Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.8.2007 21:30

nada napsal(a):
Czekan

létající SAO

18.8.2007 21:32

nada napsal(a):
Czekan

Patricie Lištička

18.8.2007 21:38

nada napsal(a):
Czekan

sourozenci BADOZA
byl to teda úkol vyfotit je dohromady

18.8.2007 21:39

nada napsal(a):
sourozenci BADOZA

mimi ŠS

19.8.2007 08:06

nada napsal(a):
mimi ŠS

ahojky všem, Nado díky za fota moc pěkné je mi líto že jsem nebyla příští srazík mám volno tak snad do toho nic nevleze abych mohla jet

19.8.2007 09:12

nada napsal(a):
Czekan

Naďo, moc pěkné fotky!!!

19.8.2007 09:36

eavy napsal(a):
Naďo, moc pěkné fotky!!!

Zdravím všechny,
Nad´o prosím, nemáte víc našich fotečk? Děkuji

19.8.2007 13:32

nada napsal(a):
sourozenci BADOZA

Tady další BADOZA - Allotar

19.8.2007 13:35

nokamila napsal(a):
Tady další BADOZA - Allotar

Ještě jedna. Všechny moooc zdravím.

20.8.2007 11:37

stefifrend napsal(a):
Zdravím všechny,
Nad´o prosím, nemáte víc našich fotečk? Děkuji

ahojky je to nějak mrtvo, tak jeden Coudy 2,5 měsíce

20.8.2007 11:56

nada napsal(a):
mimi ŠS

Dobry den,jsou tu moc krasny fotky,taky nejake pridam.Ja jsem Jitka a mam psa od p.Moravcove.(Coudaka)

20.8.2007 11:59

kati napsal(a):
Dobry den,jsou tu moc krasny fotky,taky nejake pridam.Ja jsem Jitka a mam psa od p.Moravcove.(Coudaka)

Coudy dohlizi na praci s Persim,aby jsme nedelali nic spatne.

20.8.2007 12:03

kati napsal(a):
Coudy dohlizi na praci s Persim,aby jsme nedelali nic spatne.

zase Coudak

20.8.2007 12:19

kati napsal(a):

ahoj Jitko tak tě vítam do spolku

20.8.2007 12:34

marie m napsal(a):
ahoj Jitko tak tě vítam do spolku

Dobrej,nechtela jsem otalet,

21.8.2007 08:19

kati napsal(a):
Dobrej,nechtela jsem otalet,

Coudak

21.8.2007 08:23

kati napsal(a):
Coudak

oprava dala jsem stejnouý fotku

21.8.2007 08:36

marie m napsal(a):
ahojky je to nějak mrtvo, tak jeden Coudy 2,5 měsíce

Ahojky všem! je tu nějak mrtvo

21.8.2007 10:22

stefifrend napsal(a):
Ahojky všem! je tu nějak mrtvo

ahojky, tak Štěpánko dej nějaké foto jak ti mimča rostou

21.8.2007 10:39

marie m napsal(a):
ahojky, tak Štěpánko dej nějaké foto jak ti mimča rostou

Ahoj, fotečky mám ze srazu doufám,že se autoři nebudou zlobit

21.8.2007 10:40

stefifrend napsal(a):
Ahoj, fotečky mám ze srazu doufám,že se autoři nebudou zlobit

ještě jedna

21.8.2007 10:59

stefifrend napsal(a):

Zdravíme z hor
Šťěpánko můžu se prosím zeptat, nač taková mega lana na kavkazí miminka? Docela mě to zarazilo...

21.8.2007 11:22

bllerkovaci napsal(a):
Zdravíme z hor
Šťěpánko můžu se prosím zeptat, nač taková mega lana na kavkazí miminka? Docela mě to zarazilo...

