Středoasijský pastevecký pes II.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.12.2005 18:36

ron napsal(a):
Naše nové přírustky-Oriška

Dále Omar- Oriška i Omar mají 8 týdnů

21.12.2005 18:39

ron napsal(a):
Dále Omar- Oriška i Omar mají 8 týdnů

A oba společně

21.12.2005 18:43

ron napsal(a):
A oba společně

A ještě Omar

21.12.2005 19:43

ron napsal(a):
A ještě Omar

krásný miminkaTy černý mně teda moooc berou

21.12.2005 19:54

nada napsal(a):
krásný miminkaTy černý mně teda moooc berou

Jsou opravdu krásní, jen, protože vypadají na letošní štěňata, mi u nich chybí ocásek. Nechci vyvolat diskusi o kupírování a dnes již o protizákonném kupírování, jen mě to na těch fotkách trochu zarazilo.

21.12.2005 20:26

sona janska napsal(a):
Jsou opravdu krásní, jen, protože vypadají na letošní štěňata, mi u nich chybí ocásek. Nechci vyvolat diskusi o kupírování a dnes již o protizákonném kupírování, jen mě to na těch fotkách trochu zarazilo.

Ahoj Soňo!Už tak jsme těžko překousli u tohoto plemene ty uši a Ty nás ještě strašíš ocáskem,který je povolen.

21.12.2005 20:32

ron napsal(a):
Ahoj Soňo!Už tak jsme těžko překousli u tohoto plemene ty uši a Ty nás ještě strašíš ocáskem,který je povolen.

Jestli jsem napsala hloupost, tak se omlouvám . Ale já opravdu žiji v domnění, že kupírování ocasu je u štěňat narozených z krytí uskutečněného v letošním roce zakázané novelou nějakého zákona.

21.12.2005 21:14

sona janska napsal(a):
Jestli jsem napsala hloupost, tak se omlouvám . Ale já opravdu žiji v domnění, že kupírování ocasu je u štěňat narozených z krytí uskutečněného v letošním roce zakázané novelou nějakého zákona.

Ocásky neřeště, ale jen pro upřesnění - Kupírování ocásků u štěňat je v ČR ze zákona povoleno do 8 dnů stáří štěněte. Vlk se nažral a koza zůstala celá.

21.12.2005 21:23

ron napsal(a):

Kirtas Tugva

21.12.2005 21:24

ron napsal(a):

Agnes ze Salfonu

21.12.2005 21:26

ron napsal(a):

Kirtas Tugva

21.12.2005 21:29

ron napsal(a):

Agnes ze Salfonu

21.12.2005 21:51

veros napsal(a):
Agnes ze Salfonu

Ještě Omárek,8týdnů.

21.12.2005 22:02

veros napsal(a):
Agnes ze Salfonu

Arka Veronicin Dvur (Kerim x Agnes ze Salfonu)

21.12.2005 22:02

ron napsal(a):
Ještě Omárek,8týdnů.

Omar a Oriška

21.12.2005 22:06

ron napsal(a):
Omar a Oriška

S oběma ještě naše Barunka.

21.12.2005 22:06

imu napsal(a):
Arka Veronicin Dvur (Kerim x Agnes ze Salfonu)

Arka

21.12.2005 22:07

ron napsal(a):
S oběma ještě naše Barunka.

A ještě Bára.

21.12.2005 22:10

ron napsal(a):
A ještě Bára.

A pro dnešek naposledy,Bára koumák.Jdu do hajan (s Omárkem).

24.12.2005 10:22

ron napsal(a):
A pro dnešek naposledy,Bára koumák.Jdu do hajan (s Omárkem).

Přejeme Vám všem krásné vánoce a šťastný Nový rok.
Manželé Sýkorovi
Ch.st.Gasar-Chan

24.12.2005 15:17

atobajus napsal(a):
Přejeme Vám všem krásné vánoce a šťastný Nový rok.
Manželé Sýkorovi
Ch.st.Gasar-Chan

Ve zvolenské karanténní stanici je středoasiat, pokud se ho někdo neujme bude za 28 dní utracen. Nevíte o někom kdo by se ho ujal?

24.12.2005 15:18

kaca napsal(a):
Ve zvolenské karanténní stanici je středoasiat, pokud se ho někdo neujme bude za 28 dní utracen. Nevíte o někom kdo by se ho ujal?

Zapoměla jsem sem dát adresu webových stránek, http://www.kszv.sk/kazan.html

26.12.2005 15:49

kaca napsal(a):
Zapoměla jsem sem dát adresu webových stránek, http://www.kszv.sk/kazan.html

Jaké je břibližné stáří a do útulku byl dán,nebo byl nalezen ?Má průkaz původu?

31.12.2005 13:54

ron napsal(a):

Úplně to zmizelo! Tipuju dobře, že Omárek a Oriška jsou po Bacharovi? Mně se víc líbí Oriška, já jsem na ty zrzky.

Na návštěvě: Deisy Barsuk a Karabay ex Oriente

31.12.2005 19:04

asy napsal(a):
Úplně to zmizelo! Tipuju dobře, že Omárek a Oriška jsou po Bacharovi? Mně se víc líbí Oriška, já jsem na ty zrzky.

Na návštěvě: Deisy Barsuk a Karabay ex Oriente

Ano jsou po Bacharovi a Caře.A mě se zase víc líbí Omárek,protože je můj a Bára je taky černá.Oriška je kamarádů co mají už interšampionku,přibližně stejně zbarvenou.Hezkého Silvestra a v novém roce hodně chovatelských úspěchů,VŠEM!

31.12.2005 19:33

ron napsal(a):
Ano jsou po Bacharovi a Caře.A mě se zase víc líbí Omárek,protože je můj a Bára je taky černá.Oriška je kamarádů co mají už interšampionku,přibližně stejně zbarvenou.Hezkého Silvestra a v novém roce hodně chovatelských úspěchů,VŠEM!

Omar je náádhernej-já jsem na černý hafany
Ale jinak jsou krásný jasně všichni

1.1.2006 01:43

nada napsal(a):
Omar je náádhernej-já jsem na černý hafany
Ale jinak jsou krásný jasně všichni

Tak Omar s Oriškou přečkali bujaré silvestrovské oslavy.Byli v poho!

1.1.2006 01:45

ron napsal(a):
Tak Omar s Oriškou přečkali bujaré silvestrovské oslavy.Byli v poho!

A ještě jedno foto.

1.1.2006 11:32

ron napsal(a):
A ještě jedno foto.

Krásný jsou samozřejmě oba a jestli budou po mamince, tak z nich vyrostou pěkný sloni Už se těším, až vám Omar povyroste, pěkný ušatých pejsků je pořád málo a na výstavách nemá kdo dělat reklamu

1.1.2006 17:17

asy napsal(a):
Krásný jsou samozřejmě oba a jestli budou po mamince, tak z nich vyrostou pěkný sloni Už se těším, až vám Omar povyroste, pěkný ušatých pejsků je pořád málo a na výstavách nemá kdo dělat reklamu

Maruška

1.1.2006 17:25

ron napsal(a):
Maruška

Tak tohle jsem musel stáhnout.

