraslavi po speciální výstavě!!! Informace jsou na klubovém webu KRaAOP
Nepodceňujte přípravu a trénink roztleskávaček
Po dlhšej dobe Vás všetkých zdraví Bak
vlado
napsal(a):
Po dlhšej dobe Vás všetkých zdraví Bak
... Bak v bojovom nasadení
vlado
napsal(a):
... Bak v bojovom nasadení
...a na záver Bak - ja nič, ja muzikant
vlado
napsal(a):
...a na záver Bak - ja nič, ja muzikant
Ahojky ,
Máša zdraví Baka Pořádně vyrostl
lmusa
napsal(a):
Ahojky ,
Máša zdraví Baka Pořádně vyrostl
A Kjára zdraví taky (aby ji to nebylo líto)
nada
napsal(a):
Czekan
Ahoj všem
tak Líbo jak bylo na dovče ??? A neuvidíme se zejtra v MB ????
nada
napsal(a):
Czekan
S VELIKÝM ZÁRMUTKEM SDĚLUJEME NAŠIM PŘÁTELŮM ŽE DNE 2.9. PO POLEDNI DOTLOUKLO SRDÍČKO NAŠEHO KAMARÁDA BONDÍKA.
Jsem úplně na dně, na víc než jednu větu se nezmůžu.
kaca
napsal(a):
S VELIKÝM ZÁRMUTKEM SDĚLUJEME NAŠIM PŘÁTELŮM ŽE DNE 2.9. PO POLEDNI DOTLOUKLO SRDÍČKO NAŠEHO KAMARÁDA BONDÍKA.
Jsem úplně na dně, na víc než jednu větu se nezmůžu.
Tak to je mi opravdu moc líto - co se stalo, vždyť to byl ještě skoro mladík ?
Alespoň že jste nezůstali uplně bez pejsanů, Ti Vám pomůžou..., i když já vím....
monika s
napsal(a):
Tak to je mi opravdu moc líto - co se stalo, vždyť to byl ještě skoro mladík ?
Alespoň že jste nezůstali uplně bez pejsanů, Ti Vám pomůžou..., i když já vím....
Asi před měsícem jsme zjistili že má nádor na varleti, tento týden musel být jednostranně vykastrován. Krásně se hojil, všechno bylo v pořádku a najednou dneska po poledni, když mu máma nesla odkrajky od řízků, byl mrtvý. Podle veta na 99% embolie, pitvat jsem ho nenechala. Právě jsme ho pohřbili vedle našich pejsků, kteří již také nejsou mezi námi
nada
napsal(a):
Ahojky
tak koukám jako blázen plná dojmů z MB , a ona taková nepříjemná debata :-/
Lucko je mi to taky moc líto - chudák Bondík ........je to hrůza !!!
Ta embolie je asi dost pravděpodobná, kamarádce se stalo něco podobného - když už po operaci vše vypadalo OK, tak tohle...
Ale dovolím si změnit tohle smutný téma - Nadi jak bylo v té MB - pominu-li, že BOBa má Finn a Audrey má CAJCe
A představuji naše dva pejsany - Charzo a Chaburu z Azgiru...
nada
napsal(a):
Czekan
Ahoj,
moc moc vám všem děkuju za vzkazy tady, v návštěvní knize i za meilíky. Pořád tomu nemůžu uvěřit, po tom co se stalo v létě Barborce mě v životě nenapadlo, že Barča Bondíka přežije. Včera už to vypadalo, že to nejhorší máme za sebou, dneska dopoledne dokonce obešel zahradu a tvářil se že hlídá. Pak si šel lehnout pod svůj oblíbený stříbrný smrček a umřel. Já mám vůbec super období, Barča mrtvička, strejda mi umírá na rakovinu a teď Bond. Byla bych nejradši vystřelena na měsíc...
kaca
napsal(a):
Ahoj,
moc moc vám všem děkuju za vzkazy tady, v návštěvní knize i za meilíky. Pořád tomu nemůžu uvěřit, po tom co se stalo v létě Barborce mě v životě nenapadlo, že Barča Bondíka přežije. Včera už to vypadalo, že to nejhorší máme za sebou, dneska dopoledne dokonce obešel zahradu a tvářil se že hlídá. Pak si šel lehnout pod svůj oblíbený stříbrný smrček a umřel. Já mám vůbec super období, Barča mrtvička, strejda mi umírá na rakovinu a teď Bond. Byla bych nejradši vystřelena na měsíc...
Lucko to se tak někdy schumelí bych mohla povídat ..........¨
Jinak v MB bylo hezky počasí vyšlo,radost s CAJCe
a fotky pošlu večer až budu doma včera jsem padla za vlast .....
eavy
napsal(a):
Lucko, je nám to moc líto. Držte se!
ahojky , tady malá upoutávka mimina v M.B.
nada
napsal(a):
Berenis BB
Pridavam fotku ze vcera.Coudak BB se spolubydlici Hanou.
nada
napsal(a):
Roste jako z vody - těším se na něj na Zbraslav
No to roste uz ma 17kilo a je to hroznej machanek
kati
napsal(a):
No to roste uz ma 17kilo a je to hroznej machanek
dam sem nejaky fotky co jsem fotila vcera.
lmusa
napsal(a):
Naďo, a zbytek smečky měl zaracha ? Oni nevycházkovali ?
Líbo - chodíme na etapy a Když jsem vyrazila s Bredem tak se hned za rohem vyválel v lejnu
, takže bylo po náladě a po focení
nada
napsal(a):
Líbo - chodíme na etapy a Když jsem vyrazila s Bredem tak se hned za rohem vyválel v lejnu
, takže bylo po náladě a po focení
Hele Nadi a Vy máte v Praze i krávy ???
lmusa
napsal(a):
Aha No tak to válení důvěrně známe
Máša je taky "labužnice"
Moniko ,no jasně , to má skorosoused velké hospodářství - koně ,krávy ovešky,kozičky.......
a taky dogy
A jinak kluci pěkně rostou
nada
napsal(a):
Taky stále čekám - Líbo koukej něco přihodit
Tak. Kdo si počká, ten se dočká
Psi třída štěňat, ale nevím, jestli M nebo N - Erudit
Tak abych to nepopletla, tak nebudu raději uvádět jména
lmusa
napsal(a):
Tak. Kdo si počká, ten se dočká
Psi třída štěňat, ale nevím, jestli M nebo N - Erudit
Tak abych to nepopletla, tak nebudu raději uvádět jména
marie m
napsal(a):
No hurá přeci něco já věděla Libo že nesklameš když jsi tam byla dík jinak ten první pejsek je od Mortal kombat E a druhý je Neohrožený Erudit
a jěště něco bys mohla přihodit
Jo, Maruš Už na tom pracuji
lmusa
napsal(a):
.
Nemůžu odolat a tohle musím přihodit
Tam se sakra dívej
lmusa
napsal(a):
Ještě Irtyš KS
ahoj......je mi 15 a mám kavkazáka a 28.9.jedeme do zbraslavi,chtěla jsem se zeptat jesteli ji můžu ne té výstavě vést když je mi 15,jedu sice s tatkou ale ten jede spise jako řidič a pes je můj.....díky za odpověd