Ještě se neznáme?Ne ne ráda to vysvětlmí,jsou to vazáky na koně bohužel jsem nic jiného neměla leda výstavní vodítko na šicku a to by taky asi nebylo ono.Již jsem koupila něco nám úměrnému.Jinak Arča je hodně ostrá ke psům,takže když jdu do města "jen" tak ji někam přivázat za nějakou brnkačku...abych měla problém...raději chodíme bezpečně.Sousedi a lidi z ni maji strach...všichni choději až po druhé straně silnice. dokonce exministr obrany Kynl má strach

21.8.2007 11:51

stefifrend napsal(a):
Ještě se neznáme?Ne ne ráda to vysvětlmí,jsou to vazáky na koně bohužel jsem nic jiného neměla leda výstavní vodítko na šicku a to by taky asi nebylo ono.Již jsem koupila něco nám úměrnému.Jinak Arča je hodně ostrá ke psům,takže když jdu do města "jen" tak ji někam přivázat za nějakou brnkačku...abych měla problém...raději chodíme bezpečně.Sousedi a lidi z ni maji strach...všichni choději až po druhé straně silnice. dokonce exministr obrany Kynl má strach

Ne, neznáme se. Na srazy do Žižic nejezdíme, to máme poněkud z ruky a na výstavách jsme vás nikde nepotkali. Jestli to dobře chápu, tak na těch lanech chodíte i do města, aby nebyl problém?

21.8.2007 15:23

bllerkovaci napsal(a):
Ne, neznáme se. Na srazy do Žižic nejezdíme, to máme poněkud z ruky a na výstavách jsme vás nikde nepotkali. Jestli to dobře chápu, tak na těch lanech chodíte i do města, aby nebyl problém?

Aroušek určitě.Ono to vypadá,že je to extrém,ale je to jen bavlněný!Takže zase tolik pevný to není....Jinak ano do města když potřebuju uvázat před krám určitě raději "bezpečně" Arča se dokáže pořádně rozbejčit.Nesnese kolem sebe velký hafany.Fakt to tak pevný "lano" není jen to tak hrozně vypadá.Nylon je o mnoho víc pevnější

22.8.2007 10:27

stefifrend napsal(a):
Aroušek určitě.Ono to vypadá,že je to extrém,ale je to jen bavlněný!Takže zase tolik pevný to není....Jinak ano do města když potřebuju uvázat před krám určitě raději "bezpečně" Arča se dokáže pořádně rozbejčit.Nesnese kolem sebe velký hafany.Fakt to tak pevný "lano" není jen to tak hrozně vypadá.Nylon je o mnoho víc pevnější

ahojky, tak ze včerejší návštěvy severu Casmína a Cynthia BB

22.8.2007 10:31

marie m napsal(a):
ahojky, tak ze včerejší návštěvy severu Casmína a Cynthia BB

a jěště Armín Něžný Obr

22.8.2007 11:51

marie m napsal(a):
a jěště Armín Něžný Obr

velký ochránce našich holčiček Inar RF

22.8.2007 12:45

nada napsal(a):
Czekan

Takhle jsme se včera vrátili z procházky. Poté, co trošku prohnala s mým tichým souhlasem motorkáře, likvidujícího les se trošku schladila v potůčku

22.8.2007 12:47

nada napsal(a):
Czekan

A synátor, který ji ležící v kališti s radostí přelézal a přeskakoval.

22.8.2007 12:49

nada napsal(a):
Czekan

Všechny móóc zdravím
Tak se mi zdá, že bude letos asi pořádná zima. Můj nežravec Sára se až neuvěřitelně rozežrala (o Báře a klukách nemluvě, ti jsou žravci celej rok )
Štěpánko, kde jsi ty vazáky pro koně koupila? Já mívala pro koníka také takový a byl super do ruky, neklouzal a ani nepálil kůži, a že se mi na něm koník nazlobil. Pak se mi ztratil a od té doby jsem je v obchodech neviděla.
Díky.

22.8.2007 12:49

nada napsal(a):
Czekan

Poslední - sourozenci z bažiny

22.8.2007 12:51

pvc napsal(a):
A synátor, který ji ležící v kališti s radostí přelézal a přeskakoval.

PVc, chi chi, máš co čistit. Pěkná prasátka

Ps: Škodolibá nejsem, jen si na to hraju

22.8.2007 12:52

pvc napsal(a):
Poslední - sourozenci z bažiny

Pěkná fotka Tak sis nechala štěnda z vrhu dvě?