1.1.2006 19:01

atobajus napsal(a):

nádherný zvíře

1.1.2006 19:11

nada napsal(a):

nádherný zvíře

Reakce na nemoderovanou diskusi SAO a KAO x děti.Udělejte si obrázek sami.

1.1.2006 19:13

ron napsal(a):
Reakce na nemoderovanou diskusi SAO a KAO x děti.Udělejte si obrázek sami.

a ještě jedna.

1.1.2006 19:15

ron napsal(a):
a ještě jedna.

Závěr děti a SAO.

1.1.2006 19:25

atobajus napsal(a):

Krásný pes!!!Smíme vědět původ a majitele?Díky předem!

1.1.2006 19:26

ron napsal(a):
Závěr děti a SAO.

A já přidám "děti a KAO"

1.1.2006 19:28

ron napsal(a):

odkaz je pro atobajus.

1.1.2006 19:28

lmusa napsal(a):
A já přidám "děti a KAO"

A ještě

1.1.2006 19:30

lmusa napsal(a):
A ještě

A poslední

1.1.2006 19:44

ron napsal(a):

Pes se jmenuje Zarbaj (Bojnak x Džina), maj. Larisa Kononienko - Iskitim (cca 3000 km na východ od Mosky ).
Na fotce je jeho otec Bojnak, Ch.Ru, kv 84 cm, vyvezený ze Střední asie (ale ne přímo Turkmenistán)

1.1.2006 20:03

nada napsal(a):

nádherný zvíře

Dite nasich znamych kdyz byli u nas na navsteve.

1.1.2006 20:05

asy napsal(a):
Pes se jmenuje Zarbaj (Bojnak x Džina), maj. Larisa Kononienko - Iskitim (cca 3000 km na východ od Mosky ).
Na fotce je jeho otec Bojnak, Ch.Ru, kv 84 cm, vyvezený ze Střední asie (ale ne přímo Turkmenistán)

Vyčerpávající odpověď.Není co dodat.

1.1.2006 20:11

imu napsal(a):
Dite nasich znamych kdyz byli u nas na navsteve.

Nase 13leta dcera s tehdy 11mesicnim psem na juniorhandlingu.

1.1.2006 20:16

atobajus napsal(a):
Vyčerpávající odpověď.Není co dodat.

Tady je:

http://www.sabur.ru/main.php?action=gallery&our=2&gal_id=6

1.1.2006 20:24

atobajus napsal(a):
Tady je:

Tohle je největší SAO jakého v ČR znám.Bohužel ho pořádně nikdo nezná.
Bagír Ji-Mi o.Atos Mi-Dro m.Fabia ze Salfonu

1.1.2006 20:25

atobajus napsal(a):

Ještě Bagír

1.1.2006 20:32

atobajus napsal(a):
Tady je:

Ještě jedna adresa na něj http://www.irkcao.narod.ru/p-zaravshan.htm

1.1.2006 20:36

atobajus napsal(a):

Já si ho pamatuju!! Z jediné foto co jsem viděla a moc mě zaujal, uvažovali jsme o něm i na krytí (nejen kvůli velikosti, ale na fotu se mi moc líbila hlava a měl i dobré kyčle). Nevíte jak je starý a jak na tom zdravotně?

2.1.2006 17:44

asy napsal(a):
Já si ho pamatuju!! Z jediné foto co jsem viděla a moc mě zaujal, uvažovali jsme o něm i na krytí (nejen kvůli velikosti, ale na fotu se mi moc líbila hlava a měl i dobré kyčle). Nevíte jak je starý a jak na tom zdravotně?

Je narozený 20.2.1999 a zdravotně je v pohodě.Je škoda,že není využívaný v chovu.

2.1.2006 18:06

atobajus napsal(a):
Je narozený 20.2.1999 a zdravotně je v pohodě.Je škoda,že není využívaný v chovu.

Díky moc. Mně se moc líbil, ale nakonec jsme od krytí s ním upustili kvůli poměrně velké příbuznosti na populaci u nás a v SR (jestli se nepletu, je to vnuk Loss Batyr Chana, že jo?, ze strany matky si nejsem jistá). Tenhle rok ale budeme krýt jinou fenu a k té by šel. Majitel je ch.s. Jimi? Nevíte nějaký kontakt?

3.1.2006 19:01

asy napsal(a):
Ještě jedna adresa na něj http://www.irkcao.narod.ru/p-zaravshan.htm

ezlobte se že se vám tady do toho montuju ,ale poslední dobou se mi strašně začíná líbit plemena pastevců a chtěl jsem se zeptatt na pár věcí a kde jinde než u odborníků a to jste vy tak že: je nějaký rozdíl mezi SAO a kavkazem? nemáte s tím skušenosti? (já myslím že určitě)prostě bod kde se ti dva rozcházejí a duležitá otázka byl by spokojený na zahradě o velikosti 16aru? (to je asi pro něj málo co?) díky

3.1.2006 19:15

kolecko napsal(a):
ezlobte se že se vám tady do toho montuju ,ale poslední dobou se mi strašně začíná líbit plemena pastevců a chtěl jsem se zeptatt na pár věcí a kde jinde než u odborníků a to jste vy tak že: je nějaký rozdíl mezi SAO a kavkazem? nemáte s tím skušenosti? (já myslím že určitě)prostě bod kde se ti dva rozcházejí a duležitá otázka byl by spokojený na zahradě o velikosti 16aru? (to je asi pro něj málo co?) díky

Kavkazan podle tvrzení některých lidí ostřejší a tedy vhodnější k hlídání prázdných objektů a ne jako domácí miláček. A je dlouhosrstý, takže v zimě lítá po objektu a cím větší zima, tím spokojenější.
A pokud se o pastevce začínáš zajímat, doporučuji ještě zájem o šarplanince a krašského ovčáka. Jsou o něco menší než Kavkazan a také lépe zvládnutelní a příjemnější k celé rodině, nejen k jedinému páníčkovi.
(snad mě za tyhle rady chovatelé ostatních pastevců nesežerou)

3.1.2006 19:47

farmar napsal(a):
Kavkazan podle tvrzení některých lidí ostřejší a tedy vhodnější k hlídání prázdných objektů a ne jako domácí miláček. A je dlouhosrstý, takže v zimě lítá po objektu a cím větší zima, tím spokojenější.
A pokud se o pastevce začínáš zajímat, doporučuji ještě zájem o šarplanince a krašského ovčáka. Jsou o něco menší než Kavkazan a také lépe zvládnutelní a příjemnější k celé rodině, nejen k jedinému páníčkovi.
(snad mě za tyhle rady chovatelé ostatních pastevců nesežerou)

NesežeremAle ona je ta lepší zvladatelnost hodně relativní pojem.Záleží na každém jedinci zvlášť.Ne jestli je to kavkazan,asiat,šarplaninec atd...Můžeš mít krašského ovčáka, který tě "srovná do latě" a pak kavkazana,který je naprosto pohodový...No a v neposlední řadě záleží také na páníčkovi, jak dominatnějšího psa zvládne

3.1.2006 20:08

kolecko napsal(a):

Dle zkusenosti je u kavkazaku x asiatu jiny prah prechodu k reakci. Velmi zjednodusene je kavkazak vzrusivejsi a rychleji a vice dava najevo reakce na podnet. Asiat je spise takova naslapna mina, stava se ze do posledni chvile vypada klidne a pak plnou silou vybuchne. Zkuste se zajet podivat nekde na vystavu. Tyto plemena byvaji vetsinou v jednom kruhu po sobe a tam lze castecne odsledovat povahu a rozdily i kdyz presnou vypovidaci schopnost to nema (to by jste musel k nekomu kdo ma asiaty a kdo ma kavkaze). A taky plati to ze kazdy pes je individualita.
Jinak pro obe plemena myslim ze neni rozhodujici vymera zahrady, ale moznost kontaktu s rodinou.

3.1.2006 20:21

kolecko napsal(a):

Hodím do placu oblíbenou historky rozhodčího p. Hořáka, o tom, jak tyto plemena rozlišují Rusové. Zkráceně: kavkazan nejdřív kousne a pak přemýšlí, asiat nejdřív přemýšlí a pak kousne.
Ale dle mých zkušeností to celkem odpovídá.
Jinak velikost zahrady není podstatná, několik let jsme s asiatem bydleli v Praze v paneláku 2+kk, stejně jsou nejdraději s vámi a procházky jsou prospěšné i pro vás.

3.1.2006 20:59

asy napsal(a):
Hodím do placu oblíbenou historky rozhodčího p. Hořáka, o tom, jak tyto plemena rozlišují Rusové. Zkráceně: kavkazan nejdřív kousne a pak přemýšlí, asiat nejdřív přemýšlí a pak kousne.
Ale dle mých zkušeností to celkem odpovídá.
Jinak velikost zahrady není podstatná, několik let jsme s asiatem bydleli v Praze v paneláku 2+kk, stejně jsou nejdraději s vámi a procházky jsou prospěšné i pro vás.

děkuji vřele( to s te mi dali dilema ) ahoj

4.1.2006 07:31

kolecko napsal(a):

Tak já taky něco přidám. Tady je naše Dombi (JCH.CH) jako štěňátko.

4.1.2006 07:32

kolecko napsal(a):

A tady Zeron Ružová cesta(Loss Batyr Chan x Belinda Ružová cesta)

4.1.2006 07:40

zdena2000 napsal(a):
A tady Zeron Ružová cesta(Loss Batyr Chan x Belinda Ružová cesta)

A tady Dombi už jako velká holka

4.1.2006 07:42

zdena2000 napsal(a):
A tady Dombi už jako velká holka

A ještě naše Terezka (Atrey Dajsi Moravia) Ilgiz X Dyva Ex Oriente

4.1.2006 09:51

ron napsal(a):

Je to SAO? Pokud ne, tak co to je?

4.1.2006 11:03

dejavu napsal(a):

Ja myslím, že by to mohl být bílý kavkazák. Už jsem nějaké viděla na fotkách, a myslím, že by to mohl být on.

4.1.2006 11:49

veros napsal(a):
Ocásky neřeště, ale jen pro upřesnění - Kupírování ocásků u štěňat je v ČR ze zákona povoleno do 8 dnů stáří štěněte. Vlk se nažral a koza zůstala celá.

To je sice pravda, ale v SRN už vystavovat nemůžete. To jsem bohužel zjistila až leto takže i když se mi CC líbí bez ocásku tak moje štěňata už budou mít proutky.

4.1.2006 12:14

dejavu napsal(a):

Já bych tipla pyrenejského horského psa.

4.1.2006 12:47

asy napsal(a):
Já bych tipla pyrenejského horského psa.

Taky myslím,že je to pyrenejský horský pes.

4.1.2006 13:25

podskalka napsal(a):
Taky myslím,že je to pyrenejský horský pes.

Tohle je polosestra Orishi a Omara.Zdravíme rodinu.

4.1.2006 13:28

podskalka napsal(a):
Tohle je polosestra Orishi a Omara.Zdravíme rodinu.

A tohle už je ruská trojka sester ,zbytek se rodil a nestačilo se fotit.Další foto pošlem až budou koukat.

4.1.2006 20:22

podskalka napsal(a):
A tohle už je ruská trojka sester ,zbytek se rodil a nestačilo se fotit.Další foto pošlem až budou koukat.

Orischa 9 týdnů.

4.1.2006 20:23

ron napsal(a):
Orischa 9 týdnů.

a co Omárek???

4.1.2006 20:27

nada napsal(a):
a co Omárek???

Omárek za chvíli!Vydrž,je super!
Ještě Orischa.

4.1.2006 20:29

ron napsal(a):
Omárek za chvíli!Vydrž,je super!
Ještě Orischa.

A teď si to přeberte?!

4.1.2006 20:31

ron napsal(a):
A teď si to přeberte?!

A pro změnu její brácha Omar.

4.1.2006 20:32

ron napsal(a):
A pro změnu její brácha Omar.

Omar II.

6.1.2006 11:09

ron napsal(a):

Tak jsme včera udělali dvě fota našich mimin a kdo má zájem koukněte.Je tam táta Orischi a Omara. www.aldahagold.xf.cz

6.1.2006 11:14

ron napsal(a):

Gratuluji "malému" Hamerovi k titulu Juniorchampion !!!!!!!! Jsem moc ráda,že vám to nepřekazila nějaká závistivá chovatelka,která má špičkovou fenu,která své přednosti bohužel nepředává svým potomkům.Jinak by přece z výstav neodcházeli s takovými výsledky.

pastevec

6.1.2006 12:03
pastevec

podskalka napsal(a):
Gratuluji "malému" Hamerovi k titulu Juniorchampion !!!!!!!! Jsem moc ráda,že vám to nepřekazila nějaká závistivá chovatelka,která má špičkovou fenu,která své přednosti bohužel nepředává svým potomkům.Jinak by přece z výstav neodcházeli s takovými výsledky.

To je pravda, raději horší výsledky než se chlubit podvodně získanými titulu. Není každý takový, aby titul urval za každou cenu a proto podvádí, že? A jsou i horší chovatelé, kteří pro kšeft neváhají ani ukrást psa, prodat ho bez mrknutí oka- to bychom mohli taky déle rozvádět.
Takže zde se pouze ozval ten, který vesele podvádí a dle něj je to v pořádku. Bohužel i takoví "chovatelé a majitelé" psů jsou mezi námi.