22.8.2007 12:54

nada napsal(a):
Czekan

Nadi, prosím pošleš mi fotky ze srazu (teda jestli si fotila)? Nějaký takový výběr, pokud možno (všehochuť). Moc děkuji.

22.8.2007 13:53

nada napsal(a):
Czekan

A už fakt poslední - torpédo

22.8.2007 14:18

pvc napsal(a):
A už fakt poslední - torpédo

Ahoj,vazáky z bavlny jsou fajn,oni jsou jak hadr na podlahu...takže kdyby šlo o to vzít za to jednou...tak je to na dvě půlky.Maji karabinu z nějaké slitiny,docela velká a vypadá kvalitně.Jen,ale zdůrazňuji,že i na koně jsou pouze k převedení koně do výběhu nebo na procházku.Než jsme pořídili rodinu,měla jsem dostinahdu.V Jindřichově Hradci je krámek jmenuje se ZEPO a maji tam kompletně všechnu výbavu na koně,ale i na krávy a teleta.Tam maji i tyhle vazáky a i na úvaz telecí obojky s pevným úvazem a pak ten celej zelenej,jemnější.Na srazu se ptali lidičky...dvěma paním jsem slíbila,že koupím a pošlu na dobírku domů.Fakturu co jsem měla,jsem vyhodila.Nenapadlo mi,že by se lidi tolik ptali...ale zkusím sehnat kontakt na telefon,třeba by poslali i oni na dobírku.Jsou to soukromníci v celku dost ochotní.Juknu do seznamu....

22.8.2007 14:21

stefifrend napsal(a):
Ahoj,vazáky z bavlny jsou fajn,oni jsou jak hadr na podlahu...takže kdyby šlo o to vzít za to jednou...tak je to na dvě půlky.Maji karabinu z nějaké slitiny,docela velká a vypadá kvalitně.Jen,ale zdůrazňuji,že i na koně jsou pouze k převedení koně do výběhu nebo na procházku.Než jsme pořídili rodinu,měla jsem dostinahdu.V Jindřichově Hradci je krámek jmenuje se ZEPO a maji tam kompletně všechnu výbavu na koně,ale i na krávy a teleta.Tam maji i tyhle vazáky a i na úvaz telecí obojky s pevným úvazem a pak ten celej zelenej,jemnější.Na srazu se ptali lidičky...dvěma paním jsem slíbila,že koupím a pošlu na dobírku domů.Fakturu co jsem měla,jsem vyhodila.Nenapadlo mi,že by se lidi tolik ptali...ale zkusím sehnat kontakt na telefon,třeba by poslali i oni na dobírku.Jsou to soukromníci v celku dost ochotní.Juknu do seznamu....

Táákžééé našla jsem dokonce jejich internetové stránky!!!! www.sperl-zepo.cz

určitě se podívejte rozhodně je to moc příjemný krámek!

22.8.2007 15:30

nada napsal(a):
Czekan

No Verči, já je teda nečistila vůbec, Azzy byl dneska ráno úplně čistý a Mišule na sobě měla takové bahnité camfourky. Tohle vůbec neřeším, buď to nechají na koberci v kuchyni, nebo opadají venku.
A nechávám si jenom jedno - Anušku, Azzy pravděpodobně do konce srpna odejde k novým páníčkům (stěhují se do domku).

22.8.2007 15:59

pvc napsal(a):
No Verči, já je teda nečistila vůbec, Azzy byl dneska ráno úplně čistý a Mišule na sobě měla takové bahnité camfourky. Tohle vůbec neřeším, buď to nechají na koberci v kuchyni, nebo opadají venku.
A nechávám si jenom jedno - Anušku, Azzy pravděpodobně do konce srpna odejde k novým páníčkům (stěhují se do domku).

Zdravím všecky,
Maruško, tak Casmína a Cynthia bydlí spolu ? Tak smečku BB opustily a založily s Inarem RF novou A kde na "severu" bydlí?
A moc se mi líbí i Armín obr, Naďo bude někde k vidění i naživo?
Petro ty prasátka nemají chybu!!!!!!
A Štěpánko, jak píšete, že sousedi maj strach a všichni chodí po druhé straně silnice - tak potkat Vás já, se štěňaty na takovém laně, tak se bojím taky!!!

22.8.2007 16:10

dargan napsal(a):
Zdravím všecky,
Maruško, tak Casmína a Cynthia bydlí spolu ? Tak smečku BB opustily a založily s Inarem RF novou A kde na "severu" bydlí?
A Štěpánko, jak píšete, že sousedi maj strach a všichni chodí po druhé straně silnice - tak potkat Vás já, se štěňaty na takovém laně, tak se bojím taky!!!

no Dášo oni holky oravdu bydlí spolu s Inarem a jěště s pudlem a NO , jsou v Ústí n/labem a Armínek je také v Ústí ale jiné čtvrti s jinými pánečky a pokud se mi včera podařilo ukecat pánečky Armína tak bude na srazíku 15.9. a v Praze na MVP 18.11

22.8.2007 16:20

marie m napsal(a):
no Dášo oni holky oravdu bydlí spolu s Inarem a jěště s pudlem a NO , jsou v Ústí n/labem a Armínek je také v Ústí ale jiné čtvrti s jinými pánečky a pokud se mi včera podařilo ukecat pánečky Armína tak bude na srazíku 15.9. a v Praze na MVP 18.11

Maruško tak to máte bezva návštěvy, takhle holky po hromadě! Hm, tak se budu těšit na fotky Armína, srazík v Žižicích a Prahu mám přece jen trochu z ruky.

22.8.2007 16:36

dargan napsal(a):
Maruško tak to máte bezva návštěvy, takhle holky po hromadě! Hm, tak se budu těšit na fotky Armína, srazík v Žižicích a Prahu mám přece jen trochu z ruky.

tak jedna pro Dášu Armin NO

22.8.2007 16:37

dargan napsal(a):
Zdravím všecky,

ne ne já myslím gestikulaci naší Arči když někdo jde kolem
Jinak ty vazáky jsou moc příjemný do ruky Kdo nevzkouší,neuvěří

22.8.2007 18:03

stefifrend napsal(a):
ne ne já myslím gestikulaci naší Arči když někdo jde kolem
Jinak ty vazáky jsou moc příjemný do ruky Kdo nevzkouší,neuvěří

Obr je moc hezký, bílé nožky já můžu!
Štěpánko věřím že vazáky jsou do ruky příjemný, ale jestli se Aranka mračí na kolemjdoucí a Vy to řešíte kosmeticky = lanem (jako aby se kolemjdoucí nebáli, protože ten vazák nerupne) , tak nevím nevím ... opravdu se těm kolemjdoucím nedivím

22.8.2007 19:43

dargan napsal(a):
Obr je moc hezký, bílé nožky já můžu!
Štěpánko věřím že vazáky jsou do ruky příjemný, ale jestli se Aranka mračí na kolemjdoucí a Vy to řešíte kosmeticky = lanem (jako aby se kolemjdoucí nebáli, protože ten vazák nerupne) , tak nevím nevím ... opravdu se těm kolemjdoucím nedivím

Mám pořád pocit,že si nějak nerozumíme Arča si hlídá své a doma!Venku je beránek a pokud se ji někdo nelíbí tak kolem sebe vrčí a nepustí ke mě.nemyslím,že je zabiják a já z ni dělám ještě většího Jinak je to docela miloučký mímo Za plotem opravdu vypadá děsivě....To jsem měla na mysli.Na "laně" s ní chodím protože mě vyhovuje dýlka a materiál

22.8.2007 20:41

stefifrend napsal(a):
Mám pořád pocit,že si nějak nerozumíme Arča si hlídá své a doma!Venku je beránek a pokud se ji někdo nelíbí tak kolem sebe vrčí a nepustí ke mě.nemyslím,že je zabiják a já z ni dělám ještě většího Jinak je to docela miloučký mímo Za plotem opravdu vypadá děsivě....To jsem měla na mysli.Na "laně" s ní chodím protože mě vyhovuje dýlka a materiál

Tak jsme se konečně dočkali žíhance od NadiArmí vypadá fakt moc hezky!