6.1.2006 13:03

ron napsal(a):

Jaký podvodný titul?My jsme se regulerně zúčastnili výstavy-mezinárodní a prostě rozhodčí se naše fena líbila více.Opravdu jste závistivá a strašně zlá ženská,která nedokáže přát druhým a moc dobře víte jak to s tím "ukradeným psem" bylo.Již nebudu reagovat na vaše narážky protože tady se mají bavit nadšenci tohoto plemene a ne pomlouvat ostatní,protože oni narozdíl od Vás jsou skromní a mají výsledky v chovu.Nikdy by neprodali zájemci o chov 5 měsíční fenu s podkusem z Vaší chovatelské stanice.Takovéto zvíře by šlo pouze na hlídání.Tímto se Vám nesměji,taková vada může vyskočit každému.Bylo by to jednoduché kdyby se rodili jen hvězdy.Toto nepsala paní Gulecová,paní Tojnarová.

pastevec

6.1.2006 13:35
pastevec

podskalka napsal(a):
Jaký podvodný titul?My jsme se regulerně zúčastnili výstavy-mezinárodní a prostě rozhodčí se naše fena líbila více.Opravdu jste závistivá a strašně zlá ženská,která nedokáže přát druhým a moc dobře víte jak to s tím "ukradeným psem" bylo.Již nebudu reagovat na vaše narážky protože tady se mají bavit nadšenci tohoto plemene a ne pomlouvat ostatní,protože oni narozdíl od Vás jsou skromní a mají výsledky v chovu.Nikdy by neprodali zájemci o chov 5 měsíční fenu s podkusem z Vaší chovatelské stanice.Takovéto zvíře by šlo pouze na hlídání.Tímto se Vám nesměji,taková vada může vyskočit každému.Bylo by to jednoduché kdyby se rodili jen hvězdy.Toto nepsala paní Gulecová,paní Tojnarová.

Paní Tošenovjanová, nenarážím na žádnou fenu (-zřejmě se ozvala potrefená h... ) ,ta prodaná fena s podkusem měla v době prodeje nůžkový skus, byla 20dní před prodejem na SV Moloss Clubu, kde ji viděla rozhodčí a konstatovala nůžkový skus. A cena 6tisíc za zvíře s nůžkovým skusem, tmavým okem, oceněném VN je myslím směšná, když různí "špičkoví" chovatelé prodávají za 12tisíc i víc. Takže pokud se u ní projevil vlivem růstu po 3měsích podkus, což nikdo neovlivní (vy možná jo), nevím, na co si majitel stěžuje. Ve smlouvě je uvedeno, že za genetické vady nenese chovatel odpovědnost, protože je nemůže ovlivnit (asi až na vás). O závisti mluvíte jen vy, která má opravdu velké výsledky v chovu středoasiatů u nás. Nevím, proč se zastáváte lidí, kteří se vědomě přiznají k tomu, že dají psa do třídy, do které nemá věk a zadaný titul si neoprávněně nechají (zrovna se v telefonu přiznal ). A s tím psem to opravdu vím, kdo za tím stál, takže to nebudeme rozmazávat, aby do toho nespadlo ještě víc lidí, než o kolika se veřejně mluvilo. Takže se nenavážejte do chovatelů, kteří sice nemají takové výsledky jako vy ( ?), ale snaží se chovat a odchovat zdravá zvířata v rámci možností, i když bez vámi propagovaných titulů.

6.1.2006 14:08

ron napsal(a):

Paní Tojnarová,já o sobě nikde neprohlašuji,že mám špičkovou fenu,ani že jsem ten nejlepší chovatel pod sluncem.Paní Gulecová nemůže za to že si majitel štěňete z její stanice špatně spočítal věk.Takže se do ní nenavážejte.Zachovala se k Vám slušně a já jsem byla u toho když psa platila.Nebo myslíte,že běhal po ulici s rodokmenem na krku?Fenu kterou vám dala a nemusela jste prodala zbídačenou.Měla jste na stáří psa upozornit již na výstavě a ne psát anonymy,ale vy už to máte v krvi.Za zády pomlouváte své "kamarády" a ti o tom ani chudáci neví.Jinak už by na světě nezbyl nikdo kdo by s Vámi promluvil. Takže opravdu už nebudu reagovat na vaše připomínky,které přijdou,vy máte svou pravdu a já svou.Já se tady chci bavit s normálními lidmi,kteří mají rádi své psy a dokáží jim dát první poslední.

pastevec

6.1.2006 15:00
pastevec

podskalka napsal(a):
Paní Tojnarová,já o sobě nikde neprohlašuji,že mám špičkovou fenu,ani že jsem ten nejlepší chovatel pod sluncem.Paní Gulecová nemůže za to že si majitel štěňete z její stanice špatně spočítal věk.Takže se do ní nenavážejte.Zachovala se k Vám slušně a já jsem byla u toho když psa platila.Nebo myslíte,že běhal po ulici s rodokmenem na krku?Fenu kterou vám dala a nemusela jste prodala zbídačenou.Měla jste na stáří psa upozornit již na výstavě a ne psát anonymy,ale vy už to máte v krvi.Za zády pomlouváte své "kamarády" a ti o tom ani chudáci neví.Jinak už by na světě nezbyl nikdo kdo by s Vámi promluvil. Takže opravdu už nebudu reagovat na vaše připomínky,které přijdou,vy máte svou pravdu a já svou.Já se tady chci bavit s normálními lidmi,kteří mají rádi své psy a dokáží jim dát první poslední.

Milá paní (slečno) Tošenovjanová, opravdu nevím, proč se montujete do debaty. Já o vás ani slůvkem nezavadila, a vy mě tu vesele (a ošklivě) pomlouváte. Proč se pořád zastáváte majitelky stanice Ri-Vě-Gu? Máte špatné svědomí? Obě ? Nebo jste její patolízalka? Od majitele psa (z Polska) a od Policie PL jsem měla jiné informace. O tom psovi jsem už psala,že nebudu nic rozmazávat, tak proč se v tom pořád rejpete ?? A o té zbídačelé feně- ode mne odešla v dobrém stavu, zřejmě jste slepá na obě oči a ještě jste tu nebyla při jejím odchodu, jen jsem již nechtěla mít na dvoře zase Ri-Vě-Gu, na rozdíl od toho "Koupeného" psa, kterého jsem koupila od p.Gulecové-podvyživený, pokousaný,zhnisané rány, nepřeočkovaný atd. Majitel jejího psa-štěněte se mi zrovinka přiznal v telefonu, že věk psa měl DOBŘE SPOČÍTANÝ !!! a psa dal do této třídy SCHVÁLNĚ!!! . Na rozdíl od vašich milých kamarádek nikoho za zády nepomlouvám jako vy dvě, ani nepíši anonymy . Psala jsem jen normální dopis na ČMKU ohledně vysvětlení zadávání titulu CAJC na ČR výstavách a na ten jsem se úplně normálně podepsala. A za výsledek, jaký přišel, nevím proč se majitel psa rozčiluje. Stáří psa na výstavě každý okamžitě nepřepočítává, to byste mohla sama vědět jako vystavovatelka. Vám asi vadí pravda, tu nerada slyšíte. Ostatně proč se na to vše nezeptáte původce této diskuse? Pan V. je vám určitě se svým vysvětlením k dispozici. A máte pravdu, taky bych raději diskutovala s normálními lidmi, ne s přívrženci Ri-Vě-Gu-.Jděte raději pečovat o štěňata.