22.8.2007 20:48

susan napsal(a):

Ahoj holky - díky za Arminovu pochvalu - musim se přiznat,že se mi taky moc líbí
A za fotky mooooc děkuju Marii

A jinak - co říkáte tomu ,kdyby se na Zbraslav pozval na pátek figurant a proběhl by "mezinárodní" srazík,ke kterému by jsme se asi nikdy nedokopali .Bylo by to po páteční výstavě - odpoledne ,asi tak 3-4-hodina.Jak se na to tváříte a jakej by byl zájem ???? Myslím,že je to fajn zpestření
Piště co vy na to - prosím

22.8.2007 21:04

nada napsal(a):
Ahoj holky - díky za Arminovu pochvalu - musim se přiznat,že se mi taky moc líbí
A za fotky mooooc děkuju Marii

A jinak - co říkáte tomu ,kdyby se na Zbraslav pozval na pátek figurant a proběhl by "mezinárodní" srazík,ke kterému by jsme se asi nikdy nedokopali .Bylo by to po páteční výstavě - odpoledne ,asi tak 3-4-hodina.Jak se na to tváříte a jakej by byl zájem ???? Myslím,že je to fajn zpestření
Piště co vy na to - prosím

Nado můj názor znáš myslím že by to bylo fajn hlavně pro pesany no a pro nás taky , tak holky pište at se ví jestli pozvat figuranta

cipalka

22.8.2007 22:06
cipalka

marie m napsal(a):
Nado můj názor znáš myslím že by to bylo fajn hlavně pro pesany no a pro nás taky , tak holky pište at se ví jestli pozvat figuranta

Naďo, můj názor taky znáš Dem do teho, ne?

cipalka

22.8.2007 22:20
cipalka

susan napsal(a):

Zuzo, vám ten váš zvěřinec nestačí? Koupili jste chlupáčům pár vlků na hraní?

22.8.2007 22:30

cipalka napsal(a):
Zuzo, vám ten váš zvěřinec nestačí? Koupili jste chlupáčům pár vlků na hraní?

mně by zajímal hlavně i jinej názor ,myslím kterej ještě neznám
O vás holky už vím

23.8.2007 07:41

nada napsal(a):
mně by zajímal hlavně i jinej názor ,myslím kterej ještě neznám
O vás holky už vím

Zdravím všechny přítomné
mezinárodní "povahová" soutěž v pátek 28.9. po speciálce BUDE NAJISTO!!! Tak se morálně připravte... Budou "klasické" soutěže NEJ povahy 1. až 4. stupně...

23.8.2007 21:11

sn napsal(a):
Zdravím všechny přítomné
mezinárodní "povahová" soutěž v pátek 28.9. po speciálce BUDE NAJISTO!!! Tak se morálně připravte... Budou "klasické" soutěže NEJ povahy 1. až 4. stupně...

Dalších pár foteček z Blavy (s výsledky z obou dní) je na www.caucasian-zazgiru.net .
Na této je Raskat iz Sok.Gnezda...

25.8.2007 11:33

nada napsal(a):
Czekan

Ahojky, přidávám pár fotek :o))

25.8.2007 11:36

kaca napsal(a):

25.8.2007 11:37

kaca napsal(a):

pokusím se fotku upravit, doufám že už nebude Barča zrnitá

26.8.2007 20:20

kaca napsal(a):
pokusím se fotku upravit, doufám že už nebude Barča zrnitá

Dnešní pubertální řádění
No a myslela jsem ,že na "klubové setkání " bude větší ohlas

26.8.2007 20:26

nada napsal(a):
Dnešní pubertální řádění
No a myslela jsem ,že na "klubové setkání " bude větší ohlas

Naďo, hlásím, že po dnešním Přerově to nebudete mít lehké! Borci co nastoupí za Moravu jsou fakt dobří

26.8.2007 20:32

dargan napsal(a):
Naďo, hlásím, že po dnešním Přerově to nebudete mít lehké! Borci co nastoupí za Moravu jsou fakt dobří

no a tak to má být - aspon bude na co koukat
Řecko-římský zápas

30.8.2007 08:26

nada napsal(a):
no a tak to má být - aspon bude na co koukat
Řecko-římský zápas

Vážení přátelé,
věnujte pozornost propozicím na již avizované "povahové utkání" Čechy versus Morava, které bude 28.9.2007 ve Zbraslavi po speciální výstavě!!! Informace jsou na klubovém webu KRaAOP
Nepodceňujte přípravu a trénink roztleskávaček

1.9.2007 11:16

sn napsal(a):
Vážení přátelé,
věnujte pozornost propozicím na již avizované "povahové utkání" Čechy versus Morava, které bude 28.9.2007 ve Zbraslavi po speciální výstavě!!! Informace jsou na klubovém webu KRaAOP
Nepodceňujte přípravu a trénink roztleskávaček

Po dlhšej dobe Vás všetkých zdraví Bak

1.9.2007 11:17

vlado napsal(a):
Po dlhšej dobe Vás všetkých zdraví Bak

... Bak v bojovom nasadení

1.9.2007 11:19

vlado napsal(a):
... Bak v bojovom nasadení

...a na záver Bak - ja nič, ja muzikant

1.9.2007 13:30

vlado napsal(a):
...a na záver Bak - ja nič, ja muzikant

Ahojky ,
Máša zdraví Baka Pořádně vyrostl

1.9.2007 13:34

lmusa napsal(a):
Ahojky ,
Máša zdraví Baka Pořádně vyrostl

A Kjára zdraví taky (aby ji to nebylo líto)

1.9.2007 14:10

lmusa napsal(a):
A Kjára zdraví taky (aby ji to nebylo líto)

Bak zdraví Mášu a Kjáru, pekné babky

1.9.2007 14:50

vlado napsal(a):
Bak zdraví Mášu a Kjáru, pekné babky

Děkujeme

1.9.2007 20:11

nada napsal(a):
Czekan

Ahoj všem
tak Líbo jak bylo na dovče ??? A neuvidíme se zejtra v MB ????

1.9.2007 20:58

nada napsal(a):
Ahoj všem
tak Líbo jak bylo na dovče ??? A neuvidíme se zejtra v MB ????

Ahoj Naďo
Díky za optání, na dovče bylo bezva !
Zítra se neuvidíme, ale budu držet palce

1.9.2007 22:05

nada napsal(a):
Czekan

Škoda,ale děkujeme

2.9.2007 13:39

nada napsal(a):
Škoda,ale děkujeme

Tak co Naďo ? Jakpak jste dopadli ? A fotky nějaké budou ?

2.9.2007 13:44

nada napsal(a):
Czekan

S VELIKÝM ZÁRMUTKEM SDĚLUJEME NAŠIM PŘÁTELŮM ŽE DNE 2.9. PO POLEDNI DOTLOUKLO SRDÍČKO NAŠEHO KAMARÁDA BONDÍKA.
Jsem úplně na dně, na víc než jednu větu se nezmůžu.

2.9.2007 14:07

kaca napsal(a):
S VELIKÝM ZÁRMUTKEM SDĚLUJEME NAŠIM PŘÁTELŮM ŽE DNE 2.9. PO POLEDNI DOTLOUKLO SRDÍČKO NAŠEHO KAMARÁDA BONDÍKA.

Tak to je mi opravdu moc líto - co se stalo, vždyť to byl ještě skoro mladík ?
Alespoň že jste nezůstali uplně bez pejsanů, Ti Vám pomůžou..., i když já vím....

2.9.2007 14:17

monika s napsal(a):
Tak to je mi opravdu moc líto - co se stalo, vždyť to byl ještě skoro mladík ?
Alespoň že jste nezůstali uplně bez pejsanů, Ti Vám pomůžou..., i když já vím....

Asi před měsícem jsme zjistili že má nádor na varleti, tento týden musel být jednostranně vykastrován. Krásně se hojil, všechno bylo v pořádku a najednou dneska po poledni, když mu máma nesla odkrajky od řízků, byl mrtvý. Podle veta na 99% embolie, pitvat jsem ho nenechala. Právě jsme ho pohřbili vedle našich pejsků, kteří již také nejsou mezi námi

2.9.2007 14:39

kaca napsal(a):

Je mi to opravdu moc líto......., vím, že tady žádná slova nepomohou.
Škoda mladého pejska

2.9.2007 15:55

kaca napsal(a):

Káčo, je mi to moc líto, držte se!!!!!