6.1.2006 15:02

ron napsal(a):

Nirvana M.I.A

6.1.2006 15:05

ron napsal(a):

Nirvana M.I.A 9 měsíců

6.1.2006 15:07

ron napsal(a):

Jediný pes se kterým máte titul CH. je ze stanice Ri-Vě-Gu a po našem psovi.Chudák asi je v nemilosti,že pochází z tak "špatné" stanice.

6.1.2006 15:21

ron napsal(a):

Irbis dcera Hamera

6.1.2006 15:23

ron napsal(a):

Koukám na pěkné psy z polských výstav a tak pár fotek dávám i sem.

pastevec

6.1.2006 15:40
pastevec

podskalka napsal(a):
Jediný pes se kterým máte titul CH. je ze stanice Ri-Vě-Gu a po našem psovi.Chudák asi je v nemilosti,že pochází z tak "špatné" stanice.

Bohužel chudák jste vy, co sem pořád píšete ty hlouposti . Pejsek se má líp než leckterý člověk, a měl tu smůlu-nebo spíš štěstí, že se narodil ještě v době, kdy některým chovatelům nestoupala sláva do hlavy . On za to nemůže, kde se narodil, stejně jako vy i já nebo jiní, co se narodili tam, kde se prostě narodili.Ovšem nepřiznáte, že chovatelka ho prodala proto, že dle ní stál za nic, a pak už nikdy takového psa neodchovala . Proto sháněla po světě bílé psy, z Polska,Ruska chudozubky,dysplazkáče a pořád to nebylo to pravé ořechové, a přitom to nejlepší, co kdy odchovala a měla na dvoře, prodala

pastevec

6.1.2006 16:01
pastevec

podskalka napsal(a):

Jsem zvědavá, jak budou odchovy Aldaha Gold sbírat tituly na výstavách. Ono středoasiatů z této stanice jsou opravdu mraky a všichni mají titul nejméně šampiona jedné země. Asi chovatelka ručí každému štěňátku za sbírku titulů, jinak by nepsala hlouposti o výsledcích z výstav. A je zajímavé. že z vrhu M-Ri-Vě-Gu chodí na výstavy jen jeden pes, z vrhu J-jen jedna fena, že by byl (a) sám(a) ve vrhu?

6.1.2006 16:10

ron napsal(a):

Asi jste už zapoměla,že jste se byla u nás podívat na otce Cesara a my jsme Vás přemlouvali aby jste si ho nechala,protože vy jste ho chtěla prodat na hlídání.

pastevec

6.1.2006 16:28
pastevec

podskalka napsal(a):
Asi jste už zapoměla,že jste se byla u nás podívat na otce Cesara a my jsme Vás přemlouvali aby jste si ho nechala,protože vy jste ho chtěla prodat na hlídání.

Ano prodat jsem ho chtěla, protože jsem v práci dostala výpověď chvíli poté, co jsem ho koupila. Ale vy ani nevíte, co to je - VÝPOVĚĎ, protože o slovu ZAMĚSTNÁNÍ - VÝPOVĚĎ ze zaměstnání jste asi nikdy neslyšela.A nechtěla jsem, aby skončil tak jako někteří psi některých majitelů - čekají, až jim páníček někde sežene jídlo - třeba i na dluh . Ale se u vás přece nestává, že?

6.1.2006 16:44

pastevec napsal(a):
Ano prodat jsem ho chtěla, protože jsem v práci dostala výpověď chvíli poté, co jsem ho koupila. Ale vy ani nevíte, co to je - VÝPOVĚĎ, protože o slovu ZAMĚSTNÁNÍ - VÝPOVĚĎ ze zaměstnání jste asi nikdy neslyšela.A nechtěla jsem, aby skončil tak jako někteří psi některých majitelů - čekají, až jim páníček někde sežene jídlo - třeba i na dluh . Ale se u vás přece nestává, že?

Děvčata nehádejte se nám tady.Třeba si zavolejte nebo se někde sejděte.

Jo a nemáte e-mail na pani Gulecovou?

6.1.2006 17:22

ron napsal(a):

Ahoj atobajus.Nevím jestli si to dobře myslím,jste to vy Sýkorovi?Napište mi email na vás.Věřin neznám.

6.1.2006 17:55

podskalka napsal(a):
Ahoj atobajus.Nevím jestli si to dobře myslím,jste to vy Sýkorovi?Napište mi email na vás.Věřin neznám.

Reakce na nemoderovanou diskusi:
Filgys a jeho potomci a ad Filgys a Elmara

Jsem chovatel Elmary Gasar-Chán a zdravím jejich majitele.Blahopřeji k titulům šampion a interšampion.Středoasiatům nerozumím ale jsem na ni pyšný tak mi prosím dopřejte trochu radosti.Děkuji pani Tojnarová a jí podobni.Květoš

6.1.2006 18:03

ron napsal(a):

Ahoj Sýkorci,gratuluji k takové úspěšné fence .Taky mám radost když moje děti dosáhnou na titul CH. JCH. a máme jich.Zatím jen u kavalírů. Jak se Vám líbí ta Věřina fena? Je to ta bílá NIRVANA M.I.A .Ta druhá po Tedžen je ještě lepší,mohutnější.

6.1.2006 18:21

ron napsal(a):

Ta po Tedžen zatím není vyfocená.Tak zatím jen Nirvana.Škoda že nemůže na českou stranu na výstavy.

6.1.2006 18:48

podskalka napsal(a):
Ta po Tedžen zatím není vyfocená.Tak zatím jen Nirvana.Škoda že nemůže na českou stranu na výstavy.

Zdravím Prášilovi, nic si z toho nedělejte že máte doma příšeru, já ji mám taky, ale z jiné chovatelské stanice a navíc ta moje příšera je bez povahy a show sabaka

pastevec

6.1.2006 19:18
pastevec

atobajus napsal(a):
Reakce na nemoderovanou diskusi:
Filgys a jeho potomci a ad Filgys a Elmara

Jsem chovatel Elmary Gasar-Chán a zdravím jejich majitele.Blahopřeji k titulům šampion a interšampion.Středoasiatům nerozumím ale jsem na ni pyšný tak mi prosím dopřejte trochu radosti.Děkuji pani Tojnarová a jí podobni.Květoš

Neděkujte prosím nemáte zač. Prostě je to šou sabaka, jak již někdo někde zmínil? Jistě o tom víte a možná i to, kdo to napsal. Možná to psal ten stejný, kdo moderuje nemoderovanou a vy tam hážete špínu na lidi, kteří tam nepíšou a neobviňujete ty, kteří tam přispívají.Tak se strefujte do těch pravých a ty,co tam nepíší, nechte na pokoji.Když člověk čte ostatní témata,tak se nestačí divit,co se na nich píše -ta spousta různých blbin a takypříspěvků a vy tu očerňujete jen ty lidi,které znáte a myslíte si,že to jsou oni, protože ty ostatní samozřejmě ne. Jinak doufám,že budete mít další radosti v Trenčíně- může být další titulík, ne? Nikomu nic nezávidím, Elmara měla a má krásný pohyb, kostru silnou, tak proč ne. A že sl.Tošenovjanová tu rejpe, z toho si nic nedělám.Nevím, proč se tu do mě naváží, jí se zde nic netýká, ale strká nos tam, po čem jí nic není. Že ona nemá šampiona s Chazinou, za to nemůžu, jako chovatelka jiného plemene by snad (!!!) mohla vědět, že nikdy nemůže zaručit, co z kterého spojení vyleze a pokud chodí na výstavy lidi se psem, který je opravdu na VD a ti lepší sedí na zahradě, tak pro ni je lepší pomlouvat než to vzít na vědomí. Ale jak sám víte, donutit majitele svých štěňat, aby šli na výstavu, je často nadlidský úkol a stejně nejdou. Že majitel vaší Elmary je tak zažraný do výstav, vám můžu jen závidět . V mých vrzích by se taky našli psi na tituly, ale majitele prostě nedonutím ani zaboha. Tak se přestaňte do mě strefovat, nevím, proč bych měla být proti Elmaře, vždyť je to přece přes Arnolda rodina.

pastevec

6.1.2006 19:22
pastevec

nazarbay napsal(a):
Zdravím Prášilovi, nic si z toho nedělejte že máte doma příšeru, já ji mám taky, ale z jiné chovatelské stanice a navíc ta moje příšera je bez povahy a show sabaka

Ale Helenko, Hašiš je miláček a ne příšera ! Počkej až se to doví , kousne tě do ři...

6.1.2006 19:38

ron napsal(a):

Ahoj, zdravím všechny. Tak já strávím jeden jediný den bez připojení na internet a teď jenom čumím, co se tu rozjelo
Těm, co znám - jste nejlepší chovatelé na světe a máte ty nejúžasnější psy
Těm, co neznám - jste nejlepší chovatelé na světe a máte ty nejúžasnější psy
Rozjedem to v Trenčíně!

6.1.2006 19:44

pastevec napsal(a):
Ale Helenko, Hašiš je miláček a ne příšera ! Počkej až se to doví , kousne tě do ři...

Nejsem na řešení problémů přes internet a navíc mi dlouho trvá než něco napíšu tak dám raději něco z archívu.

Amigo Nirve o.Citar Ružová Cesta m.Meret Putrič

6.1.2006 19:58

podskalka napsal(a):

Nevím sice úplně "vo co go", jen po přečtení celé diskuse mám pocit, že s narážkami nezačala pí. Tojnarová, ale "kdosi" s gratulací Murdakovi. Jsem puntičkář, takže mi to nedá

pastevec

6.1.2006 19:58
pastevec

asy napsal(a):
Ahoj, zdravím všechny. Tak já strávím jeden jediný den bez připojení na internet a teď jenom čumím, co se tu rozjelo
Těm, co znám - jste nejlepší chovatelé na světe a máte ty nejúžasnější psy
Těm, co neznám - jste nejlepší chovatelé na světe a máte ty nejúžasnější psy
Rozjedem to v Trenčíně!

Ahoj Hani, tebe znám a máš stejně nejnej pejsy na světě .Tak to doma pozdrav a musíš se častěji spojit - s internetem , ať jsi v obraze. Sraz v Trenčíně .

6.1.2006 20:04

ron napsal(a):

Teda vy jste se tady i na nemoderované rozjeli . Jinak rezavý pes v čtyřech moderkach o asiatech (Brutus Tengzi Chau) má v rodině Finu Ex Oriente, babička z otcovi strany (matka Benito Scher-Chana).
Pes vypadá zdravě na RTG jsme zatím nebyli. Benitův bratr Batyr Scher-Chan v srpnu v Bratislavě taky nevypadal, že by umíral. Naopak na stanovišti u plotu výstaviště dělal pěkné "dusno" na kolemjdoucí.
Taky mi kdosi dřív říkal, že mezi asiaťákama umí být nezdravé ovzduší. Ale zatím jsem měl asi štěstí a potkával jen ty normální lidi.
Doufám, že nám do toho nic nevleze a uvidíme se v Trenčíně a ať už pojedeme domů 4 ze 4 (jako z Bratislavy) nebo s CAJCem jako teď z Nitry je nám jedno. My to děláme pro zábavu nás i psa.
imu

6.1.2006 20:09

pastevec napsal(a):
Ahoj Hani, tebe znám a máš stejně nejnej pejsy na světě .Tak to doma pozdrav a musíš se častěji spojit - s internetem , ať jsi v obraze. Sraz v Trenčíně .

Ahoj Hanči už se na Tebe těším v Trenčíně a taky na tvoji specialitu(kozí sýr) doufám že zbude. Helena a její příšera Hašim RI-VĚ-GU a Anika -Guš Větrná pole.

6.1.2006 20:11

imu napsal(a):
Teda vy jste se tady i na nemoderované rozjeli . Jinak rezavý pes v čtyřech moderkach o asiatech (Brutus Tengzi Chau) má v rodině Finu Ex Oriente, babička z otcovi strany (matka Benito Scher-Chana).
Pes vypadá zdravě na RTG jsme zatím nebyli. Benitův bratr Batyr Scher-Chan v srpnu v Bratislavě taky nevypadal, že by umíral. Naopak na stanovišti u plotu výstaviště dělal pěkné "dusno" na kolemjdoucí.
Taky mi kdosi dřív říkal, že mezi asiaťákama umí být nezdravé ovzduší. Ale zatím jsem měl asi štěstí a potkával jen ty normální lidi.
Doufám, že nám do toho nic nevleze a uvidíme se v Trenčíně a ať už pojedeme domů 4 ze 4 (jako z Bratislavy) nebo s CAJCem jako teď z Nitry je nám jedno. My to děláme pro zábavu nás i psa.
imu

Tak já si ještě přidám.
Azaret Osada studená o.Mero Ružová cesta m.Ronie Ružová cesta

pastevec

6.1.2006 20:12
pastevec

asy napsal(a):
Nevím sice úplně "vo co go", jen po přečtení celé diskuse mám pocit, že s narážkami nezačala pí. Tojnarová, ale "kdosi" s gratulací Murdakovi. Jsem puntičkář, takže mi to nedá

Hani počkej chvíli a napíšu ti téma této "debaty" na mejla. Tak vydrž,jdu psát .

pastevec

6.1.2006 20:42
pastevec

nazarbay napsal(a):
Ahoj Hanči už se na Tebe těším v Trenčíně a taky na tvoji specialitu(kozí sýr) doufám že zbude. Helena a její příšera Hašim RI-VĚ-GU a Anika -Guš Větrná pole.