2.9.2007 16:26

nada napsal(a):
Czekan

Ahojky
tak koukám jako blázen plná dojmů z MB , a ona taková nepříjemná debata :-/
Lucko je mi to taky moc líto - chudák Bondík ........je to hrůza !!!

2.9.2007 17:15

nada napsal(a):
Ahojky

Ta embolie je asi dost pravděpodobná, kamarádce se stalo něco podobného - když už po operaci vše vypadalo OK, tak tohle...
Ale dovolím si změnit tohle smutný téma - Nadi jak bylo v té MB - pominu-li, že BOBa má Finn a Audrey má CAJCe
A představuji naše dva pejsany - Charzo a Chaburu z Azgiru...

2.9.2007 17:16

nada napsal(a):
Ahojky

Tak těd jsem dojela domů MB a tohle ,no Lucko nevím co říci je mi to opravdu moc líto.

2.9.2007 19:17

nada napsal(a):
Czekan

Ahoj,
moc moc vám všem děkuju za vzkazy tady, v návštěvní knize i za meilíky. Pořád tomu nemůžu uvěřit, po tom co se stalo v létě Barborce mě v životě nenapadlo, že Barča Bondíka přežije. Včera už to vypadalo, že to nejhorší máme za sebou, dneska dopoledne dokonce obešel zahradu a tvářil se že hlídá. Pak si šel lehnout pod svůj oblíbený stříbrný smrček a umřel. Já mám vůbec super období, Barča mrtvička, strejda mi umírá na rakovinu a teď Bond. Byla bych nejradši vystřelena na měsíc...

3.9.2007 12:09

kaca napsal(a):
Ahoj,
moc moc vám všem děkuju za vzkazy tady, v návštěvní knize i za meilíky. Pořád tomu nemůžu uvěřit, po tom co se stalo v létě Barborce mě v životě nenapadlo, že Barča Bondíka přežije. Včera už to vypadalo, že to nejhorší máme za sebou, dneska dopoledne dokonce obešel zahradu a tvářil se že hlídá. Pak si šel lehnout pod svůj oblíbený stříbrný smrček a umřel. Já mám vůbec super období, Barča mrtvička, strejda mi umírá na rakovinu a teď Bond. Byla bych nejradši vystřelena na měsíc...

Lucko to se tak někdy schumelí bych mohla povídat ..........¨

Jinak v MB bylo hezky počasí vyšlo,radost s CAJCe
a fotky pošlu večer až budu doma včera jsem padla za vlast .....

3.9.2007 12:50

nada napsal(a):
Lucko to se tak někdy schumelí bych mohla povídat ..........¨

Jinak v MB bylo hezky počasí vyšlo,radost s CAJCe
a fotky pošlu večer až budu doma včera jsem padla za vlast .....

Lucko, je nám to moc líto. Držte se!

3.9.2007 13:02

eavy napsal(a):
Lucko, je nám to moc líto. Držte se!

ahojky , tady malá upoutávka mimina v M.B.

3.9.2007 19:47

nada napsal(a):
Czekan

Odry+Batir+Norman v MB

5.9.2007 07:43

nada napsal(a):
Berenis BB

Pridavam fotku ze vcera.Coudak BB se spolubydlici Hanou.

5.9.2007 12:41

kati napsal(a):
Pridavam fotku ze vcera.Coudak BB se spolubydlici Hanou.

Roste jako z vody - těším se na něj na Zbraslav

6.9.2007 15:02

nada napsal(a):
Roste jako z vody - těším se na něj na Zbraslav

No to roste uz ma 17kilo a je to hroznej machanek

6.9.2007 15:03

kati napsal(a):
No to roste uz ma 17kilo a je to hroznej machanek

dam sem nejaky fotky co jsem fotila vcera.

6.9.2007 15:03

kati napsal(a):
dam sem nejaky fotky co jsem fotila vcera.

8.9.2007 17:17

nada napsal(a):
Czekan

jedna dnešní vycházková

8.9.2007 17:18

nada napsal(a):
jedna dnešní vycházková

vrbové zátiší

8.9.2007 18:22

nada napsal(a):

Naďo, a zbytek smečky měl zaracha ? Oni nevycházkovali ?