Ahoj Heli, zapoměla jsi na největšího zabijáka u vás - ten pejsochocholosaurus Amanda .

pastevec

6.1.2006 21:35
pastevec

atobajus napsal(a):
Tak já si ještě přidám.
Azaret Osada studená o.Mero Ružová cesta m.Ronie Ružová cesta

Azaret z jiného úhlu

pastevec

6.1.2006 21:39
pastevec

pastevec napsal(a):
Azaret z jiného úhlu

Cizmír - Gasar Chan

pastevec

6.1.2006 21:42
pastevec

pastevec napsal(a):
Cizmír - Gasar Chan

C- teď nevím jméno asi Cita? -fena Gasar Chan otec Adonis ze Salfonu matka Hanny ze Salfonu

pastevec

6.1.2006 21:43
pastevec

pastevec napsal(a):
Azaret z jiného úhlu

Amigo Osada Studená bratr Azareta

pastevec

6.1.2006 21:48
pastevec

pastevec napsal(a):
Amigo Osada Studená bratr Azareta

Ester Ri-Vě-Gu moc krásná, ale špatný skus :-( bohužel smůla

7.1.2006 07:54

pastevec napsal(a):
Cizmír - Gasar Chan

Cizmír ještě jednou už o něco starší.

7.1.2006 17:23

pastevec napsal(a):
Ester Ri-Vě-Gu moc krásná, ale špatný skus :-( bohužel smůla

Už mňouká.Jupííí!!!

7.1.2006 18:07

ron napsal(a):
Už mňouká.Jupííí!!!

Ahoj Zdenko, nepřeháňejte to s mňoukáním ať se to Elmaře nezalíbí Venda je fešák Mrkni na Belaju

7.1.2006 18:11

nazarbay napsal(a):
Ahoj Zdenko, nepřeháňejte to s mňoukáním ať se to Elmaře nezalíbí Venda je fešák Mrkni na Belaju

A ještě jednou

7.1.2006 22:54

nazarbay napsal(a):
A ještě jednou

Foto z procházky

8.1.2006 12:32

ron napsal(a):

JCH.,CH. Amigo Osada Studená,nyní v chovatelské stanici v Polsku.

8.1.2006 12:33

ron napsal(a):

A ještě jedna.

8.1.2006 12:33

ron napsal(a):

S kamarádkou Lubou Ri-Vě-Gu.

8.1.2006 21:22

podskalka napsal(a):
S kamarádkou Lubou Ri-Vě-Gu.

Maruška,Bára a Benito.

8.1.2006 21:23

ron napsal(a):
Maruška,Bára a Benito.

Bára s Omarem.

8.1.2006 21:29

ron napsal(a):
Bára s Omarem.

Ještě jednou.

8.1.2006 21:30

ron napsal(a):
Ještě jednou.

Bára.

10.1.2006 15:27

ron napsal(a):

v Liberci v útulku pejsek SAO
http://www.liberec.cz/pages/omeste/mimoradne/utulek_zvirata_seznam.htm

pastevec

10.1.2006 15:49
pastevec

nada napsal(a):
v Liberci v útulku pejsek SAO
http://www.liberec.cz/pages/omeste/mimoradne/utulek_zvirata_seznam.htm

Podle toho,co je vidět z této ne moc kvalitní fotky, spíš soudím na kavkazáka.

10.1.2006 16:02

pastevec napsal(a):
Podle toho,co je vidět z této ne moc kvalitní fotky, spíš soudím na kavkazáka.

taky mi to tak připadá ,chtěla jsem váš názor:-)))

11.1.2006 19:18

nada napsal(a):
taky mi to tak připadá ,chtěla jsem váš názor:-)))

Můj první středoasiat,narozen v dubnu 1993.Musel jsem prodat auto abych ho koupil.Jo to byla paráda.
Hektor Ružová cesta o.Loss Batyr Chan m.Lada

11.1.2006 20:18

ron napsal(a):

slusne stranky, dobra cast o vystavach a turnajich, dobra diskuze o SAO, hned jsem si je pridal k oblibenym

http://irkcao.narod.ru/

15.1.2006 18:30

imu napsal(a):
slusne stranky, dobra cast o vystavach a turnajich, dobra diskuze o SAO, hned jsem si je pridal k oblibenym

http://irkcao.narod.ru/

Ahoj ,dnes Olomouc nažádoucí barva špatná chov.stanice a v konkurenci CAJC!Benito Zlatá Louka

15.1.2006 19:37

ron napsal(a):
Ahoj ,dnes Olomouc nažádoucí barva špatná chov.stanice a v konkurenci CAJC!Benito Zlatá Louka

Tak to Vendovi blahopřeju, ale vůbec mě to nepřekvapuje

15.1.2006 19:52

asy napsal(a):
Tak to Vendovi blahopřeju, ale vůbec mě to nepřekvapuje

Děkujeme vám taky nej!

15.1.2006 19:56

ron napsal(a):
Děkujeme vám taky nej!

Taky gratuluji a jsem ráda,že jsem ho viděla naživo.Pamatuji si ho jako malé štěně a teď takový hromotluk.Dnes přidáme pár fotek tak koukněte na skoro sourozence také v černé barvě.

15.1.2006 20:39

ron napsal(a):

Ahoj taky blahoprejem. Neobjevil se tam nahodou nekdo ze sourozencu Tengzi Chau (Burlak nebo Baska)? Nekde ve vysledcich z Kromerize jsem je videl.

My jsme dnes stravily den bojovnyma hratkama na vychazce.

15.1.2006 20:53

imu napsal(a):
Ahoj taky blahoprejem. Neobjevil se tam nahodou nekdo ze sourozencu Tengzi Chau (Burlak nebo Baska)? Nekde ve vysledcich z Kromerize jsem je videl.

My jsme dnes stravily den bojovnyma hratkama na vychazce.

Burlak jenom dobrý ,údajně bez života .Bashka opravdu nevím ,ale ve třídě 4 dva V a dva VD.

pastevec

15.1.2006 21:15
pastevec

ron napsal(a):
Burlak jenom dobrý ,údajně bez života .Bashka opravdu nevím ,ale ve třídě 4 dva V a dva VD.

Burlak oceněn DOBRÝ - pro předkus, Bashka z Orvetu -posouzena mimo konkurenci, rozhodčí řekl "kdyby nastoupila do posouzení s ostatními, pravděpodobně by vyhrála".