8.9.2007 18:34

lmusa napsal(a):
Naďo, a zbytek smečky měl zaracha ? Oni nevycházkovali ?

Líbo - chodíme na etapy a Když jsem vyrazila s Bredem tak se hned za rohem vyválel v lejnu , takže bylo po náladě a po focení

8.9.2007 19:30

nada napsal(a):
Líbo - chodíme na etapy a Když jsem vyrazila s Bredem tak se hned za rohem vyválel v lejnu , takže bylo po náladě a po focení

Hele Nadi a Vy máte v Praze i krávy ???

8.9.2007 19:31

nada napsal(a):

Aha No tak to válení důvěrně známe
Máša je taky "labužnice"

8.9.2007 19:31

monika s napsal(a):
Hele Nadi a Vy máte v Praze i krávy ???

8.9.2007 19:40

lmusa napsal(a):
Aha No tak to válení důvěrně známe
Máša je taky "labužnice"

Moniko ,no jasně , to má skorosoused velké hospodářství - koně ,krávy ovešky,kozičky....... a taky dogy
A jinak kluci pěkně rostou

8.9.2007 19:46

monika s napsal(a):

Moniko, pěkní pupíci A kteréhopak si necháš ?

9.9.2007 19:55

nada napsal(a):
Moniko ,no jasně , to má skorosoused velké hospodářství - koně ,krávy ovešky,kozičky....... a taky dogy
A jinak kluci pěkně rostou

ahoj všem, Moniko kluci pěkně rostou budou pěkní cvaldové no tak kde jsou nějaké fota Brno to nikdo nefotil

9.9.2007 20:01

nada napsal(a):
Czekan

Taky stále čekám - Líbo koukej něco přihodit

9.9.2007 20:28

nada napsal(a):
Taky stále čekám - Líbo koukej něco přihodit

Tak. Kdo si počká, ten se dočká

Psi třída štěňat, ale nevím, jestli M nebo N - Erudit
Tak abych to nepopletla, tak nebudu raději uvádět jména

9.9.2007 20:29

lmusa napsal(a):
Tak. Kdo si počká, ten se dočká

Psi třída štěňat, ale nevím, jestli M nebo N - Erudit
Tak abych to nepopletla, tak nebudu raději uvádět jména

9.9.2007 20:40

lmusa napsal(a):

No hurá přeci něco já věděla Libo že nesklameš když jsi tam byla dík jinak ten první pejsek je od Mortal kombat E a druhý je Neohrožený Erudit a jěště něco bys mohla přihodit

9.9.2007 20:42

marie m napsal(a):
No hurá přeci něco já věděla Libo že nesklameš když jsi tam byla dík jinak ten první pejsek je od Mortal kombat E a druhý je Neohrožený Erudit a jěště něco bys mohla přihodit

Jo, Maruš Už na tom pracuji

9.9.2007 20:44

lmusa napsal(a):
.

Libo hezký tak pokračuj

9.9.2007 20:45

nada napsal(a):
Czekan

Irtyš Kamenná stráž

9.9.2007 20:48

marie m napsal(a):
Libo hezký tak pokračuj

Pokračuji, ale za chvíli bude třeba udělat nový název a mi došla fantazie.
Měli jsme dávat názevy příspěvků KAVKAZÁCI a za tím číslo, jak to mají někteří tady.
Bylo by to přehlednější a nemuseli bychom vždy koumat jaký další název dát.

9.9.2007 20:49

lmusa napsal(a):
.

Nemůžu odolat a tohle musím přihodit

Tam se sakra dívej

9.9.2007 20:50

lmusa napsal(a):
Irtyš Kamenná stráž

Ještě Irtyš KS

21.9.2007 23:40

lmusa napsal(a):
Ještě Irtyš KS

ahoj......je mi 15 a mám kavkazáka a 28.9.jedeme do zbraslavi,chtěla jsem se zeptat jesteli ji můžu ne té výstavě vést když je mi 15,jedu sice s tatkou ale ten jede spise jako řidič a pes je můj.....díky za odpověd

Přidejte reakci

Přidat smajlík