15.1.2006 21:19

ron napsal(a):

Takze oba jezdi vystavy. Hmmm. Asi budem muset nekdy vyrazit na vystavu i k nam at se podivame na rodinku. (pokud nahodou nezavitaji i na Slovensko). Zajimalo by me co z Burlaka ted je. Teda pokud je to on - co jsem vybiral mezi dvema stenaty. (Burlak mel byt ten nejvetsi macek z vrhu, nekupirovany, ale na jednom oku nemel na okraji ocniho vicka pigment). Kdo piskal? A kolik vas bylo ve tride? Uz se vi kdo pojede jeste do Trencina z nasi tridy (mladych)? My, Vy s Benitem a pojede i Murdak?

pastevec

15.1.2006 21:36
pastevec

imu napsal(a):
Takze oba jezdi vystavy. Hmmm. Asi budem muset nekdy vyrazit na vystavu i k nam at se podivame na rodinku. (pokud nahodou nezavitaji i na Slovensko). Zajimalo by me co z Burlaka ted je. Teda pokud je to on - co jsem vybiral mezi dvema stenaty. (Burlak mel byt ten nejvetsi macek z vrhu, nekupirovany, ale na jednom oku nemel na okraji ocniho vicka pigment). Kdo piskal? A kolik vas bylo ve tride? Uz se vi kdo pojede jeste do Trencina z nasi tridy (mladych)? My, Vy s Benitem a pojede i Murdak?

Jen se chci zeptat-píšete "oba jezdí výstavy", ale Bashka z Orvetu přece není Brutusova ani Burlakova sestra?

15.1.2006 21:41

pastevec napsal(a):
Jen se chci zeptat-píšete "oba jezdí výstavy", ale Bashka z Orvetu přece není Brutusova ani Burlakova sestra?

Ptal jsem se na Basku Tengzi Chau (v Kromerizi podle vysledku byla). Z prvni odpovedi na otazku nebylo poznat jaka tam dnes byla Baska. (Druha odpoved naskocila az behem meho psani.)

pastevec

15.1.2006 22:08
pastevec

imu napsal(a):
Ptal jsem se na Basku Tengzi Chau (v Kromerizi podle vysledku byla). Z prvni odpovedi na otazku nebylo poznat jaka tam dnes byla Baska. (Druha odpoved naskocila az behem meho psani.)

Tak lituji- Baska Tengzi Chau tam opravdu nebyla.Byla v Kroměříži na SV Moloss Clubu. Takže dnes jen bráška.

16.1.2006 15:09

imu napsal(a):

murdak pojede,ale do mezitřídy.

16.1.2006 15:12

murda napsal(a):
murdak pojede,ale do mezitřídy.

a ještě jeden ůčastník.

16.1.2006 15:30

murda napsal(a):
a ještě jeden ůčastník.

Murdak vypadá moc dobře.Druhý účastník je Jena?Držím palce všem.Pokud budete mít zájem můžu vám tu napsat konkurenci,já vystavuji v sobotu.

16.1.2006 19:55

podskalka napsal(a):
Murdak vypadá moc dobře.Druhý účastník je Jena?Držím palce všem.Pokud budete mít zájem můžu vám tu napsat konkurenci,já vystavuji v sobotu.

Bora Ruský medvěd, 14 měsíců

18.1.2006 07:09

murda napsal(a):
a ještě jeden ůčastník.

Ješťe jeden ůčastník Trenčínské výstavy,bratr Beníta.Na fotce jako osmiměsiční.

18.1.2006 07:11

murda napsal(a):
Ješťe jeden ůčastník Trenčínské výstavy,bratr Beníta.Na fotce jako osmiměsiční.

Ješťě jednou.

18.1.2006 17:54

ron napsal(a):

Tak to tam bude ještě jeden mladý syn Bachara po Zině Růžová cesta.A taky sestra Murdaka.

19.1.2006 16:30

imu napsal(a):
Dle zkusenosti je u kavkazaku x asiatu jiny prah prechodu k reakci. Velmi zjednodusene je kavkazak vzrusivejsi a rychleji a vice dava najevo reakce na podnet. Asiat je spise takova naslapna mina, stava se ze do posledni chvile vypada klidne a pak plnou silou vybuchne. Zkuste se zajet podivat nekde na vystavu. Tyto plemena byvaji vetsinou v jednom kruhu po sobe a tam lze castecne odsledovat povahu a rozdily i kdyz presnou vypovidaci schopnost to nema (to by jste musel k nekomu kdo ma asiaty a kdo ma kavkaze). A taky plati to ze kazdy pes je individualita.
Jinak pro obe plemena myslim ze neni rozhodujici vymera zahrady, ale moznost kontaktu s rodinou.

Mám takovou otázku pro všechny majitele SAO. Zajímalo by mě třeba jestli někdo provozuje sportovní kynologii a s jakými úspěchy...Vím že to je pastevecké plemeno, ale stejně by mě zajímalo jestli se v chovu najdou i jedinci co mají nějakou zkoušku z výkonu.

19.1.2006 16:34

podskalka napsal(a):
Tak to tam bude ještě jeden mladý syn Bachara po Zině Růžová cesta.A taky sestra Murdaka.

Jede Bára nebo Benito do Brna????
Ctěla bych je vidět na vlastní oči
Černý se mi moooc líběj

20.1.2006 08:23

nada napsal(a):
Jede Bára nebo Benito do Brna????
Ctěla bych je vidět na vlastní oči
Černý se mi moooc líběj

Jedou oba a možná vezmem i Orišu s Omarem na čumendu.

20.1.2006 11:23

ron napsal(a):
Jedou oba a možná vezmem i Orišu s Omarem na čumendu.

Tak to se přijdu podívattentokrát bohužel nejsme ve stejném kruhu

27.1.2006 21:39

ron napsal(a):

To se nám to propadlo hluboko
Takhle se moje "hvězda" připravuje na výstavu v Trenčíne - bitkama se sestrou. Bude tam za zápasnici
Assyryn Gije Urunmak

27.1.2006 21:42

asy napsal(a):
To se nám to propadlo hluboko
Takhle se moje "hvězda" připravuje na výstavu v Trenčíne - bitkama se sestrou. Bude tam za zápasnici
Assyryn Gije Urunmak

A tady je druhá účastnice bojů (to zmenšení ubírá barvě krve )
Akylly Gyz Urunmak

27.1.2006 22:20

asy napsal(a):
Akylly Gyz Urunmak

Haničko prosím tě a která to vyhrála nebo to byla remíza?Sazkovou kancelář jsem už otevřela

27.1.2006 22:40

asy napsal(a):
Akylly Gyz Urunmak

Jj, holčičí bitky, kvůli čemu se děfčátka nepohodla ? Kvůli mužskýmu nebo gáblíku ?

28.1.2006 09:36

nazarbay napsal(a):
Haničko prosím tě a která to vyhrála nebo to byla remíza?Sazkovou kancelář jsem už otevřela

Nakonec jsem vyhrála já Zmydlila jsem je obě

28.1.2006 09:59

kaca napsal(a):
Jj, holčičí bitky, kvůli čemu se děfčátka nepohodla ? Kvůli mužskýmu nebo gáblíku ?

Od každého trochu, já je trápím hlady a blíží se hárání, takže hormony se bouří.
Následující den svorně pospolu (snad nám to vydrží)

Přidejte reakci

Přidat smajlík